Cinsel Yaşam Çok geç boşalan erkekle ömür geçer mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 saatlerce seks yapıyor. oturmaya mecalim kalmıyor Güncellemeler+1 yıl ahajdh Çok geç boşalan erkekle ömür geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Az yapanla gecermi peki kimseye begendiremiyor bu erkekler yaa az yapsa bukadarmisin çok yapsa mecalin kalmıyor acıdım simfi bu erkeklere cidden hiç biseyi begendiremiyorlar biz kadinlara 0 8 Yorumla Soran +1 yıl iki saat bosalmiyor ama Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Belki yontemini bilsen çabuk bosaltirdin birbirinize mi alıştınız acaba Yorumla Soran +1 yıl bilmem. seninki ne kadar sürüyor. daha yeni çıkmaya başladık Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Ben ne kadar istersem Yorumla Soran +1 yıl iyiymis Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Onun keyfini bekleyemem kimse kusura bakmasın yok öyle benim canım tatlıdır Yorumla Soran +1 yıl seks de uzun iyi ama sonrası kotu oluyor Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Çok uzunu sıkar bezdirir her şey tadında kalmalı ki bidaha canımız istesin hor kullandirma kendini dağılır heryerin Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Erken boşalmadan daha fena 0 0 Yorumla
YoSoyLaEstrella Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl olur valla 0 15 Yorumla Soran +1 yıl nasıl olacak her gece Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl daha iyi tam istediğim Yorumla Soran +1 yıl evli misin Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Hergün uzun seks iyi olmuyor Yorumla Soran +1 yıl en uzun seks suren ne kadar Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl ben seviyorum Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl 2 saat anca o kadar dayanıyor karşıdaki Yorumla Soran +1 yıl tek postada mi Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl iki Yorumla Soran +1 yıl benimki tek postada yapyr ilaç kullanmadan ama ayrildim Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl benimkide ilişkiden kaçıyor Yorumla Soran +1 yıl değiştirelim mi😂 Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl 🤣 Yorumla Soran +1 yıl istersen hep sana veririm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü mü bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hergün kötü Cevap sahibi +1 yıl Sende onu daha kısa sürede boşaltmaya uğraş.
Kızlar Ne Diyor
Az yapanla gecermi peki kimseye begendiremiyor bu erkekler yaa az yapsa bukadarmisin çok yapsa mecalin kalmıyor acıdım simfi bu erkeklere cidden hiç biseyi begendiremiyorlar biz kadinlara
iki saat bosalmiyor ama
Belki yontemini bilsen çabuk bosaltirdin birbirinize mi alıştınız acaba
bilmem. seninki ne kadar sürüyor. daha yeni çıkmaya başladık
Ben ne kadar istersem
iyiymis
Onun keyfini bekleyemem kimse kusura bakmasın yok öyle benim canım tatlıdır
seks de uzun iyi ama sonrası kotu oluyor
Çok uzunu sıkar bezdirir her şey tadında kalmalı ki bidaha canımız istesin hor kullandirma kendini dağılır heryerin
Erken boşalmadan daha fena
olur valla
nasıl olacak her gece
daha iyi tam istediğim
evli misin
hayır
Hergün uzun seks iyi olmuyor
en uzun seks suren ne kadar
ben seviyorum
2 saat anca o kadar dayanıyor karşıdaki
tek postada mi
iki
benimki tek postada yapyr ilaç kullanmadan ama ayrildim
benimkide ilişkiden kaçıyor
değiştirelim mi😂
🤣
istersen hep sana veririm
Sıkıntılı bir durum
Evet
Kötü mü bu
Hergün kötü
Sende onu daha kısa sürede boşaltmaya uğraş.