Aramızda çekim var zaten kendi de istediğini dile getirdi ama bir defa yapınca hep ister peşimi bırakmaz değil mi? 😒 İlişkimiz basitleşir mi acaba böyle olunca? İlk seferim olmayacak bunu da not düşeyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle, cinsellik ilişkide bir bağ kurmanın, yakınlaşmanın güzel bir yolu olabilir ama “bir defa yapınca hep ister” gibi bir kesinlik yok. Her ilişki, her insan farklıdır. Kişinin istekleri, sınırları ve beklentileri değişebilir. Önemli olan, bunu yaparken her iki tarafın da istekli, rahat ve saygı çerçevesinde olmasıdır.
İlişkinin basitleşip basitleşmemesi tamamen sizin aranızdaki iletişim ve ilişkiye nasıl yaklaştığınızla alakalı. Eğer cinselliği sadece fiziksel bir şey olarak görürseniz, belki bir süre sonra yüzeysel olabilir ama aynı zamanda sevgi, saygı, anlayış ve iletişim varsa, o zaman bu yakınlık sizi daha da bağlayabilir.
Kendi deneyimlerin de önemli tabii, zaten daha önce yaşadığın şeyler varsa, bu adımı atarken ne istediğini, sınırlarını daha iyi biliyorsundur.
Kısacası, peşini bırakmaması ya da ilişkinin basitleşmesi tamamen sizin ikinizin duruşu ve beklentilerinizle ilgili. Kendini rahat hissettiğin sürece adım atabilirsin. Bu süreçte konuşmak, hislerini paylaşmak ve sınırlarını netleştirmek çok yardımcı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zaten bakire olmadığını belirtmişsin. Bu güzel. Yani rahat olmalısın. Ancak cinsel ilişkilerde karşılıklı uyum ve anlayış çok önemli, yani onu iyi tanıyorsan ve sen de istiyorsan o zevki onunla birlikte olurken haz almak hoşuna gidiyorsa korkma ver. Sen istemediğinde seni şık boğaz edip tekrar tekrar istemeyecektir. Aklı başında ise senin de onu arzulamanı beklemeli. Birlikte eş zamanlı isteyince en güzel haz şehvetle doruklarda alınıyor, iliklerine kadar hissediyorsun. Bekliyorsun ama gerçekten değiyor. Ama onu iyi tanımıyorsan, bencilse, sadece kendi *ikine düşkünse sıkıntı olur, sürekli isteyebilir, endişende haklısın rahat bırakmaz seni. Sen istemediğinde bozulmaması için ten uyumu, ruh uyumu, kalp uyumu ve akıl uyumu birlikte olmalı. Bu uyum tam oluşmadığında ilişkiler tatsız oluyor ve yürümüyor.
İstemediğinde verme, reddet, sana anlayış gösterirse istediğin uygun bir zamanda fazlasıyla zevkle cömertçe ver. Senin kıymetini bilmeli. Sevdim seni. Hoşçakal. 😎00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Burası tam böyle tatlı dertlerin, kafadaki soru işaretlerinin paylaşıldığı bir yer, bunu seviyorum! Bence burada önemli olan aslında ne istediğin ve kendini nasıl hissettiğin. İstemediğin hiçbir şeyi yapmaya mecbur değilsin, sonuçta ilişkinin kontrolü sende. Eğer sevgiline karşı güçlü bir çekim hissediyorsan ve bu konuda ikiniz de heyecanlıysanız, bence denemekten çekinme! Zaten daha önceki deneyimlerinden de kendini ve sınırlarını biliyorsun. İletişimi sıkı tut yeter, beklentilerini açıkla. Unutma, ilişkinin basitleşmesi tek bir şeye bağlı kalmaz, güven ve samimiyet varsa her şey acayip tatlı olur! 🧡 Romantik keyiflerle dolu günler dilerim!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılIyyy bu yorumlar ne , sakın dinleme evlenmeden yapma diyenleride dinleme bu bir ihtiyaç basitleşirim diye düşünme hormonlar bunu istiyor zaten sen belki daha çok istekli olucaksın belli mi olur , belli bir yaşa geldikten sonra eğer karşındakinde gelecek görüyorsan yapın. Kimseyi dinleme bekaret o kadar önemli bişey değil aksini idda edden abazadır.
