1 yılvalla o mantıkla bakarsan evlenince de hevesi geçer aldatır önden bi denemek şart yoksa ha evli ha değil fark etmiyor giden gene gider koşullar zorlaşır sadece
23 Yorumla
Soran1 yılErkek olduğundan şüphe ediyorum bir kız bu kadar rahat konuşamaz bu konu hakkında da kendini teslim etmes hemen
- 1 yıl
valla erkekler istediği bcku yiyor kendimi bi erkeğe saklamam
Soran1 yılYani sendr haklısın ahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1 yılYani bence hayır o da istemiyorsa yapma evlenmeyi bekle
12 Yorumla
Soran1 yılErkekler her zaman ister ve daima hazırdır
Bence kızlar ağırdan almali hep yani sana katılıyorum- 1 yıl
BenceDe sonra bana veren herkese verir kafasına girerler
1 yılSen bilirsin senin düşüncen ama bence evlenirsen yap
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle olucak şu an kandırıyorum aynen gel yapcaz diye dhdjdjd
1 yılBakirelik cinsel temas ile gider dediğin gibi o üzerindeki masumluk saflık gider iki dakikalık zevk için sen bilirsin ama tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide bunun için 2 yıl sabredebiliyorsa bir erkek bence haketmiştir bir şeyleri 😂
025 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe de ondan :D
- 1 yıl
O başka fındıklar kırmıştır o zaman 😂
Soran1 yılİşte bunu bilemem güvenemem erkekler doğru demez o yüzden evlenmeden nahhh dokunabilir
- 1 yıl
Başkasına dokunduktan sonra evlendikten sonra da dokunmaya devam eder onlara merak etme 😂
Soran1 yılAbicim sen ne olsun istiyon ahhshaha
Soran1 yılKendinden biliyon dimi işi:D
- 1 yıl
E tabi bizde yaşadık bunları vermezsen veriyorlar napıcan 😂
Soran1 yılBen bundan nasılsın intikam alayım:D
- 1 yıl
Valla ancak ona evlenmeden vermeyip başkasına verirsen üzülür içerler o adam başka türlü intikam falan alamazsın 😂
Soran1 yılEn güzel intikam shhd
Soran1 yılBen de öyle düşünmüştüm
Soran1 yılBu erkekler bir kadınla sevgli olunca onun diğer erkekler tarafından hala çok begenilip istenen kadın olduğunu unutuyorlar hatırlatmak lazim
- 1 yıl
Sen adamla evlilik planı yaparken ne ara düşman oldun awk 😂
Soran1 yılHahha valla bende anlamadım ki biraz kinci bir kadınım gözüm de büyütür unutmam ahshs
Soran1 yılBunu diyen de beni adama karşı az önce dolduran kişi ahahah :D
- 1 yıl
Sen bana ne bakıyorsun adamla beraber mi zamparalık yaptım nerden biliyim tahmin yürüttüm sadece 😂
Soran1 yılSenin yüzünden doldum ama :D
- 1 yıl
Olabilir ama benden intikam alamazsın 😂
Soran1 yılHayır alcsm sorularına gizli üye modunda rahatsızlık vercem sana deli etcem seni ajdhdh
- 1 yıl
Neyse ki 6 ayda bir soru soruyorum 😂
- 1 yıl
Kaldı ki hesabı silmiştim zaten instadan dolayı girmek zorunda kaldım 😂
Soran1 yılHlasldhldhldkh çok tatlisin
- 1 yıl
Senin burcun ikizler herhalde intikamdan buna nasıl döndün 😂
Soran1 yılKova shshaha
- 1 yıl
Zamanında ondan da çok çekmiştim 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeven insen sevdiginke sevişmekten neden bisman olsun, bence sevişmekten sevmiyordur
03 Yorumla- 1 yıl
Bence sevişmeyen sevmiyordur
Soran1 yılUlaşınca çoğunuz soğuyorsunuz biz kızlar için riskli kendimizi korumaya alıyoruz bu tür ortada kalmaktan
- 1 yıl
Sevdigunle yasa diyorum, önüne gelenle değil
Çok vicdan yapan biri isen pişman olma ihtimalin var
02 Yorumla
Soran1 yılOo hemde nasıl var
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılistemyiorsan yapmak zorunda değilsin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılTerkedecek ama sen bilirsin
010 Yorumla
Soran1 yılO yüzden kılıma dokundurtmıcam🥳
- 1 yıl
Vuuu ne kadar da ihtiraslı ama Bi o kadar da reddetmeye müsait bir kızsın. Çok fenasın çok 😁
Soran1 yılEvet fena oldugumu inkar etmiyorum :D fakat günümüz ilişkilerin de bu durumdan ağlayan çok kız var tecrübe edinmek için illa yaşamaya gerek yok başkalarından da ders çıkarmak gerek
Sevgisinden emin de olsam gerek yok ama şu an ona heves vermek hoşuma gidiyor ever gelince yapıcaz gibi falan
Çünkü bana ben istesem başka kız da bulurum çekinmem seni istiyorum sadece demişti gelsin yüzüne şey diycem hani o kızlardan biri yapsın senle bulamadın mı:D o kadar yolu bu lafımı duymak için geleceğinden haberi yok..
Bana kızma ama hak ediyor- 1 yıl
Vallahi diğer kızlara bakıp aynı duruma düşmemeyi akıl edip buna göre hareket eden, bu düşünceye sahip gördüğüm ilk kız sensin. Tebrik ediyorum çok ciddiyim.. Bıktım artık evlilik vaadiyle postu deldirip buraya gelip ağlayan kızlardan ya
Soran1 yılŞu yaşıma kadar kendimi tutmuşum bu yaştan sonra mı bekleyemicem ben olmazsam başka kızı miker af edersin amacı zaten oysa diyorum yani
Amacı o değilse saygi duyar bekler zaten- 1 yıl
Ya bu tercih meselesi. Yapmak istersin yaparsın hayat senin ve kimse den özür dileyecek değilsin. Fakat, bunu yapacaksan seni böyle kandırmaya meyilli biriyle değil de, karşılıklı birbirinizi istediğiniz bir erkekle çıkar olmadan aşk meşk mevzuya katmadan yaparsın. O ertesi gün gider sen de yoluna devam edersin ve bundan pişmanlık duymazsın.
Soran1 yılYa ne biliyim işte o yüzden en fazla olursa öpüşme vs olur ileriisni yapmam o da o istediği için değil ben istediğim kişi o olup onla yapmak istediğim için tutku ile herkes böyle kolay kolay sevilmiyor arzulanmiyor bu duygular kızlar da zor oluşuyor siz erkeklere göre daha kolay
- 1 yıl
Haklısın. Tabi ne istersen onu yap ama, karşındaki kişinin niyeti seni kullanıp atma olan kişiyle yapma. Tamam sen hoşlan ondan ama onun niyetiyle seninki aynı olsun yani karşılıklı bir seks ilişkisi de olabilir. Ama sen duygusal iken o kullanma niyetinde olduğunda sen ağır yara alırsın bu şekilde olmasına musade etme. Anlatmak istediğim tam olarak buydu.
Soran1 yılEvet haklısın, riske de değmez şimdi düşününce
- 1 yıl
Bu risk değil sadece senin isteginle ilgili ama bu cocukla değil. Bu çocuk değil senin onu yapman gereken kişi
Servis sadece ileri gitme
03 Yorumla
Soran1 yılAnal istiyor ama o da gayet ileri seviye bence gerek yok buna hem belki ileri de sağlık problemim olcak onun zevki için niye kabul edeyim
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hamile kalırsan olabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Sevişme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılİstiyorsan yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılolursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence yapma
110 Yorumla
Soran1 yılKarar verdim knk yapmicam ama sen neden yapma dedin
Soran1 yılFikirleriniz önemli benim icin
Cevap sahibi1 yılHiç belli olmaz kalacak mı gidecek mi bunun garantisi yok. Hadi diyelim yaptınız sonrasında seni bıraktı hamilelik korkusu olucak ve herşeyden pişman olucaksin
Soran1 yılSeven erkek bekler diye düşünüyorum o yüzden gözümde ki ciddiyeti gitti zaten
Cevap sahibi1 yılAynen öyle ha yaşamak istersen öpüşme vs olabilir ama fazlası olmaz
Soran1 yılEvet katılıyorum ona çünkü onu yapmazsam pişman olur içimde kalır öpüşmekten zarar gelmez çok seviyorum çünkü onu ilk defa sevdiğim insanı öpmek için can atıyorum o benim için kafi
Cevap sahibi1 yılAynen Peki konuşmak ister misiniz
Soran1 yılİsterim gel çık gizliden
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Cevap sahibi1 yılNapiyon
Gizli Üye(18-24)1 yılİçinden geleni yap
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım