- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBirçok erkek cinsellik hakkında açıkça konuşmaktan hoşlanırken, bazıları ise buna karşı daha kapalı ve çekingen olabilir. Bu kişisel tercihlerine ve rahatlık seviyelerine bağlıdır.
Ancak, bir kızın cinsellik hakkında konuşmak istememesi veya engellemesi durumunda, erkeğin bu konuda ısrarcı olması hoş karşılanmaz. Cinsellik kişisel bir konudur ve herkesin sınırları ve tercihleri vardır. Eğer birisi bu konuda rahatsız hissediyorsa, bu kişinin sınırına saygı göstermek önemlidir.
Bazı erkekler, cinsellik hakkında konuşmak için çaba gösterirler çünkü bunun bir flört etme veya romantik ilişki kurma yolu olduğunu düşünebilirler. Ancak, her zaman herkesin bu fikre açık olmadığı unutulmamalıdır. Her zaman karşı tarafın sınırlarına saygı göstermek ve kişisel tercihlerine saygı duymak önemlidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle ama ısrar ederek hatta başka hesap açarak bu konuyu sürdürmenin ne anlamı var anlamıyorum
- +1 yıl
Katılıyorum size..
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle belirtmek isterim ki her erkek aynı değildir ve herkesin kendine özgü düşünceleri, inançları ve davranışları vardır. Bu nedenle genel bir yargıda bulunmak doğru olmaz.
Ancak, bazı erkekler cinsellik hakkında konuşmaya ilgi duyabilirler ve bu konuda açık olmak isteyebilirler. Bununla birlikte, bir kızın cinsellik hakkında konuşmak istememesi ya da bu konuyu tartışmak istememesi saygı duyulması gereken bir tercihtir. Herkesin farklı sınırları, rahatlık seviyeleri ve tercihleri vardır.
Eğer bir kızın sınırlarını ihlal etmeye çalışan bir erkek varsa, bu tamamen kabul edilemez bir davranıştır ve bu konuda ciddiye alınması gereken bir durumdur. İletişim yoluyla sınırların açıkça ifade edilmesi ve karşılıklı saygı gösterilmesi önemlidir.01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. alla alla öyle mi yapıyormuşuz ilk kez haberim oldu kendimi tanımam lazım biraz teşekkürler genellemeci dişi birey
03 Yorumla
+1 yılSenin engelleyip engellememen onların umrunda değil onların umrunda olan tek şey kendi istekleri
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır gayet iyi anladım
- +1 yıl
Önemli olan kendi ihtiyaçları senin ne düşündüğün önemli değil sapık sapıktır kendini düşünür
+1 yılBen öyle yapmam istemezse konuşmam isterse konuşurum ayıp etmiş kim yaptısa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik konuşmak isteyen kız yok zaten çoğu ezik özgüvensiz erkeği mutlu etmeyi bilmiyor
01 Yorumla
+1 yılBence de konuşmamak gerek. Bırakacaksın karşısındaki de turşusunu kuracak
04 Yorumla- +1 yıl
Kurun tabi ki bacım. Dünyada başka kızlar da var. Sonuçta tek siz kalmadınız. Kendinizi vazgeçilmez sanmayın artık 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben o. rospuyu kastetmedim bacım. Neyse sen anladın onu. Turşunun tuzunu bol koy da bozulmasın. 😂 Hadi iyi günler
+1 yılMallarda ondan
01 YorumlaGenelleme yapmasan bide
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞuanda sorduğun kategori dâhi cinsel yaşam ana
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sıkıntı yok akıl hep bacak arasında bu devirde
+1 yılSapkın
00 Yorumla
+1 yılBu sorun cozulmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp kınıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerimi kınadım. Hayvanlardan farkı yok bu konularda
- +1 yıl
Yok yok:)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler