Pişman olacağın hiçbir şey yapma. Eğer istekli olmadığında ben bunu yapmamam lazım diyorsan sakın azınca fikrini değiştirme pişman olırsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstiyorsan ve sevdiğin biriyle olacaksa yap. Ben pişman değilim yaşadım. Ancak sürekli birseyleri düşünürsen pişman olabilirsin. Yani ya kendini anın heyecanına bırakacaksın ya da tam tersi düşünüp taşınıp yapacaksın ama o zaman biraz yapmış olmak için yaparsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
eger sürekli bulabileegin birsey degilse pişman olursun cunku bi başlayınca hep canın cekecek
Pişman olacağın hiçbir şey yapma. Eğer istekli olmadığında ben bunu yapmamam lazım diyorsan sakın azınca fikrini değiştirme pişman olırsın
İstiyorsan ve sevdiğin biriyle olacaksa yap. Ben pişman değilim yaşadım. Ancak sürekli birseyleri düşünürsen pişman olabilirsin. Yani ya kendini anın heyecanına bırakacaksın ya da tam tersi düşünüp taşınıp yapacaksın ama o zaman biraz yapmış olmak için yaparsın.
Sitenin %70 i kadın profili kullanan sapkın ruhlu kişiliksiz yaratıklarla dolu...
Sevisdigin kisi seni mutlu ederse pisman olmazsin ama mutlu edemeyen biriyle sevisirsen pisman olursun.
Geçmişte yaptığın pişman olacağınız şeyleri yapmayın
Gelmişsib 26 yaşına. Bugüne kadar neden yapmadım diyr pişman olursun sadece.
Olmassin
Guvenilir birini bul sevis ve oral yaptir.
Bakire isen bakireligini bozmadan da sevisebilirsin
Millet sevişmesini s. kismesini de buraya sorar olmuş artık
Arzularını tatmin etmek içinmi yoksa sevişme yaşamak için mi?
Yaşayacağın kişiye bağlı
Kesinlikle pişman olmazsın
Seviş tutan mı var
Kafana göre takıl hacı
Yapmaaaaaa p i ş m a n l ı k
Sen yaptın mu
Evet yptm heleki aşık olmadığın biri falan ise yaani ypmk için falan ise bile ypma bnce..
Birlikte olduğun kişiye bağlı
bunu yapmadan bilemezsin
Yapma ahlaksız seyler
Doğru şekilde yaparsan neden pişman olasın ki
Pişman olmayacağın biriyle sevisirsen olmaz
Elbet pişman oluyorlar
Kimle yapacaksın
Pişmanlık değil
Olursun genellikle
Yaptığın kişi önemli
Olmazsın
Sifa şifa rahat ol