Hayır çözemeyebiliyor bazen maalesef. Ten uyumları Nirvana olan iki insanda bazen anlaşamayabiliyor. Çünkü ilişki iletişim sevgi cinsellik demektir. Cinsellik tam olabilir ama sevgi eksiktir. Veya cinsellik tam olabilir ama iletişim sıkıntılıdır. Her problem çözülür diyemeyiz ama keşke çözebilseydi..
Düzenli seks hayatı insanı daha pızitif, olumlu, ılımlı, moralli yapar. Bu tartışılmaz. Ama eğer ortada başka sorunlar varsa seks bunu çözen bir etken değildir. Ben en fırtınalı, en ateşli seksimi yaşadığım kadınla ilişkimi sekste en muhteşem şeyleri yaşarken bitirdim. Çünkü diğer sorunları seks çözmüyordu.
Belki o an için görmezden gelip Halı altına süpürebiliriz her şeyi Ama problemleri çözmek için sekse bile ihtiyaç duymadan bazen bir içten özür bir samimi güzel söz yeterli Aramzda ilgisizlk İletişimsizlik gibi problemler varsa bunu bedensel temas zannetmiyorm çözemez bana bedensel tatmin degl önce duygusal tatmin lazm
Hayır ilişkideki her problemi çözmez çünkü çok iyi seks yapıp kafası ruh hastası olan çok erkek var bence.. o yüzden yürümez hatta yürütmemekte fayda var..
Ruhsal ve kişisel, karaktere ait hiç bir sorunun çözümü seks olamaz. Yalnızca insanız işte en sinirli, en öfkeli anlarımız sakinleştiği zaman yine arzu ve şehvetle sevgili ya da eşimizle doya doya sevişmek isteriz.
Hayatın sorunlarını tutku sevgi aşk hafifletmeye yardımcı olur evet ama mühim olan tüm benliğiyle iki insanın birbirine olan bağlılığı ve çözüm odaklı anlayışlı yaklaşımları..