Sevgilimle seviştim ama çok pişmanım?

2 yıllık sevgilimle ayrıyız benim yüzümden çok hata yaptım ve bana güvenmiyor. Geçmişte birşeyler yaşadığımı bile düşünüyor dün görüştük zorla karşısına çıktım konuştuk evde. Bana bir süre yazma arama bırak sana olan kızgınlığım soğusun bırak unutayım yaptıklarını 2 hafta 1 ay ne kadar gerekiyosa dedi benimi unutucaksın dedim salak mısın 2 haftada mı unutacağım seni sadece sevgimin üstünde çok şey var şu an sevgiden önce kızgınlık güvensizlik vs Onu öpmek istedim anlam çıkarma zora sokma dedi ama öptüm. Sonra dokunmaya başladı göğüslerimi öptü dokundu vs ama tshirtün altından. Üstümüz giyinikti Elimi vajinama götürdü okşadı çektim istemiyorum çekiniyorum huylanıyorum dedim ne var bunda dedi normal değil bu normalmiş gibi konuşma ilk kez oluyor dedim birşey yaşamadım hiç dedi bırak o zaman inanayım sana patlatmıcam sadece dokunup bakıcam dedi izin vermedim. Elimi penisine götürdü çektim koy dedi istemiyorum dedim ilk kez madem ben olayım dedi koydu elimi bende okşadım. Sonra giderken fikrin hala aynımı dedim evet bırak zamana dedi. Köpekler gibi pişmanım hakkımda yanlış düşündümü diye. Sevişirken kulağıma içine girmek istiyorum bekaretini almak istiyorum ama yapamam olmaz dedi bende izin vermem zaten dedim. Onu çok seviyorum ama çok pişmanım konuşsam mı pişmanlığımı dile getirsem mi
Sevgilimle seviştim ama çok pişmanım?