Cinsel Yaşam Yeni yılda aşk hayatında “gerçektenn” olmasını istediğin şeyler neler? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2936 Yeni yılda aşk hayatında “gerçektenn” olmasını istediğin şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aşk hayatım yok en önce bir aşk hayatımın olmasını isterdim tabiiki 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. zero 1 numara ;) yok gibi 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Mutluluk keyif güven aşk veren ilişki 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Uzun süreli gerçek temiz bir aşk olsun 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Gerçekten olmasını istediğim tabii ki sevgili 🤣🤣 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olsunnnn iyisi guzeli seksisi 0 0 Yorumla
KadirAlmanya Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% 1 yıl Huzur sağlık mutluluk ve bol vuruş tabii 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pek cok ama ama ne yazikki hicbiri yok 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. şu an sakin hayat istyorum 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Aşkı bulmak yeterli xjkxx 0 0 Yorumla
uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 94% 1 yıl Sevgilim yok belki olmasini isterim emin degilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boşanmak benim için gerçek bir ask olur. 2 1 Yorumla Çapkınkurt34 1 yıl Bende o dertdeyim ama beceremedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Beni seven biri.. pek denk gelemedim maalesef 1 1 Yorumla Gezgin34avrupa 1 yıl Sen sev önce oda sever o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kocamla bol bol sevismek yatmak kalkmak 3 1 Yorumla Wertyusensei 1 yıl Evli misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Seksi olsn yaaa çok istiyorum 7 1 Yorumla Sipahi001 1 yıl Onu bizde istiyoruz da yok Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uzun süreli gerçek temiz bir aşk olsun 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Sağlık aşk para mutluluk istiyorum 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kullanmayi sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Huzur tutku ve şehvet istiyorum
ne seks ne ask para isterdim
Sahte kadınlar uzak dursun yeterli
Aşk hayatım yok en önce bir aşk hayatımın olmasını isterdim tabiiki
Bol bol daha fazla seks 😃
Özellikle aşk hayatımın olmasi
Heyecan tutku aşk fantezi
zero 1 numara ;) yok gibi
Mutluluk keyif güven aşk veren ilişki
Uzun süreli gerçek temiz bir aşk olsun
Bol heyecan ve tutku İstiyorum
Nasip kısmet umudum kalmadı
Gerçekten olmasını istediğim tabii ki sevgili 🤣🤣
Olsunnnn iyisi guzeli seksisi
Huzur sağlık mutluluk ve bol vuruş tabii
Pek cok ama ama ne yazikki hicbiri yok
şu an sakin hayat istyorum
Tabi ki de olması diyorum 🤣
Aşkı bulmak yeterli xjkxx
Olsa da olur olmasada hiç fark etmez
Ayol ne isteyim yüce honostan
Sevgilim yok belki olmasini isterim emin degilim
Huzur, huzurum kacmasin yeter
Büyük aşkımın geri gelmesi tabi
vagina ve seks ve dild oooo
Beni çok seven bunu hissettiren biri
Beni seven ilgi veren bir adam
Boşanmak benim için gerçek bir ask olur.
Bende o dertdeyim ama beceremedim
Adriana lima çokmu abartı oldu sanki
Okey mi? Bence okey kesinlikle 😅
Aşk hayatımda ilk olarak bi Aşkın olmasını isterim
Beni seven biri.. pek denk gelemedim maalesef
Sen sev önce oda sever o zaman
Ona kavuşmak istiyorum 🙏🏻
Kocamla bol bol sevismek yatmak kalkmak
Evli misin
Seksi olsn yaaa çok istiyorum
Onu bizde istiyoruz da yok
Umarım güzel sağlıklı ilişkim olue
Aşk hayatım yok okey jsjsj
Ayni yataktan birden fazla partner
olmayacağı için saldık ya
Daha çok fantezi daha çok fantezi
Hayır istemem böyle bir şeyi
Tam anlamıyla uyumlu olabilecek bir eş tabi ki
Yeni yılda aşk hayatı güzel
Okey ise eğer herşeye deger..
Pek umudum kalmadı ama umarım iyi olur.
hiçbir şey.. Klasik sistem devam
Kullanıyorum gayet başarılı 😊😊😊😊😊
Uzun süreli gerçek temiz bir aşk olsun
Sağlık aşk para mutluluk istiyorum
Sevdiğim kişiyle olmak olabilir
Huzur saglık ve para olsun yeter
Hiç bir şey istemiyorum böyle hayatında ak
Hiç birley olmuyorki ne dilersek yok
ben bi itaatkar aliyim ya
Kullanmayi sevmiyorum
Aşk hayatımın olması 😂😂
Tutku sadakat bağlılık Keyifli vakitler
Önce bir aşk olsunda NSBDBDBFB
Gerçekten olmasını dilediğim
hamının istədiyi istifadə eləməkdir. başqa heçnə.