Merhaba ben 2 senelik evliyim. Eşimle 10 senedir birlikteydik. Daha önce eşimle birbirimizi aşırı özlerdik, ayrı şehirde olduğumuz için ayda bir buluşurduk ama yakınlaşırdık birbirimizi arzuluyorduk. Ne olduysa evlendiğimizde oldu. Eşim evlendikten 5-6 ay sonra benimle birlikte olmayı istememeye başladı. Başlarda ben ısrarcı oluyordum belli bir süre geçtikten sonra ama 2 hafta ,20 gün 1 ay derken artık git gide beraber olma aramız açıldı. Ben bu sorunu hep dile getirdim, beni arzulamıyor musun diye sordum, beni çekici bulmuyor musun diye sordum ama hep hayır bulıuorum diye sordu. Eşimin cinsellikte beden olarak hiçbir problemi yok, ama yanaşmıyor. En son çok büyük kavga ettik Mayıs ayında. Oturduk konuştuk, çözdüğümüze inanmıştım bir süre iyiydi her hafta beraber oluyorduk. Bakın ben her gün de demiyorum her hafta diyorum çünkü haftada bir olsa bile kabulüm. Ama bu sefer yine 25 gündür beraber olmuyoruz. Ve ben bunu bi kez söyledim umursamadı. Dün de gece uyumadan önce ona böyle evlilik yürümez bilgin olsun dedim ama o sadece haklısın dedi. Öyle söylediğinde de sinirlerim bozuldu. Beraber olmak zorunda değiliz ama insan sarılır öper eşini. Sevgi gösterir ben 28 yaşındayım, o 29. Daha çok genciz çocuğumuz yok. Aşk sevgi tutku bunlar çok önemli şeyler. Bana sadece haklısın dediği için bende çıldırdım, o da bana senin gece gece kudurukluğunda uğraşıyoruz dedi. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Kadınlık gururumu ezdi attı. Bende sinirlenip onun erkekliğine laf ettim. Sen böyle yapıp seni aldatayım istiyorsun dedim, sadece canını yakmak için. Ama o çıldırdı ve kavga ettik. Sonra sakinleşip oturduk, ağladı. Ama ben bişey yapmadım arkamı dönüp uyudum. Gerçekten bir girdabın içinde kaldım. Ona hissiz ruhsuz sevgisizn bana bir parça ilgi göstermiyorsun dedim. Normalde eşimle birbirimize çok şefkat besliyoruz. Beraber vakit geçirmekten çok hoşlanıyoruz ama tek sorunumuz bu. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum eşime terapiste gidelim dedim ama istemiyor. Ne yapmam lazım?
1 yılDurduk yere böyle böyle bir sorun olmaz. Mutlaka eşinin ya birini özlediğini ya da farklı birileriyle konuştuğunu düşünüyorum. Bütün çabana rağmen hala böyleyse dediğim gibi bir şey var mutlaka. Hele ki öylesine ağır ve gurur kırıcı kelimeler kullanması sana karşı sevgisinin azaldığının göstergesidir bana karşı. Kuduruklugun ile uğraşıyoruz çok ağır bi kelime. Sana tavsiyem, bu sürede kendi ihtiyaçlarını kendi kendine gider ve sakin eşine bu konuda teklif etme. Yanaşma öpmeye kalkma cilve yapma. Belki bir süre takip et ondan sana herhangi bir yanaşma ve istek yoksa boşanmanı tavsiye ediyorum. Cinsellik olmadan eşin ile güzel vakit geçirmeden öpüp koklamaya evlilik olmaz.
04 Yorumla- 1 yıl
Öpüp koklama olmadan*
- 1 yıl
Birde aklıma şu geldi eşin belkide gizli gay olabilir. Bu çok rastlanan bir durum. Neden evlendi diyeceksin. Kendisini gizlemek için.
Soran1 yıl10 senedir beraberiz ve evlenmeden önce durum böyle değildi. Çok ısrarcıydı
- 1 yıl
Onun açısından bir sorun olabilir mi?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlilikte bu gibi sorunlar birçok ailede var... kimisi beklentilerini yüksek tuttuğu için ilişkiden zevk alamadığı için devamını getirmek istemiyor kimi fiziksel olarak hoşlanmadığı için kimiside kendi kişisel problemlerinden dolayı isteksiz.. tek sorununuz buysa evliliğinize yazık etmeyin elbette ama bununda çözüme ulaşması şart... sonuçta seninde ihtiyaçların var ve bu ihtiyacı eşinin karşılaması lazım..
00 Yorumla
1 yılEşinde, sebebi seninle ilgili olan ama sana anlatmadığı, anlatamadığı bir sebep var. Bu çok net. O sebebi ağzından almaya çalış derim. Bir ihtimal de, p*rno merakının ilişki isteğini sıfıra indirmesi olabilir. Ayrıca bir ihtimal de eşinin cinselliğe düşkün olmaması diyeceğim ama bahsettiğin süreler çok uzun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMuhtemel eşin mastürbasyon. yapıyor ve öyle tatmin oluyor senin isteğini ihtiyacını da umursamıyor hayattaki öncelikleri sen olmuyorsun. Bir erkek karısını 25 gün tatmin etmezse başına gelecek her şeye de açık kapı bırakmış olur ve şikayet eedemez boşuna efelenmesin erkekliğini yatakta göstersin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Erkelerin seks istememsi nedenleri arasında en önemlisi başka bir kadına aşık olması bu uzaktan bile olabilir sürekli onu düşünüp maastuerbasyon yapar. ya da cinsel tercinde erkekler var telefon bilgidsyar karıştırm erkek fotoso erkek sitesi vs var mı. normalde sevmeyen bir erek bile 10 güne istekli olur boşalmak ister
16 Yorumla
Soran1 yılBaşka bir kadına aşık olması mümkün değil. Eşim sanayici. Dışarı çıkmadı etmesi yok. Tüm sosyal medya hesapları bende açık. 10 senedir beraberiz. Bazen gece uyurken telefonunu açıp kurcalarım bakarım hiçbir şey yok
1 yılÇok haklısın , böyle erkekmi olur.. kavgadads haklısın.. ben bile 1 hafta biriyle olmasam kafayı yiyom Allah'tan elimin altında bir dul varda onla oluyom.. ben 40-50 dakka sevişip yalamadan onu kivrandirmadan içine girmem.. off ya elinin altında değerini bilmoyoo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılona biraz kaybetme korkusu yaşatmalısın.. kavgada söylediğin gibi başasıyla olabilmek sinyalini vermelisin.. yap demiyorum yalnış anlama.. ama biraz bunun olabilceğine dair bir emare göstermelisin.. haketlensin..
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl emareler bunlar?
- 1 yıl
giyim kuşamda daha cesur olmak.. dışarıda beğenildiğini ilgi gördüğünü hissettirmek.. gibi küçük şeyler ve oyunlar düşün..
- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yıl25 gün birlikte olmadan hiçbir erkek duramaz. Kesinlikle sorun var. Yakın çevremde de buna benzer vakalar vardı hiçbirinin sonu hayırlı bitmedi. Altından ya sağlık sorunu çıktı ya aldatma ya da psikolojik sıkıntılar. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bedenen bir sorunu olabilir
Seni istemiyor olabilir
Ya da en kötüsü kadınlardan hoşlanmıyor olabilir
Evliliğin ilk zamanları nasıldı
Nasıl devam etti
Seni seviyor mu04 Yorumla
Soran1 yılEşim çok işkolik ve önceliği para. İnsanlar yaşamak için çalışırken o çalışmak için yaşıyor. En güzel yıllarımızı canım canım hırslarına kurban ediyor. En sevdiği şey işten sonra gelip anime izlemek. Aslında çok iyidir, çok tatlıdır benim eşim. Dünyanın en saygılı en iyi insanıdır. Ama bizi bu girdaba sokanda kendisi. Çok üzülüyorum artık dayanamıyorum. İki güzel kelime duymak, bazen sebepsizce bana sarılıp öpmesini istemekle boğuluyorum. şu an bunları yazarken ağlıyorum çıkış yolumda yok. Boşan diyen insanlar var. Boşanmak istemiyorum eşimi seviyorum çünkü. Gerçekten iki güler yüze hemen tav olurum.
Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Bi erkeğin görevi her şeyden önce karısını memnun etmektir. Bunu da yapmayacaksa ona erkek demem. Sen onu aldatsan hakkındır yani kadın aç bırakılmaz
00 Yorumla
1 yılSorun acaba gerçekten isteksizlik mi?
böyle durumlarda insanlar aldatıyor işte sorunu çözemezsen ya sende aldatacaksın ya da ayrılcaksın ikisinden biri seçiminiz olcak.00 Yorumla
1 yıl"Sen böyle yapıp seni aldatayım istiyorsun"
Eğer fantezi yapmıyorsun, aldatman zaten iki mesaja bakıyor...
