Evliliğimizdeki cinsellik sorunu nasıl çözülür?

Merhaba ben 2 senelik evliyim. Eşimle 10 senedir birlikteydik. Daha önce eşimle birbirimizi aşırı özlerdik, ayrı şehirde olduğumuz için ayda bir buluşurduk ama yakınlaşırdık birbirimizi arzuluyorduk. Ne olduysa evlendiğimizde oldu. Eşim evlendikten 5-6 ay sonra benimle birlikte olmayı istememeye başladı. Başlarda ben ısrarcı oluyordum belli bir süre geçtikten sonra ama 2 hafta ,20 gün 1 ay derken artık git gide beraber olma aramız açıldı. Ben bu sorunu hep dile getirdim, beni arzulamıyor musun diye sordum, beni çekici bulmuyor musun diye sordum ama hep hayır bulıuorum diye sordu. Eşimin cinsellikte beden olarak hiçbir problemi yok, ama yanaşmıyor. En son çok büyük kavga ettik Mayıs ayında. Oturduk konuştuk, çözdüğümüze inanmıştım bir süre iyiydi her hafta beraber oluyorduk. Bakın ben her gün de demiyorum her hafta diyorum çünkü haftada bir olsa bile kabulüm. Ama bu sefer yine 25 gündür beraber olmuyoruz. Ve ben bunu bi kez söyledim umursamadı. Dün de gece uyumadan önce ona böyle evlilik yürümez bilgin olsun dedim ama o sadece haklısın dedi. Öyle söylediğinde de sinirlerim bozuldu. Beraber olmak zorunda değiliz ama insan sarılır öper eşini. Sevgi gösterir ben 28 yaşındayım, o 29. Daha çok genciz çocuğumuz yok. Aşk sevgi tutku bunlar çok önemli şeyler. Bana sadece haklısın dediği için bende çıldırdım, o da bana senin gece gece kudurukluğunda uğraşıyoruz dedi. Resmen beynimden vurulmuşa döndüm. Kadınlık gururumu ezdi attı. Bende sinirlenip onun erkekliğine laf ettim. Sen böyle yapıp seni aldatayım istiyorsun dedim, sadece canını yakmak için. Ama o çıldırdı ve kavga ettik. Sonra sakinleşip oturduk, ağladı. Ama ben bişey yapmadım arkamı dönüp uyudum. Gerçekten bir girdabın içinde kaldım. Ona hissiz ruhsuz sevgisizn bana bir parça ilgi göstermiyorsun dedim. Normalde eşimle birbirimize çok şefkat besliyoruz. Beraber vakit geçirmekten çok hoşlanıyoruz ama tek sorunumuz bu. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum eşime terapiste gidelim dedim ama istemiyor. Ne yapmam lazım?

Evliliğimizdeki cinsellik sorunu nasıl çözülür?