Kımle konuşsam konuyu dönüp dolaşıp cinselliğe getiriyor sonra engeli yiyolar o ayrı da niye abazan bu erkekler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Erkekler neden dinlenmez adam konuşacak konuşacak ve sonunda rahatliycak, konuşma arzusu nu dinlemeyerek kaybediyorsun. Çünkü oda seni deniyor nasilmi. Belki partner bakıyor ama sen soguksun. kizlar evlenmeden önce kapalı kutu. Buzdolabı ile hiçbir erkek evlenmez. Sevgili olmaz. Cinsellikte sinama yapiyoruz 100 kızdan 2-3 tanesi bize yetiyor , konusabilecegimizi seciyoruz ve bize katlanan. o kizi odullendiriyoruz. Ve cinsellik konuşmuyoruz. Nasil mi. Tabularini test ediyoruz. boylece daha çok şeye gulebiliyoruz, daha cok konuşabiliyoruz. Oysa konusmayanla zaten bir yerde sohbet sınırlı. Engellemeye gerek yok zaten konuşacak bir şey kalmaz. Tabulari yikik insanla ömür boyu konuşursun espriden anlar. Benim güldügume güler, cunku jeton düşer. İşte ben cinselliği bilerek konusurum. Herkes iç dunyama girmesin diye. Bilimsel konu açarım dikkat cekerim. ama hayatımda kiz çokluğunu ne yapayım ki 1-2 kisi bana yeter. Katlanmayan engellesin zaten biz erkekler buna alışığız aci cekmeyiz. Erkekligin goturusu degil. Eleme yapiyoruz konuşulacak ya da konusulmayacagi seciyoruz sizin gibi. siz çokluğu seciyorsunuz biz verimli faydali azlığı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Her insan abazanlık. Nazikçe libodlu ve gözükmeyen bir dünyaya sahiptir. Sadece erkekler bunu pazarlama konusunda yeteneksiz. Ve TR'de hanım arkadaşlar bizim yeteneksizler sağolsun ve toplumdaki güven sorunu sağolsun kendini koruma ihtiyacı duyuyor. Yoksa hayır tanışamayiz diyen hanımların hepsinin bir fantezi dünyası var. Ya da sizi ayıplayan mini giydi diyen dayılar akşam birbiriyle sevişiyor hamdi enişte hadi diyor yerleştir hakanım diyor. O gülü gülü teyzeler patlıcanlarla oynuyor. Unutma kimse aydınlık değil herkes karanlık ve tonlarında. 😅
00 Yorumla
1 yılNedense bende tam tersi oluyor. Nasıl biri olduğumu mu anlamaya çalışıyorlar ya da tamamen cinsellikten uzak mıyım onu mu anlamaya çalışıyorlar bilmiyorum ama genelde karşı taraf başlatıyor.
00 Yorumla
1 yılSürekli cinsellikten bahseden insanlara denk geliyorsan seçimlerini yanlış yapıyorsun demektir Aslında gerçekleşene kadar konuşulacak bir konu değildir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. %80 civarının öncelikli düşündüğü şey cinsellik çünkü. Maalesef oran yüksek
Doğru erkeği bulmak istiyorsanız evlenmeden böyle şeyleri konuşmaya karşıyım ben deyin. Saygı duyan erkek doğru erkektir. Yanlış olan, derdi cinsellik olan kendini belli eder bırakır geçer10 Yorumla
1 yılKendi bacıları anneleri yok cünkü empati yapamıyorlar... erkeklik sanıyorlar yavşamayı ama sıfır erkeklik...
50 Yorumla
1 yılYok aga benim cinsellik düsunecek halim kalmadi. Kazma olmayan adam kadinin ruhundan anlar gercekten seviyorsa cinsellik hep ikinci planda kalir bana göre hep onu duslersin kiyamazsin gözunden sakinirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef abazan ve sapık olan kısmı böyle, keşke dünyadan yok olsalar da kurtulsak o tiplerden
30 Yorumla
1 yılGörünen köy uzakta değildir çünkü 😂 hani onların kafa yapısı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Bu sitede o amaçla mesaj atar niyetleri bellidir burdakilere çoğu öyledir.
10 Yorumla
1 yılerkek beyni çogalmak üzerine evrilmis hanimlar
bunu anlayip kabul etmek zor mu yaa
bütün erkeklerde var bu kiminde az kiminde cok
dünyanin temeli bu00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkeklerin tel be temel kılavuxu şeyleri olduğu için. O nereye çekerse oraya giderler 🙄
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTek ve temel kılavuzu
Nasıl ilerlediğini söyle muhabbetin nerde eksik var bakalım durduk yere konu oraya gitmez diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun tek amacı seks yapma amacına ulaşmak değil, çoğu zaman sevdiğimizle bu konuyu rahatça konuşup sohbet etmek bize zevkli geliyor. Kimseyle konuşamadığımız o özel konuyu sevdiğimizle konuşmak🥰
00 YorumlaAsker arkadaşı mı olcaz? Tabi ki cinsellik olcak
12 Yorumla
1 yılVay terbiyesiz ler vay kim o söyle kulağını çekerim ben
00 YorumlaSabah karanlıkta kaldıranlar yüzünde herşeyi herkesi skesim geliyor
00 Yorumla
1 yılYaşın gereği, abaza ergen erkek tiplerine denk geliyorsundur. Hepimiz öyle değiliz.
00 YorumlaÇünkü babamız başka bir yere basmıyor bizim Beynimiz aşağıda atıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çoğu cinsellik amaçlı olunca kafayı oradan wlamiyor çoğunun durumu böyle
00 Yorumla
1 yılEmpati yapamayan sapiklar diyebiliriz herkes cinsellik üzerine sohbet yapmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Çünkü konuşacak başka bir şeyleri yok… kültür sıfır kelime dağarcığı sıfır…
00 YorumlaErkeğin fıtratı bu tabi kendini kontrol eder bu kojiyu acmazsin o ayrı şimdi benide engelle 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılMesela presokrat dönemi filozoflar hakkında ne düşünüyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
00 Yorumla
1 yılkendi reel hayatlarında olamadıkları gibi davranıyorlar burada da ondan
13 Yorumla- 1 yıl
Yok sapiklik oluyor bro bu
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Net yazmak lazim bunu
Gizli Üye(18-24)1 yılNe konuscaz makyaj, dedikodu mu, karşı cinsle konuşuluyorsa böyle konular ister istemez girer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu siteye girince bir şey oluyor normalde öyle değilim ahhaha
00 YorumlaOnlardan başka bir şey beklenmez zaten
30 YorumlaBence tam tersi banada kadınlar geliyor öyle sürekli
00 Yorumla
1 yılAbaza yuvasında dolaşıp niye cinsellik konuşuyolar demek de ayrı bir çelişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKüçük beyinleri yönetiyor onları çünkü 😏😏
30 Yorumla
1 yılHayatım kafa bitek oraya çalışıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Degilmi hayat valla onun üzerine kurulmuş olmadan olmaz bence
Gizli Üye(25-29)1 yılAklı fikri orada hepsinin de ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin normali bu
10 Yorumla
1 yılEn sevdikleri şey o çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçünkü tek amaçları o çoğunun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel ve zevkli olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılSen muhabbet aç o zaman konuşalım şöyle dolu dolu.
00 Yorumla Yanlış insana denk gelmişsindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılDüzgün insanları çok yanlış yerde arıyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Konusmayi sever amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepimiz değiliz yahu genelleme yapmasak
00 YorumlaIyyy ucubeler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl😀 senin fikrin nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe amaçla konuşuyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılDevir kötü
10 Yorumla
1 yılAbazalik değil o
04 Yorumla
Soran1 yılNe oluyor o zaman?
- 1 yıl
Sen izin veriyorsun
- 1 yıl
Dışarıda bulunmak bile sizin için izin vermek dimi abazalar sizi ananız karınız kızınız ablanız küçük kız kardeşiniz yok mu sizin
- 1 yıl
@Kaptanhayaliolanbiri peki
1 yılErkekler kapatılsın
10 Yorumla
1 yılDoymak için
00 YorumlaYapısı bu
00 YorumlaAynı ben ya
00 Yorumla
1 yılAçız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılAbaza erkekse öyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acana sor abla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevişmek ister
00 YorumlaBen de öyleyim
00 Yorumla
1 yılZevkli çünkü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi