Cinsel Yaşam Yeni yılda aşk hayatında “gerçektenn” olmasını istediğin şeyler neler? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2936 Yeni yılda aşk hayatında “gerçektenn” olmasını istediğin şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kesinlikle ve kesinlikle buna yanıtım, birlikte Netflix izleyip pizza yerken bile romantizmi zirveye taşıyan biri… ama “bu ne izliyoruz şimdi” diye kafa karıştırmayanından olsun lütfen... 0 1 Yorumla LaLuna 1 yıl ahaha ne güzel yazmışsın öyle Yorumla
İsmimyoknapcan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Onun bana geri dönmesi o dönmüyosa da sevdiğim çocuğun beni istemesi 0 1 Yorumla LaLuna 1 yıl gönlünce olsunnn Yorumla
Askeradam17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Tutku aşk deli gibi zevk alma ve tutkulu birliktelik 0 1 Yorumla LaLuna 1 yıl fireee 🔥 Yorumla
kemala27 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Aşk ve para (kuryeyim ama yine de istediklerime hemen sahip olmak istediğim için yetmiyor para) 0 1 Yorumla LaLuna 1 yıl ay inşallah çok kolay gelsin size Yorumla
erona Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Benle tekrar konuşması konusmayinca kendimi kötü hissediyorum 0 1 Yorumla LaLuna 1 yıl inşallah dileğin gerçekleşir Yorumla
serserigönül06 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk hayatımın olması. Bu kadar da minimalistiz 3 0 Yorumla
esin_esinn Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Düşünmedim bilmem hayırlısı 2 1 Yorumla Askeradam17 1 yıl Hayırlısı oldu mu :) Yorumla
astroceydaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Evlenmek ama henuz evlenecek birisi yok 2 1 Yorumla DrCancan 1 yıl Çok acı Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Aşk hayatı istemiyorum, gafam böyle rahatt 2 0 Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% 1 yıl belli bir şey yok. akşına bırakmak lazım. 1 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% 1 yıl Hayır diyorum yani öyle ne bekliyordunuz 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Geçen gün görmüştüm bunu mağazada 😂😂 1 0 Yorumla
selinnnselinnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Öncelikle aşk hayatımın olmasını 7 2 Yorumla ChristianGray 1 yıl Umarım öyle olur Yorumla Prre12 1 yıl önce aşk sonra seks Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okey Nirvana tırtıklı... #okey 0 0 Yorumla
Mlekkko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl Hiçbir şey istemiyorum sadece umut vermesin yeterr 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşk yok ne aşkı nerede kayıp oldu 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Her anımın dolu dolu olmasını istiyorum tutkulu 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutluluk güven ve sevgi olursa çok iyi olur 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Büyük memeler olsun yeter bana 0 0 Yorumla
Zeyneperglu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 70% 1 yıl sevgi ve saygi bu ikisi o kadar onemli ki 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bol bol seks olmasını istiyorum. 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Bana bir OKEY yeter. Gerisi okeyyy 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşık olabilmek ve aşkı sonuna kadar yaşamak 0 0 Yorumla
Serkozican34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Evet her daim istediklerim oldu 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Kadın olsun yeter gerisini ben hallederim.. 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. ok çoık iiii kullam bence 0 0 Yorumla
CaesarJ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişki 0 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Aşk hayatım var zaten. Nişanlım şükür 0 0 Yorumla
Lila2 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 82% 1 yıl Düşünceli bir partner 0 1 Yorumla Dogan_1905 1 yıl En mantıklısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
düzenli seks hayati olmalı
Kesinlikle ve kesinlikle buna yanıtım, birlikte Netflix izleyip pizza yerken bile romantizmi zirveye taşıyan biri… ama “bu ne izliyoruz şimdi” diye kafa karıştırmayanından olsun lütfen...
ahaha ne güzel yazmışsın öyle
Onun bana geri dönmesi o dönmüyosa da sevdiğim çocuğun beni istemesi
gönlünce olsunnn
Tutku aşk deli gibi zevk alma ve tutkulu birliktelik
fireee 🔥
Aşk ve para (kuryeyim ama yine de istediklerime hemen sahip olmak istediğim için yetmiyor para)
ay inşallah çok kolay gelsin size
Benle tekrar konuşması konusmayinca kendimi kötü hissediyorum
inşallah dileğin gerçekleşir
Aşk hayatımın olmamasını isterdim
Aşk hayatına gerek yok parayla okeyim
Aşk hayatımın olması. Bu kadar da minimalistiz
Aşktan vazgeçtim galiba ben artık.
Prezervatif olmicagi belli ya 😂😂😂
Sevgilimle huzursuz olmak istemiyorum
Hiçbir şey... İstemem. Olmaz da zaten.
Düşünmedim bilmem hayırlısı
Hayırlısı oldu mu :)
Evlenmek ama henuz evlenecek birisi yok
Çok acı
Aşk hayatı istemiyorum, gafam böyle rahatt
Merhametli bir eşim olması aşık olmak
belli bir şey yok. akşına bırakmak lazım.
Hayır diyorum yani öyle ne bekliyordunuz
Aşk meşk nanayyyyy moneyy harika
Engeli açması olabilir sanırım
Sadakat ve kesinlikle saygı
Olgun erkek sadık olgun erkek
Aşk hayatımız oldukça güzel Okey
Sadece olması. Bu kadar basit
Aşık olabilmem ve aşık olduğum kişinin bana aşık olması
Maddi manevi doğru orantılı her şey
Geçen gün görmüştüm bunu mağazada 😂😂
Söyleyince gerçekleşmiyor
ask hauatimin olmaması hahah
Öncelikle aşk hayatımın olmasını
Umarım öyle olur
önce aşk sonra seks
Okey Nirvana tırtıklı... #okey
Para olabilir diye düşünüyorum
Hiçbir şey istemiyorum sadece umut vermesin yeterr
Buraya yazınca olsaydı ohooo
Aşk yok ne aşkı nerede kayıp oldu
Her anımın dolu dolu olmasını istiyorum tutkulu
Mutluluk güven ve sevgi olursa çok iyi olur
Büyük memeler olsun yeter bana
Düzenli ilişki hatta evlilik :)
Aşk diye paralanmamak lazım.
sevgi ve saygi bu ikisi o kadar onemli ki
Para, sağlık, huzur dostum.
İkinci çocuk istiyorum ya
Farketmez her şey olabilir a
Bol bol seks olmasını istiyorum.
Hayatı dolu dolu yaşamak her anlamda
Bana bir OKEY yeter. Gerisi okeyyy
aşık olabilmek ve aşkı sonuna kadar yaşamak
aşk bizim kapımızı çalmadı hacı
Umarım kafama göre birisi çıkar
Evet her daim istediklerim oldu
Kadın olsun yeter gerisini ben hallederim..
ok çoık iiii kullam bence
Kaliteli cinsellik harika olurdu
Aşk aşk mutluluk bunlar olsun yeter
Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde bir ilişki
Aşk hayatım var zaten. Nişanlım şükür
Düşünceli bir partner
En mantıklısı
Düzenli bol oral seksli bir yıl