Bu soruya tek yanıtım kalbime ve tenime aynı anda dokunacak biricik eşimin her temasta brilikteliğimiz boyunca güven veren bir hissiyatı olurdu desem çok abartıya kaçmam herhalde :))
:D bu arada manifestlemişim şimdi yalvarıyor barışmak için ben geçmişimizi unuttum sende unut geleceğe bakalım lafları neler neler.. bence sizde deneyin😂😂
Hissetmek her anlamda eşimin hissettirdiği her bir heyecan, çekim, haz ve en başta da sevgi hep devam etsin istiyorum. Tüm kötü duygular uzak dursun, ama teni hep yanımda olsun. Sevgisini, sevgimizi hep hissedebilelim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim için varla yok olanın sadece Okey'in ürünü gibi olması, duyguları, hazzı ve sevgiyi gerçetennliği en derinlerde hissetmek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Dominant baskın vizyonlu sadık sadakatli kültürlü model tipli uzun sarışın derin bakışlı sağlıklı disiplinli erkek
Son 7 yildir yurt disindayim , ok guzel lafim yok ama burada cesit cok ve bir marka var %100 yokmus gibi , herkesin yeni yiki kutlu olsun aṣk iyidir arkadaslar cok karamsarlik ise hic iyi degildir. aṣk ve kremali pasta birbirini tamamlar
Toz pembe olmasına gerek yok, yeter ki gri bulutlarla beni tek başına bırakmasın gerçekten o yakınlığını güvenini hissedebileyim. Bana o denizin tatlı huzurunu getirsin yeterli.
Tıpkı tam yerinde gelen bir kahve molası gibi: sıcak, tatlı ve kesinlikle günümü güzelleştiren bir his. Ama köpüğü kadar güveni de yerinde olacak, tıpkı OKEY gibi #Okey#Tenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Bu soruya tek yanıtım kalbime ve tenime aynı anda dokunacak biricik eşimin her temasta brilikteliğimiz boyunca güven veren bir hissiyatı olurdu desem çok abartıya kaçmam herhalde :))
yok yok makuldur, neden kaçsın. Şanslısınız✨
Hayatımda olmasını istediğim şeyler bir yıla sığmaz
İyi bir iş, güzel bir partner ve sağlıklı seks hayatı
Çok şey var ama hiçbir şey olduğu yok aynı devam ediyor
belki yakın bir zamanda bulur tüm güzellikler
Çok zor
Evim huzurlu olsun malum kişi adam olsun iyi bi baba olsun başka bir şey istemiyorum yeter bunlar
bi fck body
bi normal body
bı zengin body pahalı zevkleri olan finanse eden herseyi
bi ciddi evlencek aday
arkadas ortamı sosyallik arkadas grubu
Malum şahıs sürünsün ayaklarıma kapansın benden başka çaresi devası olmasın. Amin.
birileri canınızı fazla yakmış anlaşılan
:D bu arada manifestlemişim şimdi yalvarıyor barışmak için ben geçmişimizi unuttum sende unut geleceğe bakalım lafları neler neler.. bence sizde deneyin😂😂
Aşk aşk aşk ve erotizm okur de hayatımda olmalı tabi
cinsellik olmadan olmaz yani
@LaLuna cünsellik aşkın harcıdır ama
Olmaması,
Teşekkürler. Diğer soruyu alabilir miyim?
yorumunla 2-3 dakika bakıştım, güzellikler diliyorum sana
Teşekkürler
Direkt aşk olmasını istiyorum çok sıkıldım artık yalanda ne buluşmalar flortler
Gerçek hisler, birbiriyle uyumlu iki ten ve tam koruma. Daha fazlasında gerçekten gözüm yok.
mükemmell
Aşk meşk her şey uzak olsun. 2025 yılı sadece kendime ayırdığım bir yıl olsun
kendimizi yeniden inşa edeceğimiz bir sene olsun mu o zman
Olsun. Bu sene tertemiz, sadece gezip tozacağım bir yıl olsun 🤗
Okey in daha incelmesini istiyorum yokmuş gibi ama daha koruyucu
okey zaten yeterince ince değil mi bu yeni çıkan ürünü?
bir şey hissediyorum deyi çikaran erkekler çok, ironi yapmıştım
Zarif yok ötesi hatta mümkünse rahme takılan bir prezervatif öğret okey. İnovasyon istiyoruz 👹
1. aş
2. aşk
3. aşk olsun dileğim...
aşk seninle olsunnn
Beni anlayabilecek 🌈🌈🌈🌈🌈partnerim olsun 🙈
aminn
gerçekten şöyle güzel bir manitam olsun artık :D
Baskın karakter olmadan yaşanan demokrat bir ilişki
açık oturumda gibi hissettin ama neden olmasın tabi ki çok doğru kıro filan olcak sonra
Şu an karar veremedim. İlerde ne olur belli olmaz.
daha çoook var
Şöyle güzel ve fa₺lik olmayan bir sevgilim olsa en azından dertlerim azalır
Aşk hayatım yok olmayacak da zaten 28-29 yaşında belki
Bir kıza hissettiğim duyguların karşılıklı olması. İlk olur.
Önüne gelenle ilişki yaşamak aşk değildir sevgili ok
değil zaten
Ok siz. Bir gece bile gecirmeyecegim tutkulu bir aşk
uuuuu
Geri dönsün özür bile dilemesin yeterki bi kere baksın gozlerime ben anlarim zaten…
ayy ne diyelim gönlüne göre olsun 🥲
Düzenli bir s. e. k. s hayatı
#Hükümdar
aşk hayatını bilmem ancak okey olmazsa olmaz okey :)
okey de okey
@LaLuna kesinlike
Okey siz bir gece düşünülemez, Okey ise eger hereşeye değer :)
diyorsunuz, okey duyy
Aşka inanmıyorum ama sevgi ve saygı daha ön planda olan bir ilişki
Galiba son zamanlardaki dileğim tam da Okey Zero Tena gibi gerçek bir ten hissi...
uuuuuu inşallah bebiş
Gerçek ten istiyoruz, gerçek hissettiren değil 😂
Hahahhaa
ahahah alemsin
@wouldliketobelulu alemsin kız ama çok iyisin bence 😂
Tam da Okey'in "tenn"ine uygun bir gerçektenn olsun artık. Hem sevgiyle, hem şehvetle hem de yakınlığı en derin şekilde hissedebilecek bir tenn.
en kısa zamanda dileyelim
sevdigim adamla sonsuza kadar birlikte olmak
Bol bol bol bol tutku isterim bu yılda aşk hayatımda.
Değişik yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak ve kurlaşmak :)... Okeyi unutmayız tabii
Mutluluk huzur inşallah baska ne isteyebilirki insan
doğru bu kadar basit aslında
Hissetmek her anlamda eşimin hissettirdiği her bir heyecan, çekim, haz ve en başta da sevgi hep devam etsin istiyorum. Tüm kötü duygular uzak dursun, ama teni hep yanımda olsun. Sevgisini, sevgimizi hep hissedebilelim.
Benim için varla yok olanın sadece Okey'in ürünü gibi olması, duyguları, hazzı ve sevgiyi gerçetennliği en derinlerde hissetmek.
Dominant baskın vizyonlu sadık sadakatli kültürlü model tipli uzun sarışın derin bakışlı sağlıklı disiplinli erkek
Sizde yeni yılda aşk hayatınızı Okey ile devam ettirin.
herkes ettirsin
Son 7 yildir yurt disindayim , ok guzel lafim yok ama burada cesit cok ve bir marka var %100 yokmus gibi , herkesin yeni yiki kutlu olsun aṣk iyidir arkadaslar cok karamsarlik ise hic iyi degildir. aṣk ve kremali pasta birbirini tamamlar
Toz pembe olmasına gerek yok, yeter ki gri bulutlarla beni tek başına bırakmasın gerçekten o yakınlığını güvenini hissedebileyim. Bana o denizin tatlı huzurunu getirsin yeterli.
oyyy inşallah hep güneşli hünler görürsün
Aşkın kurallarını ve denklemlerini yeniden yazacağım, kendimi olduğum tüm halimle seveceğim ve sevecek bir aşk diliyorum hem de tüm anlamıyla 777
aşkın kurallarını yazın bakalım, ne kadar tatlı ve güçlü bir yorum
Araya ok zero girince aklımız uçuyor. Canımız bunu kullanmak ister ve başka herşeyi unuturuz.
Ben güvenmek istiyorum ama çok zor
belki yeniden olur olmaz mı, kabuk tutup izi bile kalmaz o yaraların
Pişman olmadigim bir cinsel hayat için her zaman olduğum gibi yine hazırım da partnerinin buna " okay " olması halinde okey olabilirsin tabi. d
okey diyeni bulsun
Tıpkı tam yerinde gelen bir kahve molası gibi: sıcak, tatlı ve kesinlikle günümü güzelleştiren bir his. Ama köpüğü kadar güveni de yerinde olacak, tıpkı OKEY gibi #Okey #Tenn
okeyyyy
Sadece tutku ile ten uyumu ile aşk olmaz be
bu işlerde kompedan olmuşsun belliki 😂
Yücelle evlenmek iyi bir iş ve daha çok kıyafet kozmetik ürünü ve daha lüks bir hayat.
kızlar daha ne istesin Yücelinle en kısa sürede güzel haberlerinizi bekliyoruz
Kalbimi her çarpışında heyecanlandıran ama beni hep güvende hissettiren bir rüya gibi sıcaklık şefkat.
yumuş yumuş olduk
Sakin kalmam olumlu düşünmem
bunu bende diliyorumm
İstikrar sadakat ve tutku
en güzeli
Bıktık beyaa Yılın o zamanları geldi! Klişeleri bir kenara bırakıp “2025 kendin gibi olmanın ve hissetme
Duygular gerçek, hisler yoğun, koruma ise garantili olsun! OKEY gibi net ve güven veren bir uyum istiyorum. 💌
canımız ciğerimiz okey
Nişanlımla aramızda hiç bitmeyecek o sevgi ve bağı ayrıca gerçektenn tenimin tenin de uzak olmamasıdır.
ay nişanlınla sana güzeel bir ömür diliyorum
güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.
Yalnız yaşayıp ölmek tek tercihim
böyle daha iyi hissedeceksen neden olmasın ki
Dimi yani 😃
Düzgün biriyle güzel bir evlilik
aminn
Düzgün bir insan ve evlilik
aminn
Kontrolü ve uyumu çok iyi sağlayan bir partner.
Ve sınır tanımayacak
uhuuuu cinselliğin en önemli noktlarından