Üzücü.04 Yorumla
Soran1 yılBende okuyup araştıran biriyim. Evliliğimde yaşanan yeni bir problem değil bu. Ben araştırırken sebep olacakları tabi ki okudum , gördüm. Eşimi aldatmak istesem aldatırdım. Burada bunu söylemem sadece o an ki sinirim ve ona bazı şeyleri farkettirebilmek.
- 1 yıl
Yani okumadan önce aklına hiç gelmedi (Y)
Soran1 yılBu problemi ilk yaşadığımız zaman 5-6 aylık evliydim. Ve 5-6 aylık evli insanın aklına aldatmak gelmez, sorunu nasıl çözebilirim gelir. Eşimi sevmesem belki bir çözüm bulurum diye bu kadar çırpınmam kendimi üzmem
- 1 yıl
Ben sana ilk yaşadığın zamanı sormadım. Aldatma ihtimalini okumadan önceki zamanı sordum.
Ki tekrar söylüyorum, fantezi değilse zaten varacağı sonuç bu.
İçin rahat edecekse eğer çift taraflı görünüyor sonuç.
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. stres, kaygı , iş problemleri varsa olabilir bunlar zamana bırak bir süre sonra düzelecektir
00 Yorumla
1 yılTatile gitmeyi dene istemezse sen biraz uzaklaş evden faydalı olur kanaatindeyim...
Durumunuza üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet iyi bir es olabiliyor ama cinsellige duyarsiz kalininca sinir ofke vs seylerin olusmaya basliyor. Cozum de ya bosancan ki duzen bozmaya gerek yok diceksin.. aynisindan bizdede var ogrenilmis caresizlik 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Merhaba. Durumunuz gerçekten de ciddi bir kriz. Bir psikolog olarak yardım almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTen uyumu kalmamış eşin sana ilgi duymuyor ya da çekici bulmuyor erkeklerde öyle olur cinsellik evlilik heyecanlandırıyor sonra evlenince normalleşiyor başka kadın olma ihtimali de yüksek
011 Yorumla
Soran1 yılBaşka bir kadın olduğunu sanmıyorum. Eşim işten eve evden işe. Arkadaşlarıyla bile görüşmeyi çok sevmez
Cevap sahibi1 yılİş yerinde neler yaptığını bilemezsin ya da kendi kendini video falan izleyerek tatmin ediyor olabilir bu da erkekleri eşlerinden uzaklaştırıyor
Soran1 yılEvet video izlediğini söyledi zaten.
Cevap sahibi1 yılTamam video izlemek boşalmak zaten ordan ihtiyacını tamamlıyor ayrıca seks yaparken de zevk almaz penis hemen uyur ayakta durmas bunlar var mı
Soran1 yılHayır seks yaptığımız zamanlarda hiçbir problemi yok. Hiçte olmadı
Cevap sahibi1 yılAcaba seni çekici bulmuyor olabilir mi fizik olarak falan
Cevap sahibi1 yılMesela dışarda dikkat çeken birimisin
Cevap sahibi1 yılBu arada bu durumu bir çok kez gördüm sizin gibi sorunu olan çözdük aslında bu da çözülür
Soran1 yılArtık git gide kendime olan bakışım değişti. Eskiden olsa gayet çekici biriyim derdim ama şimdi, çok zayıfım sanırım belki ondan diyorum. Belki şundan bundan… belki çok çirkinim diyorum. Gerçekten artık kendime olan özgüvenim kalmadı
Cevap sahibi1 yılSenlik değil sıkıntı çözülebilir aslında çok gördüm bu tarz durum
Cevap sahibi1 yılBurdamısın yardım istermisin
1 yılİstemiyorsa yapabileceğin bir şey yok. Spora başlat belki testoteron senin işi çözer.
