Evlilikte cinsel sorunları nasıl çözeriz?

İyi akşamlar size danışmak istediğim konu cinsellik 10 yıllık evliyiz onu her şeyi ile seviyorum beğeniyorum arzuluyorum hiç bir zaman yatağa küs girmedik ben müsade etmedim buna hani bazı çiftler vardır kadın küser günlerce haftalarca eşiyle beraber olmak istemez tabiri caizse aç bırakır bizde bu durum hiç yaşanmadı ben bunada müsade etmedim eşimi asla cinsellikle cezalandırmadım belki binlinç altımda bu cezayı eşime değilde kendime vermek istemediğimdendir belki redderek onu kaybetme korkumu göze alamamamdır ya da belkide onu küs yatırmaya kıyamayacak kadar çok sevmemden kaynaklıdır ön sevişmeyi çok sevmeme rağmen bu konuda eşime bundan rahatsız olduğumu rahatsızlıktan öte ona doyamadığımı devamlı anlatmaya çalışıyorum ama hep gözardı ediyor bunu sorun olarak bile görmüyor temizim bakımlıyım eşimden 8 yaşta daha gencim 2 küçük çocuğumuza rağmen eşime ayıracağım zamanı asla başka şeylere harcamam özel ilgi gösteriyorum zaman ayırıyorum bir güzel söz bir güler yüz en önemlisi sevgimi esirgemiyorum saklamıyorum aynı özeni ondanda bekliyorum ama göremiyorum onun gözünde büyüyor bana özel ilgi göstermek zaman ayırmak sanki bir yükmüşüm gibi istemsiz istemsiz hareket ediyor sohbeti muhabbeti yok arkadaş ortamında onun ne kadar hoş sohbet biri olduğunu gözlemleyebiliyorum evine bakıyormuş beni aldatmıyormuş daha ne istiyormuşum kendisinden? bunuda bir lutufmuş gibi sunuyor bana yaşadığımız cinsel birliktelikleri bile bir lutufmuş gibi sanki sadece ben istediğim için birlikte oluyormuşuz gibi davranıyor öpmeyi yalamayı sevmez yapsada beceremez kendisinin işi bitince benim tatmin olup olmadığımı umursamıyor istiyorumki kendisi istesin beni öpmeyi yalamayı arzu duyduğunu hiç hissedemiyorum ben söyledikten sonra yapmasıda beni tatmin etmiyor maalesef genel anlamda sorunlarımız yok olsada halldebiliyoruz geçte olsa çözebiliyoruz ama cinsellik konusunda sürekli cepte ve kolay erişilebilir olduğum içinmi kıymetim bilinmiyor acaba nasıl arzulanırım nasıl özlenirim nasıl tutkuyla sevilirim bana bir yol gösterin lütfen

Evlilikte cinsel sorunları nasıl çözeriz?