+1 yılİki tarafa da zevk verdiğnii düşünüyorum. ilişki ne kadar uzuyorsa alınan zevk o kadar artıyor. tabi kadında da geç orgazm olma veya farklı sorunlar yoksa.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadının bir dayanma haddi var. Erkek erken boşaldığında ne kadar sorun ise geç boşaldığında da o derece sorun oluyor. Islaklığı ve defalarca orgazmı geride bırakan (ki çoğu kadın bir defa orgazm olunca dahi tükeniyor) bir kadın, uzun ilişki sonrası yanma hissedebiliyor. Bunun karşılığında erkek uzun ilişkiye daha açık. 2 saatin üzerinde performans verip çok da yorulmadığımı hatırlıyorum. Tabi 45 dakikadan sonra beni boşaltmak için inat etmiş bir partnerim vardı, amacına ulaşana dek oral seks yaptı ve başardı da. Ancak, ideal süre her orgazm için 15-25 dakika arasındadır. Softcore ya da hardcore olması da bu sureyi degistirebilirKısacası, iki taraf da yorulur ama kadın yorgunluktan öte, zor anlar yaşayabilir.
10 Yorumla
+1 yılGeç boşalma bir hastaliktir ! Nasıl ki erken boşalma bir problemse geç boşalmak da büyük bir problemdir. Bir uzmana gozukmeli kim rahatsız ise ☺️ çiftler ikisi de çok yorulur
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2.40 dk rekorum eger kadın duyarsız garip bi kadınsa oglak ya da başak burcuysa seni yorar ama başka burçlara o da yorulur bazıları açıp durdugu için sen yoeulursun
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınları
10 Yorumla Kadın geç boşaldığı için pek yorulacağını düşünmüyorum ama vajina tahriş olma sorunu olur erkek performans harcadığı için git gellerde yorulur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBirçok kadının sekste çok aktif olmadığını var sayarsak erkeği daha çok yoruyor. Ayrıca tahriş vs gibi şeylere de sebep olabiliyor
20 Yorumla
+1 yılBu karşı tarafın da beklentisine göre değişen bir durum yinede çok geç boşalma iyi bir şey değil sonrasında acayip ağrı yapıyor
10 Yorumla
+1 yılBeni yormuyor ama yarım saatten sonra devam edebilen kadın azdır
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPartnerim erken geliyor ben geç geliyorum ve bu ikimiz içinde ortak olmayan bir durum en sonunda yapmama kararı alıyoruz boş yere günah bizimkisi ya
33 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeği ayrı yoruyor ya. Bel aşağı falan sonraları ağrı yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılİki tarafı da yorar ya. Demiri bile demire sürünce kıvılcım çıkıyor el insaf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde ne kadar sürmesi gerekiyor da buna erken ya da geç diyorlar
415 Yorumla- +1 yıl
Harbiden bilen biri cevap verebilir mi
Cevap sahibi+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılPeki ya erkek normalse ama kadın normalden erken şey oluyorsa
Cevap sahibi+1 yılValla hiçbirsey anlamadım
- +1 yıl
Geç boşalma kadını tahriş eder, erkeği de yorar genel olarak. Değişir aslında. Erken boşalma ise erkeği rahatlatır kadını yarım bırakır. Normal olan iki tarafın tatmin olmasıdır. Neye göre geç boşalma diyoruz? Kadın tahriş olup erkek yoruluyorsa bu geç boşalmadir bence. Kadın daha zor tatmin olduğu için önce kadın orgazm olmalıdır. Erkeğinki kolaydır çünkü. Erken boşalmada kadın değil erkek mutlu olur.
Artık kim ne anladıysa
Cevap sahibi+1 yılYine bir şey anlamadım 😂😂😂
- +1 yıl
@iconiceffy
İki taraftan biri boşaldıktan çok sonra diğer tarafın orgazm olması
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma ya
- +1 yıl
Aslında mantıklı ama zor işler ben anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende hiç anlamam
+1 yılKadın yeteri kadar orgazm olmuşsa fazla geçen her saniye kadın için ıztırap demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeği yorar kadına ne olmuş yattığı yerden balık tutuyor :)))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Her iki taraf içinde hem yorucu , hemde sıkıcı
50 Yorumla
+1 yılKadını da erkeği de yorar
52 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılSende cevaplasan bizde öğrenek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek daha çok yoruluyor
70 YorumlaMantık yürütünce erkek diyorum son kararım sjsj
61 Yorumla
Soran+1 yılToprağı çapalayan çiftçi toprağa göre daha çok yorulur.
Erkek alışırda kadın perişan😬
20 Yorumla
+1 yılBenim iflahım s2liyor
10 Yorumla
+1 yılBizim ülkemizde erkeği
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Tabi ki erkek çalışan zaten erkek 🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. erkeği yorar. erkek her türlü boşalır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. iki taraf içinde sıkıntı tabi
10 Yorumla
+1 yılErkek
10 Yorumla
+1 yılErkeği
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadını
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Erkeği yorar
10 Yorumla
+1 yılErkeği yorar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını
10 YorumlaKeşke öyle geç olsa
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem