sevgilimle 1 yıldır beraberiz. kendisi ilk sevgilim el ele tutmaktan sevişmeye kadar her şeyi onunla yaşadım. 2 3 aydır cinsellik yaşıyoruz. tam olarak yaşamayı düşünmüyoruz yüzeysel ilerliyor ama ben yaptıktan sonra pişman oluyorum. beni sevdiğine eminim ama bittiğinde eve döndüğümde çok kötü hissediyorum. aileme yalan söylüyorum. annem dışında sevgilim olduğunu dahi bilmiyorlar hele seviştiğimi kimse. eve dönüyorum aşırı mutsuz oluyorum. ailem bana çok güveniyor ama ben neler yapıyorum diye düşünüyorum. ne yapıcam ben. bunu sevgilimle paylaştım. o günden beri beni doğru düzgün öpmüyor bile. ben seni çok seviyorum yapmamız şart değil rahat değilsen hele bu kadar mutsuz oluyorsan kılına bile dokunmam dedi. ne yapmalıyım? gerçekten ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. yaptığım doğru mu yanlış mı ne yapmalıyım bilmiyorum.
Istiyosan yapiyosan gerisini dusunme. Eger yetmiyosa sana ya da kotu hiss ettiren oysa ayril. Ama istedigin hayati yasamak senin hakkin. Ailenden gizlemek cok normal.. cunki dogru bakmazlar. Ama yasamak hakkin. zamaninda ailende olan kisiler de yasamis iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın tabi ama ne bileyim ya kötü hissediyorum. ister istemez ilişkiye yansıyor. sevgilim bu konuyu açtığım için bana dokunmuyor artık. onunla nasıl konuşmalıyım sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
:D en korktuğum hatun tipi varya eleman iyi cesaretliymiş
04 Yorumla
Soran+1 yılne korkutuyor seni
Soran+1 yılyok ona zarar verecek bir şey yapmam. ben sadece sanırım ilk ilişkim olduğundan dolayı yaptıktan sonra garip hissediyorum. onunla paylaşıp onu da kırdığım için soruyu sordum ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü.
Çok ikilemli bir ilişki erkek hergün istiyor izin versen içinde belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki seninle evlenir mi? hiç sordun mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılbirbirimizi çok seviyoruz. evet bana da 1 yıl az bir zaman gibi geliyor ama ona güvendiğim için bu kadar zamanda açıldım
Cevap sahibi+1 yılPeki senle evlenmez se bu seni nasıl etkiler
+1 yılVicdan azabı bi nevi.
00 Yorumla
+1 yılAilenle paylaşş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler