Erkek yorulur vajinada kuruluk olursa vajinada yanma hissi oluşur tabii bütün kadınlar için geçerli değil bu süre her kadın için değişiklik gösterir kimi 15 dk kimi 45 dk dan sonra ıslaklığını kaybeder...
Geç boşalmadan bazı kadınlar inanılmaz keyif alıyor erkek bir defa orgazm olacakken kadın birkaç defa orgazma ulaşıyor ve mutlu oluyor. Ancak bazı kadınlar da evet yoruluyorlar onlar için aynı zaman daha önemli. Arada erken boşaltma gibi zevkleri olan fettan kadınlarda yok değil. Onlar bunu bilerek yapıyor ve onlarda tekrar devam etmeniz için sizi çılgınca uyarıyor. Zevkli ve renkli seks için davetiye çıkarıyor içinizdeki kaplanı bulduruyor. Bence kadına göre değişiyor hepsi de güzel ayrıca. Ancak cevap olarak kadın daha çok yorulur bir müddet sonra yorulan kadınla erkekte yorulmaya başlar.
Beni yormuyor saatlerce boşalmasada ben devam ederim sorun yok bu gücüm var ama bazende tam tersi oluyor karşımdakini yoruyor beni boşaltmak için çok enereji harcamak zorunda kalıyor. Aslında bu partnere göre değişiyor diyebilirim kimi kadın çok geç boşalıyor kimisi erken geç boşalan daha iyi çünkü birbirinize ayak uydurabiliyorsunzu erken boşalan olunca boşanldıktan sonra isteği kaçabiliyor. bu sefer sen yarım kalabılıyorsun o yuzden uyum ahenk cok önemli
En makbulü kendini kontrol edebilmektir. Mesele etin etd değmesi, sürtmesi, girmesi değildir. Mesrle her iki tarafın akılda, kalpte, ruhta, tende neler bıraktığıdır. İşte bunu başarabilirsek her şey daha mükemmeldir.
Gec bosalmk formülü belli erkek madtürbasyon yapmayıp partneriyle boşalcak ama bu defa en az yarım saat sürüyor partneri dayanamıyor gel artık diyor bu defa yine bir huzursuzluk oluyor Yani erkek erken boşalınca boşalma diyen kadın yeter artık gel dememeyi bilmeli gec bosalınca
Geç boşalma orgazma hazır diğer partneri yorar.. Bir kere biri geliyorum dedi mi digeti gelemez ise tek taraflı uçuş olur... Erkek kadının olmak üzere olduğunu anlamalıdır ki işler yolunda gitsin.. Geç boşalma bazen erkeğin ereksiyonu da bozar.
Biz Erkekler kendini yoruldu zannediyor çünkü git gel farklı pozisyonlar falan yoruyor ama boşalma gerçekleştikten sonra sanki erkek bişy yapmamış gibi kadının dediği laf “ çok yoruldum “ 😂😂 anlayamıyorum hala
Pozisyona gore degisir ayrica gec dedigin kime gore birine 10 dk gecrir oburune 1 saat bana gore bir erkegin en az 40 dk de bosalmasi gerekir once vajinal orgazmi yasatmali sonra analdan kendini orgazma kavusturmali
Erkek yoruluyor olsa bile kadına eziyet bu durum. O yüzden erkek 2 ye 3 e hatta 4 e gidebiliyorsa çok geç boşalmasından ziyade aralara eğlence ve seksi oynaşlar konulması işi daha da güzel hale getirir.
Tutkulu ve doğru sevişerek süreyi kontrol etmek mümkün. 2 saati de bulabilirim ama güzel ve çabuk bir kaçamakta hızla gelmem gerekiyorsa 10 dkda da gelirim. Kondisyonuma be tekniğime güveniyorum
Asiri terlemeyle aslayan kas spazmlariyla devam eden kalp krizine kadar varan gasille devam edip karatoptakla sonuclanan zincirleme vurus tamlamasi olusabilir erkek icin.
Herşeyin orta kararı iyi ne kadar iyi birşeymiş gibi görünsede bir müddet sonra zevk biter ve boşal artık moduna geçer karşı taraf ki bu sözden daha itici birşey yok bence
Ben geç boşalıyorum kullandığım ilaç yan etkisi olduğu için geç boşalınca kendimi ve karşımdaki partnerimi daha mutlu ettiğimi görünce bende mutlu oluyorum
Erken bosalan erkegı yatakta gtune tekme vurup atarsın.. gec bosalıyorsa sıkı sıkı sarılırsın erkegim dersin 😂 geç boşalmak bütün enerjini bir kadına vermek gerçekten yorucu sırf o boşalsın mutlu olsun diye 🙈
Efor sarfedeni yorar. Yoksa kurbağa gibi yatıp açanı niye yorsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
boşalma bir penis aktivitesi değil , bir beyin aktivitesidir. Ben boşalmamı kontrol edebilirim penisimden aldıgım mutluluk hissi beynime gidiyor ve bu beni sadece mutlu ediyor ben mutlu olunca otomatik olarak partnerimde mutlu oluyor ama ben ne zaman spermlerimi bırakmak istersem o zaman bırakırım ve olması gereken budur
Duruma göre. Kadın erkeğe yapıyorsa kadını yorar, erkek kadını yapıyorsa kendi yetkisi ile erkeği bozar. Erken boşalmak kötü ama çok geç boşalmakta iyi değil. En iysi aynı anda boşalmak :)
Herkes erkek yorulur demiş😂ben geç boşalıyorum penisimde büyük siz kızlara soruyorum 1 saat büyük bir aletle üzerinizde tepinen birisi olsa pert olursunuz 😂😂
En İyi Cevaplar