Düzenli ve güzel bir seks hayatına sahip olmak ilişkideki tüm problemlerin çözülmesine yardımcı olur mu?
#reda
#reda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır çözemeyebiliyor bazen maalesef. Ten uyumları Nirvana olan iki insanda bazen anlaşamayabiliyor. Çünkü ilişki iletişim sevgi cinsellik demektir. Cinsellik tam olabilir ama sevgi eksiktir. Veya cinsellik tam olabilir ama iletişim sıkıntılıdır. Her problem çözülür diyemeyiz ama keşke çözebilseydi..
Erkekler için çözülüyor aslında
Yok knk olmuy9
Düzenli seks hayatı insanı daha pızitif, olumlu, ılımlı, moralli yapar. Bu tartışılmaz. Ama eğer ortada başka sorunlar varsa seks bunu çözen bir etken değildir. Ben en fırtınalı, en ateşli seksimi yaşadığım kadınla ilişkimi sekste en muhteşem şeyleri yaşarken bitirdim. Çünkü diğer sorunları seks çözmüyordu.
Hayır çözmez ama bazı hesapları dürebilir :D
Çoğunu çözer %80 falan
Cevap
54Cevap
Bütün problemleri çözmez ama ufak tefekleri görmezden geldirebilir :D
😂
Hayır çözmez tabi ki de
Belki o an için görmezden gelip
Halı altına süpürebiliriz her şeyi
Ama problemleri çözmek için sekse bile ihtiyaç duymadan bazen bir içten özür bir samimi güzel söz yeterli
Aramzda ilgisizlk İletişimsizlik gibi problemler varsa bunu bedensel temas zannetmiyorm çözemez bana bedensel tatmin degl önce duygusal tatmin lazm
Hayır ilişkideki her problemi çözmez çünkü çok iyi seks yapıp kafası ruh hastası olan çok erkek var bence.. o yüzden yürümez hatta yürütmemekte fayda var..
Ruhsal ve kişisel, karaktere ait hiç bir sorunun çözümü seks olamaz. Yalnızca insanız işte en sinirli, en öfkeli anlarımız sakinleştiği zaman yine arzu ve şehvetle sevgili ya da eşimizle doya doya sevişmek isteriz.
Bence tek başına çözücü unsur değildir aradaki duygular kaybolduysa ne yapsan zordur...
Hayatın sorunlarını tutku sevgi aşk hafifletmeye yardımcı olur evet ama mühim olan tüm benliğiyle iki insanın birbirine olan bağlılığı ve çözüm odaklı anlayışlı yaklaşımları..
Evet tabiki çözer seks hayatı iyi olan çiftlere bakın daha mutlu ve pozitifler ve tartışma kavga en aza iniyo
Benim hiç ilişkim olmadı cinsel hayatım da öyle, ve zaten evlenince düşünüyorum bu tür konuyu nasibimi bulunca
Seks sevgi dilidir sadece sevgi çok önemlidir herşeyi çözer seksde bir çeşidi dili dir en önemlisidir belkide
1 saat ya seks geriye 23 saat var beyin yok insanlarda horman var 1 saatlik hormon 23 saati esir almış
Çözmüyor ya her şey seksten ibaret değil maalesef. Küçük sorunlar varsa çözer ama büyükler kapanmaz
Düzenli seks yapıyorsun ama o kişiyle hayatında birtakım problemler yaşıyorsun ve bu bir müddet sonra ilişkiyi yıpratıyor, sonuş ayrılık.
düzenli 1 seks nasıl oluyor iş mi bu programı olsun her 2 tarafta istediği ve tutku devreye girdiğinde oluyor zaten
Hayır çözmez. Hele ciddi bir problem varsa arzulamam bile. Sorunu da seks ile çözmeye çalışırsa daha da soğurum.
Bir çoğunu çözer, diğer problemlere karşı bir dayanışma doğurur
Yardımcı olur ama çözmez fakat barışma sexsi her şeye iyi gelir
Mevzu sekse ortada problem kalmaz. Savaşmayın sevişin. 😇
Seks her şey değil ama hiçbir şey de değil, tümünü çözemez ama çok büyük bir artısı var.
Sadece seks yaparken çözer. Bitince tekrar sorunlar kaldığı yerden devam eder.
Çözmez kadın için çözmez erkek daha uysal oluyor ama sorun gene ayni
Çözmez sadece üstü örtülür kartopu gibi büyüyerek gelir ve çok daha fazla zararlı bir bitiş olur
Bütün problemleri düzeltmez ama rayına girmesini ve ilişki de bellirli şeyleri düzene sokar.
Yani bağlayıcıdır samimiyettir. Yeterince olmalı fazlası bence soğutur
Bütün problemleri çözmez ama anlık olarak her şeyi unutturur
Sorunları çözmek değilde pozitif bir ortam yaratır ve pozitif ortamda çok problem olmaz
konuşa konuşa çözülemeyen problemleri sevişe sevişe hiç çözemezsiniz.
Bu ay kirayı iddaaya basmışsın. Ödeyemeyeceğiz. Sevişelim de unutalım bu problemi!!
Problem yoksa düzenli seks hayatı olur ya. Ben aramızda sorun varsa dokunmak istemem
genelde çözer
düzenli ilşki olmaz ise en ufak problem dağ gibi büyür bahane olur
bu arada şu detay da atlanmamalı
eş ile sevgili ile sevişilir adam gibi ilişki yaşanır
asla eşler arasında seks olmaz
seks aşağılayıcıdır
farkı bilmek gerek
Karı koca arasındaki ilişki ile seks (cinsellik) aynı mıdır yoksa fark var mıdır? ↗
Zaten problemleri çözmüş olanların
Düzenli seks hayatı olur
Tüm problemleri çözmesi mümkün değil, ama çiftin birbirine karşı olan bağını güçlendirir, sorunlarını çok büyütneden çığ olmadan hamledebilirler
Hayır çözmez. Güven problemini tazelemez mesela biliyorum...
Hiç sanmıyorum seks yapıyoruz diye gökten para mı yağacak bankalar borçları mi silecek
Sadece seks ile F*B ilişkisi çözülebilir.
Fb ilişkisinde problem olmaz ki
Ben de onu diyorum zaten Fb ilişkide problem olmaz. Ama diğer ilişki türlerinden tüm sorunları cinsellik çözmez ☺️
Bütün problemleri çözermi demek kapsamı genişletiyor ama bazı sorunları çözecektir.
Yüzde 80 katkıda bulunur
Tam çözmez ama azaltır
Olumlu katkıda bulunur
seks önemlidir ama her şey değildir.
Çözmeye yardımcı olur ama her şeyi çözmez
ohoo problem filan kalmaz reda
Çoğinluğu çözer ama iyi seks olmalı
Çözer çözmez mi 🤔🤔
Erkekler için çözer
benim çözer pamuk gibi olurum
Hayır seks ne zamandan beri problem çözüyor
İstersen düzenli yapabiliriz