- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç senelik evlisin? Doğum yaptın mı? Vücudunda sarkma - kilo alma - seksapalitenin eskiye nazaran azalması - vajinal darlığın yaşa bağlı olarak kaybolması gibi şeyler yaşadın mı sen?
Monotonlaşan cinsel ilişkilerde, kadının da albenisi azaldıysa maalesef erkekte isteksizlik başlıyor... Sekse düşkün ve arzulu ama yukarda bahsettiğim tarzdaki bir kadından yeteri kadar zevk almamaya başlıyor :/
Bir de daha genç daha körpe bi sevgili ya da fb kaçamak yapmış olabilir mi acaba diye aklıma gelmiyor değil \0/
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltabi ki erken çok erken bu duruma sebebiyet veren faktörleri bilmek anlamak lazım iş yükü nedeniyle yorgunluk vs veya psikolojik faktörler ya da monoton tekdüze cinsel yaşam vs vs olabilir bir uzmandan destek alınabilir yaşla kesinlikle ilgisi yok beden ve ruh sağlığı tecrübe vs gibi olgularla ilgisi var 46 yaşındayım performansım çok çok iyi sertleşme ile ilgili hiç bir problemim yok oldukça fazla sürelerde sertleşmemi koruyorum çok geç boşaliyorum bazen hiç boşalmiyorum nefes egzersizleri taocu tantrik sevisme tekniklerini biliyorum uyguluyorum kesinlikle yaşla hiç bir ilgisi yok
00 Yorumla
Hayır yaşından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Eğer sağlık problemiyse iyi bir labaratuardan, sağlıklı yaşıyorum erkek paneli falan gibi bir panel yaptırmak ve hormonlarını kontrol ettirmek olabilir.
Diğer bir husus ise, artık sıkıcı olmuş olabilirsin. Cinsel fantezileriniz ve cinselliğiniz hakkında daha fazla konuşabilirsiniz. Detay istersen sorman yeterli. Senelerdir evli bir erkek gözünden sana bazı tecrübelerimi aktarabilirim.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKocanın ilgi duyduğu başkası var mı?
Kilo, tansiyon , şeker ölçümleri nasıl?
Düzenli spor veya uzun yürüyüş yapar mı,?
Masabaşı işte mi çalışıyor?
Bu soruların cevapları ipucu verir durumu hakkında. Yaş fazla değil o yaşta birçok sporcu profosyonel sporcu olarak hala spor yapabiliyor cinsel performans da pek azalmaz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTestesteron hormonunu azalmış olabilir, bir erkek için 36 yaş cinsellik açısından en verimli ve en tecrübeli olduğu zamanlardır. 15 ~ 16 yaşında cinselliğe başlayıp çok aktif bir şekilde her gün her gün yapmış olsa bile 20 sene eder ve 36 yaş cinsellik açısından gerçekten en güzel ve en verimli anları. Kesinlikle başka bir sorun var, bu konuda bir uzmana görünün bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik olabilir veya sıradanlaşmıştır yeni fanteziler deneyebilirsin. Partnerle alakalı olabilir, bu sennşin kötü oluşundan değil fakat dediğim gibi sıradanlaşmaya başlamışsa bunlar olağan. Performans düşüklüğünün yaşından dolayı olduğunu sanmıyorum çünkü yaşı hala normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru acaba aynısı burada bilmem kaçıncı kez sorulmuştur ve öyle sanıyorum ki hep aynı kişi soran. Bu nasıl bir psikoloji düşünemiyorum. Birde bunun annem modeli vardı aynı kadın profili hemde açıktan böyle gizli de değil annem kardeşim diye bir şey zirvalıyordu, engelledim yine karşıma çıkıyordu bu da ya aynı kişi ya da aynı kafa🤣
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalık stres ve de heyecanın gitmesi ile alakalı olabilir, sana olan tavırları önemli birazda
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSabah uykudan uyandığında ereksiyon oluyor mu normalde
Soran+1 yıloluyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana karşı heyecanı gitmiş olabilir, aslında detaylı bir konu bu
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Bi sıkıntı var bu yaşta erken. İş hayatında stres yaşıyor olabilir ekonomik kaygılar kafasında dönüyodur o an sana odaklanamoyor belli ki
10 Yorumla
+1 yıl36 yaş cinsel performans düşüklüğü için oldukça erken, dönemsel olabilir, yani yaşadığı stres vs etkilemis olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbir urolojıye gıtsın normal degıl.. sıgara veya basak bır sey kullanıyorsa onla ılgılı olabılır
10 Yorumla Benimle aynı yaşta kocan, mesela benim ukraynalı sevgilim var taş gibi, geçen sene 3 ay kaldı savaştan sonra, hergün 1-2 posta atıyodum regl harici ve hepside uzun sürüyordu, 20dk falan beceriyodum ortalama
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle aynı yaştayım şükür problemim yok öyle fakat çoğu şey seninde bitiyor. giyimine hijyenine dikkat etmen lazim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloral yapabiliyo musun ona.
Soran+1 yılyapabiliyom
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilim yapmıyor yani yapamıyor sanırım hafife alıyor bu şeyi çünkü en önemli noktalardan bir tanesi bu ve sen yapmana rağmen seni istemiyor ha
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. emin ol bunun yaşla alakası yok kocanın sertleşme sorunu var...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Musluk mu kızım bu be! Hep şarıl şarıl akmaz ki arada bir kıtlık dönemi olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta çok erken bence doktor a danışmak gerekir bu durumda
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılBir rahatsızlık olabilir bu yaşta ama bir düşüş varsa
10 Yorumla
+1 yılYaşından kaynaklı şaplaklıyor mu seni peki cinsel ilişki esnasında
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyastan kaynakli olabili psikolojik olabilir stres olanilir cok sebebi var doktor iyi secim
10 Yorumla
+1 yılMotor hararet yapmış ağzınla söndürmen lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliş stresi beslenme stres hormonlu yiyecekler hepsi etken ama bir destek gerekiyor ise aktarlarda satılan "eri medyumlu"diye bir karışım var işe yarayacaktır
00 Yorumla Yaşından kaynaklı da olabilir işinden kaynaklı da olabilir. Yatakta sınırsızım demişsin bir erkek için bu bulunmaz nimet. Sürekli hazır olda olması lazım sana karşı
00 YorumlaYaştan değil, senden kaynaklı yavrum. Kilo almışsındır, ter kokuyorsundur, bakımsızsındır. Başka karı görse sabaha kadar kerkineceğine emin olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence erken cok hemde biraz fanteziler yapin ön sevişmeyi uzatin falan erken yani eşinden 2 yaş küçüğüm yok bn duramam oda durmasın
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları, sıkıntı stres, ekonomik durum vb... Ya da senden kaynaklı olabilir
Aile danışmanlığı yapan uzmanlarla görüşün00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam vakti. 35'ten sonra düşer zaten genelde. Kaçamak yapacağın birini bul.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir karar alırsan ben buradayım bu arada 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla bir ilgisi yok başka sıkıntıları vardır bu yaşlarda cinsel performans düşmez
00 Yorumla Önce eşinizin bir baskası ile görüşüp görüşmediğinden emin olun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa aldatacaksin ya da devam edeceksin iki seçenek var
00 Yorumla
+1 yılBaşka kadın var bi o bi sen olunca adam halsiz kalıyor 😊
00 Yorumla
+1 yılBencilliig ve tembelliği kendisine bakmamasından kaynaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl44 yaşindayim ve hala hergun istiyorum ama bizde tam tersi eşim istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben 40 yaşındayım, 2 yıldır düşüşteyim. Eşim 30 yaşında, idare edemez oldum maalesef :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın yaşlandıkça daha istekli olur erkek yaşlandıkça cinsel isteği düşer. Bu iş böyledir. Senin en istekli olduğun zamanlarda onun pili bitecek.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende evliydim boşandım 3 yıl önce 😊
Cevap sahibi+1 yılTam tersi yüzünden
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılAnanaslı meyve suyu tavsiye ederim ilişkiden önce
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar sürede sertleşiyor. Sönmesi kaç dakika alıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 28 yaşındayım ondan beterim gitmedigim doktor kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen etkilemiş olanilirmisin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbla o kadar çok kullanmışsınki onu da bir ömrü var artık olsun o kadar
Soran+1 yılBuradan
Cevap sahibi+1 yılAraştırın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaşla alakası yok kişiye göre değişir bu yaşımda sıkıntı yaşamıyorum
00 Yorumla Hayır kondisyon düşün
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılErken bence
23 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında başlar ya da hissedilir peki bu performans düşüklüğü?
Soran+1 yılsizce?
- +1 yıl
45-50 den sonra bence
senden kayniklida olabilir onu tahrih edecek sensin karsi koyamayacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. daha erken başka nedenleri vardır.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet nornal
11 Yorumla
Soran+1 yıl: (
Erken
14 Yorumla
Soran+1 yılAç
+1 yılTek yapıp bırakıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılbırakıyor
- +1 yıl
Tek yetmez tabiki
Nasıl bir düşüş mesela biraz anlatır mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılgeç sertleşip çabuk sönüyor.
Soran+1 yılPehh haftada Max 3
- +1 yıl
Yani aslında daha çok detay lazım ama neyse ben yorumumu şimdiden yapayım. Bence bu yaşla ilgili değil. Ben de 34 yaşındayım her gün zor oluyor evet ancak gün aşırı yani 2 günde bir olduğu zaman 30-45 dk arası devam ediyorum 2-3 posta gider Yani ama dinlene dinlene tabi. Hee kendime çok iyi bakıyor muyum? Hayır. Ama kötü de bakmıyorum. İçkim yok sigara da az kullanıyorum. Stres yok sağlıklı besleniyorum ve günlük temiz havada yürüyüş yapıyorum o kadar başka da ekstra bir şey yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erken ya
10 YorumlaUzmanlara bilirkişilere gitmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBende erken oldugunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılNormal performansı düşmüyor seni istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPsikolojik olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılyaş?
Cevap sahibi+1 yıl48.
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlış anladım kocanın yaşındaki erkeklerin en verimli dönemi olur demir gibi olması lazım yaş bir etken degil
Cevap sahibi+1 yılBelki sana diyemedigi fantezileri vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılErken ya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Başka bir sebebi var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla ilgisi yoktur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılerken gibi canım ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapsın
00 Yorumla
+1 yıl🤷♂️🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılSonu fb doğru gidiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşı daha genç yaşla alakası yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor bu saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılSenden de olabilir
00 Yorumla