- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte yaş diye bir şey yoktur bakım diye bir şey vardır demekki adam kendine bakmıyor eğer ki bir erkek sigara içiyorsun alkol tüketiyorsa iş alanında aşırı derecede yoruluyorsa dert ya da sıkıntı içinde ise sürekli doğru düzgün beslenmiyor ise uyumuyor ise bu erkek isterse 25 yaşında olsun bitmiştir ama yukarıda yazdıklarımın tam tersini yapıyorsa kendine bakıyorsun spor yapıyorsa düzenli ve güzel bir hayatı varsa isterse 60 yaşında olsun dünyadaki bütün kadınları hamile bırakabilecek güce sahiptir bir erkek. Yani bir şeyler yaş ile alakalı değil tamamen bakım ile alakalı demekki kendine bakmıyor bu kadar basit
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşla ilgisi yok bu tamamen sana olan ilgisi seks e bakış açısı ve ne için seviştiğine bağlı seksten be bekliyor ve seni tatmin etme hissi kalmamış içinde arttık gerçi eskiden ne kadar vardı bilmiyoruz o da tartışılır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi biraz hormonlarla da alakalıdır bu konu. Ama bir insan sağlıklı, dengeli ve düzenli besleniyorsa, bol kuru yemiş tüketiyorsa, uyku düzenine, uyku süresine ve uyku kalitesine önem veriyorsa, hazır gıdalara, fast food tarzına, alkol, sigara ve narkotik maddelere mesafeli duruyorsa, sağlığına dikkat ediyor, spor ve egzersiz yapıyorsa yaşı 40, 50, 60 olmuş fark etmez. Her yaşta harika seks yapabilir. Bunlara dikkat etmeyen erkek ise 30'lu yaşlarda bile performansını tamamen kaybedebilir.
10 Yorumla düzenli ve sağlıklı beslenme kas artırıcı spor yapma erkeklik hormonu açısından önemlidir. öte yandan bunları yaptığı halde belirli ölçüde yaşlanmalar performans düşmesi yaşa ve gene bağlı olarak gerçekleşecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta performans azalışı normal mi peki?
- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok faktör olabilir. Ayrıca hiç bir problem olmasa bile bir süre sonra çiftler birbirine alışıyor ve aşırı tutkulu birliktelik olmuyor bu da dolayısı ile performansı etkiliyor. Aslında düşen şey performans değil. Performansı tetikleyen arzu.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte ise libido 20-30 yaşlar arasında doruğa çıkmıştır. Erkek de sağlıklı olduğu sürece ileri yaşlara kadar ereksiyon ve orgazm olabilme özelliklerini koruyabilir. Ancak yaş ilerledikçe (Burada bahsettiğim yaş 70 ve üstüdür) doğal olarak ortaya çıkan değişiklikler ereksiyonun etkinliğinin azalmasına neden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYaş olarak çok erken dönem. Düşüklük değil aksine tam performans yaşayacağı dönem. Şeker veya başka bi rahatsızlığı kullandığı ilaç , çok sarsan psikolojik bi durum var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Zirvelerini yaşıyor yaşatıyor olmalıydı o zaman
+1 yılOnun o zaman biyolojiksel bir sorunu var Ben de 36 yaşındayım ama 20 tane genci cebimden çıkartırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılPerformanstan kastın ne
sertleşmesimi
erken boşalmasımı
uzun süre yapamamasımı
15 Yorumla
Soran+1 yıluzun süre yapamaması?
Soran+1 yılsertleşmede geç oluyor biraz?
- +1 yıl
Takviye kullansın o zaman.
Soran+1 yılYaşıyla mı ilgli peki?
- +1 yıl
Vucuttaki testesteron hormonu azaldıkça arzu azalır. Takviye gerekiyor. Yaşta olabilir. Yapısından da kaynaklanıyor olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz bence kendine iyi bakmıyor. Uyku düzeni - yeme içme alışkanlığı - spor yapmak - sigara ve alkol bunlar aşırı önemli faktörler. 36 yaş bir erkek için hiç bir şey çünkü. Hayatının en güzel baharında olunacak bir yaştır 36 yaş.
10 Yorumla tamamen fizyolojik kişiye özel bir durumda olabilir. tabi performansda senin aradığın nedir oda önemlidir. heyecenda önemlidir, sosyal durumda önemlidir. her şey normalse ve sık olmuyorsa sağlık problemide olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYasla alakasi yok. Seksi sevmeye bilir isteksiz olabikir. ya da kendisi yogun is hayatindan suruyor olabilir. Şahsen 37 yasindayim hergun saatlerce seks yapabilecek birjyim. Bu istek arzu ve sekse bakış açısıyla ilgilidir.
10 Yorumla
+1 yılHer insan farklıdır ama benim bildiğim 30 sonra asıl performans yüksekliği yaşanıyor kendim nazar değmesin 45 dk kadar orgazm olmadan devam edebiliyorum ön sevişme hariç
10 Yorumla
+1 yılBence normal değil. Neden değil dersen tabi ki 20yaşındaki gibi olmaz ama mutlu edebilir. Uzun süre ön sevişme yaparsanız böyle olmaz. Oluyosa da doktora gitmesi lazım. Kilosu, tiroidi, uyku, beslenme bozukluğu, mastürbasyon bağımlılığı vs varsa birşeyleri düzeltmesi gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBence libido düşüklüğü.. Bu psikolojikte olabilir fizikende olabilir.
Değişik şeyler denene bilir renklendirin gecenizi yoksa erkeğin en verimli olduğu yaşlarda.
10 Yorumla
+1 yıl36 çok da büyük bir yaş değil. Sebebi başka bir sağlık sorunu olmalı.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaskasiyla gorusuyo olabilir caktirmadan arastir
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ilgili olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılHayir alakasi yok maalesef belki stresli bir donemdedir 28-38 arasi erkeklerin en aktif oldugu donem bilemem yine de kendine ozgu bir problemi olabilir psikolojik olarak da. Sen hissedersin zaten
Yaş elbette etkiler evet ama 36 yaş geç bir yaş değil ki. Sebebi farklıdır, yaşa bağlamak saçma olur.
10 Yorumla
+1 yıl36 yaşında birinin performansinda düşüklük varsa kadın ya da erkek hiç önemli değil, altta yatan neden asla yaş değildir
10 Yorumla
+1 yılOlabilir başka nedenlerden olabilir. Her bu yaşa gelen düşecek diye bir şey yok. Bende de var ama benim ki yaşla alakalı değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Uzman desteği alsın. Psikolojik olabilir.
+1 yılsorun yaşta değil erkeğin performans kaybı yaşı 55 tir 36 ne bişey değil başka sorun var onda iyi araştır
11 Yorumla- +1 yıl
normal değil bende sorun yok mesela onu doktora götür oturun konuşun ayıp değil
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılPerformans düşüklüğü için erken bir yaş. Normal değil. Bence bir uzmana görünebilir.
20 Yorumla
+1 yıl36 yaşında pilin bittiğini ilk defa duyuyorum. 40-45 olsa hadi neyse..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. iş stresi ve evlilikteki heyecanın monoton olması
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 40 yaşımdayım, içinde demir var gibi. Yaşla ilgisi yok
10 Yorumla
+1 yılDeğişik heyecanlar tatmalısınız. Bi tık daha iş sana düşer burada. Hala aynıysa üzgünüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılUyku Beslenme ve Spor Performans artışı
İlaç yorgunluk ve hastalık performans düşüşü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşla alakasi yoktur bnce daha genç 36 yaş başka bir sorunu vardır uzman birinden yardm alabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an 36 yım. Yıllar geçtikçe daha da şahlanıyorum. Evliyim. Eşindeki hormonal sorun olabilir. Sertleşemiyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılsertliği
kaybediyor- +1 yıl
İlişki anında mı öncesinde mi? İçine girince de yumuşuyor mu
Soran+1 yılİlişki anında
Soran+1 yılİçi dne yumuşuyor
- +1 yıl
Peki kilolu mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle normal değil.. 36 yaşında bir adamın cinsel gücünde azalma olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı öyle çok değil bence bunun için bir doktora gitmesi daha güzel olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yaşlar onun zirvede olmasını gerektiren yaşlar acaba enerjiyi başka yerdedir harcıyor yoksa sorunları varda ondanmı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına gelmiş bir kadından cinsel anlamda etkilenmemek normal bir durum. Eşine ver 20 yaşındaki bir çıtırı, s*ki demir gibi olur.
00 Yorumla
+1 yılBende 36 yaşındayım ama tık yok daha psikolojik durumdur renk katmaya çalış biraz
11 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunları başlayana kadar nasıl bi cinsellik yaşadığınızı göz önünden geçir eşin ve sen neleri yanlış yapmışsınız bunları irdele ve cinsellikte iş kadında bitiyo
+1 yılSonuçta esiniz bence. İlişkide Mutluysaniz gerisini bosverin
22 Yorumla
Soran+1 yılYaşla ilgili olabilir mi?
- +1 yıl
Olabilir tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır bizde yok hatta tam tersine bizde daha çok istek var arzu var ve demirden farksız oluyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşm@k taktiler almak istersen profilimi açabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılmıştır senden ver bı rus gaci bak performansa gençleşir adam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. protein ağırlıklı besle eşini ve hafta sonu dinlendikten sonra ilişkiye girin.
iş yorgunluğu stress kaynaklı performansda düşme olabilir normaldir yaşla alakası yok00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş önemli değil taki 70 yaşlarına kadar. Her söylenen gerçek değildir.
35 yaşındaki kadınla 60 yaşındaki erkek çok güzel yaşıyorlar. Çok iyi biliyorum gerçekten.00 YorumlaEşin beslenmesine dikkat etmiyor kendisine iyi bakmıyor ya da başka birisi var eşinin hayatında
00 Yorumla
+1 yılYaştan illaki farkeder ama asıl sebep evlilik. Evlilik sekse en uzak şeydir ve seks katilidir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasi genç bence yaşla alakalı değil yorgunluk stres ya da senden bikmistir
00 Yorumla
+1 yıl36 yaşında performans düşmez genelde. ben 45 yaşındayım. yaprağım sonsuza dek inmeyecek gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok yaş farkı olmamalı ama 36 genç bi problemi mi var acaba
00 Yorumla
+1 yılmetresi hoplatıyordur
sana gelince yan çiziyor anla işte00 Yorumla
+1 yılYaşla hiçbir alakası yok. Salmistir kendini, bakimsizdir.😌
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl36 çok çok erken performans düşüklüğü için bence o performansını başka yerde bitiriyor. Sanada sönük içine kabuğuna çekilmiş halsiz güçsüz kuvvetsiz donuyor. Başka yolu yok canım
00 Yorumla
+1 yılperformans biraz da erkeğin nasıl beslendiğini iş yoğunluğu yaşadığı streslere de bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Hastalık, yorgunluk ya da 31 falan çekiyor. Bundan dolayı tempo düşmüş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşla ne alakası var kocan sanki 36 değil de 90 yaşında😄
00 YorumlaOlsa suç olmasa suç ablam boş ver ne veriyorsa onla yetin
00 Yorumla
+1 yılYaptığı iş ve kondisyon ile alakalı olabilir.. 30 yaşındaki bayan yanlız bırakılmaz ya 😉💐
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPerformans düşüklüğü tam olarak nedir sertleşme mi olmuyor ilişki esnasında sertliği mi kaybediyor?
08 Yorumla
Soran+1 yılsertliği
Soran+1 yılkaybediyor
Cevap sahibi+1 yılOdaklanamıyor o zaman ya kafası meşgul ya da öz güvenini kaybetmiş.
Soran+1 yılkaç yaşında başlar normalde peki?
Cevap sahibi+1 yılBu yaşla alakalı değil eşin doktor gitti mi? şu an ki yaşında bunları yaşamaması gerek.
Soran+1 yıldoktora?
Soran+1 yılHayrrr
Cevap sahibi+1 yılEvet eşin cinsel bir problem yaşıyor sağlıkla ilgili de olabilir bu gidip bir kaç test yaptırsın ben zamanında yaşadım bu durumu çok iyi bilirim.
+1 yılSende hep aynı soruyu soruyorsun, bide bdni dene yaşıtız kocanla😀
01 Yorumla- +1 yıl
Bence seni beğenmiyordur artık eskisi gibi, belki yaşlandın, belki kilo aldın, belki selülitlerin azdı 😀
Yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşı?
+1 yılOlabilir tabi ki isteksizmi
13 Yorumla
Soran+1 yıli isteksiz
- +1 yıl
O zaman kötü yaa evlilikde seks çok önemli birde oldu bittiye geliyordur
- +1 yıl
Monoton bir hal alıyor
+1 yıl36 geç bi yaş değilki yaşla alakası yoktur bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılSigara veya alkol kullanıyorsa, ya da sentetik ilaçlar kullanıyorsa performans ı düşebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinde herhangi bir sorun olabilir mi sertleşme sorunu olabilir. Erken boşalma sorunu olabilir. Bu durum yeni mi başladı peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir biraz düşmesi normal ama kendine bakması gerek şu yaşımda bir sorunum yok
02 Yorumla
Soran+1 yıl35 te düşüyor yani erkeklerde?
- +1 yıl
Bazılarınds
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıldır evlisiniz? Kocan kaç yaşında başlamış cinsel ilişki yaşamaya?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl55 yaşında olupta günde tınderdan 2 kişiyle birlikte olan adam biliyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar