Ten uyumu furyası meydanları kasıp kavururken, bir de uyumsuzluğu var işin. Sanki ilk anda tüyler ürpermezse, kasıklar ısınmazsa, karında kelebekler uçmaz ve bedenler sıradışı bir uyum içinde raksa başlamazsa, o kişiyle havada karada suda mümkün değil birliktelik sağlanamaz gibi bir düşünce var. Fakat illaki ilk seferimizde mucizelere gebe bırakamayacağımız gibi kızı, zaman içinde tomurcuklanıp açan çiçekler de vardır.
Peki sizce, yatakta pek de uyumlu görünmeyen, pek becerikli olmayan, bir türlü uyumu yakalayamayan bir çift, aralarında istek ve çekim olması kaydıyla, zaman içinde bu uyumsuzluklarını giderebilir mi?
Çiftler arasındaki cinsel uyumsuzluk zamanla giderilebilir mi?
seks iki şekle ayrılır bence biri sevgi dolu olanı diğer tamamı ile güdüsel olan. sevgi dolu olanda değer ahlak vırrık cırrık bir ton şey önemli. ten uyumu denilen şey olmasa da oluyor bu aşamada. önemli olan karşılıklı istekler. ikincisi yani güdüsel olan herkes ne alabilirse onu kar sayıyor ten uyumu şart değil orda ki amaç birlikte rahatlamak doygunluğa ulaşmak. Gelelim ten uyumuna arkadaşlar ten uyumu çok çok çok zor bir şey yani onu bulan piyangoyu bilmiştir. Bir çoğumuz bilmiyoruz yumuşak ve güzel kokulu bir teni ten uyumumuz var sanıyoruz. Ten uyumu sipirütel bir durumdur bunun farkına varmak da yetmiyor. Herkese bol sevişmeler diliyorum:)
İyi bir cinsel yaşam çiftin birbirini dinlemesinden geçer. Bir uyumsuzluk varsa mutlaka birisi istediği Seksi yaşayamıyor demektir. Ne istediğini açıkça ifade etmeli. Yatak hayat gibi , iki tatafın da fedakarlık etmesi lazım 😎. Ten uyuşmazlığı = bullshit
Ten uyumu diye birsey yoktur. "Gezgiinn" rumuzlu arkadas zaten en dogru sekilde aciklamis. Onla bunla yatan, tabiri caiz artiga dönen bir toplumun uydurdugu kiliftir. Insan zaten olmasi gereken kisiyle, olmasi gerektigi zamanda, olmasi gereken seyleri yasarsa, böyle seyler uydurmasina gerek kalmaz. Gercekten sevebilen insan ne yüzeysel olur, o insanin dis görünüsüne bakar, nede cinselligi hayatinin merkezi yapmis sapkin insanlar gibi sözde "degisiklik"lerden bahseder, onun icin sevdigiyle yasanan hersey güzeldir, ne sıkılır mazeret üretir, ne gözleri baska birini veya birseyi arar. Seven gözüyle bakmazki, gözünü tatmin edesin.
@Citizen1 tesekkürler, bu sadece benim degil begenen kisilerinde yorumu, yani hala böyle insanlarin oldugunu görmek cok degerli. Allah kimseyi akliyla imtihan etmesin.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
282
Cevap
302
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aylardır benim sorunlarımla ilgilenen biriydi. Beni önemsedi. Sonra buluştuk. İlk bulusmada elimi tutunca çok etkilendim. Sicak ve beyaz tenliydi. Kadın ruhundan anlıyordu. Yanında o kadar iyi hissettim ki anlatamam. İslandım. Bana sarıldığında onun da şeyi şey olmuştu farkettim. Ama bunun sebebi onunla aylardır çekinmeden rahat bir şekilde dertleşebiliyor olmam mıydı, yoksa onun kadınlar hakkında tecrübeli olması mıydı bilemiyorum. Ama amacı şeftalimdi. Bunu açik açik söylemişti. Fakat hiçbir erkeğin yanında böyle şeyler hissetmemiştim. Ruhuma dokunduğu için mi etkilenmiştim yoksa ten uyumu mu ya da tecrübesinden dolayı mı öyle hissettirdi hiçbir zaman bilemicem.
Şimdi hemen biri şeftalini yerim yazmıştır diye baktım yorumlara, yokmuş:-) yaşadığın şey hem daha önce pek bir tecrüben olmadığı ve daha önceden tanımış olmaktı, bence o insan çirkin olsaydı aynı şeyi hissedermiydin acaba?
Evet çok sabır ister ama Eşinle cinsel yaşantımız berbattı Erken boşalıyordu çok ilgisizdi Yedi yıllık evliliğimde hep uğraştım konuştum çözmek için tama diyordu düzelmiyordu Geceliklerle hazırlandığım halde reddettiği Zaman'lar oldu Cübsellik yok denecek seviyeye gelmişti Ben de çok güzel ve istekli bir bayanım ister istemez bu sürede kendimi tatmin ettim bir şekilde Sonra artık bir gün oldu birşey yaptı farkında orgazm oldum o an dedim ki bir daha bunu yaşayamam sanırım Sonra onu anlattım şimdi hemen ger defasında orgazma ulaşıyorum ve bu müthiş bir şey O da benim orgazm olmama bayılıyor çığlıklar içinde kalıyorum resmen o an kendimi tutamıyorum Evliliğim yere çakılma noktasındayken şimdi göklerde uçuyoruz
@Seedorff her kadın böyle sorunlara sabır göstermesin bence benim ki düzeldi amaa Şimdi baştan çekermisin o adamı deseler bırak yılları bir saniye çekmem O zamanlar küçüktüm ve kızım için dedim
Durumunuza gerçekten çok sevindim, mutluluklar dilerim. Peki o mutluluğu yakaladiginiz an nasıl gerçekleşti anlatabilir misiniz? Ciddi anlamda soruyorum bir çok insan bu oluşumun cevabını arıyor.
@Seedorff öyle çekemem bir daha gücüm yok artık. Keşke ilkinde de gücüm olsa da bıraksaymışım. O konu düzeldi ama benden başka çok şey alıp gitti. Keşke düzgün sorunsuz biriyle evkenseydim dedim, hep benim çabamla yürüdü zaten. Beni çok yıprattı, karşımdaki insan bunun dışında da hep canımı yaktı, ona Hakkı'mı helal etmiycem. Çok anlayışsız bencil, baba parasıyla şımarmış tipsiz beceriksiz bir insan. Ona kocam demek bile gelmiyor o kadar Can'ımı yaktı ki işte neyse. Böyle bir insanla orgazma ulaşıyorum ilişki anında çok güzel ama sonra işte mutsuzluğun dibine vuruyorum artık gücümün bitriğini hissediyorum, iyi bir cünsellik evliliğin gerçekten temeli ama sevgi saygı güvenin üzerine kurulmuş bir cinsellik.. Hata yaptı güvenimi kaybettim ona Kızdı bağırdı tokat attı saygımı kaybettim Hep sabrettim hataları için, hep hata etti giderek sevgim de bitti Çık uzun oldu ama kusura bakma ama benim değer verdiğim herşey elimden gitti. Şimdi sadece cünsellik var elimde onu muhteşem yaşıyoruz işte
@Seedorff erken boşalmayı çözdü. Önceden hemen boşalırdı ben de hiçbirşey anlamazdım, ben orgazm olamadığım İçin tekrar isterdim o da yok derdi. O yüzden rahatlayamadığım için hep bir istekle dolaşıyordum ve bir şekilde kendi kendimi tatmin ediyordum Şimdi daha sık yapmaya başlayınca daha geç boşalmaya başladı O uzun yaptıkça ben o orgazma geldiğimi anlamaya başladım ve boşalma diyorum o da ben gelene kadar daha az zevk aldığı pozisyonlarda devam ediyor geciktiriyor kendini Ben daha sonra hem yapıp hem eliyle g noktasını uyarmasını istiyorum ondan sonra nasıl tarif ediyim çok güzel bir duygu geliyo saniyeler sürüyor ama muhteşem oluyo Hani diyorlar ya kadın boşalınca su gelmez diye ben de öyle sanırdım ama geliyo her orgazmım da değil ama bir keresinde çok şiddetli oldu su aktığını hissettim çarşaf felan battı yani suyla Birisinde bacaklarıma titreme geldi tutamıyorum hiçbiryerime hakim olamıyorum bir süre Farklı farklı çok defa yaşadım yani
@Dikeylimit007 arkadaşa anlattım ama size ekstra söyleyebileceğim denemek bıkmadan Bir de kadın bedeninde zevk noktaları birçok yere dağılmış Erkekte büyük oranda tek bir bölgede O yüzden ön sevişme gerçekten önemli kadın için o noktaları uyarmak ya da hangi noktalarından zevk alıyor bulmak gerek Bir de istekli bir bayan olcak yoksa istemeyen bir insanın sanmam orgazma ulaşacağını sadece ilişkinin zevkini alır ama Orgazm şart mı değil tabi ki uzun süren bir ilişki de kadını bir orgazm kadar rahatlatır ve gevşetir tatmin eder Ama ikisi de çok çok farklı zevkler yani Şimdi ben de bazen orgazma ulaşamadığım Zaman oluyo ama çok nadir Yaptıklarımızı aynen yapıyoruz gene de olmuyo mesela o Zaman anlayınca biliyorum gelemeyeceğimi bırak diyorum eşime sen boşal mesela bu da on ilişki de ancak bir defa felan oluyodur O da genellikle konsantre olamadığım yorgun ve uykusuz günümde felan oluyo
@Seedorff duyguyla olsa daha güzel olurdu tabi ki ama ben de anlamıyorum yıllar sonra yaşadım işte artık birşeyleri sorgulamayı bırakalı da çok oluyor... Özel olmaz gerekeni yazdım. Sonuçta burası cinsel başlığı altında açılmış. Bunları yazmazdım aslında çünkü aklı uçkurundan az çalışan çok insan var Ama bu konu da sıkıntı yaşayan kadın veya evliler çok fazla en azından onlar için belki birileri sorunlarını çözebilir
@Seedorff kocam sayılmaz değil kocam tabi ki.. En azından çocuğumun babası onun bağı var aramızda.. Düşününce çok sebep var ama düşününce ondan da çok acı var... Öyle işte.. Bir de ben eşimle kimseyle sevgili olmadan kimseyle en ufak birşey yaşamadan evlendim. Ve namus kavramı benim için önemli bir daha başka bir insanı düşünemedim yani Boşanmaya çok sebebim var dı ama boşanma sonrası yaşayacaklarıma da hiç gücüm kalmamıştı
Hayat işte kimine küçük okyanus kimine büyük dere veriyor. Güçlü olan gücünü tüketiyor ama sonunda istediğini bir nebze alıyor. İstekli ve seksi bir kadın olabilirsin ama bu özverini daha değerli kıymetli insanlarla paylaşabilirsin. Nihayetinde çocuğunun babası. Haklısın.
@Seedorff 😂 Bu söylediğin imkansız Duygusuz demedim ki ben siz dediniz Bazı konularda evet gitti duygularım Ben ne yaşadığımı gayet iyi biliyorum İdrar değil idrar kadar zaten olamaz o su miktarı ama çarşafa geçecek kadar da çok oldu zaten o da bir defa oldu öyle fışkırma değil zaten aktı çarşafa yani Onun dışında insan çişini yaptığının anlar yani o durumda çiş mi yapılır pes😂 Ben anlattığım gibi yani Sordunuz söyledim
Yazdıklarınızın hepsini okudum. görüş sahibi, hepsinde haklı ve doğruluk üzere ilerlemiş, hem acı hem zor çok zor zamanlarınız geçmiş ve bu durumların sizi farklı hallere sevketmesine rağmen siz dik durusunuzla olgunluk kazanmissiniz umid ederim ki yarinlariniz dununuzden daha iyi olur. Yazilariniz için çok cok teşekkür ederim. Siz normali yazarken özele çağıran arkadasinda amacı belli ve yasadiklarinizi tiye aliyor görünerek ne denli seviyesiz bir ergen ve ne denli saygısız ciddiyetsiz bir insan olusuda gözümden kaçmadı, siz özele gecseydiniz bu şekilde davranır mıydı bilemiyorum belki hazimsizliklikta var. Ne diyeyim işte bu sitenin çok bilinenleri.
Senin gibi duyar kasan erkekleri o kadar aciz görüyorum ki. Neyse savunma yapmak zorunda değilim. Onları direkt bana söylemeliydin ama akledemedin delikanlı duyarlı erkek.
@Dikeylimit007 sorun değil Bunları kesinlikle burda anlatmazdım Cinsellik başlığı altında başka sorumlarımı da dile getirdim çünkü tahmin ediyorum ki böyle sorun yaşayan ve boşanamayan evli çift çoktur ve çözemeyen.. Herşeyi açık açık yazdım bilerek ki doğru anlaşılsın herşey Sorunlara rağmen çözülebileceği anlaşılsın Keşke bana da böyle yardımcı olacak bir ablam yakınım olsaydı da hemen çözülseydi En azından yıpranmazdım bu kadar Teşekür ediyorum
Evet duyarlılığınız gereği ve insanlara yardımcı olma gayesi ile açık net olarak yazdığınızı biliyor ve sizi tebrik ediyorum. Bir çok kişi bir çok konuda önünde ona rehber olacak insanlar olmadığı için büyük hayati sıkıntılar yaşıyor bazıları da büyük yanlışlar yaşıyor. Takdir ve teşekkür ediyorum keşke herkes sizin gibi olsa, ama insanların büyük kesimi başına dert sıkıntı gelmeden dünyadaki sorunları gülünecek ve bilmeden hakkında ileri geri gereksiz fikir ortaya atılacak durumlar olarak değerlendiriyor ki zaten bu durumlarda ilgili şahısların, vizyonunun ve kişiliğinin ölçüsünü gösteriyor. Tekrar teşekkürler. :-)
Ten uyumunu yaratan kendinizsiniz ten uyumu felan diye bişe yok ten tendir bişe hissettiğin adama ya da kadına yatakta odun gibi olursan tenin uyum sağlamaz tabi git gidede ilişkin biter bir evlilikte önemli olan ya da bir ilişkide önemli olan sevgi saygı para ve seks tir herşeyi geçtim seks siz bir ilişki düşünemiyorum olmaz (evlilikte). Yahu kadın adamı heycanlandırsa gerekirse çıplak karşıla işten geldiğinde tüm fantazilere açık ol o sana yapmıyorsa sen ona alıştır yap değişik tadlar ver adama ben öyle ateşli ve herşeye açık gözü dönmüş bir kadına bir erkeğin teninim uyum sağlamicağını düşünemiyorum kadında bitiyor herşey aslında ama aklını kullanana başım ağrıyor dersen adama adam da gider başkasınaaaa
Bundan dolayıdırki sadece evlendiğinde dokunun diyor inancımız. Başka tenleri tadınca evlendiğinde evlendiğin kişinin teni öncekilerden daha hoş olmazsa sorunlar çıkar. Fakat helalin için ve Allah için sabr edersen ve sadece Evlendiğinle ilişkiye girersen İlk ve Tek deneyimin olduğu için Sana mükemmel ötesi gelir. Ne başka tenler nede başka insanlar aklına girebilir helalinden başka... Yani tek sorun evlenmeden önce ilişkiye girmiş olman
Burdaki insanların %95inin bu konuda bir kaygısı olmadığı için düzinelerce insanla ilişkiye girmiş insanlar ve ona göre yorum yapıp kalanların aklını bulandırıyorlar. Benim gibi bir şey bilmeyen bakirler de panikliyor 😂
Bu aslında geçen zamanın nasıl tedaVi edildiği ile alakalı bir durum.. Çiftler ciddi anlamda bunun farkındalarsa, ayrılmak yerine çözüm aramak telaşındaysa ve farklı alternatifler arıyorlarsa Ne istediklerini bir birlerine iletebiliyorlarsa zamanla ortadan kalkabilecek bir sorun.. Ama bunu başaran çok az İnsan olduğunu düşünüyorum..
Uyum muyum yok sevmiyorum bendr farklı bir konu söz konusu kaçırılmak istiyorum ama beni çok seven birinin kaçırmasını ve bana zorla sahip olmasını hemde çok istiyorum biliyorum tuhaf kötü kötü yorumlat yapmayın 🙄🙄
Bence uyuşabilir zamanla zaten ten uyumu dediğin ilk ilişkide daha çok işe yarıyor ilk seks de çanlar çalar nefesler kesilir devam ettikçe diğerlerinde o ilk seks ten aldığın haz değişir evet yine çok zevk alırsın yine heyecanlanırsın ama ilk olanki gibi olmaz
Ten uyumu uğraşıp çalışılarak ortaya çıkarılabilecek bir olgu değil, çünkü ten uyumu ya vardır ya da yoktur. Ten uyumu varsa o kişiden asla vazgeçemezsin, onu unutamazsın, arzulamadan duramazsın ve karşı koyamazsın.
Bazen kadında bazen erkekte bitiyor iş. Yeni boşanmış partnerimle 1 aydır seks yapıyoruz ilk 2 sekste boşalmadan 1 saat devam etmeme rağmen boşalmadı. Sonra keşfettim onu ve ona göre davrandım yanına gelince ıslanıyorum diyor şırıl şırıl akıyor evliyken ıslanma sorunu nedeniyle doktora gittiğini söylemişti. Nitelikli seks ten, kafa ve çekim üçgeniyle oluşuyor sanırım. :))
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaaa bana yardimci olur musunuz? 2 yıllık bir iliskim var. sevgilim benden önce barda çalıştiğı için sürekli kızlarla birlikte bir yaşantısı vardı. ben hayatına girince barıda o hayatida bıraktı ve 2 yıldan beri hiçbir kızla birşey yasamadi. zaten hayatinda ben vardım.2 yıldan beri benimlede oyle bsyler yasamadi yani yaşamadık. bu gün benden çıplak foto istedi. 2 yıldır kimseye yan gözle bile bakmadım sana ihanet olmasın diye 2 yıldır işimi elimle hallettim. ama bu gün çok kötüyüm patlamak üzereyim. sevgiline yardımcı ol ve foto at dedi. Bende atmak istemedim atmadim. çıplak foto atmadim diye tartistik kavga ettik ve konusmayi kestik. Napacam ben 😔😔
Ten uyumu öyle bir illettir ki, ya vardır ya da yoktur. Sonradan kazanılabilen bir şey değildir asla. İlk 3 saniyede var mı yok mu anlarsın, yoksa şayet aradan 30 yıl da geçse yakalayamazsın o uyumu.
Ten uyumu yalan ya Şöyle zaten o çekimi karşıdan anlarsın o kişiyi isteyip istemediğini erkek sekste iyiyse kadında istekliyse olur yani Zaten zamanla daha iyi sevişiyorsun tanıdıkça o bedeni İlki keyifli olmuyor pek Benim açımdan böyle
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ten uyumu çok önemli ben eşimle aramızda ten uyumu olmadığına inanıyorum çünkü hiç heyecanlanmıyorum bana dokunduğunda sevgiliyken de böyleydi ama ilerde değişir bu uyum demiştim ama olmuyor değişmiyor neyse o birde sevişemiyorum o yüzden canım hiç istemiyor ten uyumu olmadığı için.
Sonradan uyuşulabilir , ten uyumu diye bir şey YOKTUR. Birbirinden hoşlanan bir çift zamanla birbirlerinin bedenini keşfettikçe seksi daha güzel yaşayabilirler. Yani neymiş TEN UYUMU diye bir şey yokmuş birbirini seven ve öğrenmeye açık çiftler varmış.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben ten uyumu denilen zımbırtıya inanmıyorum ben iki kişinin kafalarının birbirine olan uyumuna inanıyorum. hayata aynı pencereden bakıp Gördüğünüz manzarada da birbirinizi bulabiliyorsanız sorun yoktur
Esler birbirini seviyorsa cozulmeyecek sorun yok. Erkek kadina baslangicta sakin ve anlayisli yaklasirsa kadinda kendini erkegine teslim edebiliyosa hicbi sorun cikmaz ne kadar cok antreman o kadar iyi takim oyunu ortaya cikarir baslarda biraz sorun olur ama vucutlarimizi tanidikca hersey mukemmellesir bencil olmamak cok onemli bu konuda
Ten uyumu denen şey öyle harika bir şeyki... Tarif edilmez yaşanır. eşinle ya da sevgilinle en şiddetli tartışmayı bile yapsan hemen arkasından çılgınlar gibi sevişirsin. Dokununca başka bir aleme geçersin. Onu hayal edersin sürekli... Her seferinde ayrı bir zevk alırsın. Eğer ki cinsel uyumu olmayan bir çift bu konuda istekli ise gayretli olursa bence mesafe kaydedebilirler
yatakta saygı , formül bu kesinlikle , ülkemizde ters ilişki , erkeğin boşalması, yeterince temiz olmayan erkek bedeni gibi bazı nedenler kadın cinsini seksten soğutur, kadını tanımak, isteklerine saygı duymak ve karşılıklı konuşarak ikinizinde zevk aldığı pozisyonları anlamanız gerekli , 20 yıl tu kaka olarak anlatılan bir şeyi kadına aslında kötü olmadığını anlatmak , göstermek ve sabretmek gerekir , tabiki değişecek ve uyumu sağlayacaksınız
Hayir bu dusunce yanls o birliktelik saglanir cinsel iliskide olur fakat ten uyumu oldgu kadar bir zevk alamazsn... Bu ucu bucagi acik bir derya deniz.. Uyum daha snradan saglanirmi bilemem ama ustu degisik fantazilerle ve partnerlerin birbirini daha iyi tanimasyla saglanabilir
Bence de iki tarafın isteğine bağlı eğer olamıyorsa hala ve büyük sorunlar varsa bunlara alışmak yerine (bazı büyüklerimiz gibi) olayı daha iyi bir şekilde çözebiliriz çok daha geç olmadan bağlanmadan ve işler daha da ilerlemeden ama bu yine de çiftlerin kararına bağlı..
Ten uyumu tamamen arzuları karsilamak ve tatmin olmakla ilgili. Yani erkeğin erkek kadının kadın gibi olması lazim. Yakışıklı yağız bir erkek ve düzgün hatlara sahip çekici bir kadın göz den baslanali insan tatmin olmaya. Bunlar yoksa ten uyumu basligina çarpı atıp. Aşk sevgi bağlılık mutluluk huzur başlıklarına odaklanin
Giderilebilir. zamanla ne olacağını kimse bilemez yaşamadan kimse konuşmasın. Erkekten nefret eden ama zamanla o erkeği deli gibi isteyen nice kadınlar gördük
Ben her şeyin öğrenilebileceğine inanıyorum... Ancak çekim ayrı bir olay.. O olmazsa olmaz.. Bir de yataktaki uyum yakalanabilir. Hayattaki uyum önemli olan. Not: Bu soru ne zaman tedavülden kalkacak? Bilen var mı?
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk evlendiğimiz zamanlarda bizde de uyumsuzlum vardı. 2 ay sonra ikiz bebişlerime hamile kalınca önce normal olarak daha da bir yakınlaşma oldu. Sonra eşim bana alıştı cinsel uyum oldu
bence zamanla insanlar birbirlerinin isteklerini ve neyden zevk aldıklarını kavrayabiliyorlar fakat zaten uyumlu olup o uyumu artırmak varken uyumsuz olduğum biriyle ilişki yaşamaya çalışır mıydım bilmiyorum
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sorunum ten uyumsuzluğuda değil heralde çünkü bazen çok ateşli bir şekilde ilişki olabiliyor. Ama bazen de hiç olsun istemiyorum eşimi seviyorum hatta beğeniyorum da ama iş cinselliğe ilerleyince bir isteksizlik oluyor bende neden bilmiyorum hele Öpüşmekten hiç hoşlanmıyorum oda bu durumu farkedyor sanırım artık nasıl bir çare bulmam lazım bilmiyorum
Zor ama bazıları başara bilir ben de öyleyim 5 yıldır evliyim eskisi gibi değilim beni etkilemiyor. Hoşuma gitmiyor eskisi gibi bu yüzden internetten film falan izliyoruz beraber sonra onu hissetmem daha kolay oluyor. Herşey yolunda oluyor buda beni rahatsız ediyor ama başka yapabilecegim birşey olacağını düşünmüyorum
Film seyredip haz alıp sevişmeye başlıyorsanız, yaşınıza baktığımda doygunluk var sanki aranızda, cinselliği amaç olarak görmüyorsunuz değilmi artık? Gençsiniz fantezi zenginliği yaşayıp renklendirmeniz lazım
5 yıl olmuş evleneli. Daha gençsiniz. Erken yaşta evlenmişsiniz. Cinsel doyum insan hayatının önemli bir parçasıdır. Bunu kabul etmeseniz de böyle. Şimdiden bunu rutine bindirip, zevk alamama notlkasına getirirseniz, ileride sıkıntı yaşarsınız. Özellikle çocuk olduktan sonra. Sana tavsiyem, buna bir çözüm bulmanızdır...
@Rakine şu an iyiyiZ çözdük sayılır aslında tek sorun güvensizlik ona guvenmeyerek bir başkasını düşündüğünu düşünmek insanı cinsellik yönünden de etkiliyor şuanda çocukk var4yasinda
Evet. Güvensizlik önemli bir sorun. Ama tahminimce eşinin şeks konusunda başkalarına (porno izleme veya etrafa) bakması, başkasını düşündüğü anlamına gelmez. Bu onun daha renkli bir cinsel hayat istediği anlamına gelir. Eşinle konuşun. Seks esnasında, onu açık olmaya it. Bir çok çift, eşinden çekindiği için kafasındakileri söylemez. Onu bu konuda rahatlatman lazım. İçinden ne geçiyorsa söylesin. Onu hic bir şekilde yargılamayacağın güvenini vermelisin... Yatakta ayıp olmaz...
Gıderemez maalesef, cınsellık olmadan devam ettırebılırlerse ılışkıyı tabııkı olur ozaman. ama erkek aldatacaktır bu seferde ya da kız. Bır muddet sonra sıkıcı olucak ıstekler elbet yukselecek
Giderilir yalniz oyle bir zamandayiz ki hersey cinselik olmus kadin erkegin penisini begenmiyor bosuyor erkek kadinin vajina sini begenmiyor bosuyor soguyorlar ws ws halbuki bir birlerinin hoslandiklari taraflar dan bir birlerini sevseler en guzeli olacak
Ten uyumsuzlugu tam olarak nasil tarif edilebilirki uyum saglamak icin oncelikle iliski sart ve uyumu kademe kademe birbirimize adapte etmek gerekli yasaya yasaya uyumsuzluk degilde hani birbir isteklerimizi karsilamamak desek daha mantikli olur onun icin bu olayi yasayarak ve ne istedigimizi soyleyerek cozebilecegimizi zannediyorum ne istedigimizi ve neler yapabiliecegimizi gormemiz lazim
Yani herkes gideremez önemli olan karşındakinin ne istediğini bilmektir yani senin sevdiğin bir şeyi sevmediği hâlde seni mutlu etmek için yapar 1-2-3 ama ne bilim o da sıkılır daha istemez bu sefer sen zevk alamazsın bazı şeylerden zevk almamayı öğrenmen gerekecek vs. Ama sanmıyorum belli de olmaz
Sanmıyorum hemde hiç. Ten le sevişiyorsun sonuçta uyum olmazsa nasıl olacak bu iş diye sorarım. Adını duyduğunda bile o raksı hissetmeli insan yoksa cıkkksss yani
hadi şimdi hiç seks yapmadan evlendin. ama tenin uymadı. boşanıcak mısınız, seks mi yapmıcaksınız. Her evlenenin teni de uymuyodur heralde. yani mike mike o ten uyumu olacak zamanla (:
Ten uyumu karşı cinse ilgisi olan herkeste vardır. Bir kadın erkeğe istek arzu duyuyorsa erkek kadına arzu duyuyorsa gerisi neden olmasın. Arzu duymuyorum diyen çiftler aile danışmanlık ve psikiyatra başvurabilir.
Evet zamanla giderilebilir zamanla cinsel uyumsuzluk birbirlerini tanıyarak ilerlerse ortada bir uyumsuzsuzluk kalmayacaktır birde ilişki esnasında birbirlerinin isteklerine doğru yanıtları verirlerse çok daha güzel vakit geçireceklerdir.
Sorun sadece yatakta uyumu yakalamaksa giderilebilir. Ama ilk öpüşmede o isteği, tutkuyu, tüylerin ürpermesini yaşamıyorsan oradan tutkulu bir ilişki çıkmaz. Haliyle o saatten sonra yatakta uyum olsa ne olur, olmasa ne olur. Ben soğurum, devamını getirmem şahsen.
Evlenmeden önce ilişkiye girmeyen ve bunu bilmeyenler ne yapacak sen bu konuda rahatsın hadi söylediğine göre diğer grup evlendi ama uymadı hadi ayrılalım diyecek
@Onrevr Tensel uyumu anlamak için ilişkiye girmek gerekmiyor. El ele tutuştuğunda, dokunduğunda, sarıldığında, öpüştüğünde de anlarsın o çekimin, elektriğin olup olmadığını. Cinsel uyum da konuşarak, birbirinin beklentilerini karşılıklı olarak karşılamaya çalışarak çözülebilecek bir şey.
Yani önemli olan cinsellik değil, aradaki o çekimin, tutkunun, enerjinin var olması. Geri kalan kısmı iletişim ile hallolabilir. Yorumumda da aynı şeyi söylüyorum zaten. Siz yanlış anladınız herhalde.
@Onrevr Ben de deneyimlerime dayanarak söylüyorum. Tutku canlı tutulmazsa zamanla kaybolan bir şey zaten. Emek vermedikçe hiç bir şey sonsuza kadar sürmez, zamanla ölür.
@Onrevr İki tarafın da eş oranda emek harcaması lazım. Çoğu zaman sadece tek taraf özen gösterdiği için bir yerden sonra heyecan alışkanlığa dönüyor. Konuşmak, bu konularda konuşabilmek, tartışabilmek, beklentiler konusunda açık olmak ve en önemlisi monotonluktan kaçınmak gerekiyor bana göre. Siz evliyseniz daha iyi bilirsiniz tabii ki. Benim en uzun ilişkim 4 sene sürdü. Farklı sebeplerle bitti.
@Onrevr İnternette araştırabilirsiniz. Yaşça benden daha büyüksünüz. Daha çok hayat tecrübeniz vardır diye tahmin ediyorum. Ayrıca monotonluktan nasıl kaçarım diye düşünüyorsanız eğer bu sizin yeteri kadar cesur olmadığınızı gösterir bence. Yataktan yatağa seks olmaz. O kadar diyeyim. Farklı koşulları, mekanları, fantezileri değerlendirin. İyi geceler.
en az 5 cm olmalı boy uzadıkça pozisyon zenginliği azalır çok kısa olmamak kaydıyla kız ne kadar kısa olursa pozisyona girmesi kolay olur erkek daha az yorulur kızı istediği gibi evirip çevirir
En sonda ki cümleye istinaden cevap veriyorum.. Aralarında istek ve çekim varsa, zaten büyük ihtmalle bir hoşlanma ya da sevgi de vardır. Ve uyum olmaması da imkansız, bana göre.
Zorla güzellik olmayacağı gibi bunu da ilerletmek bence zaman kaybı. Olmuyorsa olmuyordur. Tabi ki bunun bir alt yapısını iyi anlayıp ardından dediğim gibi yolları ayırmak 2 taraf için de çok doğru olacaktır.
Ya zaten ilkin öpüşmekte bile sıkıntı yaşıuor insanlar dudaklar birbirini tutmuyor rahat olmuyor falan. Sonradan tenleriniz alışıyor vücut tamamen alışıyor
Şimdi bu olay biraz tecrübe odaklı bir durum. Çiftlerden bir taraf iyi öbür taraf acemi ise sorun var demektir. İki tarafta iyiyse zaten ten uyumu oluşuyor. Genelde yeni evlenen çiftlerde bu sorun ön plana çıkarken bazı çiftlerin zamanla bu sorunu giderdikleri görülürken bazılarınında bir birlerinden tatmin olmadıkları toplum içinde var olan bir sorundur.
Psikolojik yani insan isterse sıcak soğuk hissini kaldırıyor beynini kullanırsan her şey aşılır tabi önce istemek lazım. Uğraşmak istemeyen gerçekten sevmeyen birine başkasını bulmak daha kolay geldiği için ten uyumu vs diyip gidiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maalesef aşılmaz bir sorun kendimden biliyorum. Ne bilim onunla zaman geçirmekten mutlusun gezme tozma bir kadeh şarap içmekten vs vs keyif alıyorsun ama seks esnasında o zevki yaşayamıyorsun
En İyi Cevaplar