621 Yorumla- 1 yıl
Evlendikten sonra ihtiyaç oluyor bu, ahlaksızlığınızı topluma yaymanıza gerek yok
Cevap sahibi1 yıl@Bıkkınlıksuçu evlendikten sonra uyum olmuyor bu yüzden aldatmalar boşanmalar çıkıyor. Yazık yazık evlenme artık namus gibi görülüyor doğamızda var bu hayvanlar bile çiftleşiyor hiç mi araştırmadınız
Cevap sahibi1 yıl@Bıkkınlıksuçu hayvan değil canlı türüyüz. Sanada saygı duyarım ha sonra evlenince uyumunuz olmazsa anlarsın dediğimi bu geri kafa yapısını bırak bence
- 1 yıl
Annem babam, halam enistem ve bi arkadasimin annesiyle kocasi. Hepsi gorucu usuluyle evlendi ve inan severek kendi istegiyle evlenen teyzem ile enistem ayri bile yatiyor. Geri kafalilikla alakasi yok yapan yapiyor yok ten uyumu yokmus da bilmem neymis de. Insanlara bunu asilamaya calismayin akil vermeyin zira suclusu siz olursunuz.
Cevap sahibi1 yıl@kullanııcı iyi sen namusçuluğa devam et
Cevap sahibi1 yıl@Bıkkınlıksuçu zaten en çok ahlak namus bekçiliği yapanlar yapıyor dediğim gibi ekstra karşı çıkman ne demek anlama geliyor biliyormusun.. Hahahahahhah evlenmeden yapıcağına eminim ama kanıtlayamam.
Cevap sahibi1 yıl@Bıkkınlıksuçu tam reis bisey demedik napasan yap sende saygım var dedik
- 1 yıl
Ben geleneklerime bagli bir kizim, sen ister yap ister yapma umrum disi. Gelipte burada namusunu yesinler, namus bekcisi seni, geri kafali seni diyemezsin. Ben kucuk kiz cocugu gibi olmak istedigimden her seyin bir zamani vardir ve evlilikte zaten omur boyu yapacaksin ne diye erkenden bozayim ki, iki dakika suren nefes nefese an icin ne sagligimi bozarim ne de psikolojimi, iyi gunler.
Cevap sahibi1 yıl@kullanııcı saglik bozmakla alakası yokta neyse
- 1 yıl
yok mu? Ne kadar guvenebilirsin bu devirde istersen 10 yil tani ya psikopat cikarsa ne yapacaksin fantezi diye yutturursa, senden gizledigi bir hastaligi varsa, idrar yollarini patlatirsa olmaz deme gercekten bazilari gozu donunce kucucuk delige bile zorlar, neyse kime ne anlatiyorum.
Cevap sahibi1 yıl@kullanııcı ne hastalıgı ne idrar yolu ne diyon be , zaten güvencegin kısıyle evlencen ya hani , nerden viliyosun belki evlenince olcak bu dediklerin o hâlde evlenincede kimseyle yapma güvenme madem ömrünün sonuna kadar tek kal
- 1 yıl
Sen ver gez herkeze gerçi olmayan bı namus çokta tartışılmaz
- 1 yıl
Senin kafa yapini ben… Anlamak istedigin gibi aliyorsun her seyi, ne bu erkek bagliligi seks bagliligi be ablam ne yaparsan yap banane
Cevap sahibi1 yıl@kullanııcı yapmadım ben anlamıyor muzunuz sadece bu kadar kafaya takılcak bir şey değil diyorum , herkesle yapılmaz zaten bu zamanda hastalık var
Cevap sahibi1 yıl@Sempatiik26 ben yapmadım böyle konuştum diye ne alaka , sadece sorudaki arkadaş abartmış bende güveniyosan yap dedim ne linçmiş bu arkadaş , sanki herkese ver dedim oe ol dedim..
- 1 yıl
Doğru konuşuyo sen namuslu olma babasının gururu
Cevap sahibi1 yıl@Sempatiik26 namusum var ama sen gibi kızları kullanıp kullanıp atmıyorum , kızların karşı gelmesi neysede senin gelmen hiç olmaz hadsiz
- 1 yıl
Ben kimseyi yarı yolda birakmam ilişki karşılıklı olur iki tarafta tatmin olur sonuç herkes yakışanı yapar ben yazdıklarından ötürü dedim senin namusun var yok diye iddia etmiyom gerçek bu olaya objektif bakiyim ilişkiye giren kıza hiç bir erkek iyi gözle bakmiyo biri ben sem ise gerçek bu...
Cevap sahibi1 yıl@Sempatiik26 ama yapıp yapıp sonra evlenmelik namuslu kız arıyo sence haksızlık değil mi , onu anca abaza erkekler der bence olgun insan anlayışlı olur , esc geçmişi yoksa kasr gibi ordsn oraya gitmediği sürece güvenen insanın yapması kadar doğal bişey yok , sonunda evlenicekler çünkü , hem bunu yakınlarımız bile yapmıştır evlenmeden gençlik yıllarında
- 1 yıl
Ama işte evleneceginin garantisi yok sonuç ta heleki bu dewirde tabi hayatta herke hür istediğini yapar önceden kızın bekaretini aldinmi onunla mecbur evleniyorum ama şimdi onuda diktiriyo yamaniyo baskasina karpsi tarafı kandiriyo böylesi maalesef çok şahit oluyoz ne diyim umarım gönlünce olur her şey
1 yılbir kere cinsel ilişkide kadına verici erkeğe alıcı demek kadına hakarettir. iki taraf de kendini diğerine vermiş olur. sanki sen bir şey veriyorsun da sana kötü bir şey oluyor gibi yaklaşman yanlış.
asıl konuya gelecek olursak, sen ona ciddi gözüyle yaklaşıyorsan evlenmeden sevişme...
10 Yorumla
1 yılEger bakireysen yapma degilsen zaten bir sorun yok
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılGüvenmiyorsan ondan emin değilsen bekle. Daha önce yaşamış olman hayatına giren her insanla yaşayacağın anlamına gelmiyor
30 Yorumla
1 yılPişman olursun evet hemde çok olursun gibime geliyor
10 YorumlaOlsun ister ilk olsun ister olmasıknsakın yapma basit olursun ve yapmadığında küser ilişki zarar görür
12 Yorumla
Soran1 yılEvet benim endişem de tam bu
1 yılTatlim evlenmeden dokunmasın hiç bir erkek hem günah hem kıymetin kalmaz ortada kalirsin
43 Yorumla- 1 yıl
Ben 24 yaşında evlendim erkek arkadaşım hiç olmadı kimse bana dokunmadı bille
1 yılBu sefer sey demezmi.. bak benden once yaptigin kisi demekki benden daha degerliymiski onunla yapmissin ama benimle yapmiyosun demezmi
02 Yorumla
Soran1 yılO önceden yaparken iyiydi ben mi kötü oldum
- 1 yıl
O yapmismi bilmem ama sen yapmissin ve oda ister yani bunu
1 yılVer gitsin zaten daha önce de yaşamış birisin
30 YorumlaBence evlenmeyi beklemelisiniz ileride pişman ola bilirsiniz
60 Yorumla
1 yılCevabıni kendinin vermesi gereken soruları sorma 1. Bilinçsiz duygu ile karar verme 2 gerisi takdiri ilahi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Zaten "versem" terimi ile oldukça basitlestirmissin
02 Yorumla
Soran1 yılLafın gelişi öyle yazdım sözlere çok takılmayın
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ver ama o istediği zaman değil peşinde koştur kıvransın her istediğinde alırsa önemsiz olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılBakireysen sakin verme çünkü sevgililik biter olan senin namusuna olur ailen duyarsa seni evlatlıktan reddeder.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ne zamandir birliktesiniz? İnce bir çizgi var, daha da sağlıklı bir ilişkinizde olabilir daha sağlıksızda
00 Yorumla
1 yılSeni kullanacak. Sen mucevher ol. Ucuz bir mal olma.
09 Yorumla
Soran1 yılFazla edebi geliyor bu sözler artık
- 1 yıl
Bu cocukla mutlu olamayacaksin demedi deme. Burada olacgaim o zaman yazarsin bu yorumjn altina.
Soran1 yılBakire değilim zaten mücevherlik kısmı geçtik ama ucuz olduğumu düşünmüyorum
- 1 yıl
Onun negatif yukunu alma. Yazik sana.
Soran1 yılNe alaka negatif yük derken
- 1 yıl
Iliskiye girdigin kisinin negatif yukunu alirsin. Oda senin negatif yukunu alir. Travmatik enerjilerini alirsin onun... Islerin yolunda gitmez.
Soran1 yılEvliler de mi yapmasın o zaman Ne saçma ve ilginç cümle
- 1 yıl
Evliler baska. Kuantum fiziğini arastir. Cift yarik deneyine bak. Helal şeyleri yaparsan pozitif yuklenirsin. Haramlar seni negatif yukler.
- 1 yıl
Ya bacim nasil guveniyosun korkmadan ben birak sevgilimle yapmayi ilerde evlensem bile korkarim ya istemedigim halde icime bosalarak hamile birakirsa ya psikopat manyak cikar yapmazsan sunu sunu yaparim derse Allah korusun
1 yılbence cekim varsa arada yap amasen nilirsin ya da verme basitlesebilir
52 Yorumla- 1 yıl
ama ben olsam genc biri olsam vermem
- 1 yıl
🤣🤣
1 yılGun geliyor asla olmaz dediğimiz seyler oluyor bugun onunla bisey yaşarsın yarın ayrılırsınız ve senin icin iyi olmaz herkes oyle birini kabul etmez cunku olabilecek kotu ihtimalleri gözardı etmeden ve gelecegini dusunerek hareket et
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni de duyguların var hoşuna gidenj arzularını yerine getir mutlu olacağım şeyi yap
10 Yorumla
1 yılSaçmalamaaaa sakla her şeyini koy bir kutuya denize at
00 YorumlaVer bakalım bizde öğrenmiş oluruz pişmanlık var mı yok mu?
00 Yorumla
1 yılVeripte Bır Başkasıyla Evlenemeyen Çok Kişi Var...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİstese gene iyi. Seni patlatip sonra terk edebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Verdinmii
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun cevabi sende. Istiyorsan yap istemiyorsan yapma
00 Yorumla
1 yılVerirsen seninle evlenme ihtimali yüzde 1'dir, canın çok istiyor mu?
00 Yorumlabazen ilişkkiyi güçlendirir. seni çekiyorsa ver tadına bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılönemli olan erkeğin bakış açısı. verdiğinde sana nasıl bakar?
00 Yorumla
1 yılİlk seferin olmayacaksa pişmanlık olmaz bence zevki yaşa derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Verme.. Bu kadar üç uzlaşma.. Prensiplerin duruşun olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur hatta terk edilirsin çünkü erkekler temiz olana bakar bekaretini sırf istediği için veren kız değersiz olur ama en önemlisi de en büyük değersizliği Allah katında olur.
00 Yorumla
1 yılİlk seferin değilse neden tereddüt ediyorsun?
02 Yorumla- 1 yıl
Neden ondan önce başkasına verdiğini ona vermek istemiyorsun? Neden içinden gelmiyor?
- 1 yıl
Hala merak ediyorum, yeterince sevmiyor musun onu?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHaliyle o da ister sende istersin. Bence pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılVer ne olacakki, nasıl olsa daha önce birine vermişsin, sevgilinden mi sakınıyorsun. Hem sen mutlu hemde o mutlu olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire değilsen versen senin açından daha iyi verrmezsen hiç evlenmez seninle
02 Yorumla
Soran1 yılNeden evlenmesin ya
Cevap sahibi1 yılBakire değilsin örnek benim sevgilimsin cinsellik yasamiyorsun bana evlenmeden ben buna enayi ariyor derim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkiniz de istiyorsanız hazırsanız yapın yani. İlişkiniz sağlamsa sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence olursun ama karpuz kabuğu misali aklınıza bu fikir düştüyse yakında yaşarsınız bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Ak sanki kadınlar eziyet çekiyor bir tek erkekler keyf alıyor bu nasıl düşünce ya
00 YorumlaBakire değilsen zaten er geç olacak. Var mı sadece aşk için bekleyen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMadem ilk değil kasmaya da gerek yok
50 Yorumla
1 yılSiz de istersiniz, bu doğal bir süreç.
10 Yorumla
1 yılÖzel biri olduğunu hissediyorsan yap ama biraz bile şüphen varsa beklemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
1 yılArkadaşlar insanın sevdiği kişiyle seks yapması çok doğal bir şey, verme de gidip başkasıyla yapsın
00 Yorumla
1 yılNe zamandır birliktesiniz
31 Yorumla- 1 yıl
Zamanini bilemem ama kizin libidosu baya yukselmis bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vermeden bilemezsin 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç kaç
01 Yorumla
Soran1 yılBen 28 o 29
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılVer sonra ayrılır zaten
04 Yorumla
Soran1 yılUmurumda değil bakire değilim zaten istiyorsa gitsin
- 1 yıl
Bakire değilsen ver gitsin
Soran1 yılDeğilim soruda da belirttim Tek sıkıntı sürekli ister rahat bırakmaz ben istemediğimde bozulur O muhabbetler kafamda soru işareti
- 1 yıl
Hmm eğer bunlar olursa zaten bı süre sen kendin ayrilirsin o kişiden ki
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmazsın çekim de varsa ver gitsin bence
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlan memnun veren memnun ise sıkıntı yok olmaz için rahat olsun
00 Yorumlaİlk değilse ne düşünüyosum?
00 YorumlaHep istemesin arada başkasına da verecem de
00 Yorumla
1 yılDaha önce verdiysen ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal bence, güveniyorsan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk seferin değilse bence verip ikniz de zevkini alın cinsel yönünden de tanırsınız
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden verme
00 Yorumlaİlk seferin değilse ver gitsin ya
00 Yorumla
1 yılNe güzeldir o çekim bal bal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce verme tecrüben var mı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakireysen verme değilsen olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBakiremisin oyleysen kesin pişman olursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılBikere yapsan devamlı sende istersin
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih