Cinsel Yaşam Düzenli seks hayatının olması nasıl bir şey? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Tadı nasıl anlatsana Düzenli seks hayatının olması nasıl bir şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% 1 yıl Ya ehline gelirsen guzelde bazı kadınlar cinselliği bilmiyor 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kadın neyini bilecek la erkek * Yorumla Soran 1 yıl skemiyodur Yorumla Tutkal45 1 yıl Herkesi aynı değil oral yapmiyor yaptirmiyor Vaginaya bike dokundurmuyor Düz git çık az sevisme yok oraya dokunmaBura aciyor Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Arzuladığın kişi istediğin an hazır olmasa bile 1-2 gün içinde onunla yatabilme ihtimalinin çok yakın olmasının verdiği huzur 1 0 Yorumla
zıkkımus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Herşeyi tadında bırakmak gerekir yoksa zevkten ziyade ihtiyaç hatta daha da ileri gidersen zorunluluk haline gelir 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her canın çektiğinde partnerin yani başında olması harika o işi yapıp sarılıp huzur içinde uyumak anlatılmaz yasanir 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. istekli teke gibi dolasmiyorsun gayet kendinden emin ve rahat şekilde kafanda seks olmadan hayata odaklanabiliyorsun 0 0 Yorumla
engelsizbireyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hiç bir şekilde yapamayacağım için bilmiyorum açıkçası 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende yok olanlara sormak lazım ama bence harika bi şey olur yani 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi türlü o derece bi seks hayatım olamadı. Tahminimce mükemmel bişey dir 0 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Monotonlaşıyor bence benim yok ama düşüncem bu yönde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok mükemmel bir zevk olsada zamanla bazen sıradan hale gelen bazı şeyleri farklı şekilde yaşamak isteniyor 1 0 Yorumla
Furkibeyss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl O kadar güzel ki, kimseye yukselmiyosun hayatın muazzam oluyo 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Seninki düzensizleşmiş belli Yorumla Furkibeyss 1 yıl Yok vardı zamanında ya ama bu aralar yok ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vajinan zevkten sızım sızım sızlıyor 9 3 Yorumla Mustafa_R 1 yıl Her gün yapar mısın kimle yaparsın Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Ohh ne guzel iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Mustafa_R sana ne Yorumla
Dfhhjhfdghf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Bakirim ben daha opusemedim bile maalesef kizlar reddetti 0 4 Yorumla Soran 1 yıl iyi olms Yorumla Dfhhjhfdghf 1 yıl Niye mk Yorumla Soran 1 yıl cinsel hastalık kapmazsin Yorumla Dfhhjhfdghf 1 yıl Kapmayi tercih ederdim Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. cok guzel bısey relax bır hayatın oluyor stresın sıkıntın olmuyor 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anlatılmaz ki... Yaşanması lazım... 1 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. bi süre sonra monotonlaşabilir 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Keske olsaydi ama partner yok 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzel valla azdikca geliyo 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bilmem ki hayal edildigi kadar güzel mi acaba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç mi yok düzenli mi değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl uzak mesafe ilişkim var buluştukça kendimi yaptirmadan bırakmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Helal kız sana 😂 Yorumla
planckconstant Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl bi yerden sonra bayıyo ne yalan söyliyim 0 10 Yorumla Soran 1 yıl 31 mi Yorumla planckconstant 1 yıl yok düzenli seks Yorumla planckconstant 1 yıl dalga geçmeye mi çalıştın bilmiyorum da ciddi cevaptı Yorumla Soran 1 yıl sana kim verir aq serdar diye bağıran adam mı Yorumla planckconstant 1 yıl ablam bana veren vermiş de erkeklerin veren bulması zor kızların bulması kolay sen hala bulamadıysan bi aynaya bak canısı Yorumla Soran 1 yıl bakıyorum taş gibiyim Yorumla planckconstant 1 yıl evet ondan bulamamışsın takılıyon var mı diye buralarda Yorumla planckconstant 1 yıl sen hem durduk yere niye bana bulaşıyon olmasa cevap vermem ya da veren yok derim niye yalan söyleyeyim Yorumla Soran 1 yıl tm kusura bkmayınız Yorumla planckconstant 1 yıl ben de laflarımı geri alıyorum yüksek müsaadenizle Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fena değil 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Güzel bir şey 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yok benim 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Güzeldir 0 0 Yorumla
Egzoticman Takip Et Xper 6 Yaş: 103 1 yıl Düzenin en kötü yanı monotonluğun zevksizliğidir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Bazen iyi bazen kötü heycani kalmıyor basitlesiyir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Harika 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Offf diyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ya ehline gelirsen guzelde bazı kadınlar cinselliği bilmiyor
Kadın neyini bilecek la erkek *
skemiyodur
Herkesi aynı değil oral yapmiyor yaptirmiyor
Vaginaya bike dokundurmuyor
Düz git çık az sevisme yok oraya dokunma
Bura aciyor
Arzuladığın kişi istediğin an hazır olmasa bile 1-2 gün içinde onunla yatabilme ihtimalinin çok yakın olmasının verdiği huzur
Herşeyi tadında bırakmak gerekir yoksa zevkten ziyade ihtiyaç hatta daha da ileri gidersen zorunluluk haline gelir
Her canın çektiğinde partnerin yani başında olması harika o işi yapıp sarılıp huzur içinde uyumak anlatılmaz yasanir
istekli teke gibi dolasmiyorsun gayet kendinden emin ve rahat şekilde kafanda seks olmadan hayata odaklanabiliyorsun
Hiç bir şekilde yapamayacağım için bilmiyorum açıkçası
Bende yok olanlara sormak lazım ama bence harika bi şey olur yani
Bi türlü o derece bi seks hayatım olamadı. Tahminimce mükemmel bişey dir
Monotonlaşıyor bence benim yok ama düşüncem bu yönde
Çok mükemmel bir zevk olsada zamanla bazen sıradan hale gelen bazı şeyleri farklı şekilde yaşamak isteniyor
O kadar güzel ki, kimseye yukselmiyosun hayatın muazzam oluyo
Seninki düzensizleşmiş belli
Yok vardı zamanında ya ama bu aralar yok ;)
Vajinan zevkten sızım sızım sızlıyor
Her gün yapar mısın kimle yaparsın
Ohh ne guzel iste
@Mustafa_R sana ne
Bakirim ben daha opusemedim bile maalesef kizlar reddetti
iyi olms
Niye mk
cinsel hastalık kapmazsin
Kapmayi tercih ederdim
cok guzel bısey relax bır hayatın oluyor stresın sıkıntın olmuyor
Haftada bir en az birlikte oluyoruz yetmiyor. Çok keyifli
Anlatılmaz ki... Yaşanması lazım...
bi süre sonra monotonlaşabilir
Floranı bozarsın artı sıkar yaw
Keske olsaydi ama partner yok
Gayet güzel anlatılması zor
Yaşamadığim için bilmiyorum
Güzel valla azdikca geliyo
Bilmem ki hayal edildigi kadar güzel mi acaba
Hiç mi yok düzenli mi değil
uzak mesafe ilişkim var buluştukça kendimi yaptirmadan bırakmıyorum
Helal kız sana 😂
Bir bakirenin hayal dunyasi
Seni bu zevkten mahrum etmemek lazım
Düzenli mastürbasyon hayatım var gayet iyi
bi yerden sonra bayıyo ne yalan söyliyim
31 mi
yok düzenli seks
dalga geçmeye mi çalıştın bilmiyorum da ciddi cevaptı
sana kim verir aq serdar diye bağıran adam mı
ablam bana veren vermiş de erkeklerin veren bulması zor kızların bulması kolay sen hala bulamadıysan bi aynaya bak canısı
bakıyorum taş gibiyim
evet ondan bulamamışsın takılıyon var mı diye buralarda
sen hem durduk yere niye bana bulaşıyon olmasa cevap vermem ya da veren yok derim niye yalan söyleyeyim
tm kusura bkmayınız
ben de laflarımı geri alıyorum yüksek müsaadenizle
Fbuddy ile var benim çok güzel
Olmadı düzenli seks hayatım ki anlatayım sana
Fena değil
Güzel bir şey
Çok eğlenceli
yok benim
Güzel
Güzeldir
Düzenin en kötü yanı monotonluğun zevksizliğidir
Guzel