+1 yılBence sekste en isterik ve en güçlü olacağı yaş aralığı. Belirli olgunluğa erişmiş seksin ne olduğunu artık bilerek yön veren, karşısındakini de düşünecek olgunluğa erişmiş bir dönem.
İki türlü sıkıntısı olabilir.
ya herhangi bir stres sorunu var içinde halledemediği, yanda herhangi bir sağlık sorunu
ya da sen de ona karşı itici bir şeyler oluşmuş olabilir. Onu yatağa, sekse bağlayacak çeşitli yöntemlere başvur (fantezi vb)
Çözüm bulunmazsa ileride çok sıkıntılı süreçler başlayabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her insanın fiziksel özellikleri başkadır
Libidosu hormonların çalışması istekliligi vs
Bazı insanlar 35 te zirveye ulaşır bazıları 28 de
Bazıları 30 dan sonra ilişki istemez bazıları 40 indan sonra azar
Pek yaş ile değilde hormonlar isteklilik vb konular etkiler
Fiziksel özelliklerin değişmesi kilo alma gibi karşılıklı olarak istekliligi düşürebilir erkekteki
Sigara içki kullanımı stres maddi sorunlar vs hepsi etki edebilir
Bunları detaylandirman gerek
Sendeki değişimlerde etki edebilir
Kilo alma bakımsızlık vs de
ya da dışarda başka bir ilişkisi var ise hepsi ayrı ayrı değerlendirilmesi gereken konularSen güzel şeyler giyip ilgisini çekmeye calisiyormusun (normalde iki yılda gerekmez bu ama adamına göre de değişebilir)22 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim
+1 yıl30 dan sonra testesteron ve östrojen (kadınlar için) yavaşça dümeye başlar zaten bu bi gerçek de bence sorun sigara ve alkol (varsa) tüketiminde çünkü mahveder adamı, ayriyetten ilaç kullanıyorsa ve psikolojik strese bağlı sorunları da varsa, bence bir doktor görmesi şart
12 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında performans sergileyebilir mi yani normalde?
- +1 yıl
sergiler sergilemesine de sorunlar artık başlayabilir bunda da garip bişey yok bakma orada 50 yaşında adam bile süper olabiliyo diyenlere herkes bir değil o dedikleri de sandıkları kadar sık görülen bişey değil, sen iyisimi kocanı bi doktora götür stres falan varsa da psikoloğa
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yaşta asla düşüş olmaz. En üst düzeyde olur. Bir problem var muhtemelen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbence yaşı değil bir erkeğin en kontrollu olduğu yaş aralığında eşin bence bakış açısı ve cinsellik mantığı bu konuda kesin bir analiz yapabilmem için bazı bilgiler öğrenmem gerek ama bunlar özel olduğu için sormuyorum sende söylemezsin diye tahmin ediyorum
10 Yorumla40 yşndayım. Hafta da 2 olsın istiyorum. Hiç olmazsa ağaca çıkıyorım. Ve doyumsuzum. Seninkinde sorun var bencr
12 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2 de çok değil aslında. Yaşın genç değil ondan sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bir sorun var onda eşim 43 yaşında genç erkek gibi
67 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşın kaç canım ve kaç yıllık evlisiniz?
- +1 yıl
Sen kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yılSenden 4 yaş küçüğüm 3 yıldır evliyiz
Soran+1 yıl28 yaşında olmana rağmen sana yetebiliyor mu gerçekten yoksa ilaç veya bitkisel yardım mı alıyor?
Cevap sahibi+1 yılİlaç filan yok eşim kaslı ve çok iyi besleniyor sabah beraber koşuyoruz
Soran+1 yılAnladım tatlım. Sana yetisememe gibi bir durumu yok öyleyse ve yaş farkına rağmen doyurabiliyor seni o zaman?
Cevap sahibi+1 yılİkinci eşim bu benim ilk eşimle aynı yastaydik böyle değildi haftada bir anca yapıyorduk ama çok içki içiyordu. biraz penisi büyük bu eşimin ve çok sert ereksiyonu bozulmuyor
+1 yılPerformans ne ya insanlari neden objelestiriyorsunuz insan o insan duygu dusunce fikir psikolojik durumu falan var kadin olmanin en buyuk avantaji performans dedikleri sacmaligin olmamasi sevmiyorsan dile getirirsin kardesim
20 YorumlaYorgunluk vb de olabilir öncelikle düşüşten kasıt nedir sıklığının nedir ilişkide?
15 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 ten haftada 1 e düştü. ereksiyon süresi kısaldı ve geç sertleşiyor
Soran+1 yıl2. ye de zor kalkıyor
Soran+1 yılBende yok taş gibiyim hala. evet sosyal medyaya çok giriyor tiktok instagram vs
+1 yılYasla ilgisi yok... libidoyla ilgili bu... stres var mı ...
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
+1 yılErken mi bosaliyor yoksa ereksiyon problemi. mi var
13 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyonu uzun surduremiyor ve boşalınca 2. ye zor gidiyor
- +1 yıl
İlk seks de ereksiyon cok sert olmuyor zaten 2. Ve 3. De daha sert ereksiyonlar yasaniyor. Sen destek ol sabirli ol onun moralini bozacak bisiy soyleme sakın enerjisini artiricak besinler tuketmesine yardimci ol. Bosaldiktan sonra 2.. ye gitmesin en az 1 saati bulur zaten hemen gidemez once sen bosal sonra o boşalsin. Ben hep ilk eşime veririm kontrolu once eşim bosalir sonra ben bosalirim yarim kalmasin diye sizde oyle yapin
- +1 yıl
Kocanin tahrik oldugu fsntezileri sor onlari deneyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsan kendını salarsa daha hızlı yaslanır. Spor ve takvıye ile kendıne gelr. Sız tahrık edeblck bırısı msnz
12 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim güzel yüzüm güzel. kilo yok
Cevap sahibi+1 yılPekı ya fantastik misinz
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşından dolayı da olabilir. Aranızda isteksizlik mi var peki
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece onda var. benim fziğim tsş gibi
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
bunun yaş ile alakası yok ne insanlar yaşından daha fazlasını yapan var iki tarafında haz olayı bu işi tetiklemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlaç kullanın sizin icin problemse bunu ona açıklayın
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşından dolayı mı performansı düşük sence?
Cevap sahibi+1 yılHayır değildir ben mesela 25 yaşındayım 26 olacağım 1 aya 3 falan yapıyorum yerine göre günlük 1 garanti oluyor
Soran+1 yılYaşa bağlı azalma kaç yaşında başlar sence
Cevap sahibi+1 yılYasta değil aslında süreye bağlı
Cevap sahibi+1 yılGünde kaç kez ve ya kaç günde bir
Soran+1 yılHaftada 1 öncwden haftada 4 tü 10 dakika kalıyor içerde ve 2. ye zor kalkıyor
Cevap sahibi+1 yılBaya baya problem özeli burada konuşuyoruz da bir kaç şey çözmek için var anlatırım çok özel konuşuyoruz bana yazarmisin ve ya takip atarmsn
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok ondan değidir stres varsa olur fantezi olmazsa olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ne gibi performans da düşüklük oldugunu anladın... eşinle aynı yaştayım ve inan bırak haftada 1 i günde 3 olsa yok demiyorum evli degilim bide
00 Yorumla
+1 yılAnnemin Eşide 42 yaşında ondan bir sıkıntı yok gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYani baban?
- +1 yıl
Evet cici babam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimal stres vb yüzündendir hayatım yoksa yaşlarınızda bir sorun yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıldığı yaşlarda olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılPerformansnın azalışı ı yaşa mı bağlı peki
+1 yılHerhangi bir ilaç kullanıyor mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılArada bir mide-reflü ilacı alıyor
Soran+1 yılFamotidin türevi
- +1 yıl
Anladım bazı ilaçlarda etki ediyor cunku araştırmak lazım
Bence artık hep yavaş gider böyle. İşin zor
16 Yorumla
Soran+1 yılSebep yaş mı?
Soran+1 yılKaç gibi mesela?
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yasta azalması ilginç ben 42 yasindayim ve hergün istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşıyla alakası yok tatlım başka bidey vardır
32 Yorumla
Soran+1 yılYaşa bağlı azalma ne zaman başlar?
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir ama 50 yaşındaki adamın bile performansı çok iyi olabiliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara kullanıyor mu?
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılKonu bitmiştir bence artık ya daha da düşer sigara kullanmamalı bence ben bu yaşımda kullanmıyorum ileri tarihimde cinsel performansım düşmesin cinsel iktidarsızlık olmasın diye ama onun benim gibi davranması lazım davranamaz cünkü sigarayı bırakamaz arttık
Cevap sahibi+1 yılKaç dakika sürüyor
- +1 yıl
Ne alaka ya sigara diyo hmn o.
Soran+1 yıl10 dakika max
Cevap sahibi+1 yılOha çok az bence o Ya gerçekten sigarayı bırakmasını istedin mi? Önerdin mi?
Soran+1 yılDinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılBırak kalsın it onu boşluğuna o zman kendisi pişman olur ve tahmin ettiğim kadarıyla çok doyumsuz kadınsın nasıl seninle baş edecek kendisi düşünsün bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok daha düşüş olmamalı sigara kullanıyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSigara çok etkiliyor performansı kilo da varsa
+1 yılbazi seyleri stres yapiyor olanilir
10 Yorumla
+1 yılStresi var mı
Yorgun mu10 Yorumla
+1 yılUzmana gütmelsiniz
19 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta azalmaz mı
- +1 yıl
Azalmaması lazım. Bende 37 yaşındayım gayet aktifim gğnde üç dört defa yapıyoruz.
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz ve eşinin yaşı kaç
- +1 yıl
Dört yıl. O 40 yaşında. Yardımcı olmak isterim ama bu işin hem psikolojik hem de anatomik nedenleri var.
Soran+1 yıl40 yaşında kadın sana yetişebiliyor demek ki?🤔
- +1 yıl
Yetişemiyor bazen ama idare ediyoruz
Soran+1 yılFiziği nasıl
- +1 yıl
Güzel seksi
- +1 yıl
Fizik güzel olsa da libido başka bir şey
Nedeni yaş değil
13 Yorumla
Soran+1 yılAma 36 ?
- +1 yıl
😅😅😅😅
+1 yılHayır Yas deyil doktora gorunsn
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşı 36
Soran+1 yılNe zaman düşer ki yaş olarak
- +1 yıl
Yaşıyla alakası yok daha gen 60 70 yaşındaki adamlar yapıyor bndede vardı doktora gidm duzeldi
Soran+1 yılSendeki sorun neymiş?
- +1 yıl
Erken bosalma vardı
Soran+1 yılNasıl çözüldü ilaç mı
- +1 yıl
Yani doktor yardımıyla ilacla
+1 yılsende artış mi oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılSabit
- +1 yıl
esin yoruluyor olabilir
Ne alaka