Kadınla erkeğin cinsel tecrübe farklılıkları evlilikte problemlere sebep olur mu?

Kadınla erkeğin cinsel tecrübe farklılıkları evlilikte problemlere sebep olur mu?
Ben ṣimdiye kadar yapmamıṣ sadece 1 kișiyle konuṣtum ve yapmadığı için sürekli cinsellik konușmak istiyordu tabi karakterle alakalı bi durum. Yapmıṣ biride cinsellik konușuyordu ama yapmamıṣ birinden daha az. Bide fark ettimde yapmıṣ birisi kadına nasıl yaklaṣacağını daha iyi biliyor. Özellikle psikolojik olarak kadını nasıl rahatlatması gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bunlar evlilikde sorun olmaz bence. Ne aradığına bağlı. Hassas bi insansanız tecrübeli birisi daha yönlendirici olur. Beraber öğrenelim, beraber tecrübe edelim diyorsanızda tecrübesiz birisi olabilir. Her iki konudada iyi veya kötü yoktur herkesin kendi ṣahsi fikri.
Yapmamıṣ birisinde bir kere o konuṣmayı aktif edersen durduramıyorsun sanki adam sürekli hazır geziyor. Yapmıṣ birininde karakterine bağlı ama çoğu nasıl yaklaṣmasını bildiği için daha temkinli ve kendine sahip çıkabiliyor.
Tecrübe farkı problem değildir. Yaşaya yaşaya herkes tecrübe kazanır. Mühim olan karşındaki insanın moralini bozmadan yardımcı olabilmektir.
önemli derecede olur
En bakire kadının tecrübesi swinger ve anal-vajinal gurup. En bakiresi şu an böyle zaten. bakireliğin önemi yok benim maddiyatımı seks vermeden yemeye çalışıyorsa kadın orp dur. haricinde hiç bir önemi yok gitsin ülkenin yarısıyla yatsın beni ne ilgilendirir. Kendi organı.
Cevap
7Cevap
Evet, olabilir ama şart değil farklı tecrübe düzeyleri beklenti uyumsuzluğu, özgüven sorunları veya iletişim eksikliği yaratırsa problem olur açık iletişim ve uyumla çoğu zaman aşılabilir.
Olur. Evlenmeden yapmış birini istemem. Hatta yapmış birini istemem. Tecrübeyi beraber kazanırız.
Sanmıyorum, tecrübelerini bir birleriyle paylaşırlarsa daha iyi olur
Tecrübeli güzel bir şekilde aktardığın sürece sorun olmaz
Farklar evlilikte sorun yaratabilir, ama açık konuşmak çözüm getirir.
Tecrübe erkekteyse sorun yok kadındaysa yürümez o iş.
Olabilir evet
Zamanla esitlenirler.
Zamanla birbirlerine yetişirler
Bir noktada buluşurlar
Bence evet
Biraz safa yat bence herşeyi söyleme
Tecrübeli erkek isterim ben
Olmaz bence
tecrübe şart
Olmamalı