Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 36 yaşında maksimum randimanda olması gerekir. Adam acaba kaçak elektrikli kullanıyor öyle olsa bile 2 kişiyi idare edecek yaş ortalaması bir sorun var. Bir başarısız olduysa psikolojik olarak buda olur mu kafası performansıda düşürebilir. Olur aşkım 2 gün sonra devam ederiz gibi adama gaz ver yapınca süpersin hep öyle devam gibilerinden yaklaş psikolojik sorunu aşınca tam kapasite devam eder
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş ile bu durumun bir alakası yok bende 40 yaşındayım eşim 35. Bazı zamanlarda biz erkeklerin dğşüklüğü olabiliyor, ve bazen mastürbasyon yapmak daha zevkli geliyor insana. Eşiniz sizden böyle uzaklaşınca sizde evde yalnızken mastmı yapıyorsunuz ve bu bir alışlanlık olunca eşinizdende tat almıyorsunuz. Ama yalan yok mastta sınırsız hayal bazen insana normal cinsellikten daha haz veriyor. Çıcugunuz var mı?
05 Yorumla- +1 yıl
yaş ilerledikçe ereksiyon problemi arttığı kanıtlanmış bi şey değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol evet ama eşiniz daha çok genç. Sertleşmemesi ilginç. Kötü yanı bu tür erkeklerin eşleri aşırı istekli oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol ben soruyu soran siz sandım pardon. Evlimisiniz sizde
- +1 yıl
yok ama 35-40 sonrası ereksiyon sıklığı ve kalitesi ne kadar iyi olursa olsun 20'li yaşlardaki gibi olamayacağı kanıtlanmış yani
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol tabiki haklısıınız. Burada kadınında önemi çok fazla. Benim eşim aşırı istekli ve beni o yönetiyor. İlişkinin canlı olması için hep farklı şeyler denemek önemli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaş ile cinselliği ölçmeyiniz hata edersiniz. Yaşı sadece rakam olarak kabul edin, Çok gençlerde bile cinsellik kötü olabiliyor. Sadece yaşlılar cinsellikte düşüktür demeyiniz. 60-70 yaşında ve hala çok iyi cinsellik yaşayanları biliyorum. 30 yaşında ilişkiye giremeyenleride...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞekerine ve ve kalp damar doktoruna görünsün mutlaka. Sigara varsa şayet onu da günde 1 taneye düşürsün. 36 yaş nedir ki? Tırt yani bir erkek için. Her gün düzenli 3 kez yapabilir o yaşta ki bir erkek..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yaş ile ilgisi yok
00 Yorumla Yani olabilir ama pek normal değil. Ben 39 yaşındayım ve hala yirmili yaşlarındaki gibiyim. Haftanın her günü spor yapmaya çalışıyorum. Yine enerjim pek düşmüyor maalesef. Bu birazda bekar olmak ve hiç ilişkiye girmemiş olmak ilede alakalı olabilir ancak durum bu yani biraz sağlıklı beslense sigarası varsa bıraksa daha da iyi olabilir. Ama bu noktalarda iyiyse başka bir sorun olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yıl39 yaşındasın ve hala bakir misin?
,- +1 yıl
Evet bu neden garip geliyor. 🙂 ayrıca imkansız da değil. Garip gelmesini anlıyorum çoğu insan inanmıyor ancak bu bir tercihtir. Evlenemedim ki aşırı enerjik biri olmama rağmen sabretmeyi öğrendim. Mastürbasyonu dahi bıraktım. Ama zamanında yaptığımda hiç bitmiyordu enerjim. şu an hala öyle ondan dolayı çok spor yapıyorum. Başta da dedim bu biraz hayat ile de alakalı. Eşiniz sağlıklı bir yaşam ile düzelebilir
Soran+1 yılYani açıkçası biraz ilginç evet Sevgilin oldu mu peki hiç el ele dolaştığın falan?
- +1 yıl
Tabiki oldu. Hatta görüştüğüm kişiler genelde birliktede olmak istedi. Hatta baya baya zorladılar. Ancak önem verdiğiniz şey önce inancınız ve karşınızdakini karşı sevgi olunca bir şekilde engelliyorsunuz kendinizi. Ama çok çok zor bir şey. Ondan dolayı garipsemenizi çok iyi anlıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işle meşgul çok yorucu mu sonra sigara kullanıyor mu bunlarda etken ikinci olarak evliliğiniz kaç yıldır var kaç yıldır cinsellik yaşıyorsunuz bunlar etkendir eğer 10 yılı aşmış ise durağan olabilir sportif biri değil ise o yaşlarda olabilir kilo vs var ise bunlar etkendir cinsel performans kaybı yaşayabilir yani spor yaptırarak enerji verecek besinler sonra asla hayır diyemeyeceği kıyafetler fanteziler deneyebilirsiniz arttırmak için 40 yaşında belki daha ileri yaşlarda olup iyi performansa sahip erkekler var dediğim gibi sigara alkol kilo yorucu iş uzun süren evlilik sporsuzluk sağlıksız beslenme vs
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İş yorgunluk stres vb vb bunlarda zaman zaman etki yapar. Cinsel ilişkinizide gözden geçirebilirsin...
12 Yorumla
Soran+1 yıl36yaşında bir erkek için bu durum normal mi?
Soran+1 yılbaşlamaz mı ki o yaşta?
+1 yılTamamen stress kafasının içi bomboş olmalıı onu ateşleyecek hamlrler yapp anüsüne dokun. Oraya oral yap çıldırt onu kıfet giy bakımlı ol ona fanteziler sun
Ve bol boll orall yap filim izleyin birlikte düzenli spor koşu yürüyüş ve sağlıklı beslenmeye özen göstersin sen de gduruk ol biraz mesela arabada yapın o araba kullanırken sen ona oral yapp tenha biyere cekin yavaşca cıldırtt onuuu...00 Yorumla
+1 yılYaş la alakalı değil bu emin ol kocan dan iş gecmis oda yaşı bahane ediyor eğer erken boşalma gibi bir durum varsa geciktirici kullansın sertlesme sorunu var ise cinsel arttırıcı destekler var onlara baş vursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal değil bu durum yaşla alakalı değil 36 37 yaşlrında biriyle seviştim gayet iyidi yaşla alaklı değil yani kaç yıllık evlisiniz
615 Yorumla- +1 yıl
sen kaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl19 neden
- +1 yıl
Vuuhhhhhh
- +1 yıl
yaş farkı çokmuş ama
sevgilinmiydi
performansı gayet iyiyiymiş demek
Cevap sahibi+1 yılSevgilim değildi
- +1 yıl
Sana talibim bu konuda
Cevap sahibi+1 yılİşine bak
- +1 yıl
Fakesin be buram buram fake
Cevap sahibi+1 yılKesin öyledir
Cevap sahibi+1 yılYüz vermeyince öyle olur zaten
- +1 yıl
Bak ben antalyada yaşıyorum. Sence burada kız yokmu. alasi var. Yabancısı da cabası
Cevap sahibi+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılNerede kimle ne tamam ye umrumda degil
Cevap sahibi+1 yılBana bulaşma dediğim için bu tepki ne anlamıyorum
- +1 yıl
Ya bak yanlış anlama. Ben yaş farkını önemsemeyen insanları çok seviyorum. Ama egolu kibirli insanları ise hiç sevmiyorum. Tepkim böyle olduğunu düşündüğüm için dir belkide. neyse sen kusuruma bakma. iyi eğlenceler
Ya rahatsızlığı var, işlerinde çok yoğun olabilir stres falan, ya da başka birisi var, normal olarak yetersiz kalıyor olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı değil o yaşta normal bir durum değil ya isteksiz ya piskolojik ya da başka bir kadın olabilir
10 Yorumla evett yaşl ile de alakası var ama birçok sebep de olabilir stres vs yorgunluk.. ek takviye kullanılabilir
10 Yorumla
+1 yılYaşla ilgili olabilir ama heyecan katmanız gerekiyor da olabilir. Bir süre sonra seksin bir özeli kalmıyor, heyecanlandırmıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum yeni fanteziler katıp şehvet duygusunu alevlendirmek gerekiyor
+1 yılYaşında bir şey yok.
Millet olarak yaşam tarzımız ve konforumuz oldukça kalitesiz. Buna benzer olayların yaşanması çok normal.
Sürekliliği halinde hekime gitmenizde fayda var.
00 YorumlaBeliri bir yaştan sonra erkeklerin gücünde azalma olur gayet normal.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılYaştan dolayi olamaz bence rahatsızlığı varsa ondan dolayi olabilir misal esinden 1 yws kucugum ama ilk olay 1 saate yakın sürüyor hastaligim yok ama belki eşinde seker falsn varsa bu cok etkilio cinsel ilişkiyi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılyaş değil libidosu düşük. eşinden 10 yaş büyüğüm ve günde partnerim kabul etsin 3 4 yaparım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlma ihtimali yüksek ama yaşla alakası yok patronum da olmuştu bi dönem ama onun ki psikolojikti yaşadığı olaylardan dolayı sonra normale döndü
21 Yorumla- +1 yıl
Yine faztaziler deryası^^
+1 yılStresin yaşla ilgisi yok. Adam yetmişinde kafa rahat halen aklı uçkurda olur. 20 yaşında stresli kaygılı olur hayatı yolunda değildir zükü kalmayabilir.
00 Yorumla
+1 yılYaş ile alakası yok. Belki üzüleceksin ancak eşini bir de başka bir parnterle izle bakalımi aynı performans düşüklüğünü yaşıyor mu?
Kısacası monotonlaşan ilişki durumu söz konusu...
00 Yorumla
+1 yılYaşı aslında en ateşli yaşlar bunu bahane etmesi için bi 40 ı devirmesi gerektiğini düşünüyorum yani performans düşüklüğünden kastın tam olarak örnek verirmisim ister burası ister özelden
00 Yorumla
+1 yılAbinin kafasına taktığı sıkıntıları olabilir bunlarda performansı etkiler anlatamadığı sıkıntısı olabilir muameleyi yüksek tut düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYasi daha ne ki sanki 70 yasinda baska seyler var sıkıntı stres vs psikolojik durumlar bunlar normal seyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla ne alakası var ben 35 yaşındayım 5 defa yapıyorum ilk 2 sefer 1 er saat sürüyor 3,4,5 1.5.2 saate yakın sürüyor eşinde başka sorun var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Psikolojik veya cinselliği istemiyor olabilir. Alakası yok haklısınız yaş etkilemez spor yapıyor kendine bakarsa
00 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok. 6 saat süren performansım var. Kocan başka ilgi alanları keşfetmiş olabilir. Kilo aldıysan, sexapalite kalmadıysa sıkıntı.
00 YorumlaTahrik edecek davranışlarda bulunmasın, fantezi iç çamaşırları giyebilirsin. Heyecanlanırsa daha iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhergün üstünden inmemesi lzım tabiiki. eşinde kusur var..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla ilgili değil kesinlikle, kendisi ile alakalı olabilir.
00 Yorumla Seni begenmiyor, degisik bi çıtır olsa gor bak performansı nasilmis
00 Yorumla
+1 yılMasabaşı çalışıyorsa zihini yoğun ve yorgundur bu da seks hayatına etki eder.
00 YorumlaYaşla alakası yok, beslenme ve hareket düzeyinde sorun vardır
00 Yorumla
+1 yılHerşeyle ilgisi olabilir. Makine değil insan sonuçta
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama kişiden kişiye gör değişir farklı fanteziler deneyin
00 Yorumla
+1 yılHayır yaş ile ilgisi yok belki bir hastalık olabilir
00 Yorumlavalla arkadşaımın eşinde vadı çözdük doğal yöntemlerle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Heyecanı bitmiş ola bilir mi? Tabii başka etkenler de olabilir iş durumu vs vs.
00 Yorumla
+1 yılmetresinde harcıyor olabilir mi?
yapar demiyorum
bak:D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o yaşlarda aksine daha cok seni istemesi gerek
00 Yorumla
+1 yıl36 yaşında tabanca da tutululuk yapmaz ya erken mi boşalıyor isteksizlik mi var
00 YorumlaPsikolojik olabilir oturup konuşmakta fayda var
00 YorumlaYediğine içtiğine dikkat etsin. Bu yaşlarda ne varki. Enerji veren şeyler yesin içsin.
00 Yorumlahayır o yaşta performans düşmez. Onun başka bir problemi var
00 YorumlaNormal değil tabiki de.
Başka sorunlar olabilir
Eşinin başka bir ilişkisi olablir mi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşükse problem, biraz düştüyse anlayışlı olmak lazım herşeyin bir çözümü var artık
00 Yorumla Normal değil yabiki sonun annem gibi olmasın dikkat et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakasız. Monotonlaşmıştır, isteksizlik vardır.
00 Yorumla 30 dan sonra erkekler de bu gibi sorunlar yaşanır
11 Yorumla
Soran+1 yıl30 dan sonra bitiyor öyleyse cinsel hayatları?
+1 yılOna biraz özgüven ver herseferjnde olmadı falan dersen dahada düşer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans düşüklüğü derken ereksiyon sorunu filan mı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaşla alakalı değil beslenme çalışma yorgunluk ve stress kaynaklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas la alakasi yok adamin isi bitmis belkide baska sorunlari vardir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslinda cok sey var soylenicekde isde bura yeri degil
Cevap sahibi+1 yılSanssizmissin gercekden
Cevap sahibi+1 yılHarbiden yuh ya varya 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yıl36 yaş bunun için biraz erken. Farklı sebepler olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşla alakali bir durum değil bence sorunun kaynağı farkli 36 yaş performansin ve tecrübenin en yüksek olduğu yaşlardir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ya da stres psikolojik olabilir stres vs etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Daha önce de sormuştum bu soruyu gelişme yok mu hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılyok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil tabiki. Sertlik uzun sürmüyot mu erken mi boşalıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor a gitmeli
10 Yorumla Hayır 36 yaş gayet normal düşüklük olamaz
10 Yorumla
+1 yıliş yükü stress ve yorgunluk vucud yorgun bitkin olursa seks düşer
00 Yorumla
+1 yılForm geçici klas kalıcıdır abla bişey olmaz
10 YorumlaSeni rahatsız edecek kadar sorunlu ise normal değil
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem