AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Açık konuşayım sana anlatarak senden tamam demeni beraber ilişki yaşayalım demeni bekliyor daha ne diyeyim sende anlamışsın zaten
Sürekli cinsellik konuşan erkek seninle asla sevgi aşk tutku muhabbet peşinde değildir.. Kısaca seninle zaman geçiriyor olmalı.
Erkeklerin hepsi hepimiz cinselliği beynimizde devamlı tutan varlıklarız.. Sadece kontrol eden edemeyen var..
Cinsellik sonuçta hayatın temelinde olan bir kavram ve belki libidolarınız uyuşmuyordur rahatsız oluyorsan kendi tarzında birini bulmanı tavsiye ederim
Hiç kimseye cinsel ilişki muhabbeti açmadım daha doğrusu o zihniyette değilim.
Konuşacağı çok şey yoktur.
Kendini, görüşlerini ifade edecek bilgisi yoktur. Tekdüze yaşayıp hormonlarının eline vermiştir yönetimini.
hayır'a saygısı olmayan erkekten, ya da kadından eş olmaz.
Artık bu soruya verecek cevabım yok. Ne söylesem bilemedim insanlıkla ilgisi yok
Konuşmayı kes ozamn adam böyle işte değişmez bu huyu hala ne diye konuşuyosun mesela bende bunu anlamıyorum? Rahatsz oluyosan yol ver gitsin sanki bu saatten sonra adamı cinsellikten mi soğutacaksın hayır o yüzden boş muhabbet
Demek adam çocukluktan beri seni düşünerek sıyırıyormuş ki şimdi fırsat bulmuşken niyetimi belli edeyim istemiş 😂 tutturursa çocukluk hayalini gerçekleştirip tarihe geçecek 😂😂😂
Sen ne diyon len djdkdk
Adam niyeti bozmuş diyorum abla dikkat et diyorum 😎😎😎
Çevir gözlerini ve doğaya bak. Her canlının erkekleri neslini devam ettirebilmek adına çiftleşmek için dişisine kur yapar. Biz de de durum bu. Ha düşünebildigimiz için bizde cinsellik biraz zevke kayıyor ve bunu her an yaşamak için sürekli arayış içinde olabiliriz ama genelde neden aynı.
Sapık çünkü sohbetini bence o kişiyle tamamen sonlandırmalısın.
Ben sıkıldım artık sarmıyor ya. Bıkıyorsun belli bir süre sonra.
Başka birşey bildikleri yok ki zaten at kafalı sapıkların
Ben kadınlara hep romantik davranıyorum... Güzel sözcüklerle onların ruhuna ve kalbine dokunmaya çalışıyorum... Sürekli cinsel muhabbet, kadını ilişkiden soğutur...
ozaman dile ggetir rahatsizligini bu karsilikli olur zaten
sureklu degil ama gunluk ihtiyac kadinlarin anlamasi icin erkek olmasi gerek yani ne siz bizi anlarsiniz ne de biz sizin triplerinizi
Uyardığın halde konuşuyorsa bu kötü bir şey
Karşılıklı olursa olabilir
Ama o seninle cinsellik yaşamak istiyor ve sen istemediğin halde üsteliyorsa arkadaşlığı kesmelisin
Neden bahsetmeli mesela 🤷♀️ dünya sera gazları münakaşası mı başlatsın 🤣 Ya da ekonomi çökttüü muhabbeti mi yapsın. Borsa mı konuşsun senle 😂😂😂
Seni arzuluyor birlikte olmak istiyor işte daha ötesimi var bende çoğu kişi konuşur ama belirli bir zaman geçmiş ve samimiyet olduktan sonra en başından niyetini belli etmiş işte basit :))
cins olduklari icin 😂😂 durmuyor durmuyor bu site onun icin sanki
Aç adam aşk, meşk, eğlence düşünmez. Onun önceliği açlığını gidermektir. Siz kadınların aşka olan ihtiyacı gibidir erkeklerin seks ihtiyacı.
Benim eski flörtm böyledi hep seks konuşurdu kackez uyardım devam edince de bitrdim rahatladım
keşke aradaki konuşma durumunu ayırt edebilseler
Evlenince peki
Zaten evlenince yaşamak istediğim için ayrıldım ondan
Evlenince peki özgür bırakır mısın eşini senle yaşıyacağı şeylerde
cunku onlar bir @mcilarr tobe tobe
Ama onları dinleyen bayanlar demekki onlarda aynı zihniyette
Bu konu açam var açmayan var
ben dinlemiyorum tiktokta kesfetme cikiyor surekli ve artk istemszce bilinc altma yerlesiyor kesnlkle. burdan bir cikar kasmayin
Tiktokta her ikiside keşifte ama her ikisininde bilinç altında
Karşındaki bu sohbetten hoşlanmıyorsa yapmasın
Karşındaki bu sohbetleri seviyor ise yaparsın
Kumral şöyle düşün mehmet ali erbil bel altı konuşma yapıyor millet bayılıyor gülmekten kimse demiyor sen nediyorsun diye
Ama o bel altına şakasını ben yapsam sapık edebsiz şerefsiz herşey olurum
Bu sohbeti seven var sevmeyen var
bu sorunun cevabi gayet acik net bir sekilde dile getirdim ole genellikle. normal ilski de bunlar olmaz ki soluyorum bu kiside hoslanmiyorsa eger kimle sevgli oldgnu dikkatli olsun benm amacm fesatlk değil ztn ole. biriside degilm asla soruya gore cevabni verdim
Kumral yanlış anlama sana birşey demiyorum ama kesin bir şekilde erkek seks muhabbeti açtı abaza
Bu soruya bir bayan demişki erkek arkadaşım çıktığımız süre boyunca sek sohbeti açmayınca içimden gay zannettim😢🥲
soruyu duzgun okdnmu sen surekli sevglisi cinsel muhabbet aciyormus rahtsz oluyormus nedenini sordu gayet acik ve net deglmi? kizimi kandiriyim gercekleri soluyorum
O konusunda haklı genellemeyede almış o yüzden dedim
Ama arkadaşında karşısındakine kesin bir takıldığı yok eğerki ciddi uyarıp hala konuşuyor ise
SAPIK🥲🥲
ztn kiz yazmis surekli devam ediyormus zevk aldigini soluorms konular konsrken tabikide sapiklik ondan bole soruya cevapladm ztn nie tartisiozki biz o cocugu savunuyosn sende demekki?
Savunmuyorum yaaaa
Sapık ise sohbetlerin ardı arkası kesilmiyor ise orayı terket
aynen terketmeli
Benim takıldığım soru başlığı o kursan çoğul konuşuyor
Sapık olan ile sohbeti uzatmanın alemi yok zaten seninle hem fikirim
Kumral sohbetin için teşekkürederim kendine iyi bak💛❤️
asagiyada okursan anlarsin ve. cogul soruyu cevaplasak bile degsmicek ayni hepsi oleler cunku
evet çoğul konuştum çünkü kiminle konuşsam bu muhabbtete dönüyor cagıncım
Çok haklısın sürekli iki lafından birisi seks ise senden kesin bir dille uyarıp hala konuşuyor ise yol yakın ken arayı aç geçiştirme yaptığın sürece bu sohbetleri yaşamak zorunda kalacaksın
Adam abaza, siftahı yok, kadın kız gördümü beyin eşey üreme bezleriyle tıkanmış, vücudu penis kontrol ediyor))))))))))
Erkeğe o muhabbeti açtıran mekanizması var. Komut aşağıdan yani bunu anlayın artık. Yaradılış gereği öyleler
Bu kızın neden yumurta gibi sürati var , garip bir oluşum
One len ndkdlx
dürüstler çünkü kadınlar neden cinsel ihtiyaçları yokmuş gibi davranıyorlar asıl soru bu
En iyisi daragacinda sallansin. hepsi ayni halt. insan gibi muhabbet edemezsin
Ben öyle degilim lutfen genellemeyelim 😄
Babandan başla o zaman
@pasha1905 hic farketmez
@restinerest valla senle de iki uc gun muhabbet edecek olsak konuyu cinsellige getirirsin ufaktan da olsa.
Asla oyle yapmam. Tanimiyosun
@restinerest deneyelim mi bi kac gun muhabbet etmeyi 😀
Buyrun deneyelim. Seni utandirayimda gör 😄
Noldu? Vazmigectin 😃bekliyorum hala seni mahcup etmeye
@restinerest tamam ben utanmaya raziyim hodri meydan 😀
Ee hadi o zaman yaz. Benim nickname bile restinerest😉
Pandemi be vicdansızlar o kadar da soralım yani 😀😀
Tam anlayamadım sen bu erkekle romantik bir gelecek düşlüyorsun ama cinsel bir ilişkin olsun istemiyorsun, doğru mu anlıyorum?
Butun erkekler adina konusmak kaba olmus... herkesi bir sanan da ne diyeyim ne kalsin... herkes kendine hakli iste...
Karşının tepkini anlamak muhabbette bir sıkıntı olmazsa yatakta da olmaz sanki sevişmek için cesaret gibi bişey sonuçta iki tarafında istedigi birşey
Genelde kişi elde edemediğini konuşmak ister psikoloji bu yönde olur. Ama gel gelelim senin isteğini beklentini göz ardı etmesi de çok bencilce.
Erkekler genel olarak böyle galiba ben acmayani hiç görmedim
dimi dimi aynen öyle
Dikkat et diycem de neye kime dikkat edicez bilmiyorum, ben çevremdeki yakın arkadaşlarımdan da duyuyorum aynı muhabbeti, sevgili de açıyor nişanlı da açıyor aynı konuyu. İyice soğudum erkeklerden 🤷🏼♀️
gerçekten üstelik karşındakini düşünen de yok sen istermsin istemezmisin diyen direkt bodozlama
😂😂😂
Bunu yapan erkekler genellikle abaza, hiç ilişki yaşayamamış aziz erkekler olur. Açmalarının nedeni azmaları ve seninle ilişkiye girmek istemeleri açık açık söylemek gerekirse
Seninle eğlenmek istiyorum😂 başka ne olacak yolla gitsin kanki
Valla yanlış anlaşılmasın ama basitlik ve abazaliktan başka bişey değil
Doyumsuzluk açlık tatminsizlik mutlu memnun olamama
Ergenuslarda bugün. Jklşjklşjklşjklş
Yeni keşfetmiştir.
Ya şu erkekler cinsellike aç aç aç diye tutturan kadınlar siz her gün doyuyorsunuz sanırım? Bir tutturmuşlar erkek aç diye sanki kendileri her gün seks yapıyor komedi resmen.
İnsan cinsellik ister ama Senin istemediğin halde açması senden çok Seksi istediğini kanıtlıyor
erkekler böyle işte yapacak bir şey yok
sende sohbet et hep senin dediğin olmasın bazen onunda istekleri olsun mutlu et
Ne muhabbeti açalım evrim teorisini açınca da ayyyuğ omon yorooppi bu çocuk atayız diyonux
ne alaka len açtınızda konuşmadıkmıııııııııığ
Tamam öyleyse lan tek hücrelilerin karaya çıkış evresini anlat 🤣 bunu sen istedin
Sen gene sanslisin nisanlim nikahli kocam hep konusuyor kaciyorum
o zaman aranızda bir remiyet var bizim öyle bir durum yok ama seninkide zor insan sevilmediğini düşünüyor sadece cinsellik için yanındaymış hissi
Tabikide Allah Yardimcin olsun
O senle ciddi düşünmüyor demek ki
öyle sanırım ne beklersin ki
Milyar dolandırmış tır kadın ama o erkek hariç tüm şehir le oluyordur. Çocukta ya ne istersen veriyom bana niye yok diyordur, 😀
Ülkemizde ki cinsel açlığın boyutu hiçbir şeyi geçemez..
İçinden geliyor istemese de. Bi aslanın sürekli avlanma arzusu gibi
Sadece libidoları yükselince beyinleri çalışan erkek modeli
Neyi hangi aşamada söyleyeceğini karıştırmış herhalde
valla cinsellik düşünsen abazan derler düşünmesen gay derler bu kızlarla uğraşmak zor valla
Bu cesareti sen veriyorsun muhtemelen. Sert bir tepki gösterdiğinde bu ortadan kalkar.
Cinsel muhabbet sağlıklı değil, en iyisi direkt sevişmek
Düşünceler farklı sen gelecek peşindesin o günü kurtarma
Tek bir amacı olduğu içindir. Cinsellik odaklı düşünen insanlar yapıyor genelde böyle
Beyni o kadar kısıtlı olduğu için bende sevmiyorum cinsel sohbeti iki dakika dertleşecek hanımefendi bulamıyoruz hep ön yargı
Yani ciddi olan erkek hem ask sevgi gelecek plank konusur hem azdigi icin seks
Yeter dayanamıyoruz artık anlasanıza. Herşey aşk meşk değil 😄
Her gün binlerce tl dolandırıyor kadın 2 lafı para koparma. Çocukta acaba bu kadar para istiyo yoksa vercekmi diye düşünmüştür. Aptal çocuk sen hariç herkes e verr sen dolandırma lık kamil sin sadece para ver cinsellik açma 😀
Seni cinsel obje olarak görüyor
Tutarlı davranıyor
erkek olsaydın sende açacaktın ister Allah a ister tanrı ya ister doğa ya ister ne iater de yaratılış gereği