Cinsel Yaşam Yaz aşkı senin için gerçektenn aşk mı, yoksa geçici bir romantizm mi? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3332 Yaz aşkı senin için gerçektenn aşk mı, yoksa geçici bir romantizm mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
kupavalesii01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl Yaz aşkı hiç yaşamadım ama gelip geçici bir macera bence 0 0 Yorumla
DomLux Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 101% 1 yıl Doğru düzgün aşk yaşamayalı baya oldu 3 1 Yorumla Efe3527 1 yıl Aşk olsunda, hangi mevsim olursa olsun diyorsunuz yani.😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geçici bir romantizim tabiki gerçek aşk neden olsun gerçi romantizim bile fazla ona 1 0 Yorumla
Gldn207208 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben yaz aşkına denk gelene kadar kış gelir 🤦 1 0 Yorumla
notallowed Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl sadece yaz değil her mevsim ask benim icin geçici 1 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Adi üstünde yaz aşkı dimi :) 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yazin sevgili falan yapilmaz ya 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevmeye bagli bence tanimak önemli 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günü birlik olduğu gibi geçici 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim için aşk aşktır yazı kışı olmaz 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sezonluk değil, ömürlük ilişki tercihim 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Gecici değilde kalıcı çözüm lazım 🤣 0 0 Yorumla
Lady0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Gecici romantizim daha iyi yaz aşkı için 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bilmem bizim burada yaz bitmiyor 0 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Benim aşkım ebedi bilmem ben öyle yaz, kış aşkı 0 0 Yorumla
gizli_kullanıcı_00 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 53% 1 yıl Yaz kış farketmez bence doğru kişi değilse 0 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Normal stabil aşk işte yazı kişi yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gerçek aşk love dostum geçiçide olabilir ama en büyük aşklar yazda başlar falan 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Geçici de olabiliyor geçiricide 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Geçici de olabilir kalıcı da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Yaz aşkı hiç yaşamadım ama gelip geçici bir macera bence
Güzel olur yaz ve kış farketmez ama gerekli
Yaz = aşk mevsimi demek okey👍🏻😂😂😂
Doğru düzgün aşk yaşamayalı baya oldu
Aşk olsunda, hangi mevsim olursa olsun diyorsunuz yani.😉
aşk aştır aşkın yazı kışı olmaz
Bence yaz aşkları geçici bir heves
O ne yeniyor mu bacım? Ben anlamamak
Geçici bir romantizim tabiki gerçek aşk neden olsun gerçi romantizim bile fazla ona
Ben yaz aşkına denk gelene kadar kış gelir 🤦
Bence kaçamak sonu yok maalesef
sadece yaz değil her mevsim ask benim icin geçici
Adi üstünde yaz aşkı dimi :)
Yaz boyu Mlbb oynicam hiçbiri 👍🏻
Hiç birinin tarafında değilim
Aşkın mevsimi yok. Aşk her mevsim güzel
Mevsimlere göre aşk mı değişiyor
Mevsimsel aşkları doğru bulmuyorum 🦋
Yaz aşkı ilaç gibidir bence
Geçici olmasının bir anlamı yok
Aşklı cinsellik desek uyar mı?