Sizce sevgilime versem pişman olur muyum?

Dayanamıyorum da ama ben çok iradeliydim böyle şeyler yapmazdim onunla sevgili olduğumdan beri rahat herşeyi yaşayan biri oldum. Bişey kaldı işte ona ait olmamı istiyor düzenli bir cinsel hayat istiyor. Aslında bende isterim hatta onun geçmişi baya var bu konuda. Ama korkuyorum olurda işler yolunda gitmez bir gün ayrılırsak bekaret konusu ilerde benim için sorun olabilir diye. Ama bir yandan da şöyle düşünüyorum onu çok seviyorum olursa onla olsun eğer onla ayrılacak olursamda yine bir gün aşık olursam dürüst davranırım kesinlikle ama istenmezsem zoruma giderse falan çok sıkıştım ortalarda. Kararsızım içim istiyor, ama mantığım korkuyor. Baskılar tabular gelecek kaygısı ama diyosun işte bir insan beni sevecek isteyecekse iki damla kan için mi olacak. Erkekler herşeyi yapıyor genel olarak zaten. Bu konuda bana akıl verin çok git geldeyim 21 yaşındayım üniversite üçüncü sınıfım. Mühendis adayıyım. Okul bitince evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilim benden üç yaş büyük işi gücü herşeyi var öğrenci değil.

Sizce sevgilime versem pişman olur muyum?