açıkçası konuştuğum biri var çocukluk arkadaşım aramızda da 3 4 yaş var son 2 3 senedir sürekli cinsellikten bahsediyor ve rahatsz olduğum için sürekli konuşmayı kesiyorum kendisisyle ciddi düşünmek istiyorum ama bu muhabbetler ciddiyeti bırak flörte bile götürmüyor bizi kendisi de sadece benimle konuşmaktan zevk aldığını söylüyor tabi ne kadar doğru belli değil sürekli bu konullar hakkında geniş düşünmem gerektiğini düşünüyor ah açıkçası vasat bir durum sizce bir erkek neden sürekli cinsellik açar üstelik beni sevdiğini söyleyip kaybetmeyi göze alarak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok itici bir durum. Ben olsam arkadasligi keserim tamamen. Rahatsiz eder beni de. 7 tane yakin diyebilecegim erkek arkadasim var. Espri yapar, guler egleniriz ama bugune kadar hicbirinden cinsel muhabbet duymadim. Girismediler de boyle seylere benimle. Espri konusu bile olmaz yani boyle konularin aramizda. Beyler kendi aralarinda yapiyorsa yapsinlar ama benimle olmadi. Diger ortamda olan kizlarla da oldugunu sanmiyorum ki olmasi gereken bu bence. Sevgilileri falanda yok bu arada. 2 tanesinin var sadece. Edepli olmak gercekten baska bir şey. Bir insanin kafasi da surekli o bolgeye çalışmaz. Surekli onu düşünmez. Hadi dusunuyorsun diyelim bunu karsi tarafa yansitmaz heleki arkadasim dedigin birine. Ben bu tarz olaylari hic sevmiyorum. Arkadasinsa arkadasindir. sınırı bileceksin. Beyinsizlik yapmayacaksın. Bir dolulugun varsa git nerde nasil bosaltiyorsan bosalt, hangi kızla gorusuyorsan gorus ama arkadasina o gozle bakmak, ondan cinsel tatmin saglamaya calismak bana cok alcakça geliyor. Cok sukur etrafimda oyleleri yok. Rahatsiz oldugunu bile bile yapması da ayrı terbiyesizlik.
42 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demişsin
Sen o imkanı vermemişsin
Ama bayanlarda bel altı sobetlerinden şakalarından hoşlanan var
Yani erkeğin karşısındaki yeşil ışık yakarsan erkek konuşur tabiki
Ama sen ağır olursan erkek erkek olduğunu unutur 👍👍
En İyi Cevaplar
+1 yılSapıklar çünkü öyle kişiler..
Artık ne enjekte ediliyorsa vücutlarına çoğunun aklı fikri orda..
Ya maç ya karı kız ya cinsel ya yemek ya araba
Hayatları bunlardan ibaret genelde bir çoğunun
Ciddi düşünüyorsun, ama onun ciddi düşündüğünü ben düşünmüyorum..
Bence hiç pas verme iletişimi kes..
O zaman eksikliğini hisseder belki değerini anlar diye düşünüyorum umarım öyle de olur..10 Yorumla
Ya arkadaslar bi erkek kadin izin verdigi olcude ileri gidebilir. Onun izin verdigi ölçûde kurdugu cumlelerin , konusmak istedigi konuların sınırını belirler. Ustelik varsa boyle bi rahatsizligi benim bu rahatsizligimi dile bile dokmeme gerek kalmaz. Onu da benim karsimdakine olan tavrim belirler. Kimse bana aksini iddia etmesin.
199 Yorumla- +1 yıl
Bravo👏👏yorum yapmıştım.. Benzeri ni görünce mutlu oldum🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- +1 yıl
Öyle degil canim kusura bakma ozaman tecavuz edilen kadinlar onlarin ne sucu var? Bir erkek te egitim ve ahlak onemli o yuzden aileler lütfen insan yetistirin. Bakire kizlarla herseyi yasiyorlar sonra ben namuslu birini istiyorum diyorlar bu normal mi peki? Herseyi kadinlarin ustune atmayin sende bir kadinsin unutma!!!
- +1 yıl
Ve bi kadin olarak evet etrafimdaki olan bitenin farkindayim. Kadinlarin ne kdr ileri gidebikdiklerini , neler yaptiklarinin da tabi. Salt hemcinsim olduklari icin haksiz olduklari konularda tabiki savunmicam. Gecenlerde denk geldigim bi örnek veriyim size. Kadin adami olduruyo ustelik hakli olup olmadigi bilinmiyo, sirf kadin oldugu icin eline saglik diyolar. Sizce bunun savunulacak bi tarafi var mi. Ama bi erkek yaptiginda yapilacak yorumlari hepimiz biliyoruz.
Esitlik istiyosak , haksiz oldugumuz yerde de lutfen dogrudan taraf olalim. - +1 yıl
peki nasil izin verdirmiyorsun boyle konusmalarina sana karsi? Bana da boyle konusuyolar rahatsiz oluyorum nasil izin vermemeyebilirim?
- +1 yıl
@lanetask687 "Bu tarz konular hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorum/rahatsız oluyorum" diyecen.
+1 yılAdam seninle tatmin olma peşinde bunda anlayamayacak bir şey yok ki, zaten sevgili olup da belli bir zaman sonra cinsellik muhakkak işin içine girer kimse bacım demek için sevgili olmaz evlilik yapmaz ciddi düşünmez
250 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
149Cevap
Ahir-zamandayız.. artık film kopmuş insanlar dinsiz imansız ama dindar imanlı "gibi" yaşıyorlar.. Heryer ÇAMUR ve çamura başmadan yürümek çok zor zahmetli..
O çocukta dinsiz imansız yaşıyor büyük ihtimal.. belki alkolik uyuşturucu kullanıyor vs vs.. sende onu seviyorsun?
sen ciddi düşünmek istiyorsun iyi ama o ciddi mi? o nasıl biri? dini imanı var mı?
xinsellik olmadanda seni seviyor sana saygı duyuyor ve senle zaman geçiriyor mu?
(Tabiki cinsellik olur olmazsa ozaman zaten karşı cinsle görüşem amacı olmaz? ama "zamanı gelince" ve ciddiyet kesinleşince.. böyle keyfi eğlence olsun diye değil)
Ayrıca sen 19 yaşındasın.. o yaşta erkekte kızda pek ciddi kimse olmuyor?
Bence senin bulduğun kişi ciddiyetsiz ve yalan dolan biri.. ama sen o yolda gideceğim diyorsan seçim senin.. yaşa ve gör11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki erkeklere sesleniyorum hepiniz olayı çok normallestirmissiniz bende bu kız gibiydim tabularimi yıktım ve sevgilimle yaşadım sevgilim terk etti beni bir başkasıyla oldu üzerine arkamdan bacım dedi şimdi bu kız haklı değilde ne ben burda örneğin laik sistem diye bize bunları dayatiyorsunuz istediğiniz aldıktan sonra pır ortadan kayboluyorsunuz sana gelirsek kardeşim o serefsize şöyle de bu kadar beni arzuluyorsan nikah kiy her gece sabaha kadar yapalım de hayır derse bahane bulursa binada yol ver gitsin böyle kardeşim erkekler için kendini rezil etmede harcamada
415 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOoorrrroooossspuuuu dedi sistem düzeltme yapmış
Cevap sahibi+1 yılHer kelimesine katılıyorum dediklerinizin ve olan bana oldu ve psikolojim bozuldu bir senede kendimi zor toparladım travma bıraktı bende kızlar bu oyunlara düşmeyin
- +1 yıl
Bunu unutma sen degerlisin ve emin ol namus iki bacak arasinda degil, ve asla pisman olma yasaman gerekiyordu ve yasadin hayatta karsi daha sert daha guclusun eminim bundan ve gecmisde hepimiz iyi ve kötü gunler yasadik onemli olan ayaga kalkmak ve yola devam etmek eminim senide sen oldugun icin seven biri cikacak ❤️🙏 Kendini asla suclu hissetme senin vicdanin Rahat en onemlisi bu ve herkes yasadigini yasiyacak
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle en temizi ve rahatı vicdan temizliği herkes yaşattığıni yaşar ilahi adalet diye birşey var
Cevap sahibi+1 yılAynen canım erkeğin elinin kiri oluyor kadın ooorrrroooossspuuuu diye damgalaniyor kimin ne bok olduğunuda bilemiyorsun ben ayrıldıktan sonra gerçek yüzünü gördüm kimseye güven olmuyor adını çıkartmaya bile kalkıyorlar böyle adamlara yüz vermeyin yol verin tecrübeyle sabit
- +1 yıl
ya bu cinsel birliktelik karşılıklı yapılan karşılıklı haz alınan bir olayken yaptıktan sonra pişman olan kadın oluyor erkeğe neden bi şey olmuyor? kadınların psikolojisi bozuluyor da erkeklerin neden bozulmuyor? ayrılık evet olabilir. yaşanılan yaşanmış bitmiş evet. ve erkeğin kadının arkasından küfürler etmesi onun adını çıkarması zaten iğrenç bi olay. sanki kendi yapmamış gibi.. yaparken normal değilmiş gibi... şerefsizin önde gideniymiş.. böyle erkeklere karşı dikkatli olmak lazım hiç muhattap olmamak lazım
- +1 yıl
hepsi toplumsal tabular yüzünden... kadına olan neyse erkeğe de aynısıdır. erkeklerin ayrıcaklı bi tarafı yok bu durumda. yani olması gereken bu aslında.
Cevap sahibi+1 yılToplum yüzünden toplumun bakış açısı hemen kadını ayiplarlar kadına kötü gözle bakarlar halbuki birlikte yaşanmış olan şey ama adama hiçbirsey olmaz ama kadın tehdit edilir kadın adı çıkartılır bundan bahsediyorum böyle bir toplumda yaşarken cinsellik yaşamak doğru değil Türkiye'de özellikle yurtdışında kimse kimsenin adının çıkartmıyor kötü gözle bakmıyor sonra Türkiye'deki erkekler neden abaza bu kafa yapinizdan dolayı
- +1 yıl
sadece cinsellik için değil sevgili için ilişki içinde partnerini eşini iyi seçmeli.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ama başta herkes kendini iyi gösteriyor rol yapıyorlar ayrılınca gerçek yüzlerini görüyoruz
- +1 yıl
doğru bu da olabilir tabiki
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmadan daha bu niyetle geldiyse o erkenden belli etmiş niyetini boşver en azından seni kendine bağlayıpta istediğinide alabilirdi en azından erken gördün gerçek yüzünü kadıni vajinadan ibaret gören bir adamı nasıl seviceksin resmen bunlar sapik ruhlu cinsellik yaşanır evet ama ilk önce insanın ruhuna dokunursun aşık olursun çok sonra hemen yatalım diyorsa o adamdan hayır gelmez yol ver gitsin
Toplumun ahlaki değerleri malesef bu şekilde yerlerde. Kadinlar birer seks objesi olarak görüldüğü sürece bu muhabbet böyle akıp gidicek. Medeni bir erkek olmak herkesin harcı değil. Kadınlara değer vermek onları anlamak bizim bu kıt kafalıların haddi değil malesef. Sana değer verecek seni merakla dinleyip sohbetinden sıkılmaman için türlü türlü konulara atlayıp seni mutlu etmeye çalışan biride çıkıcak karşına muhakak. Ama bu tür abazalari tecrübe ettikten sonra genelde bulursun böyle birini.
62 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşısındaki kadının fikirlerine saygı duyan, değer veren bir erkek sürekli konuyu cinselliğe getirmez. Ben buna inanmıyorum. Bu tarz davranan bir erkek cinselliği ön planda tutup kadının fikrini önemsemiyordur. Açık ve net. Buna izin verdiğin sürece haddini aşarak devam eder.
81 Yorumla- +1 yıl
öyle öyle izin de vermiyorum ama süekli özür dileyip affetiğim içim burdan yüz buluyor
+1 yılÇok itici birşey bence. Şahsen ben çok çekinirim üslubumu korurum her zaman. Fazla ya kaçınca çok itici oluyor karşıdaki kadın rahatsız oluyor. Konuyu bile utanırım açamam herhalde fakat ciddi düşünen iki kişi herşeyi tadında bırakıp konuşabilir arada bir. Cinsellik iki tarafı birbirine bağlayan kavramdır güzel birşey bence.
41 YorumlaBazı yaşlarda iki cins içinde her şeyi cinsellik olarak gördüğü zaman oluyor. Düşün yeni bir duygu his ve etkinlik var. Sen bunu öğreniyorsun. Ve merak ediyorsun. Sana hayatında çok mutluluk getiriyor (anlık). İleriyi düşünme gibi bir amacın olmadığı için bu duyguya aç birilerini arıyor ve sende açsın. Ama ileriyi geleceği düşünmüş olsan. Eşinin olacağını ve sen eğer o yaşta bir hata yapmış olsan (buradan sonrası kendi fikrim kimse üstüne alınmasın). Eşinle onu yaparken kendini kötü hissetmeyecek misin? Vücudunu daha önceden birilerine açtığını ve ama sadece keşke onunla olsa idi. Sadece eşim ile olsa idi. Demeyecek misin? Geçmişe dönsem yapmazdım. Demeyecek misin? Ondan o dönemlerde dikkatli olmak lazım bence...
10 YorumlaUzak dur arkadaşım. Erkeklerin çoğu kadınları ayaklı vajina olarak görür. Onlar insana seks dışında başka bir gözle bakıp değer veremezler çünkü kendileri değersizler. Onlardan değer beklemek kendimize yaptığımız en büyük saygısızlık. Sonra neden beni kullandı ve terk etti oluyor. İzin verdin de ondan. Sakın ha. hadi ordan et onu. Başka birisini bul diyeceğim ama o bulacağın insan da aynı olacak. Referanslı birileri dışında kimseyle görüşme. Hepsi aynı.
21 Yorumla
+1 yılErkeklere sınır cizilmezse sonuna kadar gider sevgileri yalancidir gecicidir sahtedir sen ona ayar vermezsen kullanir kullanır ve geç davranıp buna bir son vermek isteğinde kaybolur.
Seviyorsan buna izin verme benle böyle konuşma de atar yap , sevmiyorsan keyfine bak.
Bu konuda acik ve geniş olmak zorunda değilsin bunlar mahrem konular ne konuda kimle açık olacağına sen karar verirsin o değil22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Genel gecer gercekler...
O kişiden uzak durman en hayırlısı rahatsızlığını dile getirmediğin için davranışına devam ettiğini düşünüyorum ya da tekrar konuşmaya başladığın için bundan yüz buluyor böyle insanlardan hayır gelmez istediğini alınca umrunda olmazsın nöyle biriyle de ciddi bir ilişki falanda yürümez konuyu oraya getirir bir şekilde
11 Yorumla
+1 yılBen nerede hata yapıyorum dedim şu an kendi kendime olabildiğince sonraları açıyorum bu muhabbeti, açmadığım dahi oluyor, düzgün davranmak kaybettiriyor sanırım (= Bu arada 2 3 senedir uyarmalarına rağmen devam ediyorsa bu muhabbetlere sıkıntı ve senin de net bir tavır koyman gerek bence, iyi gecelerin olsun :)
11 YorumlaYani bu biraz neden kaynaklı biliyor musun aslında bu ülkemiz de büyük bir sorun olarak görünüyor da o yüzden bizim ülkemiz de kadınlar kızlar cinsellik yaşarsa kötü erkekler yaparsa iyi birşey gibi karşılanıyor kadınlar ülkemiz de kendini bastırıyor bundan kaynaklı yani asıl erkeklerin bu şekilde olması tabi herkes böyle değildir bu birazda cinsel yetersizlik den kaynaklı bir durum ama kişinin sevdiğini istemesi de bende oldukça normal bir şey
12 YorumlaSürekli cinsellikten bahsediyorsa sıkıntılı birisi. Tamam cinsellik insan doğasında var olan bir şey ama bu konu zamanı geldiğinde karşı tarafın tepkisiyle konuşulması gereken bir konu sizde olgunlaşmış bir konu bile yokken bir de üstüne rahatsız oluyorlar sürekli bu konuyu açması kusura bakma sapıklık emaresidir.
21 Yorumla
+1 yılSenin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu bilmesine rağmen sürekli konuyu cinsellik üzerine getirmeye devam ediyorsa pek sevgiden daha doğrusu saygıdan bahsetmek pek mümkün değildir,, erkeklerbu şekilde ciddi düşündüğü kadınlara en azından saygı duyduğu için konuyu cinsellige getirmez
40 Yorumla
+1 yılÇünkü bu tür düsüncelerde olan erkekler daha çok atılgan olurlar bu tür konulara girmeyen erkekler ise fazla atılgan olmayacaklarından dolayı geride kalırlar ama sürekli bu amaçla yaklasan erkekler hemen kıza yürürler hoslanma belirtisi falan her zaman yaptıkları seydir onlar için ve atılgan olurlar heryerde önünüze çıkabilir bu tür erkekler sosyal medya olsun özellikle daha sonra belirli bazı ortamlarda akıllarında geçirirler iste o amaçları ve o amaç için yaklasırlar size çok var böyle erkek neden giriyorlar bu tür konulara dersek eğer her kıza aynı gözle bakıyorlar sevemiyorlar sürekli o amaç için yaklasıyorlar sevmek gibi bir düsüncede olmayacaklarından dolayı onlardan sevgi beklemek biraz zordur.
00 YorumlaSeven insan sevdiğinin saçının teline dahi dokunmaktan çekinir. Ben bunu bilir, bunu söylerim.
81 Yorumla
+1 yılBacım uzak dur hayır gelmez böylelerinden kanma iki gün sonra seni ağına düşürür sonra bırakır gider kullanıldığınla kalırsın sadece cinsel anlamda demiyorum duygusal olarak da çökersin sen derhal bundan uzaklaş sonunda ne olacağı belli olmaz
32 Yorumla- +1 yıl
En iyisi boşver hiç arkana bile bakma hemen kaç
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende şunu merak ediyorum lütfen cevapla ilk defa bir kıza soruyorum bu soruyu. Karşılıklı aşık olduğun biri var sevgilin. Hiç cinsellik konusu açmasa ondan soğur ayrilir mısın? Yoksa açmalı mı? Sevgisini ilgisini gösterip cinsellik açmaması senden uzaklaştırır mı onu?
16 Yorumla- +1 yıl
Ben cevaplayayim cevaplayasim geldi , uzaklaştırmaz aksine yakinlastirir
Cevap sahibi+1 yılCidden mi? Her kız için böyle midir bu?
Cevap sahibi+1 yılEvettt. Zaten aradan zaman gecicek kişiler yavaş yavaş birbirini arzulayacak en sonunda da tatlı sevişmeler başlayacak 🙂. Bu arada çok tatlısın seninle sevgili olacak erkek zamanı gelince yatakta çok mutlu olacaktır 🥰
- +1 yıl
Tövbe ya yok yok bu erkeklere evlenmeden olmaz demek daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılAzginiz napalim. İçinizde olmak istiyoruz🙈
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa karşındaki istemiyorsa asla açmaz seven insan bir de sürekli cinsellik düşünmez ki ben sevdiğim insanla konuşmam istemem yani onu öyle hayal etmek onu hayal ederken bile sadece sarılırken dizinde yatarken elini tutarken hayal ederim sürekli bu konuyu açıyorsa ya da siz rahatsız olduğunuz halde tekararlıyorsa sevmiyordur net.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim :)
+1 yılYani şimdi cinsellik diye bir şey var neredeyse hepimizin hayatında. Her şeyin de bir zamanı, sırası vardır diye düşünüyorum. Her zaman cinsellik konuşuyorsan demek ki amacın sadece cinsellik. Cinsellik yaşadıktan sonra demek ki bitecek bu ilişki ya da sadece cinsellik ayakta tutacak. O yüzden bu kudurmuş kişiye yol vermeni öneririm.
20 Yorumla
+1 yıl1-) Her erkeğı aynı tutmayı kesin artık lütfen
2-) Eğer o erkek sizle sürrkli cindellik konuşuyorsa raharsız olduğunuz hâlde bilin ki o erkek abazadır. Bemde arkadaşlarımla cinsellik konuşuyorum ama herkesle değil sadrce 2 arkadaşımla konuşuyorum başka hiç kimseyle hele karşı cinsle eşim ve ya sevgilim olmadığı sürece asla. O şahıstan uzak durun derim belli ki abaza.10 Yorumla
+1 yılBu kimi erkekler için oldukça doğal, onlar bu konuyu açar, siz kaparsınız, süreç öylece devam eder...
Nedeni mi , tabiki sevgi ve bağlılıktan önce arzulamak, aslında hormonal ya da hayvani bir istek diyelim... Duygusuz sekse ne denirse ondan işte...
Ee ama herkes te öyle değildir...
Kimi de duygusuz bir birliktelik ne konuşmak ne de yaşamak ister...
Şans işte...10 YorumlaSürekli cinsellik konuşuyorsa sıkıntı var demektir... ciddi düşünen biri karşısındakini zor duruma sokacak muhabbetlerden kaçınır en başta... sürekli cinselllik konuşuyorsa çokta ciddi olduğu söylenemez.. senden alacağını alır koyar bir köşeye..
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. İde sende tepkini vermelisin ben sevmiyorum evlenmeden önce bu tarz muhabbet kurmak konuşmak istemiyorum dersen oda dikkat eder ve ciddiyse açmaz ama konuşmaya devam eder normal tabi
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşimle 4 yıl sevgili kaldık 1 kez acmadi konusunu acaba gaymi diye düşünüp sözlendikten sonra ben actim konuyu bana dediki her şeyin bir zamanı var bana helal olduğun gün herseyi paylaşacağız dedi ben sana kıyamam falan dedi şaşırdım şu an evliyiz gay olmadığını anladım😀😀😀
75 Yorumla- +1 yıl
Vay be
Cevap sahibi+1 yıl😍😍
- +1 yıl
Hadi burdan yak
Açmadı gay oldu
Açtı sapık oldu
Gülelimmi ağlayalımmı
Cevap sahibi+1 yılbu zamanda zor bulunur çünkü böyle erkekler ondan
+1 yılPantolonun içindeki arkadaş kalktıkça enerjiyi tek noktaya yoğunlaştırıyorlar
152 YorumlaBoşa denmiyor Türkiye cinselliğin afrikasıdır diye bir kere yolunu açtın mı o yol tekrar kapanmaz Maalesef her zaman isterler
31 Yorumla
+1 yılErkeklerin tek amacı, tek istediği==>> cinsellik
Ben olsam konuşmayı bitirmiştim çoktaaaaaan21 YorumlaErkek olduğu için, ama ciddi olsa kaybetmeyi göze almazdı diye düşünüyorum kullanmak istiyo olabilir. Bence sen tedbirli ol fazla inanma.
22 Yorumla
+1 yılSöylediği şey seni elde edene kadar geçerli. Kendi adıma konuşayım, bu yalnızlık beni de çok o yöne itti. Erkekler cinselliği daha kısıtlı yaşıyor her ne kadar daha rahat oldukları düşünülse de. Kadın için seçenek çok iken erkek için bir lütuftur o durum.
10 Yorumla
+1 yılErkekler kızlara göre dışadönük varlıklardır o yüzden genelde kızlar gibi gizlemezler içlerindeki duyguyu, kaldık cinsellikten rahatsız olmakta ne bilim bana saçmalık gibi geliyor sonuçta bu kadın erkek herkesin ihtiyacı ve. Hepimiz cinsellik sonucu şuanda bu dünyadayız kendi doğamızda yiyip içmek gibi olan bi parçamız bizim parçamız olan birşeyden neden rahatsız olalım ki bana çok saçma geliyor bu tarz bakış açıları.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana soruyorum
Bu sohbetleri erkekmi açıyor
Bayan açmıyormu
Bayanda seviye ayaklar altında
Erkek konuşuyor
Bayanda seviye üst düzeyde
Öyle bir sohbete gelme imkanı olamaz
O yüzden kız bel altı sohbeti seviyor ise erkek konuşur12 Yorumla- +1 yıl
Erkek açar ise karşısındaki kızın hareketlerine göre açar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aradaki samimiyete göre ikiniz de arada cinsellikle ilgili muhabbetlere girebilirsiniz.. bu gayet normal ama sürekli bu tarz cinsellik konularına lafı getirip başka bir muhabbet etmemesi sadece seninle cinsellik düşündüğünü gösterir.. Bence biraz daha sert bir şekilde uyarmalısın..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü biz erkekler için cinsellik önemli bir yer tutuyor dünya genelindeki tüm erkekler için bunu söyleyemem ama cinsellikten nefret ediyorum onu sevmem diyen bir erkek yoktur yani
12 Yorumla- +1 yıl
Peki
+1 yılErkekler cinsellige doymuş olsa ne bu konuyu konuşur nede aldatma hikayeleri olur... bence is kadınlardan geçiyor erkekleri doyuramiyorsunuz... karni tok olana yemek yediremezsiniz ac olursa ne bulursa yer bunu unutmayın... saçma sapan insanları aşağılayan yorumlar hos degil bu arada... normal insanlar için diyorum bunları... sapık veya bu işi meslek haline getirenler bizden değil
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılistiyoruz çünkü ama sıkıyor ya cinsel 1-2 kere konuşması yetiyor daha çok konuşulabilir ama sohbet edebildiğin biri varken herşeyi konuşmak haz verir mutlu eder ki niye sadece cinsellik gerçi dürtüsü onu rahatsız ediyor olabilir belki de o senin gibi düşünmüyordur ciddi olarak seni yatakta istiyordur buda olabilir
00 Yorumla
+1 yılBuna bende anlam veremiyorum yanıtını bulduysan öğrenmek isterim 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Bende seninle aynı düşünce yapısında olduğum için erkeklerle ilişki yönünden konuşmamayı seçiyorum 🤷
+1 yılBu işler karşılıklıdir, demekki ona o cesaret i veren sensin,, ayrıca konuşmamış olsaydı ilgisini çekmediğini düşünecektin ,, ya da farklı şeyler bugün olmasa ileride... k bkmada kimse ak kaşık değil, bu kadar rahatsız oluyorsa direkt kes muhabbeti,,,
00 Yorumla
+1 yıldemek ki kitap okumuyor başka konularla ilgili sohbet edecek kadar kendini geliştirmemiş
12 Yorumla- +1 yıl
ders dışı roman falan okumuyor demek istedim kitaptan kastım roman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet eski erkek arkadaşım da böyle idi. Her muhabbetin sonunu cinselliğe bağlardı. Ayrıldım kurtuldum gerçekten ruha dokunmayanın benim için bir değeri yok
11 Yorumla
+1 yılkusura bakma da sevdiğinle yaşamyacaksan kimle yaşayacan
12 Yorumla- +1 yıl
ya iyide o da olsun o da olsun niye bu kadar katısın ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılsırf cinsellik odaklı bir sohbete ilişkiye vs ye karşıyım ben de. benden hoşlanan birisi vardı aynı bu şekil ve sürekli cinsellik muhabbeti etmeye çalışıyor bi şekilde konu oraya geliyordu. ilk başta bende ondan hoşlanıyor gibiydim ama sürekli bunları öne sürdükçe hiçbir şey olmadı aramızda. flörtü falan da kestim.
20 YorumlaBunu bizde anlasak keşke... Bu tür muhabbetleri açıyorlar daha sonra kızda dahil olunca bacım damgası yollu damgası alıyor. Daha sonra da temiz namuslu arıyorlar. Önce kendilerini düzeltmeleri gerek, bu tür erkeklere fırsaf vermeyeceksin.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler açıyor onu adamlar açmıyor. Allah adamına denk getirsin aklını tikinin ucunda taşıyan beyinsizlere değil
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle açan var açmayan var
Kaldıki açınca karşındaki bayanda ondan aşşa kalmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığı terbiyesizlik ve abazalık bence araya mesafe koy. Ben bir kadının yanında bırak cinselliği küfür bile etmiyorum.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah denk gelir ama inanın erkeklerin hatta toplumun büyük kısmının karakteri inanılmaz bozuk. Şu zamanda düzgün insana denk gelmek zor.
bir sürü kız arkadaşım oldu hiç biriyle cinsellik hk. bir kelime bile etmedim. Arkadaşının niyeti bozuk bence yol ver gitsin
50 Yorumla
Kişinin karakterine göre değişir. Zaten bu sitede düzgün ilişkisi olan ya da düzgün insanlara dair sorulara denk gelmedik 😃
31 Yorumla- +1 yıl
"Zaten bu sitede düzgün ilişkisi olan ya da düzgün insanlara dair sorulara denk gelmedik "
Katılıyorum. Bence buranın tek iyi yanı İnsanın kendine saygısı artıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadınları cinsel obje olarak görüyor galiba bu sitede buna emin oldum demekki gerçekte de böyle
15 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun
Kendini obje gösteren kadın vadır - +1 yıl
Göstermeyen kadın vardır
O muhabbetlere gelen kadın var gelmeyen kadı var yaniii - +1 yıl
İki üç senedir konuşmak yerine iki saatte silersen o erkek kimseye böyle yapamaz.
kadın izin vermezse erkek bir şey yapamaz
engelle cinsellik konuşanı neden uzatmasına izin veriyorsun. Sanki cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı kadının değil gibi de takılmaya gerek yok40 YorumlaSürekli mast yaptıkları için kız düşürmeye calısıyorlar sapık oldukları için
40 Yorumlaonun seni sevdiginede pek inanma sanki amaç sadece seks gibi😉
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamak istiyor ama yaşamıyorsun adam sürekli lafını ediyor sana
42 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yok vucud istiyor
- +1 yıl
Sende olmuyormu
+1 yılBen sürekli o konu hakkında konuşmak isteyen erkeklerden ve kadınlardan inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
20 YorumlaSal. ak yemin ederim. Madem cinsellik açıyorum sevgililigin götür olayı. Csni nasıl istersen öyle davranıyor uyanık. Bence vakit kaybetmeye değmez
20 Yorumla
+1 yılEvet ya her şeyin ucunu cinselliğe çekiyorlar
31 YorumlaCiddi düşenen Bir Bayan Karşın da onu elde etmek isteyen bir Abaza ile muhabbet kuruyor.
Bir Profil resmine bakıyorum Bir yazdığına
Kesin Face Hesap troll
Böyle biri evlenmek istese Kapısın da Yığınla Bulur yeme bizi02 Yorumla
+1 yılKadınların sürekli cinsel muhabbet açmasının sebebi ne
21 Yorumla
+1 yılÇoğu seks düşkünü olduğu için. Akılları fikirleri şeylerinde.
30 YorumlaReis bi abazanla konuşuyorsun diye bütün erkekler öyle olmuyor
30 Yorumla
+1 yılZevk almiyorsan görsme🤦🏻♀️ Ama bi Dene derim cok zevkli olabilir
61 Yorumla- +1 yıl
Görüşlerine bayıldım
+1 yılBence böyle dürüst olması iyi en azından ciddi görünüp seni kullanırdı. Bununla bir şey düşünme bence uzak dur bir daha da konuşma,
amacı s e k s10 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası