Cinsel Yaşam Hadi gerçekleri konuşalım: En son ne zaman “gerçektenn” hissettin? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3050 Hadi gerçekleri konuşalım: En son ne zaman “gerçektenn” hissettin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
abduş6134 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 82% 1 yıl çok uzun zaman oldu zaman çok çabuk geçiyor 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Ramazandan önce diyebilirim 0 0 Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kondomsuz seks gibi yok et eti hissetmeli 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Hiç bir zaman hissetmiyorum 0 0 Yorumla
marcus26 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. her zaman hissediyorum çok süper 0 0 Yorumla
abuzerbaba Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl 1.5 sene oldu sanırım, umudum var ileriye dönük 0 0 Yorumla
GreenStormx1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% 1 yıl Birgün mutlaka hissedeceğim. Güzel paylaşım. 0 0 Yorumla
Melih5441 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bende hatırlamıyorum ki okadar unutmuşum 0 0 Yorumla
LᴇᴠᴇɴᴛT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hissettim sandım sadece harbiden hissetmedim 0 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl 2-3 yıl önce bir tek gecelik bir ilişkide 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İki üç ay oldu galiba gerçekten hissedeli 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. 2 hafta önce felandı sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl maalesef ki hissedemiyorum 2 2 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemiyorum Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu hissetmeyeli. 1 0 Yorumla
llzeynll Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl her gun gercekten hissediyorum... 5 1 Yorumla daejoyoung 1 yıl Ne şanslısın jsjsj Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. okey gerçekten güzel keyif veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç hissedemedim😔 maalesef 0 1 Yorumla aşkadami_38 1 yıl üzüldüm ya içim cız etti 😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
çok uzun zaman oldu zaman çok çabuk geçiyor
Ramazandan önce diyebilirim
Şu işler bi bitsin hissedecez be 😀
Kondomsuz seks gibi yok et eti hissetmeli
Uzun zaman oldu hissetmeyeli
Ne demek ki o ben hiç denk gelmedim
Evet yararlı paylaşım teşekkürler
Mükemmel deneyim her zaman
Her zaman hissediyorum 😄
Hiç bir zaman hissetmiyorum
her zaman hissediyorum çok süper
1.5 sene oldu sanırım, umudum var ileriye dönük
Birgün nasip olması dileğiyle.
Baya oldu ya gerçekten uzun zaman oldu
Efenim en son yarın hissettim
Birgün mutlaka hissedeceğim. Güzel paylaşım.
Bende hatırlamıyorum ki okadar unutmuşum
Hissettim sandım sadece harbiden hissetmedim
2-3 yıl önce bir tek gecelik bir ilişkide
İki üç ay oldu galiba gerçekten hissedeli
2 hafta önce felandı sanırım
Her zaman hissettim hissedirdim
#Hükümdar
Hediye gönder hissedelim #OKEY
Ay tövbe tövbe 😂😂😂şimdi ne gerek var
Bir seneyi geçti valla hshshhshsj
maalesef ki hissedemiyorum
Neden
Bilemiyorum
Hissetmedim henüz bir gün hissederim sanırım
Geçen yıldı, birkaç ay oluyor.
Uzun zaman oldu hissetmeyeli.
Ramazan dan önce hissettim
bayağı zaman oldu hissedeli
her gun gercekten hissediyorum...
Ne şanslısın jsjsj
Kesinlikle Zero mükemmel bir ürün
sevgilim sayesinde her gün hissediyorum
Gerçek aşkı sevgiyi hissetmedim
Hiiiiiç hissetmedim ki.😅
Hiç bir zaman hissetmedim
Aşık olmadan hissetmek zor
Hiçbir zaman hissetmedim.
En son dün hissettim ama genelde hissederim
okey gerçekten güzel keyif veriyor
Hiç bir zamannnnnnnnnn, bakireyim
2 ay önce hissettim rötar sayesinde
Bilmem hissetmedim uzun zamandıe
Hiç olmadı hala bakirim...
Hissetmedim hic şu yaşıma kadar
Hiç hissedemedim😔 maalesef
üzüldüm ya içim cız etti 😔
Her zaman hissettim kesinlikle
Okey varken herzaman hissettim...
geçen hafta. ok'siz😃korunmalı ilişkide ok.
Her gün hissediyorum🫣🫣🫣
Hissetmedim yakında hissedeceğim
Dün akşam hissetim en son
Her zaman Ok'dan yana en iyisi
Hissedince söylerim düşüncelerimi 😂
Her zaman ince tercih etmek lazım
Okey ise eger herseye deger..
Her zaman hissediyorum. Okey mi?
Durduk yere aklıma sokmayınız lütfen
doğru kişiyi bulunca HER GÜN