01 Yorumla
Soran1 yılEşimin kendi işi zaten bedenen çok yoruluyor spora gitmek istemez
Gizli Üye(36-45)1 yılBen eşimden uzaklaştığımda ona ifade edemediğim bazı hataları vardı. Eşim olduğu için onuda kırmak istenedim ama o bişeyler yaparken beni hiç düşünmedi. Yaşadığınız o ilk kavganın etkisi vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinin cinsel sorunu var bunu sertleşme ya da erken bosalma olarak görme sorun yok dedin diye bunu söylüyorum. Çünkü sağlıklı bir erkek günde en az 2 kez sertleşir ve 25 gün 1 ay yanında istekli bir kadın varken yapmadan duramaz bi doktora gitsin baktırsın aksi kötü olur ya boşanırsın ya aldatırsın doğal olarak senin de kadınlığını hissetmeye ihtiyacın var..
00 YorumlaKocan senden soğumuş sanırım. Başka bir kadın olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi şöyle bişey var video izliyor desek izlesende yapıyor insan başkası olabilir sana karşı duyguları azalmış evlilik düşündüğü gibi olmamış olabilir yani
00 Yorumla
1 yılÇok yanlış bir davranış bir eş eşine böyle der ve istemez mi anlamış değilim mesela örnek olarak seni dışarıda gördüğünde bile beğenen vardır ki eşin kıymet bilmiyor bence
03 Yorumla
Soran1 yılBen yabancı dili olan mesleği olan bakımlı biriym. Emin olun dışarıdan gören mutlaka beğenen vardır. Aptal köylü kadınlardan değilim, oturup vakit geçirmeyi bilen biriyim ve cinsellikte de onu mutlu ettiğimi biliyordum, artık son zamanlarda o bile yorulmasın diye ben ipleri elime almıştım. Ama bu problem yüzünden kuduruk oldum, sıkıntı çıkartan oldum. Tüm derdin bu mu oldum
- 1 yıl
Bu yanlış insan eşini istemeyecekse kimi isteyecek bu sonuçta yemek içmek gibi bir ihtiyaç ayrıca sorum olacak sana gizlisin nasıl yapalım
- 1 yıl
Bekliyorum önerilerim ve sorularım olacak sana ama gizlisin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşamış olduğu bir şeyler olmalı mutlaka çünkü birdenbire neden bir insan bu den değişir
00 Yorumla
1 yıleşinle hiç oturup cinsel zevklerinizden fantezilerinizden konuştunuz mu?
02 Yorumla
Soran1 yılBizim eşimle ten uyumumuz var. İkimizin de ortak noktası çok. Beraber olurken hiçbir sorunumuz yok. Problem beraber olmaya çalışmaması aslında yani başlatan olmaması ya da aklına gelmemesi
- 1 yıl
Bunun için heycanlar katılması gerekiyor istersen konuşa biliriz
Beyindemi vucuttamı ikiside olsa insan yine yapar be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Lütfen ona 1 kez formülü uygula
02 Yorumla
Soran1 yılNe formülü?
Biraz uzak durun ozleyin
02 Yorumla
Soran1 yılZaten 25 gündür uzağız. Problemde bu zaten. Özleyen sacece benim. Ondan çıt yok.
- 1 yıl
Hayır canim öyle uzak değil tamamen uzaklaşın yoksa ayni evin icinde istediğin kadar uzak dur mutlaka birinden birisi istekli olur yansmaya çalışır diğeri kabul etmez o daha kotuye goder
1 yılErkekliğine laf ettiğin için üzülmüş olabilr
03 Yorumla
Soran1 yılOndan önce etmemiştm. Biz bu sorunu ilk kez yaşamıyoruz 1.5 senedir yaşıyoruz
- 1 yıl
Diziki olarak değiştiniz mi?
- 1 yıl
Fizikî*
Konuşmak gerek bunu problemmi var
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılSwnin için çok üzücü. Nasıl dayanıyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKonuşup karşılıklı karar verin
00 Yorumla Maddi sikintisi var mı esinin? Veya bi dedi
04 Yorumla
Soran1 yılEşimin kendi işi. İyi kazanıyor. Ama eşim parayı çok seviyor ve kafasında hep bir bu hafta şu kadar kazanıp şunu mu ödeyeceğim düşüncesi var. Sürekli bir hesap kitap yapar kafasında ve çalışmayı çok sever
Soran1 yıl29 yaşında
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılçözülmez
10 Yorumla Boşanın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılten uyumunuz yok sızın ısınız zor
00 Yorumla
1 yılSprın tam olarak nedir dostum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Başkası vardır kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFiziğin mi değişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşin çocuk gibi benimkide öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sonu aldatmak bunun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri