Erkeklerin sürekli cinsel muhabbet açmasının nedeni ne?

#orkide
Erkeklerin sürekli cinsel muhabbet açmasının nedeni ne?

#orkide
Yani erkekler kadınlara olanı cinsel ilişkiye ve cinsel birlikteliği daha düşkündür tabii ki bu bazı kadınlar için rahatsız edici olur özellikle bir kadınla cinsel muhabbet açabilmek için o kadınla samimiyetiniz ve o konuya ne kadar açık olup olmadığı önemlidir her önüne gelen kadınla cinsellik muhabbeti açılmaz, ülkemizde evliliklerin azalması cinsel birlikteliklerin azalması ya da sadece ilişkilerin para odaklı olmasından kaynaklı olarak erkekler sadece cinsellik tarafını düşünmeye başlıyor ve hayatında bir kadını cinsel acıdan değerlendirmeyi düşünüyor.
Erkek doğası ve yapısı gereği her zaman üremeye meyillidir o yüzden hep çiftleşmeye meyillidir keza artı olarak toplumda birde cinsel açlık olunca herkes cinselliğe hücum ediyor.
İnsanın neyi eksikse dilinde o olurmuş. d bu tür kişiler mastürbasyon bağımlısı libido yüksekliği ile alakası yok. Tedavilik durumlarını libido sanıyorlar.
Cevap
70Cevap
Erkeklerin sürekli cinsel muhabbet açmasının birkaç nedeni olabilir: Cinsellik, erkekler için önemli bir konudur. Erkekler, cinsellik hakkında konuşmaktan ve cinsellik hakkındaki düşüncelerini paylaşmaktan zevk alabilirler. Cinsel muhabbet, erkekler için bir tür sosyalleşme aracı olabilir. Erkekler, cinsel muhabbet yoluyla birbirlerini tanımak ve yakınlık kurmak isteyebilirler. Cinsel muhabbet, erkekler için bir tür çekicilik aracı olabilir. Erkekler, cinsel muhabbet yoluyla kadınlara ilgilerini göstermek ve kadınlarla yakınlaşmak isteyebilirler. İşte erkeklerin cinsel muhabbet açmasının bazı spesifik nedenleri: Erkek, cinsel olarak uyarılmış veya heyecanlı olabilir. Bu durumda, cinsellik hakkında konuşmak, bu uyarılmışlığı veya heyecanı ifade etmenin bir yolu olabilir.
Erkek, cinsellikle ilgili bir deneyimi paylaşmak isteyebilir. Bu deneyim, olumlu veya olumsuz olabilir.
Reelde yapamadıkları işleri sanalda yapabilme dürtüsü diyelim. Kadınların çoğu da gerçek yaşamlarında cinsel baskı gördüklerinden sanalda erkeklere bu kapıyı açıyorlar, erkeklerde her kız da bu şanslarını deniyorlar
Erkeklerin sürekli cinsel konuları açmalarının nedenleri farklı olabilir ve kişiden kişiye değişebilir. Bu nedenlerden bazıları şunlar olabilir:
1. İlgi: Cinsellik, birçok insan için doğal bir ilgi alanıdır ve bu konular hakkında konuşmak onları heyecanlandırabilir.
2. Toplumsal Baskı: Toplumda cinselliğin tabu olduğu yerlerde veya cinsellik hakkında konuşmanın sınırlı olduğu toplumlarda, bu konuları açmak daha çekici hale gelebilir.
3. İlişki Durumu: Bir kişi, romantik bir ilişkideyse veya flört ediyorsa, cinsellik hakkında konuşma ihtimali daha yüksek olabilir.
4. İletişim Stili: Kişilerin iletişim tarzları farklıdır ve bazıları cinselliği daha sık gündeme getirebilir.
5. Merak: Cinsellikle ilgili merak, insanların bu konuyu açmalarına neden olabilir.
Ancak önemli olan, cinsel konuları açarken karşı tarafın rahatsız olup olmadığını anlamak ve saygılı bir iletişim sürdürmektir. İletişimde açık ve dürüst olmak, karşılıklı rahatlık sağlar.
En iyisi
Sürekli bozuk plak gibi hergun Her dakika konuşuyorsa, boş ve kalitesiz insandır.
Ama normal şekilde ise normal, tabi aradaki güven ve hissiyat önemli burada, senin le sevgilisi ise seni arzuluyor ise elbette seninle konusucak gidip, başkası ile mi konuşacak,
Ama yeni tanımışsın daha ilk görüşme de bu konuyu açıyorsa, tersle bırak. Gelirse senin dır gelmezse s.. tirsin gitsin zaten.
Paradan başka kıriteri olmayan kadın aşktan, duygudan, sevgiden bahsetmez, parana göre gel ya da git der ise sonuçlarına da katşanır hanfendi. Yoksa gerçek anlamda tepeden tırnağa kadar gerçek kadın olanlara böyle gözle bakmayız. Aşkı en çok isteyen erkektir zaten...
Bunu söleyenler sanki erkeklerden aşağida kalir tarflari var ya hahah😅 kimisi sapiklik demiş kimisi yokluk demiş kimisi baska şeyler uydurmuş arkadas kimse kimseye zorla bi sey etmiyoki cok gülerim bunlara🤣🤣 bu sekilden şekile sokanlar hayal dünyalarinda yasamaya devam edebilirler. bulsalar inanki hic birakmicaklar da duman libido yükselince dalacak yer ariyorlar kedi uzanamadiği cigere mundar dermis. secenek. cokk. sizde evde oturup ağlamaya devam edebilirsiniz..😅😅
Seviyoruz çünkü, kadınlar çok daha fazla açıyorlar ama dışarıya yansımıyor nedense, şuraya mesaj kutumu atsam burada rahibe gibi takılanların aslında ne kadar dick meraklısı olduğunu görünce küçük dilinizi yutarsınız.
@özgür1022 eyvallah.
beynini yani ön frontel bölgeyi kullanmadığı için. alt beyni yani limbik sistemi kullanıyor ki oranın yönetimi hormonaldir.
hormonlarının esisiri olmuş aklını kullanmayanlar böyledir.
Belki cinsel istekleri vardır ondan dolayidir. Ama hep cinsellik konuşan biriyle muhabbet etmem.
Erkeklerin aklı başarı elde etmek yerine aklı sürekli cinsellikte bir şeylerin başarmanın mutluluğu nu yaşamak yerine onu sktm. Bunu sktm kisisel gelişime başarıya odaklanmıyor
Erkeklerin pek çoğunun amacı odur ama kadınlar da izin veriyor sapkınlıklara. Defedin gitsin öylelerini.
Evleneceğiniz kadınla cinsellik konuşur musunuz? Veya evlendikten sonra cinsel muhabbetlere girmez misiniz? Sevdiğin kadınla cinsellik konuşmanın neresi sapkınlık anlamadım.
Cinsellik konuşmaktan kastım sevip sevmediği şeyleri anlatmasıdır. İlk geceye yakın bir tarihte bunlar konuşulmalıdır. Bekaret, vücuttaki doğum lekeleri, penis boyu gibi şeyler konuşulur.
İlk geceye yakın bir tarih dediğinizde evlenmeden önce oluyor evlilik düşündüğüm kadınla konuşurum demek yerine yakın bir tarih diyorsunuz ne farkı var? Vazgeçmekten mi korkuyorsunuz?
Aslında aynı şeyi diyorum ama farklı ifade etmişim. Evlenmeden önceki yakın tarihi kastettim.
Daha evlilik için 1 2 yıl varsa bu konuları konuşmaz mısınız? Benim demek istediğimi anlayamadınız
Konuşmam ama kız sorarsa söylerim fikrimi.
Kadına bağlı bişey genelde bence. Ama her kadına yapıyorsa nedeni sapıklıktır.
kızların açık ve dar giyinme merakıyla dogru orantılı bir şey aynı his yani aslında. cinsiyetler tepkilerini farklı yollarla ortaya koyuyorlar :D
Merak
Kafalarında hep bu konunun olması
Yoklukta olmaları
Arzu konusu. Kadınlar da konuşuyordur böyle şeyleri 😃
Cinsellikten başka bir şey konuşmayı bilmeyen erkekle sevgili olmayın.
Cehalet ve sapıklık.
Kan akışının beyin yerine başka bir yerde toplanması
İlla ki açarsın ama her zaman değil. Hep açanında tek derdi odur.
Kadınlarda az değil. Ilk konuşmaya cinsellikle başlayan kadında maalesef ki çok fazla.
Hayir surekli cinsellik konusunu acmiyoruz. Belki sen arkadas listeni bi yokla.
Ülkede sokakta konuşulmayan konu bu platformu yakin buldugundan
Valla ben açmıyorum öyle bi çabamda yok açanların istedikleri sadece cinselliktir muhtemelen
sanki seks tanrısıymış gibi konuşup 2 dkda pert olmayı seviyoruz
Belli yas araliginda beyin ile cinsel organ yer değiştiriyor
Tamamen o anki libidonun esiri olup, mantığın önünde pipisine boyun eğerek sohbet etmesidir.
Beyinleri testesteronlarına enseksli ama hepsi de böyle diyemeyiz.
Tam öyle değil aslında
istekli oldukları için, şükür ben öyle biri değilim
Cinsel isteğimin çok fazla olmasından dolayı
Çunki erkeklerde bulunan testesteron hormonu onlari yani biz erkekleri istem dişida olsa o konuya yonlendiriyor. ve biz erkekler bundan zevk aliyoruz. sizleri rahatsiz etsede.
istekli olmanın nesi suç anlamadım, asıl siz neden böyle cinselliğe uzaksıniz
Sürekli cinsel muhabbeti açan erkek veya kadın cinsel ilişkisi fazla olmadığından kaynaklanıyor
Onları önce hormonları sonra cinsel organları yönetiyor da ondan.
Yokluk.. Dillerine vuruyor.
Hepsi kuduruklar çünkü 😂😂
Düzenli cinsel hayatları olmaması
bravoooo işte bu 21 yaşındaki kız hepsine ders vermiş , 30 yaşlarında sapık bilmem ne yazan bayanlar bak 21 lik olayı çözmüş , tamda dedigi dogru kız arkadas varken hiç seks konuşmam başka kızlarla , konuştum oluyordu aldatmıyom ama , kız arkadas olmasın hep lafı oraya getirirdim azdırayım belki gel der oda ister falan yani bravoo genç 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cinsel açlık yaşamaları
Ama yanlis
biz açmıyoruz sanki
@derinnnnnnn66 sen cevap bile vermiyorsun ki :((
Bedava vericiler artti
Onlar açmıyor ki fazlalıkları var o konuşuyo
Komik olduğunu mu sanıyorsun
Ettirme
Ne alaka ya
Kaybol o zaman
Erkek olmaları, hormonları, erkek sonuçta yani
Topu azmış ondan diline vuruyor 😃