- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBunun yaş ile ilgisi yok ve eşin şu an en verimli yaşında zaten, ama erkeklerde dönem dönem bu sıkıntılar görülebiliyor , bazen stres, yorgunluk piskolojik çöküntü , üzüntü, sağlık sorunları , kullanılan ilaçlar vss erkeklerin cinsel performansını düşürür isteksizlik görülebilir , üstüne gitmeyin zorlamayın ve anlayışlı olmaya çalışın o zaman içersinde düzelir zaten merak etmeyin
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herkes iyi kötü birşeyler anlatmış. Sen performans düşüklüğünü eşinin yaşına bağladığını söylemişsin. Buna odaklanmışsın. Millet bu doğru değil diyor. Her seferinde yine soruyorsun. Hiç çözüm odaklı değilsin. Eşin ya cahil, ya da işine öyle geldiği için söylemiş. Fizyolojik sorunu olmayan ya da grup seks yapmayan hiç bir erkek o yaşta viyagra alma ihtiyacı duymaz. Sen bu durumda kocanla konuşmalısın. Ama ne diyeceksin? "Ben KS'de sordum. Öyle bir şey yokmuş." desen olmayacak. Eşine diyeceksin ki, "İnternetten biraz araştırdım. Senin yaşın gençmiş. Daha çok erkenmiş. Böyle olmuyor. Beraber bir uzmana görünelim. Belki bir çaresi vardır. Bu normal bir durum değil." En güzeli sorunu uzmanın değerlendirmesi. Burada insanların söylediği bazı şeyler doğru. İş ortamı, psikolojik sebepler, sağlık, günlük aktivite.. Bunların hepsi de etkili şeyler. Ama doktor bunların hepsini sorup değerlendirir zaten.
20 Yorumla
1 yılBence yalından kaynaklı değil yaşlarınız arasında çok fark yok paralel gidebiliyor olmanız gerekirdi sanırım eşin cinsellipi artık rutin bir olay boşalma aracı ve işte arada olan kısa bir titrek gibi görmeye başlamış bu tip durumlarda kişiler dinamik bir şekilde cinselliği yönetip diri ve taze tutamazlarsa bu tip durumlara sabrulabiliyorlar maalesef
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yıl38 yaş erkek için altın çağlardan biri.
35-45 yaş erkeğin altın çağıdır. Kadını daha iyi tanır, kadını daha iyi tatmin eder. Üzgünüm ama normal değil... Ya sağlıklı beklenmiyor, ya spor yapmıyor. Ya da hormonal sorunları var. Stres de etkili...20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbence sağlık sorunu olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Eşiniz yakın zamanda birini mi kaybetti ya da çok sitresli bir dönem yaşıyor olabilir bende o yaşlarda yaşadım bir yakınımı kaybettikten sonra dertleşen penisim koşa süre sonra iniyordu doktora gittim bana viegra yazdılar kullandım oda fayda etmedi mücadeleyi bırakmadım aktarcıya gittim durumumu anlattım bana 200 adetlik sabah akşam kullanacağım bitkisel kapsül önerdi bende içtim düzenli bı arabada bana macında verdi bunıda ilişkiden 45 dakika önce bir tatlı kaşığı al dedi onuda yaptım 2 ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başladım hemrn hemrn 2 yıl sonra tamamen düzeldim şu an 51 yaşındayım 30 yaşlardaki gibi performansım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNormalde olmamalı böyle bir şey! Senin fiziksel degişimin söz konusu mu , kilolu musun? Vajina darlıgınla alakalı bir sorunda hissetmiş olabilir belki eşin! yani sorun ille de onun erekte olmasında degil de, neden erekte olmadıgını bulmakta bence
14 Yorumla- 1 yıl
evlilikte cinsellik çok önemli, ne zaman dilersen konuşabiliriz
Soran1 yıl1.75 60 kilo da fit bakımlı bir kadınım bir sorun yok o konularda
- 1 yıl
Hiç doğum yapmadıgını öngörerek vulvanın geniş olmayacagını düşünüyorum! Peki cinsellikte zevke geldiğin zaman vajina içinde aşırı ıslanma olur mu? ( bu tür soruların cevabı özeldir, buradan cevap verme istersen! )
- 1 yıl
Oldukça alımlı bir fizigin var! uzun bacaklar zaten bi erkeğin en zevk aldıgı görseldir :)) Sizin sorun çok uzun ve derin ne zaman dilersen bana yazabilirsin mesajlarım kapalı degildir canım
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşla alakalı degil eşinle yaşıt sayılırız.
Aslında tam tersi olması lazım. Düzenli iliskisi olan bir erkek daha geç boşalıp, daha uzun erekte kalır.
Birde kadını, bedenini, zevklerini daha iyi öğrendiği için yeni fantezilerle kadınını daha güzel orgazma ulaştırır
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAcaba artık seni eskisi gibi beğenmiyor olabilir mi?
Soran1 yılHenüz 2 yıllık evliyiz
Cevap sahibi1 yılAma ilk baslarda çok iyiydi dedin. Yeni fanteziler deneyip sana olan arzusunu gösteriyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYaşından dolayı tabiki de 40tan sonra ayda 1 olacak belki 2 ayda 1
12 Yorumla
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Üzül ağla veya kırıl ben gerçekleri söylerim en azından güçlenirsin tecruben olur 🤷♂️
Merhaba, 38 yaş performans düşüklüğü için çok erken
13 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşında başlar peki
Soran1 yılİlk
1 yılBence bu biraz hayat yaşam şartları ve ekonomik durum ve iş yeri yorgunluğulundan ibarettir her şey yoluna girerse cinsel hayatida yoluna girmeye başlar bence konu derin konuşulup analiz edilmesi gereken bir durum bana göre 😉
10 YorumlaBu yaşam şekline de bağlı aslında oturarak mi çalışıyor masa başı vs
15 Yorumla
Soran1 yılEvet bankacı ve masa başı
Soran1 yılNeden? Kan dolaşımı mı zayıf
Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Tam da kadının en yoğun haz aldığı yaşlarda.. Bi an önce çaresine bakın
19 Yorumla
Soran1 yılSebep yaşı mı
Soran1 yılKaç yaşında başlar peki yaşa bağlı performans düşüşü
Soran1 yılBenim libidom yüksek
Soran1 yılBana yükselmeyecekte kime yükselecek pardon da? varlığım yeter canlı kanlı kadın var karşısında millet tırnağına hasret
1 yılHer gün 1 avuç ceviz 1 avuç fındık ve organik bal mutlaka yedirin faydası olacak emin olun. Birde mastürbasyon varsa eğer terkedilmesi gerekir. Saksoyuda güzel çekersen daha sorun olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sende fiziksel olarak değişim var mı? Doğum sonrası Kilo alma gibi
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuk yok 2 senelik evliyim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSpor artı dengeli beslenme önemli. Spor yapması gerekli mutlaka
12 Yorumla
Soran1 yılSpor denilince çok geniş bir alana çıkıyor ortaya Ne tür bir spor mesela?
- 1 yıl
Eve bile spor aleti alabilir eliptik bisiklet gibi. Haftada 3~4 kez seks yapman gerekli en az. Bacak kaslarını ve kol kaslarını güçlendirmesi gerekli
1 yılAbla sen eşini ikna et, bir doktora görünün. Biraz anormal. Bu yaşta düşük olmamalı. İstisna da olsa doktora bir görünün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYaştan kaynaklı bir durum değil bu yaştaki bir erkek rahatlıkla yapabilir yani performans düşüklüğü yaşamaz bunun altında yatan başka sebepler var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIsteyen erkekte azalma olmaz ya hayatinda togunluktan enerjisi yetmiyordur ya da isteksizdir. Ayak uyduramiyordur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılalakası yok ya o yaşalrda yüksek olunuyor ama bi ürolojiye gitsin test versin erken bi dönem evliliktete bu önemlidir bence ihmal etmesin :)
10 Yorumla
1 yılYaş 39, hayatta ilac kullanmadim. Istenilen heran dik ve sert... psikolojik baska seylelr olmali
11 Yorumla- 1 yıl
Glblr misin
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBen şu an 40 ım hiç bi takviye almadan haftada 3-4 yapıyorum, bence stres kaynaklı olabilir ya da farklı bi şey olabilir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbence psikolojık ya da monoton olmustur yas daha cok genc
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErken Muhtemelen yoğun stres ve sıkıntı altında şu an
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yaşta etkilenmemesi gerekir işlerinde sorunları ailede sorunları varsa o yaramazi etkiler
10 Yorumla
1 yılPsikolojik bence o yaşlarda ilaç olmadan da yapabilir mental yorgunluk falan varsa sebep olabilir
13 Yorumla
Soran1 yılİlaçsız yapıyor zaten ama düşüş var
Soran1 yılPerformans düşüşü başlar mı peki normalde bu yaştaki erkekte
- 1 yıl
Aslında en güzel zamanları ama aile terapistine danışın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErken. 38 yaşındaki erkeğin çatır çatır fikebilmesi lazım.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Erken tabiki de doktora gidin başka bişey vardır illaki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Henüz erken bu durum için aklında başka biri varsa o iş pek de umut verici değil
10 YorumlaÇok kötü bir durum? Bence doktora gidilmeli 38 yaş için hiçte uygun olmayan durumlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFitne sokmak değil amacım.
Bir erkeğin malum organı sana kalkmıyor ise ilgisi bitmiştir.
Başkasına gelince inmiyor çünkü
20 Yorumla
11 ayYaşlı erkekle evlenirseniz öyle olur iste 😂 kart şeyler utanmadan 6 7 yaş küçük kıza talip oluyor evleniyor sonra kadınlar da genç erkekle aldatıyor oh olsun canıma degsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı erken bence daha yas olarak bı doktora gorunmesı lazımm
31 Yorumla- 1 yıl
Sen kaç yaşındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılO yaşlarda düşüklük olmaz ne sitresli nede başka kadına gidiyor
12 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşında başlar peki yaşa bağlı azalış? bitiş demiyorum azalış
- 1 yıl
55 şe kadar hergün yapıyorlar iyi beslenme sitresiz hayat
Gizli Üye(25-29)1 yılNe mi istiyorsun diyor işte neyse susayım büyük konusmayayim ama aldatanlarin yarından çoğu bu sebepten ötürü aldatıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaşla alakası yok stress ve yorgunluk kaynaklıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılhayaller ve hayatlar maalesef tedavi olması gerek yaşla alakalı değil bu yaşta ben sıkıntı yaşamıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Asıl bu yaşlarda zirveyi görür erkekler. Eşinin bir sorunu olabilir. Bu yaşta ki bir erkek için normal değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence erken baska bir sebebi olmali haftada kaç kere yapıyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOndan değildir belki senden zevk alamıyordur yoksa 50 yaşındakiler gece gündüz yapıyor
10 Yorumla
11 ayHenüz erken 45 ve sonrası için geçerli olur yaşa bağlı düşüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşini sitede millete rezil etme
Azıcık ar namus kavramın olsun
Eşin dese
Karımın a... mıııı kırışık bunu sitede yaysa
ya da m.. ee.. meeesi küçük dese
Sen ne hissedersin?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılbence sen çekici değilsin, yoksa makina gibiyim bu yaşta :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aslında bu durum tutun ve alkol tüketimi ile percinleniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşım 42 ilaç kullanmıyorum kimseye de tavsiye etmiyorum eşin kendi rahatsızlığını tüm erkeklere yükleyerek kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor onuda sana yalan söyleyerek yapmaya çalışıyor inanma ona
10 Yorumla
1 yılYabancı Eş gelsin. :D
12 Yorumla
Soran1 yılSaçmalama
- 1 yıl
Fenerlilet anladı tatlım 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBikmistir bence heyecana yoktur
16 Yorumla
Soran1 yılYaştan kaynaklı mi
- 1 yıl
Haftada kaç kere yapiyirsuniz
Soran1 yıl1 max 2 o da Max...
- 1 yıl
Çok az kocanda sıkıntı var 3 4 olmalı
- 1 yıl
Üzüldüm adına içindeki canavar ile yaşamak zorinda kalacaksın
- 1 yıl
Dertleşmek istersen?
1 yılTakviye olarak vibrotor alın durum duzelene kadar
14 Yorumla
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz
Soran1 yılHafta da 1 max
- 1 yıl
Haftada 1 en azından yine iyi ama performans olarak düşük haftada bir gecede 2 3 tane atsa sert bir şekilde seni doyursa yeterli olurdu aslında
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. eşine ilaç alman lazım seninde
14 Yorumla
Soran1 yılYaştan mı kaynaklanıyor bu sorunu
Soran1 yılAlkol ve sigarası yok
1 yılEşinin psikolojik sorunları var mı
14 Yorumla- 1 yıl
Psikolojik sorunlar cinselliği etkiliyor
Soran1 yılBildiğim kadarıyla yok
Soran1 yılYaşına bağlıyor kendisi bununla mı ilgili
- 1 yıl
Hayır psikolojik sorunları var bence
1 yılYapma sıklığı haftada bire mi düştü
15 Yorumla
Soran1 yılEvet bazen geçiyor
- 1 yıl
Erken sanki ya. Oral vs oluyo mu bari senin orgazm olmanı önemser mi
- 1 yıl
Yoksa gir çıktan ibaret , senin orgazmını önemsemeyen bir sevişmeden mi ibaret
Soran1 yılEvet onu yapıyor neyse ki
- 1 yıl
İyi bari madem seni önemsiyosa ceviz incir badem vs şeyler tüketsin gör bak nasıl dimdik oluyo
38 yaşında ne viegra sı.. bnce biraz renklendirin cinsel hayatınızı.. monotonluktan olmuş
10 YorumlaNormalde denilebilir ama gitse sizin için iyi olur memnun değil misin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılburada mısın şu an
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Soran1 yılTüno
Cevap sahibi1 yılTünaydınn
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim teacher ben
Gizli Üye(30-35)1 yılÇaresi site de mi eşinde mı
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılKocani niye şikayet ediyorsun siteye
hiç yapmadığın farklı şeyler yap onu heyecanlandır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlakası yok bir erkek 50 ye kadar bile zıpkın gibidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşlarda oluyor sanırım erkende başkayabilir ilaç bir seçenek ama bilmiyorum zararını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik etkenler önplanda gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Konunun pek yaş ile alakası yok
50 60 yaşında bile doğal performans mümkün
Ondan sonra hep tekler artık motur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDedolu çıkmış 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Bi tame ilaç var onu dene istersen
1 yılTamamen kendisinden ötürü yasla alakası yok
12 Yorumla- 1 yıl
Kendisine bakmıyor
Yediklerine dikkat etmiyor
Mental olarak kafa da bitirmiş
Daha çok detay var - 1 yıl
Bencil duyarsız özensiz ve tembel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaş kilo stres hepsi etkiler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılYaştan alakası yok daha genç
10 Yorumla - Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar