Erkeklerin geç boşalması kadınların sıkılmasına mı sebep oluyor yoksa tutkuyu dakikalarca en tepelerde yaşamasına mı?

Erkeklerin geç boşalması kadınların sıkılmasına mı sebep oluyor yoksa tutkuyu dakikalarca en tepelerde yaşamasına mı?

Geç boşalmak daha iyidir 40 dk falan ama 1 saat ve üstü aşırı eziyettir sanırım ben bakirim ama büüyk ihtimalle erken boşalırım geçrekten yaparken çünkü çok mastürbasyon yapıyorum fazla mastürbasyon boşalma süresini kısaltır ben bir ara 1 saat 45 dakikada 7 kere boşaldım ağrımaya başlamıştı yani geç boşalmak iyidir ama ben erken boşalırım büyük ihtimalle
Herşeyin fazlası zarar çukulatam
kadına sormak lazım bunu
Çok arkadaşımla bu konuyu konuştuk. Savaşçı olsun yatakta beni dağıtsın saatlerce yapalım diyen kızların çoğu 1 saatte yıpranıyor. Bu konuyu derin derin konuştuk. 1. saatten sonra hemcinslerim ciddi acı çekiyor.
Cevap
55Cevap
15 dakika sonra ya yeter artık acıyor hadi boşal diye ağlamayacaksa bulunmaz nimettir.
30-40 dk boşalmayan erkek diyorsan evet nimettir. Ama 1 saati geçebilen varsa o da artık kadın için nimet olmaktan çıkar eziyet olur.
Kadının beklentisine göre değişir. Erken boşalmaktansa geç boşalanı tercih edecektir.
İkisi de😂
Boşalmanın süresine ve kadının takatine bağlı bir durum😂
Mesela sekste kısa sürede rahatlayabilen bir kadının karşısına uzuuun süre erekte kalıp boşalmayan bir erkek verirseniz, kadın ne kadar arzulu bir kadın da olsa bir süre sonra bacaklarını açıp hadi bitir artık moduna bürünecektirr🤣🤣
Kaçınılmaz son😀
Tum gece sevisme ok ama tek seferde 40 dk surmesin onun yerine pespese sertlesip bosalabilsin. Hem aralarda dinlenilir hem de ben ust uste bosalinca daha ozguvenli olurum. Bosalmazsa zevk almiyor diye dusunurum
40 dakika çok değip ki, kadın içinde iyi aslında erkeğin geç gelmesi
Sen gerçekten harika bir kadınsın
Net bulunmaz nimettir ama erkeklerin çoğunda erken boşalma sorunu var sanırım hayir yani tam neyin noldugunu anlamadan bitmesi de hoş degil şimdi jssjjsjs
Ama karar verin kızlar, 20 dakika geçiyor hadi boşal artık diyen kızlar var
Ben o kızlardan değilim yetersiz geliyor 20 dk
20 dakikada bende bir şey anlayamam zaten. Sert ve uzun dakikalar tercihim
Kışkırtıcı
Kadından kadına değişir. İstekli bir kadınsa geç boşalmanın olduğu o dakikalar, sekste geçen süre zarfı cennet. İsteksiz ve ilişkide acı çeken, vajinal ıslanmayı yaşayamayan bir kadın için cehennem. Bir an önce erkeği boşalsın diye bakar.
Nimette olur hayal kırıklığıda yaşamadan bilinmez o an
Valla kadından kadına değişir. Kimisi hemen boşaltılır ve uzun sürmesini istemez, kimisi zor moda girer ve uzun sürerse o da rahatça boşaltılır.
Değişken olmakla beraber bu süreyi uzatmayı başaran erkek kadınını takip eder ve boşaldığında o da uzatmadan arkasından bosalirsa tadından yenmez.
Sonra dilersen 2 olur 3 olur.
Ne kadr geç?
Dozundaysa iyi ama asiriysa yorar insanı ' e hadi ' dedirttirir yani
Bizler için nimet elbette. Ancak gereğinden uzun sürerse sıkar yani.
Ben çok ıslanan biriyim. İlişki süresince de ıslaklığım devam ediyor. Sevgilim genelde 50 dk ile 75 dk arasında boşalıyor. Bu durum benim daha çok hoşuma gidiyor. Açıkçası erken boşalmasını istemem.
Erken boşalmak da çok geç boşalmak da kadın için problem O yüzden ideal ilişki için ikisinin ortası olması lazım O zaman ilişkiden daha çok zevk alır iki taraf da
Bazen uzun ve tek sefer bazen de kısa ama tekrar tekrar yapmak çok zevkli oluyor. Bu durum tamamen kadının hazır olmasıyla erkeğin ruh ve beden sağlığına göre değişiyor.
Her gün 1 saate yakın ilişkiye girerken bir gün evde çocuğu varken gizli saklı 10'ar dakika 2 sefer yaptık çok daha büyük adrenalin yaşattı.
Resimdeki gibi eşim olacak herşeyi yaparım ama eşim öyle. degil. boyu çok kısa vücudu lazerli değil. Saçları kötü, o yüzden tam manasıyla tahrik olamıyorum.
Valla kadınlar nimet diyorda kuruyup acı çekmeye başlıyorlar
Bende geç boşalma problemi var 40_45 dk da anca boşalabiliyorum kadın artık acı çekiyor yüzünde görüyorum
Sen nimetsin işte
@Orianasssssss çok ıslanma problemi olan kadın sorun yaşamıyor sadece
Uzun süreli olmasına yorum sana demiyorum sapıklık yapmadım yalnış anlana
@Orianasssssss yoo birşeyi yanlış anlamadım. Bende yorumuna yorum yaptım
Adamsın kaplansın
@Orianasssssss 😊😊😊
Kadın için ızdırap olur. Kadını kurutur be boşalmaz adam. Sonra kadın acı çekmeye mahkum kalır
Geç boşalmak bir süre sonra acı ve strese dönüşebilir. Şahsen 1 saati geçmemeli en az 15 dakika olmalı.
Kendimi kontrol edebiliyorum 40-50 dakika sürüyor ama 15-20 dakika geçmeden hadi boşal diyenler var, kızlar çok kararsız bu konuda
Şunun sırasında geç boşalan bir Avuç erkeğiz şimdi gömme sırası bize mi geldi, kızlar kesin bizim cukleri sizde kurtulun bizde
Her şey dozunda güzel ne az ne çok olmalı. Kısa sürse zevk az olur çok uzun sürse kuruluk başlar, yorgunluk artar zevkten çok acı oluşur.
Erkeği erken gelen kadın aç kalır..
Aç kalan kadın ne kadar duygusal yönden partnerine bağlı olsa da, bir süre sonra arayış içine girer..
Kadınına göre diyelim 😅 şimdi kadının Libidosu yüksekse daha çok ilişki daha çok yükseltir zevk verir 🔥 tabi kızların asıl amacı döl almak
herşeyin fazlası zarardır.. kadınlar sanıyorki geç boşalsın benim için daha iyi vs maalesef o işler öyle değil
Acı verirse kıza hayal kırıklığı daha çok Sünnetli erkek için... sünnetsiz erkeğin penisinde kaygannlik daha çok olunca hiç acıtmaz daha iyi olur
Çoğu yeter artık boşal moduna giriyor bu ülkede bu bile sorun..
Nimet olarak çok girişim oldu sonunda niye bitmiyor sinir krizleri ile son buldu dhdhddh
gec bosalan erkek bence nimettir. genel olarak bende gec bosaliyorum. cok nadirende olsa bazen partnerim cok yoruluyor ve bosalmami isteyebiliyor
İşte doğru kadınla evlenmek ya da doğru adamla ne istediğini bilmekte dahildir buna
on sevişmeyi uzun tutun birbirinize daha çok zaman ayırın yeterince uyarılma olunca zaten daha zevkli olur geç bosalma derken ne kadar bi süreden bahsediyosun
Tutkuyu dakikikalarca en süt safada yaşamasına neden olur bulunmaz ninettir 🙃
Bulunmaz nimet ama elinde ki cevherin kıymetini bilene.
Bende 20 dk fazlasına gerek yok, gözümde yok 🙃 madalya takmayacaklar sonuçta yarışmada da değilim
Nimet olan doğru zamanda boşalandır; ne geç ne erken…
Bence bulunmaz nimettir pes pese 3-5 bosalmaya hazır ol
kadınlar için gerçekten en önemli buysa ona göre yöntemlerimizi uygulayalım bak
Bence nimet bu durumdan çok sitem eden ile karşılaştım
Kadınlar her konuda hep daha iyisini ararlar. Bu nedenle çağımızın kadınları sadakatsiz şımarık ve sapkınlar...
Kimisi için bulunmaz velinimet kimisi içinde sıkıcı bir durum
geç boşaldığımda bazen zor geliyor kadınlara. bazı kadınların bünyesi maalesef kaldırmıyor.
Kadından kadına değişir ama burada net bişey söylemeliyim ki eğer 2 taraf da birbirine aşık ise saatlerce sürse bile iki taraf da şikayet etmez daha uzun sürsün ister
kadın için avantajdır doyurana kadar pompalar 😂😂
Eşim aglıyor o boşaldıktan sonra kaçıyor sonrası mastürbasyon
En fazla 5dk sonra kaçıyor kilolu oldugu için kalbim çarpıntı yapıyor diyor
Sizin için geç mi boşalalim yoksa erken mi bi karar verin kizlar
Hissiz olarak isterse saatlerce girip çıksın. süreden ziyade haz önemli
Ben sıkılırım ve karşımdakini tatmin edemediğimi düşünürüm şahsen
İki ten birbirini isteyince aynı anda gelinir
Hayır uzun sürmesi sıkıcı bence, kısa sürmesi tadını damakta bırakır.
10-15 dk yeter
Hayır işte 😄😄
15 dakika ne ya ergen gibi 😂😂
5 posta aşkım, posta başı 15 dk daha zevkli olur. Sen anlamazsın
Ben mi anlamam tatlım? Hshshs Tek seferde 45-50 dakika sert şekilde daha iyi olur tavsiye ederim ama geç boşalanı bulmak mesele
Bir saat seni becerebilecek birini bulursan bravo.. Erkek yorulunca bıkar bunu unutma. Erkek diye güçlü anlamına gelmiyor. Oda insan sonuçta. Ve inan bana ilişkide yorulan erkek asla geterince zevk alamaz
La casa de papel 1. Sezon 3. Bölüm 23:55
Bulunmaz nimettir
Evet
Bir defa bunun uzun surmesi kadina da zevk vermez. Fakat surekli islak kalirsa o baska
İkisi aynı olsun mümkün ise 😃
Kadının şehvetine bağlı
Bence bulunmaz bir nimettir
Geç bosalirim ama doyumsuzum
Sıkar Redacım, her şey tadında güzel
Ben bilmem kadınlar bilir..
45 dakikanın üstü kadını sıkar
İkisinden de olabilir kadına göre değişir
Bulunmaz nimet
Diyosun? Umarım 15 dakika sonra hadi gel diyen kızlardan değilsindir
Bence tahminim doğru, kızma hemen ya hshsgs
Kısık ateşte tandır yemeği gibi