demek ki ben yanıldım herkes halinden kölelik yapmaktan memnun
Karı koca arasındaki ilişki ile seks (cinsellik) aynı mıdır yoksa fark var mıdır?
demek ki ben yanıldım herkes halinden kölelik yapmaktan memnun
yazmak zor oluyor ses göndermek kolay
Şimdi öncelikle cinsellik, yani cinsel aktivite ingilizce sexual activity demektir, ona da kısaca seks denilmiştir. Sonra kavramları ayırabilmek için making love, yani aşk yapmak olarak kavramı ortaya atılsa da çok fazla kullanılmamıştır.
Bu tamamen algı ve tanımlama ile alakalıdır. Cinsellik, seks, aşk yapmak kişilerin bu kavramlara katabildikleri anlamlarla alakalı bir durumdur ama şunu söylemek gerekiyor ki 56 yaşında birisi olarak "küstüm ben oynamıyorum" tavrı çok çocukça. Cevap vermeyi tercih etmemiş kişileri kölelikle yaftalamaya çalışmak da ayrı bir saygısızlık. Olay muhtemelen şu şekilde gelişti;
Oturdun ve hangi konu üzerinde konuşursam buradan birilerini düşürürüm dedin ve soruyu sordun. Bir kadın üye geldi ve cevap verdi, sonra ona teşekkür etmek için güncelleme yaptın, belki mesaj da attın, rahatsız oldu ve verdiği cevabı sildi. Yazmaya bile üşendiğini söylemen bence başka manipülatif bir yaklaşım. Belki sesimden düşürürüm diyorsun da düşülecek bi' sesin de yok. Köleliği mesela kafanda nasıl bir noktada birleştirdin de çıkarttın anlamak zor. Yanlış yoldasın, biraz yaşının insanı ol. Ayıp gerçekten...
saçmalamışsın
benim mutlu bir yaşamım var. ayrıca titiz biriyim. ben sevdiğim kadından başkası ile olamam. sen boook yemişsin şerefsiz kafandan laf uydurup hakaret etme. senin gibi şerefsizler bu siteyi partner sitesine çevirdi ahlaksız. bana böyle hakaret edemezsin soysuz. * git köpeeek
Karı koca arasında sevgi kaldıysa şayet daha özeldir tabiki. Ama bazen evli insanlarda. da duygusuz cinsellik yaşanabiliyor başkasıyla yapmayayım elimin altında kafası var çoğunda. Adam karısına hakaret edip sonra beraber olmak istiyor haliyle kadında ya da erkekde. de ruhsuz bir cinsellik oluyor çünkü sevgi bitmiş oluyor..
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?