- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide yaş diye bir şey yoktur bakım diye bir şey vardır demekki adam kendine bakmıyor adam kendini kontrol edemiyor sigara içiyorsa doğru düzgün yemek yemiyorsun sağlıklı beslenmiyorsa ne biliyim sürekli dert sıkıntı içinde ise zor koşullarda çalışıyorsa kısacası hayat adamı zorluyorsa pek bir şey beklememek gerekiyor istersen senden küçük olsun ama kendine bakmıyorsa ne biliyim spor yapmıyorsa uyumuyorsa normal bunlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi biraz hormonlarla da alakalıdır bu konu. Ama bir insan sağlıklı, dengeli ve düzenli besleniyorsa, bol kuru yemiş tüketiyorsa, uyku düzenine, uyku süresine ve uyku kalitesine önem veriyorsa, hazır gıdalara, fast food tarzına, alkol, sigara ve narkotik maddelere mesafeli duruyorsa, sağlığına dikkat ediyor, spor ve egzersiz yapıyorsa yaşı 40, 50, 60 olmuş fark etmez. Her yaşta harika seks yapabilir.
10 Yorumla
Degerli arkadaşım o yaşta bir adam uçanın kaçanı diker affetmez. Performansı çok düşünmüş. İlk evlendiğinizdede düşük olmuş günde 2 yapması gerekirdi biraz adamın libido düşüklüğü var vücut ölçüleri süper böyle taş gibi kadına çok düşük performans. Seninle en az haftada 3 posta olmalı
10 Yorumla
+1 yılYaşı daha çok genç bunun yaşta bir alakası yok anladığım kadarıyla. Ne sıklıkla birlikte oluyorsunuz. Daha çok yeni evlisiniz sizin her gün hatta günde birkaç kere yapmanız gerekiyor
113 Yorumla
Soran+1 yılEn başta haftada 2 şimdi 3 hafta ya düştü 8 aylık evliyiz
- +1 yıl
sizinki performans düşüklüğü değil ki, cinsel sıklık. evlisiniz ne bekliyordun. bizim 1 ay oldu mesela.
Soran+1 yıl@masumcocuk34 henüz 8 aylık evliyiz
- +1 yıl
sonuçta evlisiniz :D bu bekarların evlenince her gün olacak hayallerinden sonra evlenince gerçeklerle tanıştıklarındaki hali beni benden alıyor valla :D seks istiyorsanız bekarken yapacaksınız, evlenince ı ıh olmuyor. insanoğlu nasılsa elimin altında bugün olmazsa yarın olur kafasıyla erteler ve öncelik tanımaz. böyle böyle de o aradaki süreç de uzar gider. ama sevgiliyken buluşmalar vs hep kısıtlı ve her fırsat değerlendirme çabasına girilir.
- +1 yıl
Çok az oluyor daha çok yeni evlisiniz her gün yapmanız gerekiyor bunu elimle konuştun mu
- +1 yıl
@masumcocuk34 bir ay çok uzun nasıl dayanıyorsunuz ben anlamıyorum ayrıca evlenince elinin altında vs ben o mantısı anlamıyorum ne zaman geçiyor hayat bir gündür o günde bugündür ben her fırsatta yapmak isteyen biriyim
- +1 yıl
ya inan iki taraf da çalışınca ve bir de üstüne çocuk da varsa uyumaya zaman bulamıyorsun. yani kendine ayırabileceğimiz zaman çok kısıtlı. 1 ay o dayanıyor ona problem yok de ben tabi mastürbasyon falan o şekil idare ediyorum.
- +1 yıl
@masumcocuk34 kaç yıllık evlisiniz nasıl bir ay yapmadan durabiliyorsun mastürbasyon reelin yerini tutar mı hiç
- +1 yıl
tutmuyor da napiim gece tecavüz mü edeyim? 10 yıllık
- +1 yıl
@masumcocuk34 hayır öyle yap demiyorum tabiki ama konuş yetmediğini söyle
- +1 yıl
yahu konuşmadığımı mı sanıyor herkes :D elbette konuşuldu ama bu konuları açınca bencil oluyorum. sonuçta o da haklı, her şey ortada. işe git, eve gel, çocuklardı yemekti oydu buydu cidden hiç bir şeye zaman kalmıyor. eşine yardım et demeyin zaten ediyorum. ama çocuklar öyle bildiğiniz 9da uyuyan çocuklardan değil. gece 1de uyurlarsa şükür edip biz de uyuyoruz :D
- +1 yıl
@masumcocuk34 Allah yardımcın olsun o zaman işin zor
Haftasonları kutsal cumartesi size kalıyor desene 😂 - +1 yıl
kutsal bi günümüz yok maalesef :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Seks yapmaya yeni mi başladıniz. Öyleyse bir süre sonra artar bırakmayın yapmayı
74 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydır yapıyoruz yeni değil?
Soran+1 yılpeki bu yaşıyla mı ilgili sizce?
+1 yılerkeğin cinsel performanstan düştüğü yaşa çok uzakta eşiniz
36 yaş çok erken bunun için
fakat eşiniz alkol alıyorsa veya sigara kullanıyorsa bu tarz şeyler cinsellikte erkeğe negatif olarak dönerbu tarz alışkanlıklar vücudun damar yapısını ve kan akımını bozar
bu sayede erkek iyi bir cinsellik yaşayamaz ve yaşatamaz10 YorumlaFiziğin iyi mi? Çekici misin yani? Değilsen bundan kaynaklı da olabilir. Sürekli klasik şeyler mi yapıyorsunuz?
12 Yorumla
Soran+1 yılfiziğim güzel fantezi çamaşır giyerim G string koleksiyonum var zilli donlarım var...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMümkün değil. Erkekler olgunlaştıkça performansı artar usta olurlar. Toylar gibi şipşakcılıktan kurtulurlar. Ya sevgilisi var ya bir doktora baş vurun.
22 Yorumla
Soran+1 yıltamam ustlaşırlar tecrübeli oluyorlar ama cinsel güçlerinde azalma olmaz mı bu yaşta?
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle olmaz. Şeker, sigara, covid, stres : bunlar için dr a gitmelisiniz.
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılyaşım 45.. sevişirken penisiminin aldığı hali görsen, bu dediklerinin yaşla hiç alakası olmadığını anlardır.. hem de çok iyi anlardın :)
16 Yorumla- +1 yıl
yaşını bahane etmesi kesinlikle yalan :)
Soran+1 yılyaşa bağlı düşüş ne zaman başlar?
- +1 yıl
45 yaşından önce başlamadığı kesin :) ama bence 50li yaşlarda bile düşmez..
- +1 yıl
evlenmeden önce flört ettiniz mi?
Soran+1 yılEvet 1 yıl flört sonra nikah
Soran+1 yılbakire olarak evlendim
+1 yılKadının 20 25 erkeğin 30 35 arası genelde cinsel performansının yüksek olduğu dönemdir. O yüzden olabilir veya başka sorunlar vardır. Sana söylemediği bir durum olabilir.
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce tecrüben yok muydu bilmeyerek mi evlendin
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Kötü olmuş üzüldük
36 yaş cinsel performans düşüklüğü için çok düşük bir yaş onunla ilgili değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşınız 27 sanırım? nerden biliyorsunuz
muhtemelen seni çekici bulmyordur belki başkalarına harcıyordur enerjisini :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık evliyiz!!
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir aksine iyi olmali zaten.. nasil düşük mesela?
14 Yorumla
Soran+1 yılsıklık az süre az geç sertleşiyor erken sönüyor
Soran+1 yılbazen
Olmaması lazım ama bi sorun var sen mi etkilemiyorsun acaba artık
15 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık evliyiz doğım yapmadım fiziğim iyi
Soran+1 yıl1.70 58 kiloyum...
Soran+1 yılseksi kıyafetler G tring zilli don hepsi var
Geçmiş olsun canım kesin geç kalkıyor ve ikinci atamıyordur alış ya da cuckold ikna et sana kalmış
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet erkeklerde yaş ilerledikçe cinsel istek ve performans büyük ölçüde azalıyor
38 Yorumla- +1 yıl
Dediğiniz doğru ama 36 yaşında bir erkeğin tam Baskın olma zamanı onda başka sorunlar vardır
Soran+1 yılPerformansının iyi olduğu yaş kaç erkeklerin peki?
Soran+1 yılKaç yaş aralığı?
- +1 yıl
Erkek 25 ile 45 arası tam olgunluk yaşında dir tabi erken boşalma sertlik sorunu yoksa en büyük sorun sertlik sorunudur birde küçük ve ince ise kadın için çok kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yıltabi ki gençlerin isteği daha çok oluyo tavşan gibi sevişiyolar ama tecrübe de önemli 20-30 yaş arasi diyorum ben
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben hergün istiyorum hem de 3-4 defa
ama yapacak biri yok. hamile değilsin de mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılyapabiliyor musun
Soran+1 yılher gün 3-4? bu yaşta zor
Soran+1 yıl1.70 boy 58 kg mım itim yağ oranım düşük kas oranım ağırlıkta
Soran+1 yılfitim
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bu önemli bir sorun o yaşta aksine isteğin zirvesinde olmalı. ya da sen çok istekli ve doyumsuz da olabilirsin. Onu heyecanlandıracak şeyler yap
10 Yorumla
+1 yılYasindan degil yeme icme ya da kendi isteksizligi ya da sizden kaynakli jsteksizlik ya da seks hayatina bakisinin sadece gir cik bosal mantigina donmesidir
10 YorumlaHayır cinsel performansının yüksek olması gereken bir dönemde
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. alakası yok eşinle aynı yaştayım olsa gunde 3-4 posta yaparım bu tamamen istemekle alakalı... detaylı seyler de var tabi konusuruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yaşla alakalı değildir ya işinde stres yaşıyor ya yeni evlisiniz borçlar var ya aile sorunları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce cinsel hayatı aktifmiymiş sordunmu.. yaşından kaynaklı olamaz 50 yaşından sonra bile erkekler isteklidir..
10 Yorumla
+1 yılBu yasta ne bahanesi dersinki 66 yasinda seni begenmiyordur artik
20 YorumlaAlakası yok performans istiyorsan haz duymak iyice tatmin olmak burdayız
10 YorumlaKesinlikle yasiyla ilgisi yok, en kisa zamanda spor yapmaya baslamasini sagla
10 Yorumla40 yşndayım. Hafta da 2 3 istiyorum. Aklımda hep orada. Sence?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alakası yok fazla istekli değil onu tahrik edecek şeyler yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılVücut yapısı ve beslenmesi nasıl? Bunlar daha çok etkiler. Yaşta sorun yok henüz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşındayım, her gün dik, her gün iştah. bence yaş bahane değil
10 Yorumla
+1 yılBu yasta ne bahanesi dersinki 66 yasinda seni begenmiyordur artik
10 Yorumla
+1 yılBen 32 yaşındayım ve gayet iyi olduğumu söylerler. Ki azalacağını da düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılyaşla alakalı bir durum yoktur olsa bende de olurdu 😉 belki yorgundur sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl35 .45 yaşlardakiler doyumsuz olur seninkinde iş yok
12 Yorumla- +1 yıl
iyi günler dilerim
- +1 yıl
iyi günler dilerim size👍
+1 yılBu soruyu daha oncede sormuştun. O soruna noldu kaldirildimi. Yaşıyla alakası yok. Erkenmi bosaliyor?
05 Yorumla
Soran+1 yılgeç sertleşiyor çabuk sönüyor... evet silindi
- +1 yıl
İlki öyle olabilir. Peki ikincisini yapmiyormu?
Soran+1 yıl2. ye kalmkıyor
- +1 yıl
Peki doymadigjn için napiyorsun mastmi yapıyorsun.
Soran+1 yılevet
+1 yılYaş bahane tecrübe olsa şahane sende doymuyorsun degilmi
11 Yorumla
Soran+1 yılDoymuyom
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani aslında daha o kadar etkilememesi lazım yaşın ten uyumunuz nasıl
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenden kaynaklı artık sen eskisi gibi heyecanlandırıyor sun
02 Yorumla
Soran+1 yılya 8 aylı evliyiz zaten?
- +1 yıl
Olsun aklımı basindan alman lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşla hiç alakası yok bu işin. Ya libidosu düşük biri ya da başka bir rahatsızlığı vardır.
10 Yorumla
+1 yılbence alakasi yok kesinlikle bizde ayninyastayiz qma bende tam tersi habire artiyor nedense
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yaşında bir şey yok...
ilerde napıcak. mesela 50 sinde... sana jigolomu bulucak...00 YorumlaEşinde problem var performans düşğklüğü derken tam olarak ney
00 YorumlaBu psikolojiden kaynaklı olabilir veya baska bişeyden ama yasla alakası yok daha yaslı değil ki performansı yasla alakalı olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ondan değil bende de oldu ilaç aldım 25 yaşına geldim sanki 4 saat
12 Yorumla
Soran+1 yıl25? erken bitmişsin
Cevap sahibi+1 yılYok benim başka sorun var ondan değil
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yaş tabiki etkiler ama okadarda değil
12 Yorumla
Soran+1 yıldüşüşolmaz mı istek ve perform da?
Yaş ile alakası yok bence
13 Yorumla
Soran+1 yılAma genç değil artık?
Yaşından değil, senden kaynaklı
13 Yorumla
Soran+1 yılHem benim gibi g kendinden genç birini bulmuş hemde suçlu ben miyim? oh paşam
Soran+1 yıldoğum yapmadım 1.70 58 kilodayım selülit yok daha ne olsun?
+1 yılNormalde günde kaç defa oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılİlk günler hafta da 2 şimdi 3 hafta da max
- +1 yıl
Yok artık senin halini düşünmek bile istemiyorum
Böyle bir ilişki olmaz ki - +1 yıl
Yaşı da genç aslında ve daha ilk yılınız üzüldüm
- +1 yıl
Ondan bu saatten sonra bir performans bekleme bence
+1 yılsende artma
onda duraksama warr17 Yorumla
Soran+1 yılyaşından mı
- +1 yıl
galiba
birde monotonlıktan
Soran+1 yılSizde de var mı azalma
- +1 yıl
yane
ama az önce demir gibiydi
monotonluk bizi zorluyor - +1 yıl
yaşlı denemez ki
- +1 yıl
orada mısın
- +1 yıl
neden sustun
+1 yılAlakası yok tam yası Şu an
50 Yorumla
+1 yılBence yaşından kaynaklı değil
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKimileri için yaştan kaynaklı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşındayım. senin gibi bir kadınla yatmıştım. kocası yetersizmiş. ama bunun yaşla alakası yok. babam 50 yaşında fbsi var.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe bide her sevişeceğinizde kocana yapamayacaksın deme. stres altında bırakma. senden kaynaklı da olabilir.
+1 yılstres vb şeyler etkilemiştir dur daha 2 gün olmuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu yok gibi
10 Yorumla
+1 yılyaşla ilgisi yok hergünde yapa bilir bence ya sende sorun var ya da bi kıronik hastaligi var
00 Yorumla
+1 yılBunun bir sürü yöntemi var tek tek deneyin
11 Yorumla- +1 yıl
Millete accessbars yaptırın diyorum hikaye geliyor ❗️ Tüm çakraları açılır
+1 yılKafasında bitirmiş yaş ile alakasi yok konu hakkında uzun bilgi verebilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Ama performans yükseltmek için deneyeceği seyler var
Daha önceden yokmuydu
12 Yorumla
Soran+1 yılBaştan bu yana böyle
Soran+1 yılhep düşük
+1 yılBaşka türlü tatmin oluyor net
12 Yorumla- +1 yıl
36 çok genç
Soran+1 yıl1. Sizin yaşınız kaç?
2. Yaşa bağlı düşüş ne zaman olur?
Bu böyle devam eder haberin olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılçözüm?
+1 yılUzmana gitmenizi tavsiye ederim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende 37 yaşındayım ama sadece yaşla alakası yok bu durumun stres olabilir vs.
Soran+1 yıl36 da düşme olmaz mı normal mi?
- +1 yıl
Olmaz ama dedim ya bir sorun var gözüküyor.
Ufak tefek takviyelere yönlendir
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne