ikimizin de ilk tecrübesiydi. evlenmeden önce başladık. ben başlarda çok zorlandım. hatta bir ara vajinismus olduğumu düşündüm. sonradan alıştım. o zamanlar da orgazm olamıyordum. ama kendimi kastığımı ilerleyen zamanlarda illa ki olacağını düşündüm. evlendik, aylar geçti hala orgazm olamadım. bunu en başında ona söylemiştim. çünkü rol yapmak istemiyordum. onun da erken boşalma ve sertleşme problemi var. evlendikten sonra "hadi yaa, neden olmuyorsun, niye böylesin" vb şeyler söylemeye başladı. 2 gün önce de "böyle olduğun için sevişmek gelmiyor artık içimden" dedi. o an dilimin ucuna "asıl benim sevişmekten kaçmam gerekiyor. erken boşalan sensin, zevk alamayan benim" demek geldi. ama söylemedim. sorunu sadece bende görmesi canımı sıktı. bu konuyu onunla oturup konuşmak istiyorum. sevgili falan olsak yüzüne cat cat vururum ama evli olunca öyle olmuyor. onun da kalbini kırmadan aslında sorunun sadece bende olmadığını nasıl söyleyebilirim?
+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
Ve erken boşalan erkeklerin çoğu zaten kadını suçluluk hissettirir. Manuple eder. Sen uzulebiliyorsan o da uzulebilir kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilsin. O söylemek isteyip soylemedigin herseyi söyle hiç çekinme
Çünkü taviz tavizi doğurur. O da kendini aslan zannetmesin🤭
Ve sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler18 Yorumla
Soran+1 yılTşkkk ederimmm
- +1 yıl
Ve bunun yolu var burada söyleyemem diyen abazalara hiç inanma. Devlet sırrı mi ya burada yaşamayacak bir şey yok. Düşmeyin şu gizemli abazalarin o masallarına
Soran+1 yılHadi yaa abazalık için mi öyyle yapıyorlar
- +1 yıl
Ee başka ne olacak. İlaçla çözümü var ama geçici çözüm. Çünkü bir süre sonra ilaca da bağışıklık sağlar. Ve ilaçta fayda etmez.
Soran+1 yılYani çözümü yok mu
- +1 yıl
Tek çözümü var. Uzun bir süreç. Sabır gerekir
Eşiniz mastürbasyon yapmayı bırakacak. Düzenli seks yapacaksiniz. Bu süreç birkaç yılı bulur duzelmesi.
Soran+1 yılHııı
- +1 yıl
Bol sabır ve şans diliyorum sana
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinize geçmeden önce kendinizi tanımanız gerekiyor. İki tarafta öncelikle mastürbasyonla orgazmını yaşayabiliyor mu o önemli. Daha sonra seks kaygısı olmadan bol sevişmeli bir iki gün geçirin.
Ardından birbirinizi kırmadan ikinizde isteklerinizi söyleyin. Kadın utangaçlığını yensin erkekte kaygılarını. Bu şekilde ikinizde mutlu olursunuz. Yine olmuyorsa Berk Karataş diye bir Youtube kanalı var tavsiye ederim. Olmadı en son çare cinsel terapiste gidin.
11 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon la oluyor evey
- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmak derken doyuma mı ulaşamadın yani boşalamadın mı yoksa tamamen hiçbir şey hissetmiyormusun
Diğer soruna gelince geciktirici etkisi olan prezervatif kulanabilir isteğinin artması da biraz sana bağlı birazda yediklerine bağlı onun isteğini arttıracak şeyler yedirmeyi dene
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBişiler eksik oluyor bence konuşmaktan başka ilişkiye başlarken neler oluyor ne yapıyor veya ne yapmıyor bunları anlayıp ona göre sen eşini yönlendir kendi boşalmasında sorun yok ise ön sevişmede seni daha fazla zevke getirecek şeyler yapacak
13 Yorumla
Soran+1 yılHımmm
- +1 yıl
Umarım çözersin
Soran+1 yılUmarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
doktora gıdebılırsınız. ben daha uzun sureye ıhtıyac duyuyorum de. ılk adımı sen at bır kez daha aynı haltı yasayacagını bıle bıle sonra konus ıste daha uzun sureye ıhtoyacım var fılan dıye olmuyorsa alkol alıp deneyın doktorda işaç önerebılır. aurıca erken boşalma dediğin süre yaklasık ne kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun bi mesele aslında. Seçeceğin kelimeler çok önemli. Hala bu dertten muzdaripsen karşılıklı soru cevap ile uygun ifadeleri bulmanı sağlayabilirim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni manupile ediyor, beceriksiz olan kendisi. Adam seks yapmayı bilse en fazla 5 dakika dayanabilirsin boşalmadan. Hele ki bu yaşlarda...
10 YorumlaMerhaba, evlilikte yatak odası herşeyden önemlidir, burdaki mutsuzluk tüm evliliğe yansır, bunu cozmediginiz sürece evliliginiz bitmeye mahkumdur
10 YorumlaZor durumlar sorun olan o genel olarak açıkça konuşmalısınız başka türlü olmaz yani tedavi olunmalı bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yıloturup bir kahve yapıp aynı burada açıkladığın gibi yüzüne söyleyebilirsin. bu yüzden eşsiniz zaten.
10 Yorumla Bizde de var aynı sorun kolay dile getirilmiyor maalesef
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Kendi egosuna yedirememis. Sana bol sabırlar diliyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok haklı bir isyan olayı yaşadığınız an çıtlat "her şey bende mi bitiyor" dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılPki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkça söyle, o sana demiş, önce seni düşünmesi gerek boşalmamak için kendjnj tutması lazım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sürüyor
+1 yılÇat çat çat vuracak olanın seyi kalkmayınca sana çat çat çat laf vurmak kalıyor
00 Yorumla
+1 yılBirinin ona doktora gitmesi gerektiğini söylemesi lazım
Kaç dakika kalıyor içinde
10 Yorumla
+1 yılDesende anlamaz anlattığın adam
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Karakteri öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılsizin cinselliginiz bitmis öyle duruyor napmayı düşünüyorsun
10 YorumlaTatlı bi dille anlatın ya da ilaç kullansın
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKarşına al güzelce konuş derim
10 Yorumla
+1 yılErken boşalmanın önlemenin yolları var
13 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Geçiktitici ilaç ve krem 10 dk uzatır
- +1 yıl
Birazda iş kafada yani odaklanmada ben 30 dk ya kadar çıktığım oldu
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cevapları var bende ama burada olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılmasta devam aynı dert bende de var
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İkimizdede sorun var de tek taraflı konusma
10 Yorumla
+1 yılSık yapıyor musunuz zamanla düzelmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona bir kez formülü uygula diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe formulü
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılEşim olsan öyle der miyim
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlmadım
Soran+1 yılNe
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertleşme sorunu mu var
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDirekmi iniyir
Zor durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparak
00 Yorumla
+1 yılSigara içiyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılO seninkini kırmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapiyo mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne