Günaydın; bizim burada bir teyze vefat etmişti. 80 yaşındaki amca eşinin 40'ı dolmadan evlendirin beni dedi çocuklarına. Çocukları çok karşı çıktı baba kafayımı yedin dediler. O yaşta amca bile böyle dediyse 35 yaş daha ne ki derim.
Eşinin başka sorunları vardır. O sorunları kendine stres ettiği içinde bu sizi özel hayatınızı etkiliyordur. Oturun konuşun bence. Bir sıkıntı varsa destek olmak istediğinizi belirtin. Başka bir konuyla alakalı bir şey de olabilir. Konuşmak, paylaşmak hem size hemde ona iyi gelir. Güzel bir gün dilerim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tüketim alışkanlıkları veya yaşadığı stres ortamı buna sebep olur. Bir de sizin bedensel açıdan birbirinize artık iyice alışmış ve hatta doymuş olmanız da istek azalması yaratabilir. Söylediği gerekçeler, bir bakıma olumsuz örnek gösterip kendini gizleme ve aklama çabasından ibarettir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok eşinden 3 yaş büyük biriyim her sabah ve gece boşalmadan durmam öyle geç sertleşip erken de inmez seks esnasında da hep kadınlar benden önce boşalır.. kocanda ki sorun sağlıksız bir hayat tarzı
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşından dolayı geç geç sertleşme olur ama performan düşüklüğü olmaz sıklık değişir ama istek değişmez
o yüzden yaş ile qlakasi yok ama bunu kendisine sordun mu hiç14 Yorumla
Soran+1 yılyaşından dolayımu geç sertleşme oluyor?
- +1 yıl
Tabii ki de yaşından dolayı bu şekilde oluyor zaten yaş ilerledikçe sertleşecek ama sertleşmiyormuş gibi gelecek sana eğri duracak
Soran+1 yılBu dediğin kaç yaşlarında olur peki yani bu eğri durma olayı falan?
- +1 yıl
45 de olur ama 48 de belli eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılNormal değil tamamen kendine bakmaması onemsememesi bencilliği
12 Yorumla
Soran+1 yılyaş?
- +1 yıl
Yaşın etkisi kişiye bağlı kimine bir sayı kimine yaslanmiislik kendisine verdiği önem e göre değişir
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılAslında en aktif ve verimli olması gereken yaşlarda. Sana dokunuş ya da bakışlarında bir farklılık ya da hissizlik sezdin mi? Bu mevzu üzerine konuşuldu mu? Cinsellige düşkün musun ve bu onu biliyor mu düşkünsen?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Yaşlar ilgisi yok daha yaşı normal ne gibi düşük eşin
17 Yorumla
Soran+1 yılgeç sertleşip çabuk sönüyor
Soran+1 yılbosalmadan
Soran+1 yıl: (
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Bence ilerleyen yaş değil 42 yaşında bi adamla yapmıştım ben o gayet iyiydi 35 iler bi yaş değil asıl o yaşlarda seks iyi olur erkek olgunlaştıgından eşinde iş bitmiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok bence bunun ya. Psikolojik olarak etkilidir muhtemelen işsel, içsel ya da hayata yönelik problemleri olabilir. Eğer yoksa da muhtemelen isteksizlik hakimdir
10 Yorumla
+1 yılBen ondan büyüğüm daha da artıyor istek isteksiz olabilir yaşla alakalı değil mastırbasyon da yapıyorsa olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaş genç bir yaş artık. 40-45 yaşında olup dimdik gezen var. Spor yapsın spor. Kan dolaşımı hızlanırsa ereksiyon kolaylaşır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakası yok bbizde 37 ve 32 yaşlarındayız ama bu yazdığınız sorunlar yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolabilir sağlıklı beslenmiyoruz artık her şey hormonlu ancak bir aktara gidip"epi medyumlu"isteyin kesin çözüm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence daha genc
Is stres vs etkilidir ya da ilgisini cekemiyosun artk seninle sevismek keyifli gelmiyor spontane10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben daha yaşlıyım ama haftada 3 defa ihtiyacım oluyor bence yaşla alakası yoktur
12 Yorumla
Soran+1 yılkaç yaşş
Cevap sahibi+1 yıl38
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş. yaşam koşulları. stres. çalışma biçimi. yediği içtiği. ilaç kullanımı. alkol sigara. Yaş ilerledikçe vurur. Hepsi bir etken.
20 Yorumla
+1 yılBu yaşta olmamamlı.. acaba swni mi. çekici bulmuyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin ile ayni yastayim. hersey senin elinde adamin karsisina guzel seyler giyerek cik kokular surun. yaklas saril ona. admin seyini tut uyandir adami
10 YorumlaBelki başkasını doyurup sana gücü kalmıyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılyaşı?
Heyecan olabilir ya da başka biri var
12 Yorumla
Soran+1 yılnedeni ilerleyen yaşı mı? sizce
- +1 yıl
Ya hemen niye başka birine bağlıyorsunuz yargısız infaz bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşla alakası yok. Bu onun ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedeli. Ve bu bedeli de kadınını tatmin edemeyerek ödeyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKiloluysan bence ondan istemiyordur. Bir de pörsüdüyse 🤮🤮🤮
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 30
Soran+1 yılyaş
Soran+1 yıleşim 35
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama haddimi aşmak istemem engelleyebilirsin de or.. al yapıyor musun? Veya o sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılZannetmem. Psikolojik olabilir ya da işi bilmiyor daha zevk almıyor seksten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaftada kaç kez ve kaç dakika sürüyor. senin ilişkide rolun ney aktifmisin pasifmi
00 Yorumla
+1 yılilgileniyor muusn yeterince kocanla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötü göbeği saldıysa normal. Bende 35 yaşındayım ama performans olarak sorunum yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de sorun sizdendir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı normal, epimediumlu macun denesin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı değildir stres olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaitan değil
12 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılEkstra yaşadığı stres var mı
13 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
Ne mesela
- +1 yıl
Yaşla alakası yok ya senden kaynaklı ya da günlük hayatı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok istegi
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşş
Soran+1 yılKimse azaldı demez zaten yok mu siz erkekler...
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu konuştur. Fantezilerini anlattır ona 😊
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSınırsız bir kadın mısın?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaşla alakası yok dokto görünsün iğleşir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle konuştun mu bu konuyu
15 Yorumla
Soran+1 yılkonuştun
Cevap sahibi+1 yılNe dedi peki
Soran+1 yılBu kadar olduğuna şükret yaşıtlarim anca ilaçla yapıyor ayda yılda bir bulursan şükret diyor..
Cevap sahibi+1 yılKötü bir durum peki kendini tatmin edebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim ismim Yusuf belki sorununa bir çözüm bulabiliriz takip et
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel saglik sorunu var galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşş
Cevap sahibi+1 yılyasla alakali oldugunu sanmam. isteksiz biri galiba. acaba sen fiziksel olarak se. ksi mi degilsin ya da bakimsiz misin? erkek neden istemez. olmazlarin mi var ya da baska biri olabilir mi?
+1 yılBoşa sende
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşla alakası yok kişiye göre değişir
01 Yorumla- +1 yıl
ben bu yaşımda sıkıntı yaşamıyorum
Spor yapsın bol bol
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler