Bu durum değişir. Cinsellik çok komplike bir durum. Bazı kadınlar 15-30 dakika arası orgazma ulaşıyor. Erkeğinden bundan fazl devam etmesini ise acı veya erkeği etkileyememe durumu olarak görebiliyor. Bu kurumaya yol açıp hadi boşal sözlerine dökülebiliyor. Ancak bazı kadınlar aşırı ıslak ve sıcak, onlar için erkeğin erken boşalmamak dışında yapacağı her şey makbul. Seks boyunca ıslak vajina ile penisin tadını çıkarmayı seviyorlar. Erkek boşalsa da tekrar seksin devamını da talep ediyorlar. Bazı kadınlar takılmıyor, erkekçi davranıyor, istediğini yapmasına izin veriyor, kadın orgazm olsada erkeği ne isterse o. Erkek kullanmayı bilirse geç boşalmayı avantaja dönüştürebilir. İç ve karşı keşif önemli bence.
Uzun süren birliktelikte, ıslanma sorunu yaşamayan kadın var mı? Uzun süre ntanimi kişiden kişiye değişebilir elbette ama uzun süre dediğim gerçekten uzun süre
Kuruma olayını pek yaşamayan kadınlarda erkeğin geç boşalmasi kadınların sürekli organzmi yaşadigi için güzeldir erkeğinde performansı yerindeyse geç boşalmasi iki taraf içinde sorun olmaz ve kimseyide yormaz
Her durumun fazlası sıkıntı verir. Bence bu durum. birinci derecede erkeğin sorunudur. Kadının canına. minnet. Orgazmlarini yaşadıktan sonra makul sürede hala bosalamayan erkeği de boşaltmak zorunda degil. İlişkide herkes birinci planda kendi orgazmindan sorumludur.
fark etmiyor her şey erketen bekleniyor üste alıyorum. normalde o hoplasın ben biraz dinleneyim diye. ama bu kez de alttan sen vur diyor. yine aktivite benim üzerime kalıyor.
1 saattin üzerinde boşalmadan sert durmak sonrasında inanılmaz bir ağrı yapıyor o yüzden boşalıyor sonraki sefere geçmek daha mantıklı kadını ne kadar yorar bilmiyorum ama zamanında boşalmayıp ısrarla uzatmak erkeği çok yoruyor
Valla beni yoruyo yaaaa, hele yazın sıcakta kan ter içinde kalıyorum saatlerce. Hatta yazın bazen çok nadir olmak üzere 2 saat sonra bıraktığım bile oldu.