Cinsel Yaşam En içtenn hislerle evliliğe hazırlananlara: Yeni nesil çeyiz sandığında neler olmalı? 💝😉 (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3433 En içtenn hislerle evliliğe hazırlananlara: Yeni nesil çeyiz sandığında neler olmalı? 💝😉 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 67 kişi beğendi
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Prezervatif tabi ki e bir de kayganlaştırıcı :D 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaç Kaç yaşında evlendiğine göre de değişir iki taraf da 35 üstü işe korunma olmayabilir çocuk için 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Keyifli eğlenceli bir paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 10 ay başarılı gerekli bir şey çeyiz için gerek yok gitsin marketten alsınlar bence 1 0 Yorumla
hazan49 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 10 ay Değişik bir paylaşım olduğu kadar güzel paylaşım da olmuş emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Okey ile çeyizi tamamlamaya hazırız bence, ne tatlı bi kutu olmuş 0 1 Yorumla CurvyAndSexy 9 ay evettt Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay fazla birşeye gerek yok, eğer masrafı kendileri yapıyorsa. sonra hediye falan da gelir, eksikleri tamamlanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Kayganlaştırıcıya gerek yok zaten ön sevişme uzun olursa ıslanıyor bayanlar 0 0 Yorumla
killabange Takip Et Xper 4 Yaş: 25 10 ay iki tarafın da iç çamasırları kesinlikle çeyize eklenmeli atlanmamalı 3 0 Yorumla
Sevimsiz1akrep Takip Et Xper 3 Yaş: 27 10 ay Çeyiz sandığında envai çeşit şey var da sandığı beraber açacak adam yoksa kıymeti de yok 😅 3 0 Yorumla
Ricardo__ Takip Et Xper 3 Yaş: 40 10 ay Çeyize gerek yok, gözlerin varya.Kurşuna gerek Yok. Sözlerin varya.Sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam... 1 1 Yorumla Yaşımdoğrudeğil07 10 ay Helall dayı Yorumla
Elissaİst Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Yeni moda çeyiz hazırlığı gibi bir şey mi;) 3 0 Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 10 ay Çeyiz geleneği değiştirir bu shshshshshhshsh 3 0 Yorumla
CaroLina_RapeR Takip Et Bilge Yaş: 41 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Evde kullanılacak araç ve gereçlerin sınırı yok. İhtiyacınız olanın iyisini alin 0 0 Yorumla
DinçTürk Takip Et Xper 4 Yaş: 60 10 ay Çeyiz sandığı sanırım portakal sandığı dönemine dönüşecek, bu ekonomik şartlar evliliği bike erteletiyor 0 0 Yorumla
Suziiii000 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 10 ay Hersey olmali bide kondom str@pon vibr@tör gibi oyuncaklar iç camasir olmali zamanimda bi kutu altin vardi ceyizimde 😂 0 0 Yorumla
Duyguamaduygusuzz2 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 10 ay Tek lazım olacak ve çok önemli olan şey… Boşanma protokolü 😄😎 1 0 Yorumla
_Ateşli Takip Et Xper 3 Yaş: 20 10 ay Henüz evlenmedim ama evlenmeye karar versem mutlaka çeyiz paketini alırım 1 0 Yorumla
hazpesindebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 10 ay Çok fazla kullanmadım ama kullandığımda en iyisi Okey 😎 1 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun demek düşer bize de 1 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. paketler güzel duruyor tebrikler 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Okey kesin olmalı hemen çocuk istenmiyorsa 1 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Çok başarılı ellerine sağlık 1 0 Yorumla
sonsuzluk19 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Aileler ayarlamiyor mu bunu 1 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. O ne la neler var içinde 😂 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Her evde bulunması gereken ürünlerden biri artık 1 0 Yorumla
tncys Takip Et Xper 6 Yaş: 33 10 ay Sandık içerisinde saygı sevgi hoşgörü art niyet olmadığı sürece her şey yoluna girer bence 0 0 Yorumla
Sinann0600007 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Okey demek için sürüyle yolculuk var hangi birisi bitmeli 0 0 Yorumla
t-swizzles Takip Et Xper 3 Yaş: 25 10 ay hmm bence daha anne evinden önemli şeyler olmalı, dantel vs. Ek olarak imrendiği şeyler 0 0 Yorumla
Salihreis2 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 10 ay Okey iyi dir sevgilimle kollanıyoruz geceleri 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Aydede333 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 10 ay Tek tek seçmek zor toplu bir şekilde belirlenmesi daha iyi olur 0 0 Yorumla
tyleerdurdenn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 10 ay Evlenmedim nerden bilim altın gibi şeyler işte bilezik felan 0 0 Yorumla
Krtll1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay Ten degmedikce nasıl zevk alıyorlar ki bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Artık çeyiz için olmazsa olmazı diyebiliriz 😊😊 4 2 Yorumla Taner_Bb3 10 ay Başka ne olmalı sence Yorumla anticooor07 10 ay sabahlayanlara özel Yorumla
Walminam Takip Et Xper 5 Yaş: 19 10 ay Kesinlikle kondom ve kayganlaştırıcı olmalı 6 1 Yorumla MagarsuS 10 ay sen hazırlarken koyacak mısın? @Walminam Yorumla
Buz_Yanığı33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% 10 ay O içten hisli EvlilikZaten bir beni bulmaz 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanırım prezervatif de bulunmalı 1 1 Yorumla CurvyAndSexy 10 ay kesinlikle bu çeyiz paketi konsepti çok güzel düşünülmüş Yorumla
shileemm Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 10 ay Okeyin; Zero ve tirtiklisi mutlaka olmali 1 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. O çeyizde Okey bol bol olmalı :) 1 0 Yorumla
Per111 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Ceyiz icin gereksiz bir parca ama anliyorum 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okey ilmali guvenlir ekonomik zevkli 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 63% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Bu paketten bende istiyorum 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
okey candır :) özellikle çileklisi mükemmel :)
Prezervatif tabi ki e bir de kayganlaştırıcı :D
Kaç Kaç yaşında evlendiğine göre de değişir iki taraf da 35 üstü işe korunma olmayabilir çocuk için
Evleneceğim adami bulim önce o zaman hazirligimi yaparım 😎
Güzel paylaşım...
evlenirken uğrarım
Keyifli eğlenceli bir paylaşım olmuş
başarılı gerekli bir şey çeyiz için gerek yok gitsin marketten alsınlar bence
Değişik bir paylaşım olduğu kadar güzel paylaşım da olmuş emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş
Okey ile çeyizi tamamlamaya hazırız bence, ne tatlı bi kutu olmuş
evettt
fazla birşeye gerek yok, eğer masrafı kendileri yapıyorsa. sonra hediye falan da gelir, eksikleri tamamlanır
Kayganlaştırıcıya gerek yok zaten ön sevişme uzun olursa ıslanıyor bayanlar
iki tarafın da iç çamasırları kesinlikle çeyize eklenmeli atlanmamalı
Çeyiz sandığında envai çeşit şey var da sandığı beraber açacak adam yoksa kıymeti de yok 😅
Çeyize gerek yok, gözlerin varya.
Kurşuna gerek Yok. Sözlerin varya.
Sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam...
Helall dayı
Yeni moda çeyiz hazırlığı gibi bir şey mi;)
Çeyiz geleneği değiştirir bu shshshshshhshsh
Evde kullanılacak araç ve gereçlerin sınırı yok. İhtiyacınız olanın iyisini alin
Çeyiz sandığı sanırım portakal sandığı dönemine dönüşecek, bu ekonomik şartlar evliliği bike erteletiyor
Hersey olmali bide kondom str@pon vibr@tör gibi oyuncaklar iç camasir olmali zamanimda bi kutu altin vardi ceyizimde 😂
Tek lazım olacak ve çok önemli olan şey… Boşanma protokolü 😄😎
Henüz evlenmedim ama evlenmeye karar versem mutlaka çeyiz paketini alırım
Çok fazla kullanmadım ama kullandığımda en iyisi Okey 😎
Hayırlı olsun demek düşer bize de
Okeyin bütün çeşitleri olmalı
paketler güzel duruyor tebrikler
Okey kesin olmalı hemen çocuk istenmiyorsa
2 - 3 ton kenara alıp koymalı okey
Çok başarılı ellerine sağlık
Heyecan olmalı ve okey güzel tercih
Aileler ayarlamiyor mu bunu
Değişik bir yaklaşım olmuş
#Hükümdar
Okeyin her çeşidinden olmalı :D
O ne la neler var içinde 😂
Her evde bulunması gereken ürünlerden biri artık
Sandık içerisinde saygı sevgi hoşgörü art niyet olmadığı sürece her şey yoluna girer bence
Okey demek için sürüyle yolculuk var hangi birisi bitmeli
hmm bence daha anne evinden önemli şeyler olmalı, dantel vs. Ek olarak imrendiği şeyler
Okey iyi dir sevgilimle kollanıyoruz geceleri 🤣🤣🤣
Tek tek seçmek zor toplu bir şekilde belirlenmesi daha iyi olur
Evlenmedim nerden bilim altın gibi şeyler işte bilezik felan
Ten degmedikce nasıl zevk alıyorlar ki bilmiyorum
Artık çeyiz için olmazsa olmazı diyebiliriz 😊😊
Başka ne olmalı sence
sabahlayanlara özel
Akılda kalıcı çalışma olmuş her çiftlere lazım
Kesinlikle kondom ve kayganlaştırıcı olmalı
sen hazırlarken koyacak mısın? @Walminam
kayganlaştırıcı olmalı kesinlikle
O içten hisli Evlilik