Cinsel Yaşam Evlilikte sorunlar cinsellikle mi çözülür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Mesela kavga edildiğinde sorun yatakta mı çözülüyor? Ve bu uzun vadede ilişkiye zarar verir mi? Evlilikte sorunlar cinsellikle mi çözülür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır sadece halının altına süpür konuşarak çözmek lazım ki sonradan patlamasın 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Genelde evliliğin başında evet bu olabiliyor, yani tartismalar çözüme ulaşmadan seksle halı altına supurulebiliyor, ama uzun vadede hepsi tekrar karsisina çıkıyordur 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bi saksofonun halledemeyeceği sorun yoktur herhalde, yani bi karım olsaydı muhtemelen böyle çözerdik 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellik çözmez halının altına attığın tozlar gibi üzerini kapatmış olursun 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Yok kavga edince genelde yataklar ayrılır ama öylede çözen vardır herhalde 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok ama kısa süreliğine olabilir 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Uzun vadede evet konularak çözülmeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır sadece halının altına süpür konuşarak çözmek lazım ki sonradan patlamasın
Genelde evliliğin başında evet bu olabiliyor, yani tartismalar çözüme ulaşmadan seksle halı altına supurulebiliyor, ama uzun vadede hepsi tekrar karsisina çıkıyordur
Bi saksofonun halledemeyeceği sorun yoktur herhalde, yani bi karım olsaydı muhtemelen böyle çözerdik
Cinsellik çözmez halının altına attığın tozlar gibi üzerini kapatmış olursun
Yok kavga edince genelde yataklar ayrılır ama öylede çözen vardır herhalde
Yok ama kısa süreliğine olabilir
Aşkla sevgiyle ve seksle çözülür
Hayır evlilikte sorunlar çözülmez
Uzun vadede evet konularak çözülmeli
Zanetmiyorum
iletişimle çözülür yatakta sadece ertelenir
evet ben o şekilde çözüyorum genelde