herkesin ortak sorunu bu bence. düzenli cinsel yaşamı birçoğumuz bilmiyoruz... herkes kulakdan dolma bilgilerle iş yapmaya kalkıyor. sonuçlarını da görüyoruzzz
herkes bişeyler yazsınnn...
herkes bişeyler yazsınnn...
Düzenli bi seks hayatı nasıl olmalı.Hergün olmamalı.Zaten istesende olmaz bi zaman sonra
Ama erkekler evlensem hergün yaparım der idda ederler savunurlar sonra biraz geçince anlarlarki tükürdüğünü yalamak zorunda.
bence duzenli evet vaxti-vaxtinda olsa iyi olar aam evet kim nerede nasil ne yapiyor hic kendileri bile bilmeden hislere kapilarak ama bende tamamen duzenli nasil olur bilmem
Azeri? Ha ha nasıl da bildim...
Partnerinle haftada 2-3 kez beraber oluyorsan düzenli cinsel hayatın var demektir. Günü ve saati önemli değil.
sevdiğin bir kişi ile olmalı.
Cevap
7Cevap
düzenli bir cinsel hayattan, yemek yemek gibi, vakitli saatli bir mana çıkarılmamalıdır. Bu ifade, cinsel açlık çektiğin zaman bunu giderecek bir eşe sahip olmak, uzun süre abaza kalmamak demektir. bunun da vakti saati belli olmaz.
düzenli bi cinsel hayat evlendikten sonra olur mesela gün aşırı girersen ilişkiye gayet düzenli olur tabi cinsel hayatının düzenli olmasını istiyosan ilk önce hayatını düzene sokman gerekir.
Heyy dostum... Lanet olsun... Tam 8 yıldır biriyleyim ve başlatan hep ben oluyorum... Yani düzenli olan benim karşımdaki ise tam bir rahibe...
Haftada 2 gün en ideali diyor uzmanlar..
düzenli olarak 2 günde bir yada hergün...:)))
birgün arayla
derli toplu olmalı
düzenli olmalı
her akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar