Eşler aralarında olan problemleri; Cinsel ilişkiyi sıklaştırma, iyileştirme gibi değişikliklerle çözebilirler mi? Kötü giden evlilik cinsel ilişki ile kurtarılır mı?
Cinsel ilişki, eşlerin arasında olan problemleri çözmeye yardımcı olabilir mi?
Kötü giden evlilikteki veya ilişkideki cinsellikle çözülemez, sorun saygı veya anlayış odaklı olduğu için , cinsellik sona erdiği an çiftler yine birbirine sevimsiz bakışlar atmaya başlar
Hayır yardımcı olamaz çünkü seks ile problemler farklıdır her şeyi seks bağlayanlar için belki anlık çözüm olur ama ilişki de cinsellik değil aşk ön planda olmalı zaten. İlişki sorunlarını çözmek için etkili iletişim, empati, anlayış ve işbirliği gereklidir. Profesyonel yardım almak da bir seçenek olabilir. Bir ilişki danışmanından veya terapistinden yardım alarak, çiftler arasındaki problemleri daha sağlıklı bir şekilde ele alabilir ve çözebilirsiniz. cinsel ilişki bir ilişkideki duygusal yakınlığı artırabilir, ancak temel sorunları çözmek için daha geniş bir yaklaşım gereklidir. İyi bir iletişim ve işbirliği ile çiftler, ilişkilerini güçlendirebilir ve sorunlarını daha sağlıklı bir şekilde çözebilir.
Hayır seks problem çözücü değildir ama bir erkeği iyice yorduktan sonra seks sonrası dinlenirken bir şeyleri anlatırsanız ya da isterseniz olumlu pozitif dönüşler almanız çok yüksek ihtimal özellikle şöyle üçü ya da dördü görürseniz adam o yorgunluk o rahatlık ile muhtemelen her şeye böyle Polyanna tarzında olumlu cevaplar verecektir sjjsjd
Hayır çözmez.. Sadece bir süre rafa kaldırılmış olur.. Seksten sonra kadının istediğini yapmayacak erkek olduğunu sanmıyorum.. Seksten sonra endorfin hormonu salgılandığı için iki taraf da fazlasıyla rahatlamış olur..
Hayır. Her ne kadar seks evlilik için çok önemli diyorsak da, iletişim sorunları, günlük yaşama dair sorunlar, anlaşmazlıklar ister istemez cinsel isteği olumsuz etkileyecektir. Sürekli bir çatışma içinde olduğunuz insanla sevişmeyi istemezsiniz. Ben bunu yaşadım. Cinsel isteğimi tamamen kaybettiğim zamanlar oldu, narsisist, ruh hastası, lanet olası Allah'ın belası eski karımın aptal aptal davranışları yüzünden... "Bana niye böyle davranıyor, hakedecek ne yaptım" diye düşünürken o kadınla sevişmek istemez erkek... Kaldıramaz bile...
Aralarında ki soğukluğu kapatır. Güven aşılar. Birbirine (sevgi gösteremeyenler) sevişerek severler veya seks yaparak. Bazıları için şefkat, sevgi göstergesidir.
Hala beni arzuluyor, istiyor mantığı iki tarafıda yumuşatır. Sorunlar ne kadar büyük, kötü olursa olsun. Yatağa küs girilmez. Cinsel yaşam kötü giden ilişkinin veya evliliğin herşeyin kurtarıcıdır. Yeter ki arada isteksizlik olmasın. Ne kadar çok çoğaltılırsa bir o kadar iki tarafta mutlu olur. iyi bir seks hem iyileştirici, beden ve ruh besleyicidir.
Selam.. Büyük bir sorunu anlık olarak unutturmaktan başka bı işe yaramaz.. O an için güzel ve tutkulu bir sevişme keyif verir, ve seks sonrası asıl sorunu konuşmak için de cesaret verir.. Ama o sorun seks yaparak yok sayılamaz.. Eğer öyleyse zaten çok da sorun değildir..
Seks yapmak güven vericidir ve uyandırdığımız arzunun farkında olmamızı sağlar. Son olarak, eşine zevk vererek kendimizinkine de katkıda bulunmuş oluruz: Birini mutlu edebilme gerçeği bizi zihinsel olarak da iyi duruma getirir.
Ortada bir problem varsa doğru düzgün çözülmeli konuşarak ve tartışarak. Cinsellik sadece geçiştirmek, ertelemek olur bu problemi. Ufak tefek gerginliklere belki çözüm getirir ama ciddi seviyede sıkıntılara çaresi olmaz bence.
Kısmen evet sonunda o problemi konuşmak gerekiyor ki çözüme kavuşsun seks ise buna yardımcı olup kişileri daha sakin bir moda soktuğundan çözüm kolay olur
@albatrosibo samimiyetsiz insanları sevmiyoruz neysek oyuz ama sevdiklermizin yanında gayet samimiyiz, yani çevremin çoğu oğlak ve ortak özelliğimiz bu ama ben utangacım oyuzden soğuk sanılıyorum bazen
Olamaz. Berbat bir iletişiminiz vardır ama seks yapıp düzelmesini mi bekliyorsunuz. Boşalınca yine aynı kaldığınız yerden devam edersiniz. Kesinlikle cinsellik bişeyi çözmez.
Cinsellik güçlü bir bağ oluşturur çiftlerin arasında. İlişkide kavgaları azaltabilir ya da cinsel uyumsuzluklar ya da mennuniyetsizlikler ilişkideki kavgaları artırabilir.
Olur seks her şeyin ilacı bu zamanda aşk ve sevgi onun üzerine kuruluyor bu dönemde erkek için ne kadar iyi sever o kadar vazgeçilmez olursun. Kız için de pek şey yok gerçi
Sevişirken çözer, seviştikten sonra tekrar başlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kafaya yatırmışsa biri hep ters düşünceye napsanız dikiş tutmaz.. Önce kafası ruhu ve kalbi ikna olacak. Bağlasan durmaz. Üzgünüm. Birileri doğruları söylemeli dimi