- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile alakalı bir şey değil bu tamamen bakım ile alakalı 36 yaşında bir erkek cinsel performansını zirvelerini yaşar normalde eğer senin eşinin ki düşüyorsa bu onun problemidir.
Demekki kendine bakmıyor sigara içiyorsa ne bileyim alkol tüketiyorsa spor yapmıyorsa uyku düzeni yoksa doğru düzgün yemek yemiyorsa sağlıklı beslenmiyorsa sürekli stres yapıyorsa düşünüyorsa yorgun bir iş hayatı varsa yani adam kendine bakmıyorsa isterse senden küçük olsun yinede performansı düşük olur10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen erkekler kadar bilemem evli biri değilim onu not düşeyim. Yorumlarda kilodan diyen birkaç kişi gördüm. Birkaç kişiyle tecrübe yaşamıştım biri aynı yaşlarda ve baya kiloluydu obezdi gayet sertliği yerindeydi hemen de boşalmamıştı sadece kilo aldıkça boyu kısalıyor küçücük kalıyor sıkıntı o olabilir.
Başka biri yine o yaşlarda normal kilosunda ve ilk tecrübesiydi. Yazışırken öyle şeyler konuşuyordu ki tahrik oluyordum görüştük üstümü çıkardı birazcık öptü elime alıp ileri geri yaparken o sertliği birden gidiverdi. Sanırım benim bütün olayım klavye başındaymış üzgünüm dedi.. Yani bi sağlık ya da psikolojik sıkıntısı olduğu çok aşikar asla da destek almaya yanaşacağını sanmıyorum. Ama kendisi için eşi için almalı hele ki evlenecekse bu sağlık sıkıntısı olduğunu paylaşmadan evlenmemeli..
Umarım yardımcı olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 35 yaşında ve evliyim öyle bir problem yaşla alakalı değildir, çevremde arkadaşlarımdan da duymadım öyle bir şey yani yaş grubumdan, bıy ve kilosunu yazmışsın onla da alakalı değil, bu sorunun cevabınj buradan bulma ihtimali yok gibi , en iyisi bir ürolağa görünsün bence. Tek aklıma gelen psikolojik bir sıkıntı yaşadığı dönemde mi?
10 Yorumla
+1 yılBen 45 yaşındayım, cinsellik yaşamaya doymuyorum ve bazen çok genç kadınlar perişan olduk dediklerini bilirim. Üst üste 3-4 posta dahi kesmiyor. Seninkinin içi geçmiş ve yaşla değil sağlık sorunu var. Sana yazık olacak. Böyle ömür bitmez. Tez zaman başının çaresine bakmalısın
11 Yorumla- +1 yıl
Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Sen şimdi bu sürenin hayalini kur ve nr durumda olduğunu gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarlikta aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler.
Bu yaşi ile hiç bir alakasi yok. Geçmiş olsun sana da böylesi denk gelmis
40 yasindayim ve bu yaşımda ne sertleşme sorunu nede erken bosalma sorunu yaşamadım. Çokta istekli biriyim10 Yorumla
+1 yılHayır yaşla alakalı değil. Eşinin vücut yapısı ve beslenme düzeni de etkiler. Eşiniz kilolu mu zayıf mı
14 Yorumla
Soran+1 yılEşim 1.80 77 kilo vermesi gerekiyor mu?
- +1 yıl
Vücut kitle endeksin koruması gerek bir de spor yapıp yağlı yiyeceklerden kaçınmalı. Yine de bunlardan önce bi doktora görünmesine fayda var. Ancak muhtemelen bu ve buna benzer şeyler söyleyecek
Soran+1 yılkilosu faz<la mı yani
- +1 yıl
7 kilo kadar fazlası var gibi ama dediğim gibi beslenme düzeni de etkiliyor. Protein ağırlıklı beslenirse daha iyi olur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ya henüz o kadar performans kaybı yaşayacak derecede yaşlı değil seninkinin biraz içi geçmiş galiba tahmin edeyim haftada bir yapıyor dimi
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben zorlarsam max 2
Soran+1 yılGeç sertleşmesi normal mi peki sence baya uzun sürüyor erekte olması?
Soran+1 yılTeklif ettim bunu bana bu yaşta erkekler geç sertleşir zaten diyor
Soran+1 yılKilo vermeli mi peki
+1 yılEşin sana büyük yalan söylemiş yok öyle bir şey. Erkekler kadınlardan geç olgunlasir bu nedenlede kadınlar 40 45 ye menapoza girip cokerken erkekler uzun yıllar performansını korur. Eşininki yaşı 20 ikende oylemis. Hiç orgazm olamiyormusun?
11 Yorumla- +1 yıl
Orgazm edebiliyorum seni? ya da ortalıkta konuşmayalım yazarmisin bana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiminde biraz azalsa keşke bu yaz aşırı yaptık. En iyisi urolojiye gitsin doktor baksın
34 Yorumla
Soran+1 yılEşin kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yıl43 yaşında ama genç gibi sporda yapıyor benimle koşuyoruz
Soran+1 yılFark var sanırım biraz aranızda sen kaçsın canım
Cevap sahibi+1 yıl27-28 olacak
+1 yılYaşıyla alakası yok tıbbi destek alabilir ama yaş ile alakası kesinlikle yok çünkü bir erkeğin güçlü olduğu yaşlar vardır bu yaşlarda güçlü olduğu yaşlar arasında
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende o yaslardayım asla dusuk olmaz yaa ısteksızdır sana karsı ya da psikolojik olarak kafası yogun dalgındır ya da fızıkı olarak cıdden bı sıkıntısı vardır
10 Yorumla
+1 yılyaşta illa ki olur ama daha genç sınıfında geçmişte yaşadığı fazla mastürbasyon p. rno izlemenin zararlarıdır bence doktora görünsün tedavisi var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hemen sertleşiyor ve boşalana kadarda inmiyor, günde 2 posta atıyorum genelde, bazen tek ama hergün yapıyorum, regl harici
15 Yorumla
Soran+1 yıl35 sin sanırım eşin kaç yaşında ve kaç yıllık evlisiniz?
Cevap sahibi+1 yılSadece 2-3dk sert kalabiliyorsa sen hiç zevk almazsın ki, içinde en azından 15dk falan git-gel yapması lazım ki orgazm ol
Cevap sahibi+1 yıl35 yaşındayım, yok ben bekarım ama ukraynalı kız arkadaşım var, o gelip kalıyor bende 2 hafta falan , ilk savaş çıktığında 2,5 ay kaldı mesela, karı-koca gibiyiz gerçi, onu çok arzuluyorum belki ondandır, 5 senedir beraberiz, ona bi sarılsam anında taş gibi oluyor, boşalana kadarda inmiyor kesinlikle, üstelik condomla yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşım 31 yaşında
Cevap sahibi+1 yılDertleşelim istersen yazarsan, yaşlarınızda yakınmış bize
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar kötü olması yaşla alakalı olamaz ki ek bitkisel ilaçlar kullandınız mı denemenizde fayda var bence
13 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaş performansın düştüğü yaşlar mıdır peki sizce?
Cevap sahibi+1 yılYani düşüş olur ama bu kadar aşırı olmaz ezelden bir sıkıntısı var buna bence bir çare bulun çünkü ilerde çok sorun yaşarsınız mesela bitkisel tedavi amaçlı kullanılan kahveler onları bu deneyin ilaç vs durumuna en son girin ama kahveyi kesin bı deneyin ben halsizlik bitkinlik için falan kullanıyorum bazen meslek gereği yoruluyorum enerjiyi çokta güzel veriyor sorun yok bende ama gerçekten cinsel olarak o isteği ve sertleşmeyi veriyor
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz kahveyi satan kişi ile iletişimin kurun bi deneyin hem gururunu incitmeden içirir farkı gorursunuz normal kahve gibi zaten
Normal değil. Büyük ihtimalle kendine dikkat etmiyorum yediğine sporuna vs
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Bence nıormak değil. ciddi bi r problem. seni de mutlu etmez. ilerleyen zamanlarda sıkıntı olur
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an oluyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kaç yaşında olursa olsun cinsellikte düşük olmaması lazım sonra sorun olur yeni evliyken daha hızlı ve sert olması önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşla alakası olan nedir
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıl36 yasimda bir kadinla oldum kadin resmen acidan agliyordu , kocanjn bir rahatsizligi olabilir doktora gorunsun
11 Yorumla- +1 yıl
Degisik ilaclar var,. Ver seni mutlu etsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erken düşmüş süngüsü, kullandığı şeylerin etkisidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Ereksiyon problemi var muhtemelen 1-2 dk ne
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir sağlık sorunu bir ürolog ile görüşmeniz iyi olur
10 Yorumla
+1 yılYani seni aldatıyor olabilir enerjisini dışarıda harcıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılErken boşalıyorsa isteksizlik olmuş olabilir
Normal degil10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güçlendirici besinler ya da ilac kullansin o halde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Bir çok sebep var geçiştiriyorsa altında bir şey varr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılHormonal sıkıntısı var kan testi versin ve sağlıklı beslenir spor da yaparsa düzelir
10 Yorumla
+1 yılEşinde kilo problemi var mı? Yorgunluktan olabilir şeker hastası olabilir özele gelirsen yardımcı olabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yıl1.80 76 kilo
- +1 yıl
Eşin çalıştığı işle alakalı yorgunluk olabilir biraz dinlensin akşam eve gelince uyusun birde seksi gece uyurken gece 2 gibi uykudan uyandir öyle dene bak farkı goreceksin
+1 yılYaş olabilir Sonuçta Bi deliğe Giriyor sen Rahatsın erkeğin Sopası hep Sert kalamz
10 YorumlaYok ya ondan değildir seni sevmiyor bence
51 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında erkekte performans azalır mı peki sence normalde?
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger is stresi ya da baska seyler varsa erkeklerin kafa oraya calismiyo
30 Yorumla
+1 yılOlgun erkeklerle seks yapma zaten. düşüp bayılırlar mazallah
111 Yorumla- +1 yıl
Deneyelim istersen kim bayılcak.
- +1 yıl
Hoşt
- +1 yıl
Görüşündeki yanlışı kendi adıma düzelteyim diye söyledim. yapmam zaten korkma
- +1 yıl
Amca git hadi
- +1 yıl
Kadın soruda eşinden bahsediyor.
- +1 yıl
Önceki yazdıklarımı niye sildiniz. hepsini silin o zaman
- +1 yıl
Pardon silinmemiş
Soran+1 yıl
MekanınSahibiHande Tatlım bende küçük değilim yaşım 30 zaten?- +1 yıl
😀😀😀😀😀yohyaaaaa
- +1 yıl
Gizli, gençsiniz daha sende eşinde
Soran+1 yılMekanınSahibiHande Deneyim mi tahmin mi kuzu?
+1 yılHayat kırkından sonra başlıyor erkeklerde
Sıkıntı var doktara gitsin11 Yorumla- +1 yıl
Heyacandan iniyordur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence bir seks terapistine gidin. Benimki 50 maşşalah 3 çektiği gün oluyor. ANS.
23 Yorumla- +1 yıl
Ohohoo hayırlı uğurlu olsun ablam Allah nazardan saklasın her yerde söyleme mazallah nazar değdirirsib :)
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 cümle sonuna yazdığım ANS:Allah nazardan saklasın
- +1 yıl
Anlamadım :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Süreyi arttırmak için farklı şeyler denemelisiniz sanki ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaştan olduğunu sanmıyorum ben de 34 yaşındayım 3,4 kere yapıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte hep söylüyorum evlilik öncesi seks şart diye bunlar çok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl36 yaş işin normal bir durum değil sıkıntı var eşinde
10 YorumlaCinsel performans ile alakası yok psikolojik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşer ama tatmin etmesi lazım o kadarda düşmez 😀
22 Yorumla
Soran+1 yılZor sertleşiyor ve sertliği en fazla 2 dakika koruyabiliyor sonra tekrar sönüyor bu şekilde olması normal mi 36 yaş için? genç değil sonuçta
- +1 yıl
Normaş değil tabikii hele yeni evlisiniz
+1 yıl30 oldum sayılır ama cinsel isteğim hiç o hale gelecek gibi görünmüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi sertleşme olmuyor?
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. hadi len. O zaman sene sonuna kadar pili biter bunun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 40 yaşındayım, 5 atarım 1 sayarım 😎
12 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ben şuanda duramıyorum mesela
16 Yorumla
Soran+1 yılYaşlısın
Soran+1 yılGerçerkçi olalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı stres altında olabilir
Vitamin takviyesi fındık ceviz mesir macunu kendine getirir10 Yorumla
+1 yılEğer isterseniz yardımcı olabilirim
18 Yorumla- +1 yıl
Cevabın Nedir
Soran+1 yılDM yapmıyorum. çözümü nedir burdan anlatırsan
- +1 yıl
Psikolojik
- +1 yıl
Ne işle Uğraşıyor işi Stresli mi
Soran+1 yılMuhasebeciii
- +1 yıl
İşi Streslidir O Yüzden Oluyor
- +1 yıl
Başka Hiç bir Neden Olamaz inanki
- +1 yıl
İkinci bir Nedeni Vesvesedendir
Yaş değil eşnle lgili neden düşük geldi sana
17 Yorumla
Soran+1 yılZor sertleşiyor ve çabuk sönüyor
Soran+1 yılBeni gençliğimde gör nasıldım diyor bana
Soran+1 yılHenüz 3 ay oluyor ve baştan bu yana böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımkide öleydi dozeldi ugrastık bayagı
45 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? yaşlarınız kaç ve kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılanltrım duzelır senınkıde gızlıden cıkıyım tkıp at
Soran+1 yıltamam çık tatlım
- +1 yıl
Banada anlatır mısın
Soran+1 yıl@Sheldon999 Rahat bırak kızı
Bence onun kötü bende 34 yaşım gece sabaha kadar durmam ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşla alakası yok libidosu düşük, ben 44üm, hergün 2 defa isterim mesela.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalamış 36 yaş genç sayılan bir yaş
40 YorumlaYokya yaşıyla ilgili olmaz. 36 daha genç
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 yaşında evlendim hergün iki kez yapıyorduk
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim adam 36 ama
- +1 yıl
Farketmez ileriki yaşlarda haftada 3 olsa bile kaliteli ve fantezi dolu oluyordu aklına ne gelirse kadınada iş düşüyor burada
+1 yılÜzgünüm doktorla düzeltebilir ancak
12 Yorumla- +1 yıl
Halloldu mu sorununuz peki
- +1 yıl
Üzücü durum sizin icin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yaşla alakası
10 Yorumla Yasla alakası yok
10 Yorumla
+1 yılbence is stresi falandir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaşta değil ben 30 um daha çok istiyorum
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik ve o şekilde bir isteksizlik olabilir
10 Yorumla
+1 yılBu yasta normal degil baska sebepler vardir
10 Yorumla
+1 yılYasiyla alakasi yokk bencee
10 Yorumla
+1 yılYasla alakasi yok emin ol
10 YorumlaMotor bitik
12 Yorumla
Soran+1 yılyaştan mı?