+1 yılKondisyon eksikliği olabilir. İş hayatı yorucuysa, bu özel hayatına da yansır. Yediğine içtiğine de dikkat etmesi gerekiyor. Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum. 50 yaşında olup, sağa sola koşan dayılar var 😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yasla alakası yok bu tamamen eslerin birbirini arzulamasiyla alakalı seks suresinin sıklığınin azalmasi ya iki tarafta ya da eslerden birinin karsi tarafa olan arzu ve sehvetinin bitmesinden dolayi sadece ihtiyac giderme halini almasiyla azalir iliskide erkegin erken bosalmasinin sebebide seks sıklığinın azalmasindan dolayi erkeğin cok dolu olmasindan kaynaklanir duzenli seks hayatı olan erkek cinsel birlesmede daha zor bosalir kondisyon meselesi ise erkek normalde bir kadini cok arzuluyor ve ona cok sehvet duyuyorsa ilk bosalmadan penis ereksiyonunu devam ettirebilmesi gerekir ama dedigim gibi sadece ihtiyac gidermeye donmus arzu yok sehvet yoksa ereksiyonu devam ettiremez normalde erkekler cabuk tahrik olur gorsel olarak kolay erkilenirler eger esin seni ciplak gorup ya da seksi bir kiyafet icinde gorup ereksiyon olmuyosa gecmis olsun sen artik sadece cok dolu olup bosalma ihtiyaci hissettiğinde sevisecegi bir bu durum tam tersi sendede olabilir sende esini arzulamayabilirsin ya da seksten sogumus olabilirsin mesela bizde durum tam tersi esim isteksiz ben cok istekliyim
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kondisyon sıklığı aralığı nedir?
Bak evliliğin ilk yıllarında o güne kadar ki birikmişlikle kadın da erkekte daha yoğun olurlar ama belirli bir süre sonrası bu istek azalır. Azalır dediğim bitmez ama hergün yaparken 2-3 günde 1 e düşebilir.
Bu normaldir ama daha da kötü durumdaysanız bunda bir sorun olabilir. 35 genç bir yaş, çok kötü beslenen, sağlıksız bir hayatı yoksa, taşı delmesi lazım o yaşlarda.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında bunun yaş ile bir alakası olmuyor, ikinizin arasındaki heyecan ve haz durumundan kaynaklı. Ben 39 eşim 35 yaşında bizde bazen uzak kalıyoruz canımız istemiyor ama bu uzun bir süre olmuyor. Eşimi istekli bırakmaktan hep çok çekinirim çünkü aşırı istekli bir kadın. Çalışıyormusunuz yoksa ev hanımımı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum böyle şeyler zaten yaş ile alakalı değildir tamamen bakım ile alakalı olan bir şeydir eğer kendine bakıyorsa işte sigara içmiyorsa alkolik etmiyorsa güzelce sporunu yapıyorsa yeme içme düzeni varsa uyku düzenine dikkat ediyorsa dert sıkıntı yapmıyorsa yeniliklere açık bir adamsa 70 yaşına kadar mükemmel bir şekilde gider ama yukarda saygılarımı yapmıyorsa kendine bakmıyorsa 30 yaşında iflas bayraklarını çeker hatta oraya kadar dayanmaz
51 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru bir yorum 83 yasinda adamin 2 oglu oldu
+1 yıl35 yaş bunun için çok genç bir dönem.
Bir doktora görünmesi şart ya da fiziksel sorun yoksa psikoloğa.
Belki stres, sıkıntı gibi durumlar yansıyor ki psikoloji direkt performansı düşüren bir durum.
Eğer bunlar yoksa hormonal bir sorun olabilir20 Yorumla
+1 yılHayir yaşla alakasi yok saglik problemi yoksa esinizin hem size alismis olmasi hem hayat şartlari gecim sikintisi hemde siradanlaşma veya sizi yeterince tahrik edici bulamamasi veya cinsell hayattan zevk almaya vakti olacak kadar rahat degil bunu sadece seni tatmin etmek icin yasiyor olmasi
Hani bazi kadinlar orgazm olmuyorum ama taklit yapiyorum derya
Erkekte istemiyorum ama istiyormus gibi davranmaya calismaktir
Cunku erkegin penisiyle sizin vajina caalismasi farkli sizi bacaklari ac istedigin kadar seks yap sayi olarara zaman olarakta zevk almak tatmin olmak baska
Ama penis sertlesmesi zevk alacak azulayacak kadini sexsi bulacak kadindan tahrik olacakki sertlessin sihirli kapi degil acil susam acilsin kapan susam kapansin
Kalk susam kalksin in susam insin yok oyle bir dunya saygilar herseyin bir caresi var ilaclar terapi vs vs10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğim 75 değil 35 yaşında. Erkeğin tam erkek olduğu tam kendinin farkında olduğu yaşlar. Türkiye'de 30 ve üzerine amca dayı gözüyle bakılıyor ancak şöyle bir dünyaya bakıldığı zaman 30 yaş ve üzerinde artık erkekler dediğim gibi tam kendilerinin farkında olduğu yaştalar. Duygusal cinsel fiziksel tam olarak kendilerini buldukları yaşlar. Eğer sorun gerçekten yaşı ise bile bence bu tamamen psikolojik.
60 Yorumla
+1 yılNormal. Hatta bunu kabullenemeyip eşlerini aldatmaya başlayanlar var, suçu eşine atanlar var, genç sevgili arayanlar var, kafaya takanlar var vb 35+ sendromuna girenler var 😄
32 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşını geçmiş erkeğin performansı genel olarak düşük olur yani?
- +1 yıl
Özellikle evlilerde öyle olur bence. Çünkü hem senelerdir aynı kadınla, artık birbirlerini ezberlemişlerdir, hem çoluk çocuk, hem işine gücüne fazla enerji harcar. Bekar ve gençlerdeki gibi aklı fikri orada değildir. Hem zaten doğal olarak 35-45 yaşlarından sonra yukarı değil, aşağıya doğru gider libido. Çünkü doğada libido çocuk yapma ve onu büyütecek yaşa kadar aktif olur. Hem erkekte hem de kadında. Erkekler için aşırı hassas konu olduğu için de kompleks yapacak kadar kabullenmezler.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasi 35 olan erkegin performansi dusuk olmaz tam tersi zirvede olur tecrubeyle birlestigi icin sunu hic bir zaman unutmayin erkegin 45 de bitmez hatta dusmez esinizin ya ruhsal psikolojik ya da maddi sorunlari olabilir veya duzensiz sagliksiz bir hayati vardir bunlari incelemek gerekir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşı ne diye sokuşturdun? tam randıman alınan tork/performansın oldugu deneyımlı zaman .
bence sen bı kendını düşün neden bu adam beni az silkeliyor kilo hijyen ya da yatakta ıyı değil mıyım dıye , bu adam bana neden konsantre olamıyor bir araştır .
not: ayrıca adamda haklı hergun kurufasulyede yanmez sana da versem 3 gun sonra yeter lan ıcım dısıma cıktı baska yemek ıstıyom dersin.10 Yorumla
+1 yılhanımefendi yaşla ilgili şöyle bir durum var... çok sigara kullanıyorsa ereksiyon süresi kısalır.. erken boşalır.. kilo durumu önemli... spor veya en azından yürüyüş yapmıyorsa dolaşımı yavaşlar yağ bağlar bunların hepsi etken... gençlikte bunlar vücut tarafından tolere ediliyor ama belli bir yaştan sonra tolere edilmez... fakat 35 genç bir yaş şeer kalp ya da başka hastalıkları var mı baktırsın...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik ölünceye kadar devam eder. yaş ile hele ki böyle erken yaşın alakası yok. yaşamdaki yanlışlar insanın performansınız bozar.
hazır gıdalar sürekli vara yoğa ilaç tüketimi sık hastalanıp ilaç kullanmak yapay gıdalar alkol sigara uyuşturucu düzensiz gıda düzensiz uyku aşırı stres aşırı vücudu haddinden fazla yorucu işler yapmak... bu tür şeyler perfprmansı bozar. 80 yaşında dedeler hala çocuk yaptırıyor yahu.10 Yorumla
+1 yılSadece yaşa bağlı diyemeyiz , genetik durumlarda olabilir, bununla birlikte en önde gelen sebep ise , zararlı madde kullanımı oluyor. Sigara veya benzeri maddeler kullanıyor mu?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır kullanmıyort
Soran+1 yılKullanmıyor
- +1 yıl
Anladım, eğer bu durumdan eminseniz , bu yaşta bu sorunların olmaması gerekiyor. genetik veya hormonal etkenlerle olabilir veya vücut ve vitamin değerleri ile ilgili bir düşüş olabilir. Ör. Kan değerleri gibi. Takviye ürün kullandınız mı hiç?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Anladım. Fazla kilo alma, Yoğun stres ve yorgunluk durumları yoksa şayet, kabul ederse eger doktora gitmenizi tavsiye ederim. Değerler kontrolü kalp ritmi kan basıncı ve kan yeterliliği etkenlerininde kontrol edilmesi önemli. Cinsel istek var ama ilişki aralığı ve performansında gerileme varsa sebepleri bunlar olabilir. Cinsel performansın etken unsuru kan basıncı ve ilişkinin kısa aralıklarla tekrar isteği ise kan dolaşımı ve kan yeterliliği ile bunun yanında kanin tazelenmesi ile doğru orantılı, şimdi aklıma geldi tüm bunları yapmadan önce hacamat yaptırmanızı daha daha önemle tavsiye ediyorum ilkinde değişimi farkedeceginiz gibi ikinci üçüncü seanslar sonrasında vücuttaki tazelenmeyi çok iyi şekilde farkedeceksiniz , tabiki bunuda lütfen, sadece ticari amac güdenlere yaptırmayın
Sağlıksal sorunu yoksa, 20 sene daha performans düşüklüğü söz konusu olamaz o yaşta erkekte.
Muhtemelen sen eskisi kadar güzel değilsindir, kilo falan mı aldın13 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılFitim
+1 yılmerhaba öncelikle bunu bir doktora danışsanız daha iyi olur sonuçta o adamla biz değil sen yatıyorsun onun performansını dolayısıyla bizden iyi biliyorsun doktora görünmekte fayda var sağlıklı günler dilerim 😇
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim abim 37 yaşında yengem 4üncü çocuğuna hamile doğunda bir tane daha postalacağım diyor adam makine gibi :) ama herkesin yaşam formu dünyaya bakışısı statüsü anotomik yapısı antroplojisi farklı tabi... mesala ben 20 yaşımda 1 posta zor atıyordum şimdi 27 yaşındayım 3 posta attığımda oldu çünkü artık işim var param var üniversite de makarna yiyerek yaşayan biyolojik canlıydım yani koşullara göre değişiyor bu işler..
11 Yorumla- +1 yıl
27 olup 3 postaya sevinmek. d
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşın etkisi olsa ben 39 yaşındayım şimdi bitmiş olmam lazımdı. Yaşla alakalı değil. Psikolojiktir bu tür sorunlar. Stres borç maddi sıkıntılar iş hayatı gibi durumlar düşürebiliyor. Bende aşırı stres altındayken ereksiyon problemi bile yaşadığım oldu. Ama şu an bir sıkıntım yok.
10 Yorumla35 yaş testosteron un en yüksek seviyeye çıktığı dönem. Sonra yavaş yavaş düşüyor. Stres en büyük isteksiz sebebi şu an.
14 Yorumla
Soran+1 yılDüşüş ne zaman başlıyor peki aşağı yukarı ve ne zaman hissedilmeye başlıyor?
Soran+1 yıl35 ten sonra yavaş yavaş düşüyor dedin ama o yüzden
+1 yılMuhtemelen stres sinir gibi olumsuz etkenler mevcuttur. Evde durumunu gözetlersiniz ama işyerinde belki sıkıntıları vardır. Fiziki olarak o yaşlarda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Ancak 50 den sonra başlar gerileme.
10 YorumlaKilo iş stres bunlar farkeder, spor yapsın farkı görürsünüz
14 Yorumla
Soran+1 yıl1.82 boya 76 kilo sizce kilodan mı?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. tam benim yaşım. heyecan kalmamış olabilir. eskisi kadar muq performans olmayabiliyor gün gün değişebiliyor. psikolojik etmen de olabilir. ama teknik olarak makine gibi çalışması lazım bi rahatsızlık yoksa.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı stres yorgunluk yapar
Aktardan mesir macunu al
Her sabah aç karnına bi kaşık yedir
Akşamları protein agırlıklı beslensin
Kuruyemiş fındık fıstık yedir adama
Sigara alkol almasın bi süre
Muz çilek fındık, cevizi ve bir parca snickersı at içine süt koyup mikserde harmanla
İçir Adamı o zaman seyret😅00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş değil benim kocam 42 yaşında penisi çok sert ve sürekli seks istiyor. iyi beslenmeme stres uyku bozukluğu kilo alma etkileyebilir onu
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaşın kaç peki ve ne sıklıkta oluyor sizde?
Cevap sahibi+1 yıl28 benim iki günü geçmiyor o da ben oyaliyorum yapmıyorum hergun istiyor
+1 yılDüşük performansın yaşla değil, dertle alakası var.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 yaş tam erkeğin performansının zirve olduğu zamanlar. Ben 31 eşim 35 yaşında :) yaşla alakası yok canım bence. Adam başka bişeyi kafaya takıyor sanırım
30 YorumlaSitres olur sizin o istedinde redemelerini ya da yenilik olmadından sikilmiş olabilir ama yaşla alakalı deyil
10 Yorumla35 yaşındaki adam fişek gibi olur normalde fakat günlük çalışma koşulları yorgunluk stres psikolojisi sizin yaklaşımınız etkili olabilecek Faktörler..
10 YorumlaYaşla ilgisi yok
46 yaşındayım ama lokomotif gibiyim
her şey kafada bir doktora görünsün bence psikolojik10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu yaşlarda tam zirvede olması lazım performan yaşla değil stres sağlıklı yaşam gibi şeylerden çabuk etkilenir partnerler arası bağda önemlidir
10 Yorumla
+1 yılSenden kaynaklanıyor.
Erkek 60 yaşında bile çakar
Eksikliği kendinde ara.
Ama onun performansını nasıl zirve yaptiracagini anlatabilirim sana.
Her şey senin elinde.
Dediklerimi yaparsan 70 lik dedeleri bile fisege çevire bilirsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence daha çok erken...35 yaş ne olacak ki daha o genç sayılır...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılSpora başlatın.
Sigara kullaniyorsa bıraktırin.
Stresten uzak durun.10 Yorumla Yaş da bir etken ama asıl sebep sağlıklı bir yaşam sürüyor olup olmamasında.
10 Yorumla
+1 yıl35 yas cinsel performansini dusurecek bir yas degil daha cok erken yasla ilgisi yok bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken yaşlarda da olabilirdi Bu bir sağlık sorunu bir hekime danışsın çekinmesin
10 Yorumla
+1 yılyemek yeme alışkanlığıdır muhtemlen. ayrıca kan grubuna göre beslensin
10 Yorumla
+1 yılDoktora gitseniz daha iyi sonuç alırsınız yaş ile alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojiktir.
Stres her geçen gün artıyor hayatımızda.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. yaşla alakalı değildir piskilojik olabilir ya da heycan bitmiş monoton olmuş ilişkiniz
10 YorumlaEşinin yaşıyla alakalı değil. Başka bir sorun vardır.
10 Yorumla
+1 yılaslında normal değil. beslenme düzeni spor yapmaması uyku düzensizliği gibi şeyler etken olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaş olamaz. Haftada kaç kere seks yapıyorsunuz ve ne kadar sürüyor
10 Yorumla
+1 yıl35 yaş da ne var yaa 😂😂
51 Yorumla
Soran+1 yılDüşmez mi bu yaşta?
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin kilo alması, sürekli o bölgede yağlanma olması, prostat ve düşünce etkiler. 70 yaşına gelse erkek beyni rahatsa halleder
10 Yorumla
+1 yılMutlaka bir terapi almalı. Bu yaşta cinsel performans azalmaz. Sorun psikolojik de olabilir organik de. Kararı hekim verir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyaş en son ihtimal bence.
başka bir şeydir muhtemelen.10 Yorumla Ben 30 umdan sonra kendime geldim. Hem sık olsın hem uzun olsın istiyorım. Yaşım 40 . Aklım hep şeyimde
00 Yorumla
+1 yılNormal değil bu yaşlarda tavan yapması lazım. Ben 34 yaşındayım ve istek ve performansım bitmiyor doyamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alakası yok şu an hala spor yapıyorum bende öyle bir şey yok mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaş faktörü için en az 10 15 sene daha var. sorun baskadir iş stress ekonomik kaygı yorgunluk vs vs
10 Yorumla Aslında yaşlandıkça artıyor istek.
Sanmıyorum yaşa bağlı olsun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHeycan arzu eksikliği degişik fantazilerle süsleyin
00 Yorumla Benim eniste 65 yasinda yaptiği kadinlari anlatiyor ohoooo böyle libido yok:)
00 YorumlaBüyük ihtimal. baska kadınlara ilgi duyuyor.
Artık ilişkinizi monoton hissediyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yaşdan bağımsız kişiliğine hatta sana bile bağlıdır
00 YorumlaOlmaması gerekir 35 en zinde olduğu zamanlardandır
12 Yorumla
Soran+1 yılSen 28 sin sanırım?
+1 yılSporla uğraşıyor muydu ki
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Umarım düzelir de imkansiz basladi mi bitiyor maalesef ya kadere razı geliceksiniz ya da bi umut doktora gideceksiniz
Soran+1 yılYaşa mı bsağlı peki sence erkekler 35 te bitiyor mu?
- +1 yıl
Yani yasa degil spora bakıma bağlı
- +1 yıl
Inanin doktora gidince düzelebilir duzelmezse eger ki cok duskunseniz sekse o zaman bosanabilirsiniz yani uzucu ama..
Yaş otuz beş yolun yarısı eder demiş şair
211 Yorumla
Soran+1 yılYani normal?
Soran+1 yılErken bitiyonuz ya
Soran+1 yılErkekler
Soran+1 yılAdam bitti beni tatmin etsin istiyorum...
Soran+1 yılKocamı aldatmayı dşünmüyorum
+1 yılDoymuştur
516 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir erkek kolay kolay doymaz
Soran+1 yılPeki yaşın etkisi var mıdır sence?
- +1 yıl
Belli bir yaştan sonra bazı sorunlar çıkar erkeklerde
- +1 yıl
Bence var ya %75 yaş
- +1 yıl
Kanka hiçbir erkek doymaz diyerek erkekleri Abaza konumuna soktun 😬
- +1 yıl
Alakası yok abazakik farklı şey
- +1 yıl
İşte neden doymuyorlar mevzu bu
- +1 yıl
Midem kalktı lan
Soran+1 yıl@tatakeeeeea Yaşa mı bağlı bu düşüş sence?
- +1 yıl
Sanırım evet
- +1 yıl
Genç gibi olamaz ki. Çocuğunuz var mı?
- +1 yıl
Çünkü erklerde cinsel istek sizden daha çok oluyor çok csbuk etkilenme oluyor
- +1 yıl
Ya anca bir cahil böyle yorum yapar. Kadınların cinsel istek duygusu daha fazla ama kadınlar kendine hakim olabiliyorlar. Erkekte nefis yok
- +1 yıl
Sen şuna Abaza de. Bi zevk noktası var erkekte de kadında da. Allah erkekleri daha cinsel istekli yaratmadı. Kadında da erkekte de zevk noktası aynı ama bir doyum ve sınır var. Sadece erkek hakim olamıyor. Ama ben sınırını bilen erkekler de biliyorum kendine hakim olabilen de. Saçma
- +1 yıl
Ya gecistirnek için dedim be
- +1 yıl
Doyulur mu be
Şeftaliye tarlasiyla yerim
Yaşla ilgisi yok bu işlerin 😬🤦🏻♀️
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde yaşın öyle sorun yok eşimde 5 yaş küçük sorun yok ama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence normal değil daha gideri var ya onun. d
12 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşına kadar mesela?🤔
Cevap sahibi+1 yılMax 45 diye biliyorum 35 fazla erken
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşla alakalı olmaaz yaşım 55 her şey aynı...
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılBasbaya işte yaşla bir alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılOlsa benimde eşin gibi olurdu
Soran+1 yılYaşa bağlı düşüş ne zaman olur?
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar