Cinsel Yaşam Yaz aşkı senin için gerçektenn aşk mı, yoksa geçici bir romantizm mi? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3332 Yaz aşkı senin için gerçektenn aşk mı, yoksa geçici bir romantizm mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz geçici bir heyecan Ama zevkli 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Ne aşkı ya her şey gelip geçici 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aşk geçicidir. Onemli olan karşılıklı çekim 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaz aşkım yok olsa mükemmel olurdu 0 3 Yorumla tarıkkyky 1 yıl Ne demek yok Yorumla yusuf2306 1 yıl Sen yaz aşksız inandırıcı değil Yorumla Adn_01 1 yıl Olmaya geldim.. Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşktır baharda kalbini titreten kişi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Romantizm dolu aşk öndedir 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Eskiden sokaklarda abiler satıyordu bunu 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Okey varsa yaz aşkları romantizm kokar 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaz aşkı güzel ama geçici 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aşk valla benim için iyi oluyo 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Aşk varsa okey mutlaka olmalıdır.. 0 0 Yorumla
sonsuzluk19 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Yaz aşkı bulmak lazım zaten 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tek yaşadığım aşk; kariyerim oldu bu aralar. 0 0 Yorumla
mavihayaalperisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Seviyorsam adamı geçici olamaz 3 1 Yorumla TheOneTheyMissed 1 yıl Sevmek geçici olmaz ki zaten bencede Yorumla
Meldaales Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Geçici bir aşk bu geçici hevesin tadını çıkart 3 1 Yorumla tarıkkyky 1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Biraz geçici bir heyecan
Ama zevkli
Ne aşkı ya her şey gelip geçici
Gecici romantizm ama yinede seviyorum yazlari
İkisinin karışımı bana göre
Aşk geçicidir. Onemli olan karşılıklı çekim
Aşkın mevisimi olmaz diye düşünüyorum
Yaz aşkım yok olsa mükemmel olurdu
Ne demek yok
Sen yaz aşksız inandırıcı değil
Olmaya geldim..
Kış aşkı olmadı ki yaz aşkı olsun aw
Geçici kesinlikle yaz bitti aşk bitti
Aşktır baharda kalbini titreten kişi
Romantizm dolu aşk öndedir
Eskiden sokaklarda abiler satıyordu bunu
Okey varsa yaz aşkları romantizm kokar
Yaz aşkı güzel ama geçici
Aşk değil sadece hoşlantıdır o
#Hükümdar
Aşk valla benim için iyi oluyo
Aşk varsa okey mutlaka olmalıdır..
Yaz aşkı bulmak lazım zaten
Geçici bir romnatizm
Kalıcıda kalabilir değişir bu işler
Geçici ama romantizm değil, erotizm.
Tek yaşadığım aşk; kariyerim oldu bu aralar.
Evettttttttttttttt tabiki öye
Geçici romantizm gibi geliyor
yaz aski bulaliö gerisi önlem
kesinlikle gecici oldugunu dusunuyorum
geçici bir romantizm kesininle
Geçici olan hiçbir şeyi sevmiyorum
Yaz aşkı benim için gerçektenn aşk
kaçamaklar olmayan ilişkiye aşk denemezz
Yaz aşkı geçici bence ya takılmalık bakıyor herkes
Geçici romantizmi ama gerçekte olabilir
Yaz geldi ama o gelmedi🥲
Normal bulduk gerçeği eksik kaldı