- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin cinsel performansının yaşla alakası yoktur.
Sağlıklı, dengeli ve düzenli beslenen, uyku kalitesine, süresine ve düzenine dikkat eden, alkol ve sigaraya uzak duran, bol kuruyrmiş tüketip spor yapan erkek 60 yaşında bile harikalar yaratır. 36 yaş fazlasıyla genç bir yaş.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her yaşta performans kaybı olabilir neden olabilir kullandığı ilaçlar etkiler stres sıkıntı yaşadığı sorunlar üstlendiği sorumluluklar yani bu performansının yüksek olması için kafası rahat olması lazım çok fazla düşüncesi stresi olmaması lazım sağlıklı besleniyor olması lazım uyku düzeninin olması lazım birçok sebebi olabilir bunun psikolojik olarak da olabilir sana karşı arzusu isteği azalmış da olabilir kafasında başka biri de olabilir ona yönelmiş olabilir yani birçok sebebi olabilir yaşla alakası şöyle olabilir dediğim gibi çok erken yaşta almış olduğu sorumlulukları beslenmesine dikkat etmemesi yani başka bir nedeni olamaz şu an yüksek olduğu dönemlerinde olması lazım yaşa bakarsak yani otuzundan sonra daha bir aktif daha da yüksek olmaları lazım diye düşünüyorum ben
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile alakalı değil onun aslında en aktif en tecrübeli en güzel ilişki yaşayacağı yaşları ama demekki adam bakımsız stres filan yani bir engel var demekki
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar, Muhtemelen stres , kaygı ve yaşın vermiş olduğu durum sebebi ile bunlar olabiliyor.
Bazı erkeklerde düşük hormon seviyeleri açık ortada.
Bu biraz insanın kişisel beslenmesi hayat faktörleri ve yaşadığı durumlarla ilgili bir şey.
O yaşta sizin negatif tarafınız hakli olarak istek arzu ettiriyor11 Yorumla- +1 yıl
Lustral antidepresan kullandirt.
1 hafta sonra fark yaşayacaksın..
Eczaneden temin edebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılYani o yaşta bir insanın performansını düşük olacağını pek düşünmüyorum ama şimdi nasıl bir düşüklük ya da yani düşükluk nedir yani sizce sorun nedir tam olarak? m
Erken boşalmami , haftada bir iki defa mı yapıyor sadece?12 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma ve haftada bir
- +1 yıl
Biz ne kadar fazla Şi**sem diye bakıyorum , en son kızın kıçı ağrıyor ondan bırakıyorum , 7 günde seks yaptığim olmuştur çok azitirsam 😅
Peki erken boşalma ve hafta da 1 defa ne zaman başladı.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bütün besinlerimiz hormonlu ve tüm insanlığı tehdit ediyor, lütfen eşinize söyleyin sabah aç karına soğuk preslenmiş çörek otu yağı içsin ve aktarlarda satılıyor, yine aktardan epi medyumlu istesin ilişki öncesi bir tatlı kaşığı yesin faydasını göreceksin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellikte yaş değil yaşamdaki kalitesizlik performans düşürür
ben 55 yaşıma girdim bu ay
günlük düznli yaşıyorum
babam 75 yaşında vefat etti
adam son dönemlerinde en az haftada 4-5 gün aktifti.
yaş performans ı öldürmez
cinsellik ölünceye kadar devam eder
yanlış yaşam kalitesiz yaşam performansı bozar10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasi yasli falan degil. Bnden 3 yas kucuk. Onun yerinde ben olsam seni sabaha kadaar becccerirdm. Defalarca orgazm ederim seni. Yas bahane degil. Yeterli ereksiyon olamiyor yani kalkmiyor sanirim. Performanstan kastin bu mu?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBna yžžabilirmisin
Soran+1 yılYeterli ereksiyon olamiyor
Cevap sahibi+1 yılBegndim sorunu. K ile baslayan benim ekle beni
+1 yılYaşla alakasi yok kişisell. tamamen sorun kendisine bakmıyor s. KS e önem vermiyor ve daha bir çok bencillik
12 Yorumla
Soran+1 yılKS e önem vermiyor?
- +1 yıl
S. KS. E
Performansi dusmemistir, eskiden yuksektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani?
+1 yılPerformans azalışından kastın nedir? Sertleşme sorunu mu?
14 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılbu yaşta
Soran+1 yılnormal mi?
- +1 yıl
Bu sorunun yaşla alakası var ama o yaş 36 yaş değil. Performans dediğin şey kalbin o bölgeye kan pompalaması ile alakalı bir şey. Beslenmesine bağlı olarak damarlarda tıkanma daralma büzüşme varsa bu sorun erken yaşta başlar. Kalp ile ilgili bir sorun varsa yine performansı etkiler. Fiziksel olarak yorucu bir işte çalışıyorsa etkiler. Uyku düzensizliği, uykusuzluk varsa oda etkiler. Gün aşırı ilişkiye giriyorsanız oda etkiler. 15-20 gün ara vermeyi deneyin ona rağmen sorun devam ediyorsa bir uzmana başvurun. Performans arttırıcı herhangi bir ürün tavsiye etmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsinir ve stres buna etkendir yorgunluk etkendir qma eğer gerçekten bir cevap arıyorsan izinli olduğu bir gün dinlendiği gün deneyin eğer hala aynıysa isteksizlik olabilir 36da az bi düşüş olir çok fazla düşüş olmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bunun yaşla alakası yok eşinle aynıyım fakat vurduğum da inlemiyorsa seks bile yapmam vurma derken koklemek anlamında sabah akşam olsa yaparım seks bence eşin de başka sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılSorun senle alakali olabilir iyi oral seks cekememe vajina ve ter kokusu agiz kokusu olunca erkek bir an once olsun bitsin diyor sarkik meme yumusak kalcada olumsuz etkiler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. 36 yaş cinsellikte gayet iyi bir yaş bence. bahane buluyor alışkanlık olmuş eski isteğini yakalayamıyor sende. fantezilere başvurmanız renklendirmeniz lazım
10 Yorumla
+1 yıl35 yaşındayım 18 gibiyim spor yapsın erkek dediğin kendine bakıcak, bakım duş alıp diş fırçalamak değil sadece
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılGizli diyabet olabilir. Kandaki şeker oranına baktırın derim. Stres, düzensiz uyku, dengesiz beslenme, alkol ve sigara da olumsuz etkiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 39 yaşındayım ve bir kaç senedir cinsel ilişki isteğim tavan yaptı. Şu ana kadar yasamadigim bir çok şey yaşadım bı kaç senede. Oral vajinal... Bence yaşla alakalı bir durum değil. Psikolojik olarak kendini bitirmiş
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTepkisi ne oluyo sen istediginde
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olabilir geçmişte çok kez yasadiysa olur öyle şeyler ya da kendi psikolojik veya özel hayatiyla ilgili sorunları varsa olabilir
10 Yorumla
+1 yılValla bu yaşta bende tam gaz yaşla ilgili olabilirde bu kesinlikle tek neden değil daha farklı şeyler var
10 Yorumla
+1 yılNe kadar bir kayıp olduğuna ve senin beklentine göre değişir
10 YorumlaYaşla alakalı deyil sonradan olan bir şeyse psikolojik ya da beslenme bozukluğu
10 Yorumla
+1 yılKendine baksa kolay kolay düşmez performansı. Senin adına üzüldüm.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet bir yerde yaşın etkisi olabilir ama 36 erken bir yaş
10 Yorumla
+1 yıldaha önce ki cinsel performansı iyi ise o zaman yaş sendromu olabilir
10 Yorumla
+1 yılBazilari az istekli sorunlu olabiliyor cinselliğe jlgi ve istekle alaklidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla erken baslamis sorun hatta baya bi erken
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasiyla alakali degil erkeklerde 35 55 yas araligi zirvedir baska bir sorunu vardir
10 Yorumla Sorun başka yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum yoksa bak bizim ihtiyarlar hala devam..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl36 yaşında bir erkek performansı çok iyi olur. Partnerim genç erkek gibi. Salmış o kendini
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eşinin bünyesine göre normal olabilir. Birde çalıştığı iş onu yoruyorda olabilir
10 Yorumla
+1 yılYaş la alakası olsa 4-5 posta atamazdin herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Atamazdim olacaktı 😂
+1 yılspor yapsın. 50 yaşına kadar makine gibi olması lazım.. kendisine bakan birisi değil sanırım
19 Yorumla- +1 yıl
eskisi kadar sık yapmıyordur ama yaptığında tatmin edebiliyor mu seni
Soran+1 yılhemen gelişyor sert kalamıyor uzun süre
Soran+1 yılmax 5 dakika
- +1 yıl
eski performansını sergilediği halde mi erken geliyor yoksa onu heyecanlandıracak farklı pozisyonlar fanteziler mi deniyorsunuz erken boşalıyor
- +1 yıl
takip eder misin merak ettim detayları
Soran+1 yılfarklı pozisyonlar
Soran+1 yılama
Soran+1 yılerken geliyor
- +1 yıl
takip et adamdaki sorunu tespit edip çözmeye çalışalım illaki bir çözümü var
Yaştanda olabilir stres yaptığı bir şey varsa da olabilir. Tam odaklanamiyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta performans azalışı normal mi?
Erken bosalma çözülür de haftada biraz oluşu kötüymüş en azindan seni düşünmesi lazim...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok erken erkeklikten kalmış eşiniz. Neden öyle oldu çokmu yaptınız eskiden pili bitti adamın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 36 erken yaş. Bende bile eksilme yok... Eşin doktora gitsin
10 Yorumlaİşleri iyi gitmiyordur moreli yoktur psikolojisi yerinde değidir bunlar hepsi engel
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ahh ahh işte kaldırıcı al kanks
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi peki bu yaşta böyle olması sence?
+1 yılBence bi uzmana baktırın
12 Yorumla
- +1 yıl
Değil bence 36 yaş çok genç bence
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSigara alkol varsa dediklerin olur tabi ki. Spor ve iyi beslenme şart.
10 YorumlaBence muhabbet azalmış
12 Yorumla
Soran+1 yılmuhabbet?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaç olan sayı kaça düştü önemli olan bu bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Yaşla hiç alakası yok 60 yaşındaki adam makine gibi çalışır kişiyle alakalı bi doktora görünsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılY nesli, yaşlanıyoruz bea yaşlılıktandır
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir. Doktora görünsün. Kürleri denesin. Ama en iyisi doktor tavsiyeleri
+1 yılyaşla alakası oluyorda 50 yaşından sonra olur
20 Yorumla
+1 yılHayir ben makinali tufek gibiyim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, ben 40 ım henüz hiç düşmedi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. o enerjiyi başka yerde atıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Hicde alakasi yok yasla
10 Yorumlayaşla alakası yok sorun onunla ilgili
10 YorumlaTakviye kullandırmayı denedin mi hiç?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılZannetmem 45 e kadar düşüş olmaz gibi erkekte
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayir ama baskasi olmadindan eminmisin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılEşin belki de isteksiz
10 Yorumla Yaş, yaşam stili her şey etkileyebiliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Sogumuştur istese her türlü ypar
11 Yorumla
+1 yılKendisi ile ilgili
12 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Yaş ile ilgili olsa ben üst üste 3-4 posta atıyor olmazdım. İktidarsızlık sorunu olabilir.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSıkı bir kamp dönemine al sende
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yardımcı olayım eniştenin yerine 😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen yeteri kadar iyi değilsindir🤷♂️
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo yaşta performansının üst seviye olması lazım. çıkarmadan defalarca.. normal değil.🤷♂️
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yaşta değil olay başka bir şey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDayı da iş bitmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılsence?
Cevap sahibi+1 yıldeğil valla bu yaştaki adamlar yicek gibi bakıyorlar adhhd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam zirve olması lazım
10 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar