Cinsel Yaşam Hadi gerçekleri konuşalım: En son ne zaman “gerçektenn” hissettin? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3050 Hadi gerçekleri konuşalım: En son ne zaman “gerçektenn” hissettin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
birisisadecetamamen Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Az önce bir arkadaşımla deniz kenarında dolaşıyorduk. Uzun zaman sonra hissettim mutluluğu, özgürlüğü 1 0 Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kalbim yok benim o yüzden yorumsuzum 6 1 Yorumla MagarsuS 1 yıl hissetmen gereken yer kalbin değil zaten biraz daha aşağılarda 😂😂😋 Yorumla
Valnius Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl duygularını yoğun yaşayınca hissetmek acı verici oluyor keşke hiçbir şey hissetmeseydim 2 0 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok uzun zaman oldu maalesef 5 0 Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. helalimi bekliyorum sadece 5 0 Yorumla
Yutori Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sanırım 2023 sonunda oldu. 5 1 Yorumla Thayatit 1 yıl Çok olmuş Yorumla
incirdalı79 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 30% 1 yıl Neyi gerçekten hissettim anlamadım 5 1 Yorumla daejoyoung 1 yıl boş ver ayıp mevzular jxhxh Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu aralar gerçek zevk ne demek bilmeyen insanlar çıkıyor karşıma 0 1 Yorumla grapewhiskey 1 yıl Zevki herkes yasatamaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Son 2 yıldır aralıksız hissediyorum çünkü seviyorum sevgilimi kalbim sanki onun için atıyor. 4 1 Yorumla sosyallik 1 yıl Şanslıymış Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 ay önce hissettim çok güzeldi 4 1 Yorumla daejoyoung 1 yıl Aboo 🙈 Yorumla
Ramazanbey34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Hiç yaşamadım bile keşke biri denk gelse İstanbul gibi bir yerde 0 0 Yorumla
senaburak61 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Geçen cumartesi akşamı tırtıklı kullandık 3 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Çok uzun zaman önce hissettim maalesef 3 0 Yorumla
_nalann Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 84% 1 yıl Hatırlamıyorum bilee o kadar uzun olmuş demekkki 3 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl hatırlamıyorum o kadar uzun zaman oldu ki.. 3 1 Yorumla SercanAlakurt 1 yıl 😃😃 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evlenince dibine kadar hissederizzz 6 2 Yorumla daejoyoung 1 yıl Aynen inşallah Yorumla Dogan_1905 1 yıl En tatlısı da o olucak Yorumla
Birdebensorayim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben artik hicbir sey hissetmiyorum 2 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Bu kimseyi alakadar etmez hahas 2 0 Yorumla
florr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl hiç hissetmedim diyenler😂🤣😅 2 3 Yorumla daejoyoung 1 yıl Elbet bir gün jdjddj Yorumla florr 1 yıl @daejoyoung sjsjsjjs Yorumla daejoyoung 1 yıl 👻👻👻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hissetmedim hiç bir zaman 5 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimse yorumumun altına yazmasın. Özellikle abazanlar Yorumla Berat_krc 1 yıl Tamam abzn aljddjd Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk lazım aşk lazım yoksa boştur 3 1 Yorumla johnnyufdycx 1 yıl Ne alaka ya Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% 1 yıl Bu konuda ilk ve tek tercihim Okey' dır. 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Hiç hissetmedim ne önerirsiniz hissetmem için 1 0 Yorumla
Coskunn Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Uzun zaman oldu unuttum hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
TunaGokdemirr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl Zaman geçti üzerinden, yenisi bekleniyor 1 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Ooo seneler oldu hemde cok 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Okey ile hissetmemek mümkün mü 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Üzerineden çok zaman geçti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En son 2 3 ay onceydi daha da olmadi zatn 4 1 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl İlişkiniz mi bitti Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. 8 sene oldu aşağı yukarı :D 0 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. 4 yıl oldu :D bayağı fazla bir süre. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Okey kaliteli bir marka sadece biraz pahalı
Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize emeğinize sağlık.
Az önce bir arkadaşımla deniz kenarında dolaşıyorduk. Uzun zaman sonra hissettim mutluluğu, özgürlüğü
Kalbim yok benim o yüzden yorumsuzum
hissetmen gereken yer kalbin değil zaten biraz daha aşağılarda 😂😂😋
duygularını yoğun yaşayınca hissetmek acı verici oluyor keşke hiçbir şey hissetmeseydim
Çok uzun zaman oldu maalesef
helalimi bekliyorum sadece
Sanırım 2023 sonunda oldu.
Çok olmuş
Hissetmek için hissettirmesi gerekir
Neyi gerçekten hissettim anlamadım
boş ver ayıp mevzular jxhxh
Bir ay olmuştur galiba yani öyle hatırlıyorum
Bu aralar gerçek zevk ne demek bilmeyen insanlar çıkıyor karşıma
Zevki herkes yasatamaz
Korunmadığımda tabiki… minnak penislere condom geçirmek zor…
Hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden
Son 2 yıldır aralıksız hissediyorum çünkü seviyorum sevgilimi kalbim sanki onun için atıyor.
Şanslıymış
1 ay önce hissettim çok güzeldi
Aboo 🙈
Hergün 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evlenince deneriz bakalım 😅🤦
Hergünnnnnnn hissediyorum
Hiç yaşamadım bile keşke biri denk gelse İstanbul gibi bir yerde
Geçen cumartesi akşamı tırtıklı kullandık
Çok uzun zaman önce hissettim maalesef
Hissetim ve gerçekten güzeldi
çok uzun zaman oldu maalesef
Hatırlamıyorum bilee o kadar uzun olmuş demekkki
hatırlamıyorum o kadar uzun zaman oldu ki..
😃😃
Evlenince dibine kadar hissederizzz
Aynen inşallah
En tatlısı da o olucak
Ben artik hicbir sey hissetmiyorum
Hep gerçekten hissediyorum 🌸
His kalmadı teşekkür ederim 🙏
Bu kimseyi alakadar etmez hahas
hiç hissetmedim diyenler😂🤣😅
Elbet bir gün jdjddj
@daejoyoung sjsjsjjs
👻👻👻
Hiçbir zaman hissetmedim hiçbişeyi.
Hissetmedim hiç bir zaman
Kimse yorumumun altına yazmasın. Özellikle abazanlar
Tamam abzn aljddjd
Aşk lazım aşk lazım yoksa boştur
Ne alaka ya
Bu konuda ilk ve tek tercihim Okey' dır.
Yok daha hissedemedim o duyguyu
gecen hafta yasadim en son
çokkk oldu ya :D maalesef
Çok uzun zaman önceydi gerçekten hissetmeyeli baya oldu
Hiç hissetmedim ne önerirsiniz hissetmem için
Uzun zaman oldu unuttum hatırlamıyorum
Zaman geçti üzerinden, yenisi bekleniyor
Baya zaman geçti üzerinden
Ooo seneler oldu hemde cok
Okey ile hissetmemek mümkün mü
Üzerineden çok zaman geçti
En son 2 3 ay onceydi daha da olmadi zatn