+1 yılYaşla hiçbir ilgisi yok. Vücuttaki yağ oranı yükseldikçe testosteron yerine, östrojen hormonu yükselmeye başlar. Dolayısıyla spor yapmaya başlaması acilen şarttır. Sigara tüketimi yüksekse onu da tabii bırakmalı.
Bunlar etken değilse şayet ya mastürbasyon bağımlısıdır, eliyle boşalmaktan sana kalmıyordur. En kötü ihtimalse başkası olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. benle aynı yaşta eşiniz kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirm ki size önerim protein ağırlıklı besleyin eşinizi ayrıca işten yorgun geliyosa performansı düşebilir işle ya da ekonomik durumla ilgili sıkıntı ve stress varsa bu performansı kesinlikle etkileyen nedenlerdendir. o yüzden size önerim hafta sonu dinlendirdikten sonra eşinizi yapmanızdır. onun dışında performans kaybedecek bi neden göremiyorum
00 Yorumla
Evet gayet normal, erkeklerde ortalama 35 yasindan sonra testosteron seviyesi dogal olarak inise geciyor, tabi baska cesitli faktörlerde ekleniyor, yaslanma, sekse doyma gibi. Performans düsüklügü bir istek azalmasi, digeri ereksiyon sorunu, ikincisi daha kötü.
10 Yorumla
+1 yılEşine doymadığını açıkca söyle ilaçmı alıyor spor mu yapıyor naparsa yapsın.36 yaş nedir ya daha delikanlılık yaşı.. Bi ihtimal daha var başka kişilerden sana bir şey kalmıyor olabilir..
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı bı stres altindaydim. agir bı strest. hersey ustuste geliyordu. normalde ereksiyonum uzun ve sert geçen birisi olarak bı anda sertlesme sorunu yaşadım.
Uzatmadan soyliyim stres çok büyük etken.
Stresin etkileride kolay atılmıyor. neyseki kafamı toparladim fazla uzun sürmedi.10 YorumlaDurum işler acısı yani bence yeni heyecanlar aramaya başlamalısınız
22 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında bir erkek için bu durum normal mi?
Kanka biraz heyecan katman lazım. Yaş ilerledikçe erkek sönebiliyor. Onu tetiklemen için fanteziler vs tarzı şeyler yapman lazım. Doğru kanalı bulursan yapmak için gün sayacaktır
10 YorumlaSeni ya da kendisini beğenmiyor, seni artık arzulamıyor, işler kötü ya da istedği hayat gitmiyor, düzgün beslenme dinlenme yok, sende dikkat çekici bir şeyler yap.
10 Yorumla
+1 yılEşinizi daha çok tahrik edin kur cilve yapın olur olmadık yerde sadece onun anlayacağı şekilde heycanlandırır akşamı iple çeksin sonra içindeki kaplanla mücadele edin 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bende o yaşta biriyim ne azalması arttı belki bekarım ondan ama çok fena spor etkisi de olabilir
10 Yorumla
+1 yılYani30 dan 40 a kadar altın çağ diyorlar ama bilemiyorum. 45 sonrası yavaşlama oluyormuş.
Eşin yaşam şekli nedeniyle zorlanıyor olabilir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilakis erkeğin en verimli dönemidir baska sorunlar var mesela.
Hayatinda ikinci bir kadın olabilir
Sizi çekici bulmaya bilir.
Yatakta sınırları tabuları olan biriyseniz haz almiyor olabilir veya kendinin saglik sorunu vardir gurur yapip doktora gitmiyordur gibi siralayabiliriz00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Şu anda pik seviyesinde olmalı. O sigarayı bıraksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmıyorum bu yaşta normal değil, tam erkekliğin zirvesinde, başka bir şey olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle değil o yaşta zaten nirvana olması lazım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılSanmiyorum yasinda cok sorun yok tam istekli olmasi lazim benim gibi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Yaşla hiç alakası yok ön sevişme yi düzenli ve uzun tutun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPek normal değil.. ama yaşam şartları da etken olabilir.. takviye alsa çok iyi olur... dengeler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşla alakası yok kendimden biliyorum kişiye göre değişir
10 Yorumla
+1 yılNormol değil ilaç vitamin takviye yap sağlıkçı olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden etkilenmiyor olabilir nasıl bir kayıp
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. normal degil daha genç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Bence sen doyumsuzsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela performans kaybı dediğin nedir neydi ne oldu
09 Yorumla
Soran+1 yılistek azalmasi,
Soran+1 yılereksiyon sorunu
Cevap sahibi+1 yılEreksiyon sıkıntı o yaşta olmaz
Cevap sahibi+1 yılAzmı hiç mi
Soran+1 yılAz
Cevap sahibi+1 yılYani nasıl diyim sertlestiğinde de tam değilmi
Cevap sahibi+1 yılİlacı var aslında
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılGeç yazınca uyumuşum. Burdamısın
Performanstan kastın ne
00 Yorumla
+1 yılNormal değil çakı gibi olmalı
00 Yorumlasen bia dıma ttın mı bu duruma dair pozitivanlamda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olmaması lazım ama
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sigara alkol kullanıyor mu? Bu arada senin kaç
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşım 32
Soran+1 yılSigara
Soran+1 yılkullanıyor
Soran+1 yılBu arada esas yaşım 30 yani kimlik 2 yıl önceden alınmış.. 30 ve 36 yaşlar buna göre yorumlarsan tekrar?
Soran+1 yıl4 yaşa normal dedin 6 yaşa çok mantığını anlayamadım senin
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sağlık sorunu yoksa psikolojik.
00 YorumlaNormal değil acaba neden
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşl?
Sana öyle teklif mi etti
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim
+1 yılDaha erken.
00 YorumlaSenin icin buyuk problem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026