- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayEreksiyon sorunu vücudun hantal oluşu ve güç enerjisinin olmayışından kaynaklanır bence ve alkol sigara kullanıyorsa hiç olmaz, yani testesteron seviyesi oldukça düşük belli, erken boşalmada kendini kontrol etmesini bilmiyor ve sadece kendi zevkini düşündüyü için oluyor,
Çözümü kendimden örnek vererek söylemek istiyorum ve yaşıma rağmen sabahlara kadar yapabiliyorum tabi dinlenenerek, her seferinde de kalkıyor 💪🔥
Bol spor yapacak ama daha çok bacakları ve karın kaslarını çalıştıracak ve arada bir uzun yürüyüşler yapacak, boşalma esnasında kendini geri çekip seni öpüp okşayıp yalaması lazım beş dakika gibi senin onun üstüne oturman gerek ve arada bir kısık sesle baştan çıkarıcı laflar söyle seks hayatı ve gücü enerjisi geri gelir, dediklerimi yapmasa şansına küssün ve aman sakın aldatayım deme10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aybence kendisiyle konuş yaş ile alakası yok , ama böyle düşündükçe dahada kötüye gider , normalde erkekler 50 yaşa kadar haftada 2 kez seks yapabilir , burada monoton yatak odası da etken , biraz sen bişeyler yapmaya çalış tahtik edici , bence normal değil bu konuda bilgim çok , biraz vitamin desteği sağlayabilirsin ama kesinlikle konuş kocanla.. sorunu nedeni öğrenin
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
7 ayYavrum Performas düşüklüğü erkeklerde bakımlı okurda yaşlılık evresinde bile potansiyel üst düzeyde olur eşin cinsel anlamda kedini geliştirmeli egzersiz yapsın cinselliğe müzahir besinler tüketsin stresi kafaya takmasın o zaman performansın yüksek seyirde olur.
Yavrum bu formasyonu uyularsa seni her hadi ordan performansı artar.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBence yaşı gayet genç daha çok farklı sebepler gibi duruyor bence bunu beraberce konuşup halledebilirsiniz bence çünkü ikinizin yaşıt olduğunu düşünürsek senin tam istekli olduğun yaşların ve bu yaslarda eğer cinsel doyuma ulaşmaz isen aranızda gerçekten huzursuzluk olur.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 aybaşka sorun vardır
02 Yorumla
Soran7 aymesela ne gibi barış
- 7 ay
Sağlık. stres..
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok yaşayış şekliyle alakası var.. yani beslenmesi uykusu iş ve sosyal hayatındaki psikolojik durumu ekonomik durumlar.. bunlar iyi ise 60 yaşında bile canavar olur bunlar kötü ise 25 yaşında bile performansı zayıf olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı.
7 ayDurum yaşından kaynaklı bir şey değil. Yaşı 50 ye kadar gelip hâlâ aktif bir şekilde cinsel hayatı devam eden insanlar var. Yani bu durumu bir doktora görünüp veya kendi aranızda konuşup halletmenizi öneriyorum.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
7 ayYaşı aslında zirve. Yediğine içeriğine dikkat etsin
22 Yorumla
Soran7 aynasıl zirve genç değil ki
- 7 ay
Vaktin var mı?
Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Nasıl bir düşüş? Erken boşalma mı ereksiyon mu
17 Yorumla
Soran7 ayikisi de
Soran7 ay1.80 77 kilo
Soran7 ayfitim ilk günkü gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
7 ay36 yaşındayım yani bana kalsa sabah akşam yalacagım evdeki cinsellikten bi hayli uzak 4-5 ayda bir zor ikna ediyorum bir kereye günde en az 2 şart
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha öncede sormuştun bu soruyu, doktora gittimi? Onun hormonlar azalıyor git gide. 38 öyle aman aman bir yaş değil millet 70 yaşındayken iş tutmak için çabalıyor
21 YorumlaYaşla değil yaşantı ile alakalı. Spor vs yaparsa herhangi bir düşme yaşamaz. Sigara da büyük etken tabi.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayYaş bir bahane ama gerçek değil. Aranızda istenmeyen şeyler, tartışmlar, atışmaar, restleşmeler, cinsel soğukluklar ya da bir başkası olabilir...
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayYaş etkili olabilir ama tek sebep değildir.
Stres, yorgunluk, alkol, sigara, kilo, hatta gizli tansiyon veya hormon düşüklüğü de performansı etkiler.
Yaşa sığınmak kolay, ama çözüm muayenede gizli. ⚕️💫20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaşına bağlaması yanlış henüz yaşı çok genç cinsel gücünün zirvede olması gereken bir yaşta ne yaşadı durumu nedir bilmem ama kesinlikle yaşla alakası yok kullandığı bir ilaç ya da yaşadığı bir olay etkilemiştir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O yaşta normal şartlarda, olumsuz bir etken yoksa (hastalık ya da stres gibi) düşüş olmaması gerek. Eşin doğru söylemiyor. Onu bir şekilde ikna edip, bir uzmana görünmesini sağla. Daha ileri yaşlarda cinsel hayatı iyi olan çok erkek var.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayBende o yaştayım azalmadan çok artıiş var isteksizliğinin nedenlerş vardır
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu afrodizyak beslemeyi atlamışındır.
Taze polen, keçi boynuzu pekmezi, tarçın v. b
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBen 50 olacağım seneye ben öldüm o zaman. Saçmalamasın
20 Yorumla
7 ayYaşı falan değil kendi bencilligi kendj özensizligi
23 Yorumla- 7 ay
Kendisine bakan erkek 45 50 yasinda da sa a yeter artik dedirttirir senin kocandaki olah bencillik ve ozensizlik
- 7 ay
38 yasinda azalması düşmesi normal değiller kocanda suc
- 7 ay
Senin koca ya eyt ile emeklilik ver
Günaydın bu yaşta normal değil üroloji doktoru na gitsin
21 YorumlaYaş değildir. Sorunları borçları olan erkeğin cinsel isteği azalır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
7 ayNormal değil.. Doktora gitsin.. 28 yaş genç yaş.. Bu kadar saçma düşünmesi olamaz.. Doktora gitsin sorununa baktırsın hormanal bir şey olabilir.. Şeker olabilir fsrkli bir şey olabilir :))
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayHayvansal gıdaların tümünü kessin. Sebze meyve ağırlıklı yesin ve 2 günde bir koşu antrenmanı yapsın. Haftada 2 kezde ağırlık çalışması.
6 ay sonra kaya gibi olur.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. protein ağırlıklı besle adamı yoksa kuş ötmez benim yaş 39 performans düşmedi hiç sağlam besleniyorum çünki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNe alakası var yaşıyla ya daha genç daha yeni başlıyoruz noluyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 aySadece yaşla ilgili değildir stresli ve yoğun bir işte mi çalışıyor ve ne kadar sürede bir yapıyorsunuz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
7 ay40 yaş ustuyum , beraberliklerimde en az beş yapmadan durmam.
13 Yorumla
Soran7 aylütfen inandırıcı olun
- 7 ay
Bu konuda asla yalan söylemem.
Ve alenen açık profille
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBence sorun performans değil erken boşalma problemi. Dr yardımı ve ilaç desteği işe yarar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayBen bu yaşımda hala hergğn yapıyorum süresi hala uzun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayBiraz erken başlamış bu yaşta performans düşüklüğü olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYaşla alakalo değil sporla yemesi içmesi ile tamamen kendisine bakımı ile alakalı. 30 yaşında olan adamın da isteği olmayabilir ama bakarsın 55 60 yaşındaki adam çatır çutur yapıyı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Araması lazım aslında yani çok yaş lâ alakası yok onun bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Psikolojik sorunları da olabilir. Ekonomik sıkıntı yaşıyor musunuz?
12 Yorumla
Soran7 ayHayır
7 ayYaşla alakası yok Bnde mesela 34 yaş ama erken geliyorum
10 Yorumla
7 aySigara kullanması stresli olması spor yapmaması senin onu tatmin edememen sebepleri bunlardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYaş ile hiç alakası yok bu konular tamamen birey ile alakalıdır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaş ile alakası yok inan o yaşlar da erkek daha istekli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Nasıl performans düşüklüğü, hafta bir mi
14 Yorumla
Soran7 ayevet
Soran7 ay1.80 77 kilo erken boşalıyo
Gizli Üye(36-45)7 ayYaşla alakası yok ki ben de 38 yaşındayım evliyim kendime çok iyi bakıyorum ve cinsel performans konusunda harika olduğumu biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayyaşı genç. ya sen sıradanlaştın ya da kocana özel düşüklük var. sonuçta bu durumda aç kalacak olan sensin
10 Yorumla
7 ayYaştan değildir 42 yaşındayım artarak devam ediyor
13 Yorumla
Soran7 ayArtarak derken nasıl
- 7 ay
Her geçen gün daha çok istekli olduğumu hissediyorum uygulamada da bana kalsa her gün hatta günde birkaç defa yapmak istiyorum
- 7 ay
Bu arada evlilik 18. yılda
Gizli Üye(18-24)7 ayErkeklerde seks bitmez ciddi anlamda düştüyse altında bir şey vardir ila
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayPerformans düşüklüğünden kastın neder
26 Yorumla
Soran7 ayZor sertleşiyo erken boşalıyo
Cevap sahibi7 ayÖn sevişme olduğu halde mi
Soran7 ayEvet bazen sevişirken boşalıyor zalimin oğlu
Cevap sahibi7 ayBen de evliyim. Ben böyle yapsam eşim aldatır kesin. Doktora gitmiyor mu sen kaç yaşındasın
Soran7 ay30 ben
Cevap sahibi7 ayTam da yaşın. Zalımın oğlu düzelmezse sıkıntı. Seviyor musun oni
Gizli Üye(36-45)7 ayBu yasta olmaz baska sebepler vardir
22 Yorumla
Soran7 ayMesela
Cevap sahibi7 aySenden zevk alamaması veya cok stresli donem veya cok prno izlemesi buyuk ihtimalle son dediğim olay
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sebep havalarin sogumasi
21 Yorumla
Soran7 ayne alqaka ya anlamadım mevsimle
Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Normal değil davranışlarında değişiklik var mı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 aySıkıntı sende olabilir belki de bende problem yok
21 Yorumla- 7 ay
Normal değil işte
Gizli Üye(25-29)7 aySen kaç yaşındasın?
78 Yorumla
Soran7 ay30
Cevap sahibi7 ayBiraz yaş durumları bu tarz şeyleri etkiliyor maalesef aslında eşinin de o kadar yaşı yok ama senin performansına uymasını da bekleme ciddi derece de birden düşüş varsa başka bir sebebi de olabilir
Soran7 ay@BERKANN06 nasıl
Soran7 ay@BERKANN06 Yaş farkını diyo sanırım o yaşlı ben genç ya
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayÇok erken bir yaş sorununu çözmek için dr gidin
12 Yorumla
Soran7 ayyaşa bağlı ne zaman başlarrr
- 7 ay
50 den sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
7 ayYaşla çok alakası yok bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaştan kaynaklı değil
10 Yorumla
7 ayYapacak bir şey yok
10 Yorumla
7 ayNeyde ama boşalma süresi sertleşme mi nedir
22 Yorumla
Soran7 aysertleşme
- 7 ay
Yani sana olan ilgisi azalmış olabişir mi
7 ayAldat
87 Yorumla- 7 ay
Sen evli misin
Soran7 aykız ayıp
- 7 ay
Valla senden bunu yazmanı beklemezdim iyi akıl vermişsin
Soran7 ay@Yaniyorum3131 Tesettürlü bacılar işte hiç şaşmaz
- 7 ay
7 ayMuhtemelen ondan dolayı
14 Yorumla
Soran7 ay: (
- 7 ay
Neden üzüldün
Soran7 ayDoymuyom
- 7 ay
Yardım etmemi ister misiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 aydüşüklükten kastın ne?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEreksiyon sorunu mu?
18 Yorumla
Soran7 ayEvet ve erken boşalıyo
Cevap sahibi7 ayBu aslında yaş ile alakalı da olabilir ama ben 40 yaşındayım ve bu sorunu yaşamıyorum... Ne kadar kısa sürüyor mesela?
Soran7 ay2 dakika
Cevap sahibi7 ayAma cidden çok kısa ve ereksiyon olmayınca da sen bişey anlamazsın doğru muyum?
Soran7 ayEvet
Cevap sahibi7 ayNe zamandır böyle peki?
Soran7 ay1 yıl
Cevap sahibi7 ayOldukça uzun bir süre... Peki sen ne yapıyorsun bu sürede çok zor olmalı...
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
7 aytakviye destekler kullanılabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence yaş değil psikolojik olabilir ya da stres
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKnk senin yaş kç
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
7 ayYaşı olmaması gerekiyor dsha yaşlı değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. 38 de mi.. başka bişey vardır
10 Yorumla
7 ayYaşla alakası çok yok
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat