Kızlardeşimi karıştırma Ve evet tabiki itici gelir normal yaşamak daha güzel ben yapmıyorum burada cinselliği ön planda tutan bahseden soru soran cinsel obje resimleri olan karşı cinsi soğuk bulurum daha çok doğal sohbeti hayatı severim
Evet aslinda oyle olmasi gerekir. Ama bir miktar da birbirinizi rahatlatmaniz gerekenilir. Disarda kizlar 20 cm etekle dolasiyor sevgilinin onunde. Etkilenmiyor mu saniyorsun? Sen onu tatmin etmezsen, kendini tatmin edecek yollar aramaya baslar
Sen hic gunah islemedin mi? Yalan soylemedin mi mesela hic? Sende allah korkusu yok muydu? Seytan isini iyi yapar guzelim. Bu insanin yaradilisinda var. erkekler ozellikle cok buyuk savas veriyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Artık zaman değişmiş hem erkekler hem kızlar aynı kafada çok yanlış nerde kaldi eski sevgiler eski güzellikler
Ben bu zamanın insanı değilim ve alismayacam
Senin gibi fazla kalmadi demek insalar artık saygı sevgi gitmiş her şey menfat
Ee biri bacısına kızına yapsa aynı tavırda olurlar mı acep
E o zaman onlardan erkeği yok işte bu zaman böyle hep haklı
Aynen
İnsanların bir birine saygısı kalmamış insanları para hırsı bürümüş
Uzun süreli ciddi ilişkide bir nebze okey konusursun ama daha yeni tanıştığın erkeğin konuyu cinselliğe getirmesii iğrenç ya cidden hayır gelmez ondan
Sevende yapar sevmeyende yüksek olanlar genelde dayanamiyorlar
Sevdiği için konuşuyor tabiiki gidipte başka kızlamı konuşsun
Neden kadınlar konuyu hep cinselliği getirmeye çalışan erkekleri tercih ediyor hep
Valla etmem
O zaman bulmaman lazim. Sürekli aynı yere geliyorsa konu ya cevreni değiştir ya da tarzını.
Yok be çevremde yok ki burada gördüm birkaç defa kimse kalkisamaz
Demek ki burada konuştuğun kişilere ya da konuştuğun konulara dikkat edeceksin o halde
Kimseyle konuşmuyorum haha
O zaman nereden biliyorsun kimin ne konuştuğunu ya da cinselliğe geldiğini konunun
Tamam yapmamalıyız anlaştık
Ya öyle ama çok itici
Biliyorum haklısın
Sen kadın olsan itici gelmez mi veya biri senin kız kardeşine dese bu yüzden bakılmıyor bu acidan
Kızlardeşimi karıştırma
Ve evet tabiki itici gelir normal yaşamak daha güzel ben yapmıyorum burada cinselliği ön planda tutan bahseden soru soran cinsel obje resimleri olan karşı cinsi soğuk bulurum daha çok doğal sohbeti hayatı severim
👍 aynı kafadayız
Kesinlikle 🌹
Seninle konusmayip baskasiyla mi yapsin
Yani evlenince olması gerekmez mi
Evet aslinda oyle olmasi gerekir. Ama bir miktar da birbirinizi rahatlatmaniz gerekenilir. Disarda kizlar 20 cm etekle dolasiyor sevgilinin onunde. Etkilenmiyor mu saniyorsun? Sen onu tatmin etmezsen, kendini tatmin edecek yollar aramaya baslar
Allah korkusu yok mu hadi ben yokum diyelim
Sen hic gunah islemedin mi? Yalan soylemedin mi mesela hic? Sende allah korkusu yok muydu? Seytan isini iyi yapar guzelim. Bu insanin yaradilisinda var. erkekler ozellikle cok buyuk savas veriyor
Minsan sevdigini zevk alıp vermek için *.
Yapmaz. Teşvik etmeyin!
Erkeklerin tek işi bu o yüzden
üzerime alınmıyorum
Hayat cibsel dönüyor
Artık ortam onu gerektiriyor
Hemen konu oraya geliyorsa sevmiyor
Her yapan seviyo diyemeyiz, ama seven de yapabilir
gerçekten seven yapmazsa da mal gibi görüyonuz
Yo gayet aklı başında
cinsellik açmasan sıkıcı diyorsunuz
Yoo tövbe haşa
Sevmiyor