Geçmişte arkadaş ortamımdan biriyle tanıştım ve ilişki istemediğim için uzak durmayı düşünüyordum ama alkol alıp sevişmeye başladık. Sonra uzun süre takıldık birkaç kere birlikte olduk. Ve ben asla aklımdan çıkaramadım ne bir ilişki kurduk ne bir arkadaşlık. Saplantı haline getirmiştim en ufak detayları düşünerek. Ama şu an çok önemsiz saçma yapmamam gereken bir şeymiş diyorum. İçten içe kendimi cezalandırıp suçluyorum. Sizce pişmanlık duymam doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanların düşüncelerini ne tam anlamıyla cozebilirsin , nede ogrenebikirsin. Bu muamma için düşünerek kendini uzmekten başka bişey yapmazsın. Sonuçta ne kadar pişman olsan da üzerine binlerce yorum da yapılsa sonuç değişmeyecek. Sonucu değişmeyen şeyleri düşünerek hasta edersin kendini.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boş ver yaşanmış bitmiş bir olay keyif aldıysa onada keyif verdiğine eminim boş ver keşke bizde öyle bir ilişki yaşayabilmek seni göklere çıkarırız
00 Yorumla
+1 yılSeni ben patakliycam artık iyi yüz buldun bizden sen yapacagini yap sonra pişmanlık duy ne güzel memleket evet efendim pişmanlık duy sonunu düşünmeden hareket etmekten de bir an evvel vazgeç
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet doğru. Çünkü yaşadığın bu durumda erkek taraf hatalı. Senin de tek hatan o etkilenmeden sonra onu birakamaman ve bu aninin sende tramvatize olması.
Inan bana zamanla geçiyor aci kaliyor ama yeni adimlar her seyi yavas yavaş iyilestirmeye basliyor.
Cinsellik yasamadim ama benim de bir tik komplike olani denk geldi sonuc su an baskasini seviyorum. Uzun sure sonra oldu ama oldu. Ancak arkadaşlığımızi bitirmek zorunda kaldim bu kisi ile duygularımı itiraf edip.
Bence kendine yuklenme ve sadece jayatina devam et. Umarim kalbine gore birini bulursun.10 YorumlaYa aman, bir kere geldiğin dünyada bir gece azıcık sarhoş olup sevişmişsin. So what? Pişman olunacak bir şey yok ki bunda.
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum hakkımda ne düşünüyordur sürekli yaptığımı falan düşünüyordur
+1 yılsen ne kadar pişmanlık duysanda yaşanmış bitmiş aldığın zevkini gör mutlumuydun o gece yoksa erken gelen golmü vardı zevk aldıysan kendi mutluluğuna ver beğenmediysen onun beceriksizliğini gör bu kadar basit bebiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar anlam yükleme kimin ne düşündüğü de umrunda olmasın sen o duygunun akışına bırakmışsın bundan da zevk almışsın belkide bu bakımdan kendin için ilk defa bir şey yapmışsın güzel bir anı kalsın gitsin
30 YorumlaS... miş dötün davası olmaz
Önce kendine hakim olcaktın.
Burdan sana Müslüman babadan son pişmanlık neye yarar parcasini armağan ediyorum sevgili kardeşim00 YorumlaHer insan hayatinda her hangi bi zaman her hangi biriyle yasadigi bir cinsellikten pismanlik duyar. Bu senin insan olmandan oturu. Bunda bi problem yok. Ama kafani bosalt artik ve onune bak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Pişmanlık duyuyorsan doğru olmayan bir karar vermiş, doğru olmayan bir şey yapmışsın demektir ki zaten öyle yapmışsın, normal yani.
00 Yorumla
+1 yılYav sen zevkini aldın mı ona bak bu konuyu bilen biriyle de dertleş rahatla insanlar konuşa konuşa demişler iyi gelir sanada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. neden pişmansın anlamadım. güzel zaman geçirmişsin. orada kalmış bitmiş.
bunun için pişman olduğunu anlamadım.
00 YorumlaHer zaman en doğrusunu yapmak zorunda mıyız. Boş ver gitsin. Veya doğru nedir kime göredir nerede yazılıdır.
00 Yorumla
+1 yılFb'lik hiçbir zaman gerçek duyguya dönüşmez zaten pişmanlık duyman normal mi değil niye o zaman şey yaptın :D
00 Yorumla
+1 yılOlan olmus yasanmis gecmis pisman olma onune bak aklina getirmeyi birak yeni hayatina jstedigine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre saplantı yaptım yeni yeni sıyrılıyorum
- +1 yıl
Takma dusunme aklina geldikce dagitacak birseyler bul... hayatinda hicbirsey kayvbedecegin xmanalara degmez onune bak hayatina bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosversene sen hiçbir erkekte pişmanlık gördün mu duydun mu ya da senin pişman olacağın bir sey yok hayatina bak
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala görüştüğün hayatinda olan birisi mi bu sosyal hayatinin icinde mi hayat devam ediyor kuruntu haline getirme kendinde zaten alkol oldugu icin olmus yoksa olmayacakmış baslamayacakmis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Sekse bu kadar anlam yüklemek saçma restorana gidip yemek yemek gibi doğal bir şey bu abartmayalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yaşanan yaşandı bitti geçmişi orada bırak kendini cezalandirip geçmişle hesaplaşmaya çalışma önüne hayatına odaklan
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok yıprattı beni bu süreç
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi doğru.
olmaması gereken bir şey yaşamış ve sürekliliği olmasını istiyorsun sadece.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal çünkü hevesle yapılan hatalar sonra pişmanlığa dönüyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCezalandırmaya gerek yok, o an istemişsin olmuş, bende yaptım pişmanda değilim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnı yaşadın yaşandı bitti boş ver takma kafana pişmanlık duymana gerek yok bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ama akillanmaz bidaha yaparsan enayilige girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sonunu düşünün kötü olacağınızı bilip kabullenirseniz sıkıntı yok 2 kullanılma duygusunu silin kadın pasif kaldığı için bu fikre giriyor partner değiştikçe artık pişmanlık gider ve zevkinize bakarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal olarak hiçbir şey hissetmediğin birisiyle böyle bir b*k yiyorsan, her alkol aldığında böyle bir şey yaşarsan ve kendini korumasını bilmezsen senin adına belli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş geçmişte kalsın sen geleceğine bak
11 Yorumla
+1 yılOlabilir kendi mahkemende başarılar diliyorum
10 Yorumla
+1 yılHalen görüşüyor musun peki anlayamadım bunu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Ar damarın çatladı artık utanmıyorsun daha yazık…
00 YorumlaSenin derdin başka 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇelişiyorsun hissettiklerinle
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Aklımdan çıkaramadın diyorsun ama aynı zamanda da pişman oluyorsun
Soran+1 yılUzun süre saplandım aklımdan çıkaramadım yeni yeni atlatıyorum ve pişmanlık duyuyorum
- +1 yıl
Atlatıyorsan sıkıntı yok. Her insan hata yapar bazen yenik düşüyor boşluktayken insan
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O an için olmuş bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ağır yaşıyorum çünkü farklı birisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişmanlık duyma olan olmuş önüne bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi bedeviye ileteleyeceksin acaba kendini 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınsın ve bu yüzden bakire arıyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgünahımı almayınız teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya olmuş bitmiş takılma artık önüne bak
00 YorumlaKendini niye cezalandırıyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmadığım bir şey olduğu için
seks baştan aşağı pişmanlık zaten.
10 Yorumla
+1 yılBak önüne geç git
00 YorumlaDoğru
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılZevk aldnmi onu söyle
00 Yorumla
+1 yılYasak bir şey olduğu için insan pişmanlık duyuyor
00 Yorumla
+1 yıldoğru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana başka pompacı lazım sıradaki gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru tabiki cehennemde yanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş önüne bak
02 Yorumla
Soran+1 yılHakkımda ne düşünüyor ne diyor diye kafamda kuruyorum
- +1 yıl
Kurma kimse ak kaşık değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği