Erken boşalmaya nazaran daha az görülen geç boşalmanın stres, gerginlik, suçluluk, mükemmelliyetçilik gibi birçok sebebi olabilir. Geç boşalma daha çok kadını mı yoksa erkeği mi yorar?
Kadın ıslanmayı keserse bakın o zaman kim yoruluyor. Bu bünyeden bünyeye değişir. Uzun yıllardır bu gecikme konusunda tecrübe sahibi olan biri olarak; eğer partneriniz orgazm almayı kesmez ise 2-3 saat bile devam edersiniz kimsede yorulmaz. Ama kadın bir ilişkide 17 kere orgazm olabilir ve bunun süresi belli değil yani tüm orgazm sayısı 20-30 dk da da bitebilir. Olduda kadın doyuma ulaştıysa işte sorunun büyüğü başlar. Canı okadar yanar ki büyük zulüm çeker. Kayganlaştırıcı kullansanız bu seferde libido gittiği için isteksiz kalır, ifadeler sizi yorar.
şartlar eşit olmalı. Eğer erkek uUn mesai verip hala boşalmıyorsa kadını bırakmalı. Sonradan telafi edilir.
Geç veya erken boşalmanın bütün esprisi kadının istediği zamanda olması.. Erkek kadın hadi gel bana doldur dediği zaman boşalıp kadını dolduruyordu mesele yok ama erken ama geç... Yalnız bu da seks kültürü açısından en önemli durum.. Kadının istediği anda boşalmak kadına yaşama sevinci ve gurur verir.
Erkeği yoracağını düşünmüyorum, hatta mutlu bile olur. Karşı taraf için eziyete dönüşebiliyor. Zevk almak yerine acı çekiyor. Hemen bitsine geliyor. Bu durumda iki taraf için kötü son ile bitebiliyor. Tabi anlayışlı eşler hariç. Ara ara bende yaşayabiliyorum.
Kadın ilk boşalma erken olmalı ki kaygan olsun içi erkek ise geç boşalmalı benim gibi bende geç boşalma var ama ben yorulmuyor dagha da istekli oluyor tüm pozisyon larda yaptım için yorgunluk olmuyor en fazla kızı üstüme geçirip altta keyfini sürüyor
Aslında bu olay her iki tarafı da yorar çünkü Kadın belli bir noktadan sonra artık erkeğin boşalmasını ister artık daha fazla gücü kalmaz bu erkeğin her ne kadar hoşuna gitse bile aslında belli bir süre sonra erkeği de yorar Çünkü performans artık belli bir süre sonra biter ve yerini yorgunluğunu bırakır Normal şartlarda normal sürede bir ilişki olması daha kabul edilebilir
Tutkulu bir seks değilse normal bazen erken, tutkulu bir seks ise geç boşalıyorum. Olay aslında zihinde bitiyor. Birçok kişi cinsel dürtüsünü kontrol edemediği için, tamamen orgazm anında ki zevki yaşamak istediği için erken boşalıyor. Zaten kadınlar içine aldıklarında ve orgazm olduklarında , erkekler ise orgazm olduklarında gerçek zevki alır. Aslında biyolojik erkek için seks bir deliğe girip çıkmaktan fazlası değildir. Sadece orgazm anında zevk alırlar. Bu yüzden, seksin kendinden, sevişmeden zevk almayı bilmeyenler, öpmenin, dokunmanın, temasın zevkini bilmeyenler, partnerini tatmin etmenin mutluluğunu fark edememiş olanlar, ancak orgazm oldukları zaman zevk alırlar. Bu yüzdendir, bir çok erkek orgazm olunca kendisini kapatır. Bu yüzdendir bir çok erkek kadının ne istediğini sorgulamaz. Çünkü biyolojik dürtüleri orgazm ol orgazm ol diye talimatlar verir. Ve 2 dakika geçmeden olur :)
Yaşanan zevki iki taraf içinde bitirir. Kadında oluşan kuruluk acı duymasına neden olur. Erkek ise aldığı keyfi yarı yarıya kaybeder. 2 tarafta manen yorulur artı erkek fiziksel olarakta yorulur.
Bizde yarım saat falan sürüyor seks yapmadık hiç ama ben ona oral yapıyorum ve daha yeni yeni öğreniyorum yapmayı. Bu yüzden çok yoruluyorum sürekli mola verip elimle yapıp sonra devam ediyorum. O an yoruluyorum ama ağzıma boşaldıktan sonra hadi bi tur daha diyorum buda bi gerçek
Bende geç boşalıyorum. Vajina kuruduğu zaman bu penis içinde büyük bir sorun haline geliyor. Eşiniz belki 5-6 kere boşalıyor ama sizde tık yok. Devam etmek istiyorsunuz çünkü penisiniz uyanık halde ama bel kaslarınız artık yorulmuş oluyor. Devam ettiğinizde de eşiniz kuruluk nedeni ile acı çekebiliyor helede penisiniz normalden büyükse durum daha vahim oluyor. Bu geç boşalma için maalesef tıp bunu rahatsızlık olarak görmüyor erken boşalma için envai çeşit bitkisel hap varken geç boşalma maalesef raflarda yerini bile alamamış.
Erkeği daha çok yorar ama pozisyona göre kadın daha çok yorulabilir. Bir de kadınlarda sinir ağı fazla. Geç boşalmada defalarca boşalır, bu boşalmalar şiddetli olursa kadını daha çok yorar. Kadın az ilişki yaşadıysa ya da biraz kaçamaksıysa hele yasaksıysa muhtemelen şiddetli olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadını yorar. Sonuçta acı çeken kadın ya hani.. Allahın gücüne gitmesin de yaradılışımızda var be acı çekmek.
13
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben erken boşalıyorum 6-7 dakika içinde, benim için güzel oluyor direkt 2-3e devam ediyorum. Erkeğin de hoşuna gidecek bir durum gibime geliyor
Estağfurullah biraderim, maalesef ülkemizde tabu ile edep konusunu tam oturtamadığımız için ya cahillikler bitmiyor ya ipini koparmışlara dönüyor bazıları...
Genelleme yapmak yanlış ama kaliteli bir sekste kadınların bu konuda şikayetçi olacağını sanmam öte yandan kimin daha aktif olduğuna göre de kimi daha çok yoracagi değişir.
İki taraf da istekli ise, her iki tarafı da yormaz. Hareketli seks iyidir, yani anlayacağın süre uzadığında evire çevire daha keyifli bir seks yaşanır ;)
Çook çalışan çok yorulur... Çok boşalan da daha çok yorulur... Kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum. İki saat içinde 11-12kez (onun üzeriydi bir kaç eksik olabilşr dedi. Ve kaçtı) yeter yeter dedi ve gitti... Fiziksel olarak erkekte 3saatde 3posta da ben yoruluyorum artık. Ergenken pek etkilemiyordu sayı. Kadınların anatomik yapısı gereği üst üste orgazm olup sayı çok olabiliyor. Çalışan ve üreten yorulur😁😁😁
bilimsel yönden kadınlar seks esnasında erkeklerden daha çok orgazm oluyor zevk yaşıyorlar yani erkek 1 defa yaşayana kadar kadınlar 4 5 seferini yaşıyor erkek daha çok yorulur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oral yaptığım zaman partnerim geç boşalınca gerçekten beni yoruyor
Kadını yorar a mı kurur aşınma olur sonra yanma yapar içerden alet büyükse uzun süre pompa kasık ağrısına sebep olur bu kadın da en az bir hafta ilişki için yeltenmez bile
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yorumlara bakıyorum da herkes 1 saat üzerinde beyt be Hayrat çeşmesi sanki. Gerçekçi olun beyler p*rno film yıldızı değil kimse.